Akbaş ve Arap Baskalarm :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KaRaCaKMaKLi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ÖzGüR aFaCaN
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
İlgi Alanı
Kediler
merhabalar bunlarda baskalarım pek anlamam gercı ama hosuma gıttı :)

14870230cb7.jpg

15645587de9.jpg

97101265yr9.jpg

heheh yok burası terasa cıkıs :D kullanılmayan bı mutfak :D kus malzemelerını burda tutuyorum, gece yavrulara burda yem verıyorum :D akşam foto cekmek ıcın buraya koydum kusları ;)

Düz araplar var orada ,onlar bakıcımı ? Özgür bey arap baskaların fiyatları baya düştü,bu kuşlardan yavrumu alaçaksınız yoksa ucurmalıkmı ?

gökay' Alıntı:
Düz araplar var orada ,onlar bakıcımı ? Özgür bey arap baskaların fiyatları baya düştü,bu kuşlardan yavrumu alaçaksınız yoksa ucurmalıkmı ?
valla aslında ucurmalık ve bakıcı olarak kullanmayı dusunuyorum, bunlar ıcın ayrı kumes yaptım bı cıft posta bı cıft azman kırıgı bıde bunlar var duruma gore bakıcı olarak kullanıcam yada uymazsa yawrularını alırım. bu tarz kuslara ıhtıyac oluyo mardınlerın yanında.

Yok o yawruları sadece babaları buyuttu basık sabunı babaları, annelerı kuslar yumurtadan cıktıgı 3. gün öldü :S neysekı babaları ıyı besledı ve aynı zamanda baby tabs ın da etkısı oldu :D
sımdı bıtanesı bu haldeyken yem bıle yıyor :D

kardes baskaların gzuel pıyasası olup olmaması onemlı deıl kusu can oldugu ıcın besleyın bıde bıraz bakımsız gordum kusları kuyrukları ınsallah yanılmıstır saygılarımla

Sertaç KURT (ist/yenibosna)

güzel baskalar özellikle akbaşlar bendede bir çift var satılık mı acaba?

KuCuKaFaCaN' Alıntı:
gökay' Alıntı:
valla aslında ucurmalık ve bakıcı olarak kullanmayı dusunuyorum, bunlar ıcın ayrı kumes yaptım bı cıft posta bı cıft azman kırıgı bıde bunlar var duruma gore bakıcı olarak kullanıcam yada uymazsa yawrularını alırım. bu tarz kuslara ıhtıyac oluyo mardınlerın yanında.
valla maaşallah diyelim iyi bakmış tek başına yavrularda çok sevimli duruyor.

Saol tesk ederım :D al senın olsun senden kymetlımı dıcem ama ;=) :asla: :ckmk: :ckmk:

teşekkür ederim almıyayım :tamam: düşünmeniz yeter:) ayrıca saya besliyorum :buyrun:

maşallah güzel kuşlar tüyleri kadar hayrını görürsün inşallah...

Geri