evet kuş kimine göre iyi kimine göre kötü olabilir yalnız burada birşeyler paylaşmak istenilmişse paylaşan aksi yorumlarada göz yummalıdır bu sonuçta bir görüş ayrıcalıgıdır konunuzda biri kuşunuz hakkında olumsuz yorum yazmıs diye terlemişsiniz he deyip geçebilirdinizde bana göre haklıdır durun ben size geçmişteki eski sataşmalarınızıda hatırlatayım saygılar ve sayfa sayfa var bu örnek
1- kırıkkale çırağı : ben ilk defa bu tarz bi yorum yazdım ,dediğin gibi yok önceden de yazmıstında yok dusmanlık falanda filanda, taraf olmada bilmem ne de !
Ali bey insanların sözlerine verdiğiniz dikkatten dolayı kınıyorum sizi. ne yazdım ben dedimki daha önce farklı başlıkta buna benzer birkaç olay yaşanmıştı. olaylarda konuyla alakası olmayan birilerinin üye olup direk paldır küldür taraf olmasıydı. burada yapmış olduğunuzu ona benzetmiştim... Neden bu konuya böyle bi yazı yazdınız tek bi sebep yeterli beyefendi...
bu arada seninde sitede kıdeminden geçilmiyo , sanki 10 yıllık üye de bana diyo yok yeni üye olanların taraf olması tarzında falan filan ,
Benim kıdemim öylemi Ali bey siz nekadar yetkiye sahipseniz bende en fazla okadar yetkiye sahibim. Kıdem durumumu nasıl anladınız?
sanane arkadaşım ! kimi istersem eleştiririm kimi istersem arkadaş tutarım sanamı sorucam, sen bu haddi kendinde nasıl buluyosun?
Kimi eleştirirseniz eleştirin ali bey, istediğinizi tutmakta da hürsünüz. Bana birşey sorma gibi bir bağımlılığınız yok sorduğunuz kişi veya kişiler söylemiştir birşeyler zaten. Had konusuna gelince BEN HİÇBİRŞEYİ BİLMİYORSAMDA HADDİMİ BİLİRİM bunda şüpheniz olmasın...
konu başlığı neyse ne ,siz konuya bağlı mı kalmışsınız ki bende bağlı kalayım,
aklına her esen her başlığa istediğini yazacaksa kusura bakmayında sizin aramak veya öğrenmek gibi bi durumunuz yok sanırım ama arayıp birşeyler öğrenmeye çalışan biri neden Saim Usta konusunda sizin kuşunuzun performansını okusun?????? Veya neden Hüseyin Turan'ın savunuluşunu dinlesin. ne gereği var bu konuda o yazının. siz herhalde sadece eleştiri yapabilme lüksünü kendinizde görüyorsunuz sanırım ama aldanıyorsunuz...
adam size tezini savunuyo siz bi tutturmuşsunuz saf saf saf, ya ben saf kuş değil kırık kuş daha iyidir diyorum oyun açısından varmı itirazın ? ispatıda ortada sen hariç herkes gelebilir izlemeye 2 ay sonra,
Evet bana tezini savundu, bende tezimi söyledimde sizin neden bukadar zorunuza gitti SAF denmesi. SAF temiz demektir. Temizliği tercih edin demek neden bukadar kızdırdı sizi??? Siz diyorsunuz ya saf kuş iyi değil kırık kuş daha iyidir diye... Ozaman sizin mantığınıza göre 1. kırma 2. kırmadan iyidir, 2. kırma 3. kırmadan iyidir, 4. kırma 5. kırmadan iyidir şeklinde gidiyor. Kesinlikle haklısınız itiraz haddimize mi ali bey? Peki birşey sorcam size sizinkiler kaçıncı kırılmalar??? Secere takibiniz olsa en azından bunu söyleyebilirdiniz...
