KaRaCaKMaKLi
Üye
- Ad Soyad
- ÖzGüR aFaCaN
- Meslek
- Bilgisayar Mühendisi
- İlgi Alanı
- Kediler
merhabalar bunlarda baskalarım pek anlamam gercı ama hosuma gıttı 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valla aslında ucurmalık ve bakıcı olarak kullanmayı dusunuyorum, bunlar ıcın ayrı kumes yaptım bı cıft posta bı cıft azman kırıgı bıde bunlar var duruma gore bakıcı olarak kullanıcam yada uymazsa yawrularını alırım. bu tarz kuslara ıhtıyac oluyo mardınlerın yanında.gökay' Alıntı:Düz araplar var orada ,onlar bakıcımı ? Özgür bey arap baskaların fiyatları baya düştü,bu kuşlardan yavrumu alaçaksınız yoksa ucurmalıkmı ?
valla maaşallah diyelim iyi bakmış tek başına yavrularda çok sevimli duruyor.KuCuKaFaCaN' Alıntı:valla aslında ucurmalık ve bakıcı olarak kullanmayı dusunuyorum, bunlar ıcın ayrı kumes yaptım bı cıft posta bı cıft azman kırıgı bıde bunlar var duruma gore bakıcı olarak kullanıcam yada uymazsa yawrularını alırım. bu tarz kuslara ıhtıyac oluyo mardınlerın yanında.gökay' Alıntı:Düz araplar var orada ,onlar bakıcımı ? Özgür bey arap baskaların fiyatları baya düştü,bu kuşlardan yavrumu alaçaksınız yoksa ucurmalıkmı ?