Ali DEMİR Sabuni yavru (Mustafa TURAN abimin soyudur)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alidemirsmm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 94
  • Görüntüleme Görüntüleme 19K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Ali DEMİR
Meslek
MUHTELİF
İlgi Alanı
Kediler
sa arkadaşlar herkesin bayramını tebrik ediyorum öncelikle

kuş yeni başladı daha tam çökmüş değil, ayrıca iniş düzenini de tam oturtamadığından saati dolunca 15 20 kuşa birden boğup terasa anca düşmesini sağlıyorum, o yüzden çekim yapamıyorum kuşları çırpıştırırken, çok bilmişler şimdi kimseye sormaz bana sorarlar inişi neden yok diye , peşin peşin yazayım dedim :))

kuş hazır değil ama maksat paylaşım olsun, bana heyecan veriyor umarım sizinde hoşunuza gider, hazır halini de çeker atarım inşallah başına bişey gelmezse, bugün şahin saldırdı ama ıslık mıslık kurtardık, inşallah hep böyle şanslı olur :)) iyi seyirler

[dailymotion]xsyhiz_kyrmyzy-boncuk-sabuni-yavru_animals[/dailymotion]

Maşallah güzel,dolu bir kuş.Keyifle izledim,kuş üzerinde tam kontrolü sağlayabilirsen çok daha güzel olacak.Güle güle besle.Saygılar.

maasalaha biraz daha oyununu oturtturunca eminim daha güzel olur güle güle ucurun saygılar.

abı guzel.Bende bır yavru hazırlıyordum atmaca vurdu suan taklaları fazla yaptı lakın oyunu bozdu.Hıc hazırlamadıgım baska yanı bır buyuk kardeşi kus suanda guzel oynuyor.telefon ıle bugun cektım ama kus gorunmuyor.bu hafta kamera ayarlarsam eğer çekim yapacam inş.kuşunun hayrını gör.

maşaallah gayet güzel, daha da iyi olacağı belli zaten.

Selamun Aleyküm
Maşallah bu tüy mevsiminde böyle kuş hazırlayıp bizlere izlettirdiğin için çok teşekkür ediyorum.Emeğine sağlık kuş yeni başlamış ama çok hırslı biraz daha nefes açıp omuzlarını da güçlendirirse o zaman daha da aşağı girer ve çok güzel olur inşaallah.

Selamun Aleyküm,
Maşallah, Ali kardeşim yeni başlamasına rağmen gayet güzel, zamanla daha da alçaktan almaya başlar, daha da güzel olur inşallah.

hevesli,güzel yavru.paylaştığınız videodaki kuşun soyunu kimden aldığınızı belirtmeniz de ayrı bir güzellik.bunun yanında hep söylediğimiz gibi emek vermiş hazırlamışsınız ve bizlerle paylaşmışsınız .teşekkürler. kuşunuz da emeklerinizin karşılığını verir inşallah.
saygılar..

o kadar çekmişsin bir inişini çekemedinmi ??????????

çok bilmişlik değilde kardeş inişi kusurluki sen inişini çekmemişsin bahane mazaret arama hiç boşuna ama kuş güzel zevkle izledim masallah

Yorum yapan herkes sagolsun varolsun,bu hobı paylastıkca guzel,tamam murat ABİ cekerım ınısı bıdahakıne, ben ınısı super demedım zaten,kus daha ham yerıne yurduna yenı yenı hakım oluyor yerım 6 kat,ınıs her kusumun sıkıntılı,saga sola dusmesın dıye ılk baslarda mecburen kusa boguyorum yavruları,ınısı cekemem baskasına cektırırım anca,ben ındırmeye calısıyorum,ha cekılsede goremezsın haydarpasa yabanılerı gıbı cırpısıyor alıyorlar onuda ıclerıne,sen kus yapıısıyor say ona gore ızle murat,10 yas buyugunum ona gore hıtap edersende sevınırım,abı demene gerek yok kardes deme yeter,,,

inişini görmek isteyenler Mustafa Turan Ağbinin kuşlarının inişine baksınlar sonuçta yaklaşık 2 senedir Mustafa Ağbinin kuşlarından en az 10 tane kuş izledim yapışanı görmedim canlı izlemedim video olarak izledim Ali Bey zaten durumu anlatmış ben beğendim ilerki zamanlarda daha da iyi olur inşallah. Maşallah. Ali Beyi de şahsen tanımam ama yapışan kuşa yem verecek birine benzemiyor. Siteden edindiğim izlenimimdir.