öyle kuşa bakmam diyosun ya sen ve senin gibiler anlattığım kuşu değil yavrusunu yumurtasını bulsanız 7 kat yerin dibine sokarsınız, gerçi kırık o kuş siz bakmazsınız ona....
Ali bey sizin beğendiğinizi beslemek zorundamıyım. ben size kendi beğendiğimi beğen veya illa besliceksin diyormuyum? Sizin uçurduğunuz kuş ölçü değil dedim iyiliğe, önce bi yaşını başını doldursun yavru versin yavruları kalksın. iyiliği Saf damar kuş nasıl anlaşılır başlıklı konuda ben detaylı detaylı yazdım. zahmet olmaz okursanız ozaman neden öyle söylediğimi anlayacaksınız... Sen ve Sen gibiler anlattığım kuşu değil yavrusunu yumurtasını bulsanız 7 kat yerin dibine sokarsınız Elin yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanarmış sözü iyi olur herhalde bu sözünüze. ama benim kuşta bi iddaam yok. kuşlarımla veya kişiliğimle alakalı birşey yazdığımı hatırlamıyorum, sizde beni tanımadan böyle sözler söyleyebildiğinize göre HADDİNİ BİLMEK sözü herhalde sizi kapsamıyor...
eğer inanmayan arkadaşlar varsa anadolu yakasında herkesin tanıdığı dernek sahibi ahmet şen arkadaşın bilgilerini alıp ona sorabilirsiniz kuşu, anasını babasını o satın aldı,
Niçin böyle bir ispat içerisine giriyorsunuzki? Ahmet bey güle güle besle inşallah allah gönlüne göre verir. Siz bir kuş anlattınız bende dedimki 2 yaşında yarısını bile uçurursanız gelmek isteyen arkadaşlar mutlaka olur... Neden korkuyorsunuz temiz kuş besleyen herkes kuşunun akıbetini bilir, kırmalarda onlardan iyi olduğuna göre içiniz rahat olsun...
benim anlatmak istediğim böyle kuşlar da var kırık denilen soylarda,bırakır azaltır onu yapar bunu yapar bilmem, kimin kusunun yavrudan sonra bırakmayacağı garanti ? o zaman kimse yavru kuş ucurmasın abi, yavru kupaları düzenlenmesin, kimse buna itibar etmesin...
Siz de saman alevini ateş sanıp ısınmaya çalışacaksınız gördüğüm kadarıyla. Eğer aleviniz sönerse Hüseyin bey veya birbaşkası size pazardan veya dernekten yenilerini alır...
kimin kusunun yavrudan sonra bırakmayacağı garanti ?
Bu işi yolu yordamıyla yapan herkesin kuşunun ekeyken oyun bırakmayacağı garantidir. Bunun yolu yordamıda dernekten, pazardan geçmez ali bey. Sağlam damızlık kuştan geçer...
o zaman kimse yavru kuş ucurmasın abi, yavru kupaları düzenlenmesin, kimse buna itibar etmesin...
Siz kendi kriterinizi söyledim bende eskidenki adabı söyledim. yavruyken uçurmayın diye birşey demedim. uçurun. ama değerlendirme safhası TEKRAR YAZIYORUM SAF DAMAR KUŞ NASIL ANLAŞILIR başlıklı konuda yazdığım şekilde olmalıdır. torunları ile havada kalacak o kuş, torunlarnın ekeliğinde... Bir takım 90 dk iyi futbol oynar 90. dakikadan sonra 2 dk da 3 gol yer ve maçı kaybederse o takıma söylenecek şey kesinlikle BAŞARISIZDIR. Ayrıca ben Hüseyin beyin savunulmaya ihtiyacı olduğunu sanmıyorum....
herkesin stili kendine, bu adam bunla başarıyı yakalamışsa bize gidip izlemek düşer...
eeeee işte bizde bu başarıyı görüpte hatamızdan dönmek istedik ama ben hariç herkes davetliymiş. ne diyim çok büyük kayıp oldu benim için...yazık