Ali DEMİR Sabuni yavru (Mustafa TURAN abimin soyudur)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alidemirsmm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 94
  • Görüntüleme Görüntüleme 19K
Yusuf bu sene tgf ekede 1 oldu, 1,5 yasında yavru gormus dısı,kusu ızledım, cok ıyıdı, bu kusun 2 tane öz yuva esı bende ,1 senedır dısı bende erkegıde 2 ay once geldı, dısıyı bı yalancının lafıyla 1 sene bosa esledık,sımdı takkelı mavı erkegımle es,erkek muthıs dısıde malum,bakalım kısmet erkege yakın bı yavru duserse yeter bana,ıyı esleme olmusmu Muharrem abı:)

Ankarayı bılmıyorum,resımlerde dısının resmı var kapının dıbınde koyu bı mavı,ucanların ve yavru resımlerının o kuslarla bagı yok vedat,

alidemirsmm' Alıntı:
Yusuf bu sene tgf ekede 1 oldu, 1,5 yasında yavru gormus dısı,kusu ızledım, cok ıyıdı, bu kusun 2 tane öz yuva esı bende ,1 senedır dısı bende erkegıde 2 ay once geldı, dısıyı bı yalancının lafıyla 1 sene bosa esledık,sımdı takkelı mavı erkegımle es,erkek muthıs dısıde malum,bakalım kısmet erkege yakın bı yavru duserse yeter bana,ıyı esleme olmusmu Muharrem abı:)
ali erkegi kendin o yasında seyrettin biliyorsun dişiyide biliyorsundur esleme ne kadarda bilinçli yapılsada eslenen kusların birbirlerini tamamlaması gerek olacak garantisi yok iki iyidende iyi her zaman çıkmıyor tabi sansında önemi var ama insallah umdugundan daha iyileri çıkar

eslemede kuslar eslendiginde kuslara katacak birsey olmadıgı zaman degil fazlalıgı çıkaracak birsey olmadıgı zaman olmus demektir ali insallah istedigin gibi olur fazlalık her zaman zarardır çünkü

saygılar

kovalamaya başladım 1 2 aya çıkar eşlemenin puanı abi, takkeli mavi erkeğin mustafa abinin kuşlarla olan yavruları çok ikna ediciyedi hepsi kanat bekliyor, bakalım bunlar ne yapar...

vay vay :) maşallah ali bi kaç hafta boş bıraktık siteyi hemen videoları dizmişsin :) güzel yavru tekrar maşallah..

Masallah yeni baslayan bir kus icin guzel sonucta henuz bunlar antreman ucuslari yerine hakimiyetini de arttirmaya baslamis inis videosundanda anliyoruz uctukca tecrube kazanir daha iyi olur insallah Fakat konuya son yazilan mesajlarin konuyla alakasi yok onlari ozelden yazissaniz daha dogru olurdu diye dusunuyorum bende reklam yapiliyormus gibi bir izlenim yaratti sunuda belirteyim bunlari polemik konusu olsun diye yazmiyorum birden konunun baska yone kaymasi bana tuhaf geldi

Tesekkurler,Haklısın tanımayan ınsanlar oyle dusunebılır tabıkı,ama şu var reklam satış oncesı önhazırlık ve tanıtımdır,ben kuş satmıyorum! O yüzdende burda belkide onu yapacak son insanım,ama vedat gayriihtiyari sanırım o soruyu sorunca bende yusufun kusları zan altında kalmasın dıye yazmak zorunda hıssettım,sıldırırız muharrem abiye kardes sıkıntı yok, bılmesı gereken ınsanlar kuslarımızı bılıyor zaten,burdan herhangı bıse kanıtlamaya calısmadık aman kımse yanlıs anlamasın,hatta muharrem abı rıca etsem sılermısın o yorumları rahatsız olmasın arkadaslar