Saygılar,

Kuşlarda oyun açtırmak emek ve sabır isteyen bir iştir. Özellikle çalışan birinin bu iş için vakit ayırıp yapması taktirle karşılanması gerekir. Tebrikler diyorum umarım daha güzel olur ve görüntüleri bizlere paylaşırsınız.

maşallah ezooğlu :)) Ben sana ne dedim kuş oynar suç oynamaz suç. :)) Ben beğendim Kuşu maşallah var senin gibi acemi de suç kuş ucuruyon :)) Kuş ucurmak Sanattır. İzlemek ise bir Beceri vede Tecrubedir.

Her zaman derim Kuş Eşe Dostta Birde Puşta uçar.. Daha iyi performans vede daha iyi zamanları izlemen dileğimle.

Keyifli SaatLer

Not: Sen bu işi biliyon ezeoğlu :)))

özür dilerim yaşına bakmadım kardeş dememdede bir sakınca bence yok abi yapışıyor saymıyorum inişini sonra çek çekme bana ne ben kuşu izledim güzel dedim kuş harika ama inişini çekmeyipte bahane mazeret araman hoş değil çok bilmişte değilim bildiğim inişi önemlidir bunu sen daha iyi bilirsin bizim haddimizemi

mustafa turanın videolarınıda izledim allah için kuş uçuruyor ama mustafa turandır diye yapışmayacak kuş çıkmayacak anlamına gelmez

Maşallah Ali Abi,
Biraz zahmetli de olsa(bağlantı sebebiyle) videoyu sonunda izledim.
Yavru güzel hırslı ve tempolu başlamış. Zaten yazdığınız gibi henüz hedefi tam benimseyememiş
Ama hedefe girebildiğinde çıkardığı bir iki seferi, hedefe girdiğinde neler yapacağı hakkında net bir fikir veriyor.
Bu güzel kuşu yetiştirip kaydedip bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederim.
İnşallah kazasız belasız uçurur,emeklerinizin neticesini alırsınız.
Güzel günlerde uçurup seyretmeniz temennisiyle...
Khalid

bambam' Alıntı:
mustafa turanın videolarınıda izledim allah için kuş uçuruyor ama mustafa turandır diye yapışmayacak kuş çıkmayacak anlamına gelmez
bambam' Alıntı:
özür dilerim yaşına bakmadım kardeş dememdede bir sakınca bence yok abi yapışıyor saymıyorum inişini sonra çek çekme bana ne ben kuşu izledim güzel dedim kuş harika ama inişini çekmeyipte bahane mazeret araman hoş değil çok bilmişte değilim bildiğim inişi önemlidir bunu sen daha iyi bilirsin bizim haddimizemi
Murat kardeşim biz uçan kuşa hasretiz sen oyun videosunda kuşun inişi niye yok diye polemik oluşturuyorsun.
Keşke videoyu izlemeden önce açıklamaları okusaydın. Ali Abi üşenmemiş kuş hakkında bir sürü yazı yazmış.
Hepimiz kuş uçuruyoruz video çektin mi bilmiyorum ama eğer tek başınaysan video çekmek zaten başlı başına bir iş.
Hele inişine yakın hem pırıltı ver hem kuşu takip et hem video çek hakikaten kolay değil...
Keşke bodoslama eleştiri yapmadan önce biraz okumayı,takdir etmeyi öğrensek...