Kadir sagol kardeşim,sistem hızlı çalışıyor maşallah:) biraz daha kalsa iyi olurdu reklamımızı yapıyorduk:):):) bilmeyen ne bilecek arkadasta haklıdır belkı,neyse... Ahmetcan uzaklasma arayı acma sagda solda muadil sitelere takıldıgını duyuyorum ayıp edıyosun bak:):) naptın buarada ses cıkmıyo,goremıyorumda daha bahcede hayır mı?

evet abı benım o soruyu sana telefondan sormam lazımdıı burdan hıc aklıma gelmedı gercı oyle reklam amaclı bırsey dusunmedım ama takkaı makkalı felan deyıınce oyle yazıvermısım kusuruma bakmayın yoksa Ali abının kuslarının normalde reklama da ıhtıyacı oldugunu zannetmıyorum (: gecenlerde oyle konusmusduk kahvede takkkalı felan dıye yusuf abının kusuda kupa alınca aklıma geldı neyse uzatmayyayım

saygılar (:

yoo başka site olayı değil tatile gittim, off line idim yani :) 10 gün yoktum buralarda.. giderken kuşların anahtarını bi arkadaşa bıraktım oda ilk günden kuşu kediye kaptırmış Allahtan derin yara yok sadece tırmalamış, bizi bi 10 15 gün geriye attı sadece hepsi bu.. kupaya yine uçar telaş yok :) bu arada her zaman bahçedeyim.. meganı aramasın gözlerin sattım onu :) mavi renkli yer uçağı benim :) selamlar..

filo' Alıntı:
yoo başka site olayı değil tatile gittim, off line idim yani :) 10 gün yoktum buralarda.. giderken kuşların anahtarını bi arkadaşa bıraktım oda ilk günden kuşu kediye kaptırmış Allahtan derin yara yok sadece tırmalamış, bizi bi 10 15 gün geriye attı sadece hepsi bu.. kupaya yine uçar telaş yok :) bu arada her zaman bahçedeyim.. meganı aramasın gözlerin sattım onu :) mavi renkli yer uçağı benim :) selamlar..

gerçekten hep arabaya bakıp geçiyorum, uğrarım inşallah haftasonu,

maaşallah hayrını gör ali sonu iyi olsun inş.

Sagolasın,insallah murat

teşekkürler daha iyileri sizlerde olsun...

masallah ali bey yavru iyi olacak gıbı gorunuyor.ama sizi asıl takdir etdiğim konuysa bu aralar bolca kuş ucuruyorsunuz.bizler gibi sadece lafta kalmıyorsunuz tebrıkler

DELIYUREK41' Alıntı:
masallah ali bey yavru iyi olacak gıbı gorunuyor.ama sizi asıl takdir etdiğim konuysa bu aralar bolca kuş ucuruyorsunuz.bizler gibi sadece lafta kalmıyorsunuz tebrıkler

teşekkürler murat kardeş , vaktimiz oldukça uçurmaya paylaşmaya çalışıyoruz eksiğiyle gediğiyle, gaye stres atmak onuda gerçekleştiriyoruz şükür , hazır bayağı kanat bekleyenim var bakalım kısmet olursa devam ederiz videolara inşallah, selamlar...

maşallah güzel kuş güle güle uçurun ali bey

sağolun teşekkürler..

s.a. ali abi olmuyor böyle bak..bir sefer de kötü bir kuş ekle de ağız tadıyla eleştirelim..:)maşallah abim kazasız belasız uçurman dileğiyle..mustafa abiye de ayrıca tşk.

eyvallah mehmet kardeş,daha iyileri sizlerde olsun

evet kuş kimine göre iyi kimine göre kötü olabilir yalnız burada birşeyler paylaşmak istenilmişse paylaşan aksi yorumlarada göz yummalıdır bu sonuçta bir görüş ayrıcalıgıdır konunuzda biri kuşunuz hakkında olumsuz yorum yazmıs diye terlemişsiniz he deyip geçebilirdinizde bana göre haklıdır durun ben size geçmişteki eski sataşmalarınızıda hatırlatayım saygılar ve sayfa sayfa var bu örnek
1- kırıkkale çırağı : ben ilk defa bu tarz bi yorum yazdım ,dediğin gibi yok önceden de yazmıstında yok dusmanlık falanda filanda, taraf olmada bilmem ne de !
Ali bey insanların sözlerine verdiğiniz dikkatten dolayı kınıyorum sizi. ne yazdım ben dedimki daha önce farklı başlıkta buna benzer birkaç olay yaşanmıştı. olaylarda konuyla alakası olmayan birilerinin üye olup direk paldır küldür taraf olmasıydı. burada yapmış olduğunuzu ona benzetmiştim... Neden bu konuya böyle bi yazı yazdınız tek bi sebep yeterli beyefendi...

bu arada seninde sitede kıdeminden geçilmiyo , sanki 10 yıllık üye de bana diyo yok yeni üye olanların taraf olması tarzında falan filan ,
Benim kıdemim öylemi Ali bey siz nekadar yetkiye sahipseniz bende en fazla okadar yetkiye sahibim. Kıdem durumumu nasıl anladınız?

sanane arkadaşım ! kimi istersem eleştiririm kimi istersem arkadaş tutarım sanamı sorucam, sen bu haddi kendinde nasıl buluyosun?
Kimi eleştirirseniz eleştirin ali bey, istediğinizi tutmakta da hürsünüz. Bana birşey sorma gibi bir bağımlılığınız yok sorduğunuz kişi veya kişiler söylemiştir birşeyler zaten. Had konusuna gelince BEN HİÇBİRŞEYİ BİLMİYORSAMDA HADDİMİ BİLİRİM bunda şüpheniz olmasın...

konu başlığı neyse ne ,siz konuya bağlı mı kalmışsınız ki bende bağlı kalayım,
aklına her esen her başlığa istediğini yazacaksa kusura bakmayında sizin aramak veya öğrenmek gibi bi durumunuz yok sanırım ama arayıp birşeyler öğrenmeye çalışan biri neden Saim Usta konusunda sizin kuşunuzun performansını okusun?????? Veya neden Hüseyin Turan'ın savunuluşunu dinlesin. ne gereği var bu konuda o yazının. siz herhalde sadece eleştiri yapabilme lüksünü kendinizde görüyorsunuz sanırım ama aldanıyorsunuz...

adam size tezini savunuyo siz bi tutturmuşsunuz saf saf saf, ya ben saf kuş değil kırık kuş daha iyidir diyorum oyun açısından varmı itirazın ? ispatıda ortada sen hariç herkes gelebilir izlemeye 2 ay sonra,
Evet bana tezini savundu, bende tezimi söyledimde sizin neden bukadar zorunuza gitti SAF denmesi. SAF temiz demektir. Temizliği tercih edin demek neden bukadar kızdırdı sizi??? Siz diyorsunuz ya saf kuş iyi değil kırık kuş daha iyidir diye... Ozaman sizin mantığınıza göre 1. kırma 2. kırmadan iyidir, 2. kırma 3. kırmadan iyidir, 4. kırma 5. kırmadan iyidir şeklinde gidiyor. Kesinlikle haklısınız itiraz haddimize mi ali bey? Peki birşey sorcam size sizinkiler kaçıncı kırılmalar??? Secere takibiniz olsa en azından bunu söyleyebilirdiniz...

öyle kuşa bakmam diyosun ya sen ve senin gibiler anlattığım kuşu değil yavrusunu yumurtasını bulsanız 7 kat yerin dibine sokarsınız, gerçi kırık o kuş siz bakmazsınız ona....
Ali bey sizin beğendiğinizi beslemek zorundamıyım. ben size kendi beğendiğimi beğen veya illa besliceksin diyormuyum? Sizin uçurduğunuz kuş ölçü değil dedim iyiliğe, önce bi yaşını başını doldursun yavru versin yavruları kalksın. iyiliği Saf damar kuş nasıl anlaşılır başlıklı konuda ben detaylı detaylı yazdım. zahmet olmaz okursanız ozaman neden öyle söylediğimi anlayacaksınız... Sen ve Sen gibiler anlattığım kuşu değil yavrusunu yumurtasını bulsanız 7 kat yerin dibine sokarsınız Elin yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanarmış sözü iyi olur herhalde bu sözünüze. ama benim kuşta bi iddaam yok. kuşlarımla veya kişiliğimle alakalı birşey yazdığımı hatırlamıyorum, sizde beni tanımadan böyle sözler söyleyebildiğinize göre HADDİNİ BİLMEK sözü herhalde sizi kapsamıyor...