ALİ arkadaşım MAŞALLAH. kuş hırslı. yerini hazırlıyor. bu kuş senden seislik bekliyor. boş bırakma. teras ta kuş uçurmak yerde uçurmaktan çok daha zordur. yerine hakimiyetinde sefer girişlerinde atlamasında sıkıntılar yaşana biliyor. bu da yere göre terasta seisine ayrı bir tecrübe gerektiriyor. güzel başlamış ortası ve sonu iyi olur inşallah. biede merakımdan bu kuş kaç aylık ve kaçıncı telekte ALİ arkadaşım

20 gündür son 7 de çaktı bekir, 3.5 aylık falandır...
murat bahane bahane diyip kızdırma beni daaa ! ben buraya alttan gelip inen eke kuş videosu da attım, inişinde osunda busunda hata olan ama ADAM GİBİ fişek çıkaran kuş videosu atmayacak kadar kompleksli değilim, inişini çekemememin sebebini baştan yazdım ama sen bahane diyosun ayrıntılı yazayımda kafanda canlandır anlayamıcaksın yoksa , kuş saatini doldurunca yerine düşürmek için kuş kaldırıyorum pırıltı veriyorum o arada sırf senin gibi mükemmelliyetçi bi genç için kuşun başka yere bırakması riskini alamam kusura bakma, bikaç gündür başladı kendi kendine inişini yapmaya , ha aslına bakarsan ne düşündüğün çok sıkıntı değil bana çünkü burda bardağın hep boş tarafına bakan tek insan değilsin,varsay ki kuş geliip düz konuyor murat, sen beslemezsin böyle kuşları izleme yorum da yapma , bak işine sen kardeşim...

bi de ben şunu belirtmek istiyorum , ben şahsen 2 3 sene öncesine kadar terasla yer arasında uçum ve disiplin açısından fark gören biri değildim, ancak mesafeli kuşların terasa yaptığı oyun ( ki benim yerim 6 kat üstü ) ve iniş yere nazaran çok ama çok farklı , yere çok daha güzel oynayan ve dolu dolu inen kuşların terasta bocaladığını alttan indirmeye çalıştığını yerine indiremediğini balkona cama düştüğünü defalarca gördüm, o yüzden bana kimse masal anlatmasın , saatini doldurup 15 mt ve üstü oynayan ve yeri çok geniş olmamak şartıyla terasa 6 7 kata güzel taklalı indiren kuş uçurabilen varsa ben tanışmak isterim ! ben zoru başarmaya çalışıyorum hem oyun hem güzel iniş zor oluyor terasta o yüzden kanaat etmesini bilmek lazım, ha bilmiyorsak da terası yer gibi görmemek ve kolay buyurmamak lazım, şunu da karıştırdım sanmayın, yere kuşun delikanlısı oynar ! elindekine güvenen yere uçurmak ister , ben çok istiyorum ama ne şuan öyle bir yerim var ne de yere uçuran bilinçli bir arkadaşım var yakınlarımda, kuş uçurmak oynatmak zor iş muratcan , ben 20 gündür 6 da kalkıyorum 9 da büroya geliyorum, yeri geliyor işimdende evimdende fedakarlık yapıyorum, sezonda da 4 5 kuş anca oynatabiliyorum ,davula uzaktan vurma da erken kalk kuş uçur inişini de çek kardeşim...

acı gerçekler ..

bammm bammmmmmmmmm bammmmmmmmmmmmmmmmmm bammmmmmmmmmmmmmm...

sen nemek istiyorsunki yaşı küçük olan kuşçu değildir senden önce bir beyaz videosu eklenmiş git bak yaşa bakıyormu bende kuş yok ben buhara mantolu besliyorum bahçem teraslı yerim yok öyle olduda benmi uçurmadım

ya arkadaş seni beni sevmeyen biri mi sardı başıma ? sana kim dedi yaşı küçük olan kuşçu değildir ? sadece küçükte olsan büyükte olsan konuşmana dikkat edeceksin , kuşu beğenmeme hakkın var ama bana bahane üretme bırak mırak acı gerçekler vs demeye hakkın yok ! anlayış problemi mi var sende arkadaşım ? o beyazı uçuran da kardeşim kadar sevdiğim biri murat,şimdi de onla mı dalaştırıcan beni ? muraaat bu sana son saygılı mesajım , bidahakine özelden yazıcam sana haberin olsun , uzatma bak işine !!!

sen olayları çarpıtmayı seviyorsun seni ben adamla diye dalaştırayım sen nerde oturuyosun ben nerede oturuyorum örnek verdim ben eleştiriyede hiç gelemiyorsun sen yani bana kuşuna kötü demişim edasıyla yaklaşıyorsun tamam daha saNA cavap yazman

Allah razı olsun...

Geri