eğer inanmayan arkadaşlar varsa anadolu yakasında herkesin tanıdığı dernek sahibi ahmet şen arkadaşın bilgilerini alıp ona sorabilirsiniz kuşu, anasını babasını o satın aldı,
Niçin böyle bir ispat içerisine giriyorsunuzki? Ahmet bey güle güle besle inşallah allah gönlüne göre verir. Siz bir kuş anlattınız bende dedimki 2 yaşında yarısını bile uçurursanız gelmek isteyen arkadaşlar mutlaka olur... Neden korkuyorsunuz temiz kuş besleyen herkes kuşunun akıbetini bilir, kırmalarda onlardan iyi olduğuna göre içiniz rahat olsun...

benim anlatmak istediğim böyle kuşlar da var kırık denilen soylarda,bırakır azaltır onu yapar bunu yapar bilmem, kimin kusunun yavrudan sonra bırakmayacağı garanti ? o zaman kimse yavru kuş ucurmasın abi, yavru kupaları düzenlenmesin, kimse buna itibar etmesin...
Siz de saman alevini ateş sanıp ısınmaya çalışacaksınız gördüğüm kadarıyla. Eğer aleviniz sönerse Hüseyin bey veya birbaşkası size pazardan veya dernekten yenilerini alır...
kimin kusunun yavrudan sonra bırakmayacağı garanti ?
Bu işi yolu yordamıyla yapan herkesin kuşunun ekeyken oyun bırakmayacağı garantidir. Bunun yolu yordamıda dernekten, pazardan geçmez ali bey. Sağlam damızlık kuştan geçer...

o zaman kimse yavru kuş ucurmasın abi, yavru kupaları düzenlenmesin, kimse buna itibar etmesin...
Siz kendi kriterinizi söyledim bende eskidenki adabı söyledim. yavruyken uçurmayın diye birşey demedim. uçurun. ama değerlendirme safhası TEKRAR YAZIYORUM SAF DAMAR KUŞ NASIL ANLAŞILIR başlıklı konuda yazdığım şekilde olmalıdır. torunları ile havada kalacak o kuş, torunlarnın ekeliğinde... Bir takım 90 dk iyi futbol oynar 90. dakikadan sonra 2 dk da 3 gol yer ve maçı kaybederse o takıma söylenecek şey kesinlikle BAŞARISIZDIR. Ayrıca ben Hüseyin beyin savunulmaya ihtiyacı olduğunu sanmıyorum....

herkesin stili kendine, bu adam bunla başarıyı yakalamışsa bize gidip izlemek düşer...
eeeee işte bizde bu başarıyı görüpte hatamızdan dönmek istedik ama ben hariç herkes davetliymiş. ne diyim çok büyük kayıp oldu benim için...yazık

ali_kerse' Alıntı:
evet kuş kimine göre iyi kimine göre kötü olabilir yalnız burada birşeyler paylaşmak istenilmişse paylaşan aksi yorumlarada göz yummalıdır bu sonuçta bir görüş ayrıcalıgıdır konunuzda biri kuşunuz hakkında olumsuz yorum yazmıs diye terlemişsiniz he deyip geçebilirdinizde bana göre haklıdır durun ben size geçmişteki eski sataşmalarınızıda hatırlatayım saygılar ve sayfa sayfa var bu örnek
1- kırıkkale çırağı : ben ilk defa bu tarz bi yorum yazdım ,dediğin gibi yok önceden de yazmıstında yok dusmanlık falanda filanda, taraf olmada bilmem ne de !
Ali bey insanların sözlerine verdiğiniz dikkatten dolayı kınıyorum sizi. ne yazdım ben dedimki daha önce farklı başlıkta buna benzer birkaç olay yaşanmıştı. olaylarda konuyla alakası olmayan birilerinin üye olup direk paldır küldür taraf olmasıydı. burada yapmış olduğunuzu ona benzetmiştim... Neden bu konuya böyle bi yazı yazdınız tek bi sebep yeterli beyefendi...

bu arada seninde sitede kıdeminden geçilmiyo , sanki 10 yıllık üye de bana diyo yok yeni üye olanların taraf olması tarzında falan filan ,
Benim kıdemim öylemi Ali bey siz nekadar yetkiye sahipseniz bende en fazla okadar yetkiye sahibim. Kıdem durumumu nasıl anladınız?

sanane arkadaşım ! kimi istersem eleştiririm kimi istersem arkadaş tutarım sanamı sorucam, sen bu haddi kendinde nasıl buluyosun?
Kimi eleştirirseniz eleştirin ali bey, istediğinizi tutmakta da hürsünüz. Bana birşey sorma gibi bir bağımlılığınız yok sorduğunuz kişi veya kişiler söylemiştir birşeyler zaten. Had konusuna gelince BEN HİÇBİRŞEYİ BİLMİYORSAMDA HADDİMİ BİLİRİM bunda şüpheniz olmasın...

konu başlığı neyse ne ,siz konuya bağlı mı kalmışsınız ki bende bağlı kalayım,
aklına her esen her başlığa istediğini yazacaksa kusura bakmayında sizin aramak veya öğrenmek gibi bi durumunuz yok sanırım ama arayıp birşeyler öğrenmeye çalışan biri neden Saim Usta konusunda sizin kuşunuzun performansını okusun?????? Veya neden Hüseyin Turan'ın savunuluşunu dinlesin. ne gereği var bu konuda o yazının. siz herhalde sadece eleştiri yapabilme lüksünü kendinizde görüyorsunuz sanırım ama aldanıyorsunuz...

adam size tezini savunuyo siz bi tutturmuşsunuz saf saf saf, ya ben saf kuş değil kırık kuş daha iyidir diyorum oyun açısından varmı itirazın ? ispatıda ortada sen hariç herkes gelebilir izlemeye 2 ay sonra,
Evet bana tezini savundu, bende tezimi söyledimde sizin neden bukadar zorunuza gitti SAF denmesi. SAF temiz demektir. Temizliği tercih edin demek neden bukadar kızdırdı sizi??? Siz diyorsunuz ya saf kuş iyi değil kırık kuş daha iyidir diye... Ozaman sizin mantığınıza göre 1. kırma 2. kırmadan iyidir, 2. kırma 3. kırmadan iyidir, 4. kırma 5. kırmadan iyidir şeklinde gidiyor. Kesinlikle haklısınız itiraz haddimize mi ali bey? Peki birşey sorcam size sizinkiler kaçıncı kırılmalar??? Secere takibiniz olsa en azından bunu söyleyebilirdiniz...

öyle kuşa bakmam diyosun ya sen ve senin gibiler anlattığım kuşu değil yavrusunu yumurtasını bulsanız 7 kat yerin dibine sokarsınız, gerçi kırık o kuş siz bakmazsınız ona....
Ali bey sizin beğendiğinizi beslemek zorundamıyım. ben size kendi beğendiğimi beğen veya illa besliceksin diyormuyum? Sizin uçurduğunuz kuş ölçü değil dedim iyiliğe, önce bi yaşını başını doldursun yavru versin yavruları kalksın. iyiliği Saf damar kuş nasıl anlaşılır başlıklı konuda ben detaylı detaylı yazdım. zahmet olmaz okursanız ozaman neden öyle söylediğimi anlayacaksınız... Sen ve Sen gibiler anlattığım kuşu değil yavrusunu yumurtasını bulsanız 7 kat yerin dibine sokarsınız Elin yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanarmış sözü iyi olur herhalde bu sözünüze. ama benim kuşta bi iddaam yok. kuşlarımla veya kişiliğimle alakalı birşey yazdığımı hatırlamıyorum, sizde beni tanımadan böyle sözler söyleyebildiğinize göre HADDİNİ BİLMEK sözü herhalde sizi kapsamıyor...

eğer inanmayan arkadaşlar varsa anadolu yakasında herkesin tanıdığı dernek sahibi ahmet şen arkadaşın bilgilerini alıp ona sorabilirsiniz kuşu, anasını babasını o satın aldı,
Niçin böyle bir ispat içerisine giriyorsunuzki? Ahmet bey güle güle besle inşallah allah gönlüne göre verir. Siz bir kuş anlattınız bende dedimki 2 yaşında yarısını bile uçurursanız gelmek isteyen arkadaşlar mutlaka olur... Neden korkuyorsunuz temiz kuş besleyen herkes kuşunun akıbetini bilir, kırmalarda onlardan iyi olduğuna göre içiniz rahat olsun...

benim anlatmak istediğim böyle kuşlar da var kırık denilen soylarda,bırakır azaltır onu yapar bunu yapar bilmem, kimin kusunun yavrudan sonra bırakmayacağı garanti ? o zaman kimse yavru kuş ucurmasın abi, yavru kupaları düzenlenmesin, kimse buna itibar etmesin...
Siz de saman alevini ateş sanıp ısınmaya çalışacaksınız gördüğüm kadarıyla. Eğer aleviniz sönerse Hüseyin bey veya birbaşkası size pazardan veya dernekten yenilerini alır...
kimin kusunun yavrudan sonra bırakmayacağı garanti ?
Bu işi yolu yordamıyla yapan herkesin kuşunun ekeyken oyun bırakmayacağı garantidir. Bunun yolu yordamıda dernekten, pazardan geçmez ali bey. Sağlam damızlık kuştan geçer...

o zaman kimse yavru kuş ucurmasın abi, yavru kupaları düzenlenmesin, kimse buna itibar etmesin...
Siz kendi kriterinizi söyledim bende eskidenki adabı söyledim. yavruyken uçurmayın diye birşey demedim. uçurun. ama değerlendirme safhası TEKRAR YAZIYORUM SAF DAMAR KUŞ NASIL ANLAŞILIR başlıklı konuda yazdığım şekilde olmalıdır. torunları ile havada kalacak o kuş, torunlarnın ekeliğinde... Bir takım 90 dk iyi futbol oynar 90. dakikadan sonra 2 dk da 3 gol yer ve maçı kaybederse o takıma söylenecek şey kesinlikle BAŞARISIZDIR. Ayrıca ben Hüseyin beyin savunulmaya ihtiyacı olduğunu sanmıyorum....

herkesin stili kendine, bu adam bunla başarıyı yakalamışsa bize gidip izlemek düşer...
eeeee işte bizde bu başarıyı görüpte hatamızdan dönmek istedik ama ben hariç herkes davetliymiş. ne diyim çok büyük kayıp oldu benim için...yazık

ee ? ne anlayalım şimdi bundan ? sen biriyle daha tartışmıssın hep sende suç bunu mu anlayalım ? arkadaşım hep beni neden buluyorsunuz ? sizi özellikle birilerimi örgütleyip bana sarıyo ? kimsin sen ? ilk mesajında direk bana yazdığına göre var bi kuyruk acın ! beni yargılama gereğini ve yetkisini nereden alıyorsun ? sana mı sorucam nasıl davranacağımı kime ne yazacağımı ? diğer konuyu da arkadaşı da hatırlamıyorum bile , lakin bu konuyla alakalı cevap vereyim, ben videonun başında kuşu pırıltıyla indirdiğimi yazdım, yani inişi başlı başına hata ve ayıplı, bunu baştan yazdım, tek uçuruyorum ben ortağım çırağım ustam yok, dolayısıyla hem çekim yapıp hem kuşu terasa düşürmek için pırıltı vermek imkansız,şimdi adam çıkmış yok inişini niye cekmedin yok konmuştur yok o yok bu, ben dedimki kuş zatn hazır değil altını doldurmadı yukardan alıyor tay tay iniyor, o da pırıltıyla, bu dedikçe diyor , yani ben zaten hatalı iniyor dedikçe bırak bırak diyor, ben buna kızdım yoksa tabiki beğenirsin beğenmezsin sen bilirsin, ha bu arada buraya kuşumuzu punlayın diye de atmıyorum ,paylaşım diye birşey var, iyidir kötüdür elimizden gelen budur kırıcılıkla değil teşvik edicilikle yazılmalı, adam olan da kötüyse kötü demktense yorum yapmamayı tercih eder arkadaşım , ben beğenmediğim videoya girip beğenmedim şusu böle bunu niye çekmedin diye diek yazmam, yazarsamda şöle yazarım maşallah emeğinize sağlık da inişide olsa tam olurdu yinede tuyunce hayrnı gör der gecersın, sn kımsınde benı sorguluyorsun yok bırak bırak dıyor eleman, 3 ay sure aldı kuş ucurucaktı 2 ay falan oldu heralde,bakıcaz koldan ateşlemek kolay...adam gibi yorum yapsın beğenmesin hiç sıkıntı değil, burda çoluğa çocuğa kş beğendrmek derdınde değilim, ben inişi çok iyi de çekemedim unuttum desem bu yorumu yaz bana ! ama ben zaten boş iniyor pırıltıla ınıyor şuan dedikten sonra ne arıyosun sen neyin peşindesin sidikmi yarıştırıcaksın benle ? herkes hitabına dikkat edecek arkadaşım, beğenmemek ayrı laf sokmak ukalalık yapmak ayrı, bu ayrımı göremiyorsan sende uğraşma benle bak işine git başka videoları izle başka adamların yıllanmış yorumlarını bul çıkar benle niye uğraşıyorsun ! en son birine bela olacam o olucak !

her video koyan marketçi cengiz gibi hazır olmayan kuş atsa youtube de senle dalga geçse ??

Olum sakamısın sen ?adam gıbı kım oldugunu yaz lan tatava yapma, karı gıbı kımle tartıstıgımın dedıkodusunu yapmak ıcınmı uye oldun,ıp nı alıcam yonetıcılerden ınsallah kaynarcadan cıkmazsın cocuk ! Mal mal yazdıgın devrık cumlelerden bırı gelıyor ama aklıma ınsallah haklıyımdır

ali_kerse' Alıntı:
her video koyan marketçi cengiz gibi hazır olmayan kuş atsa youtube de senle dalga geçse ??
ali bey kardesim sanki sırf ali demire yazmak için üye olmus olmalısınız ortalıgı germenin ne anlamı var

kendisiyle varsa bir sorununuz özelinizden çözünüz örnek olmanız gereken yasca sizlerden küçük arkadaslar var hos seyler degil bunlar yakısık almıyor bilgi ve tecrübeleriniz var ise paylasınız elinizde daha iyileri var ise yükleyiniz bakalım izleyip yorumlarda bulunalım yıkıcı olmak kime ne fayda saglar hatasız insan kus varmıdır bu tür söylemlerin tekrarlanmamasını rica ediyorum

Kayıt 22.24 ılk mesaj 22.31 , ne ara o konuyu buldunda koppyaladın, kırıkkale cıragı abı bu, kasınan davar cobanın deynegıne surtunur gıbı bana devamlı surtunuyo,olum gel verıyım 1 cıft kus da besle bırak dedıkoduyu cırak...

konunun kilidini açtım daha yapıcı sekilde tartısalım paylasalım arkadaslar

Geri