ankara kaplama sarıları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ankara kuşcusu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 71
  • Görüntüleme Görüntüleme 13K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
serkan karahan
Meslek
kurye
İlgi Alanı
Kediler
...

Ekli dosyalar

• Fotoğrafjt-0032_e1.webp
    Fotoğrafjt-0032_e1.webp
    34.1 KB · Görüntüleme: 2,423
  • .2.webp
    .2.webp
    166.9 KB · Görüntüleme: 2,446
  • Fotoğrafjt-0028.webp
    Fotoğrafjt-0028.webp
    339.3 KB · Görüntüleme: 2,484
  • Fotoğrafjt-0027.webp
    Fotoğrafjt-0027.webp
    269.6 KB · Görüntüleme: 2,490
  • Fotoğrafjt-0029.webp
    Fotoğrafjt-0029.webp
    347.9 KB · Görüntüleme: 2,431
SAF KAN SARILARI GÖRÜNCE DİLİM TUTULDU YAZAMAZ OLDUM ..NE DİYEYİM ..HAAY MAŞALLAH..SÜPÜRÜR BUNLAR YERLERİ..

ÖTERKEN.. :haha: :slm: :slm:

türker abi öğünmek gibi olmasın amma çok alçak gönüllüyümdür öğünmeyidehiç sevmem :haha: böyle kuş dünyada zor bulunur 1sınıf ankara kaplama sarılarıdır

OLDU MU EŞİ VE BENZERİ OLMAYAN OLMALI.. :heyo:

Kaplama sarı deyince aklıma ilk kara kapaklı kaplama miski'ler geldi fakat bu sarıları görünce daha çok beğendim. Lekesiz hatasız olmaları ve canlı duruşları daha da güzelleştirmiş hayvanları. MAŞALLAH GÜLE GÜLE BESLEYİN :slm:

degısık ve güzel bir renge sahıpler.doya doya ucurun ınsallah

Güle güle besleyip bol yavru alırsınız inşallah

Tüyünce yavru almanız dileğimle, güle güle besleyin.

Hüseyin Alparslan AYTAÇ

ankara ankara olalı böyle sarı görmemiştir kuşun şahını bulmuşun hayrını görmek nasip olsun :)

maşallah ilk de bu kadar sarı, sarı gördüm

yorumlar için eywallh inşallah 2 aya kadar yerekuyruk sürtüşünüde izleriz videoya çakeriz :haha:

S.a çok Guzel kuşlar hayrını gör kardeşim
Bu renklerden Sincan da Bilal diye biri besliyordu,epey vardı kümesinde ilk onda görmùstùm
Hatta 3-4 taklalı oyunda yapıyordu gūle gūle besle

evet iyi tahmin ettin kardeş zamanda bir dostu ondan almış çoğaltmış bende sonradan öğrendim bilal adında iyi meşhur bir kuşcunun kuşlarıymış kuş

Güle güle besle arkadaşım.
Ankara sican da bilal diye bir abimizin olduğunu biliyorum kendisini de gördüm.
Çok abartılı değil ama standart oyun özellikleri olduğunu en azından bu abimiz oynatıp kanıtlamış onun adıyla ankara da isim yapmış.
Irak asıllı bazı mirolardan bu tür sarılar çıkmakta ırak sarısı diye biliyorum.
Bir sarı meraklısı olarak gerçekten güzeller ama eski ankara oyun kuşu portakal,limon,kalem sarıları (gümüş kafa) olsa da beslesem..
Kanat kuyruk bembeyaz :) kümesimde her zaman onlar için özel yer var.
Saygılar.. :evet:

Güzel kuşlar maşallah evet sarı bilalin kırmızıları derler onlara sincanda oturuyor güle güle besle

yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.

BENİM BİLE BESLEYESİM GELDİ..

AMA SEN GÖNDEREM DEME..SAKIN.. :haha:

:slm: :slm:

www.bidepo.com
[/url][/img]

yumurtayıda aldık imalat başladı eski kuşcuların hatrına kesinlikle soyunu kırmıyacağız inş

maşallah diyelim nazar değmesin kuşlar görsel olarak rabbimin yarattığı nadide bir gzelliğe sahip,oyunları nasıl acaba

BÖYLE SARILARIM OLSUN ;100.000 t - BORCUM OLSUN :haha: :slm:

[email protected]' Alıntı:
BÖYLE SARILARIM OLSUN ;100.000 t - BORCUM OLSUN :haha: :slm:
Aman Türker abi ne yaptın, ağzından yel alsın yok zamanda 100.000 TL diyorsun :haha:

Güle güle beslemek nasip etsin allah kuşlarınızıda :slm:

oguz06' Alıntı:
Güle güle besle arkadaşım.
Ankara sican da bilal diye bir abimizin olduğunu biliyorum kendisini de gördüm.
Çok abartılı değil ama standart oyun özellikleri olduğunu en azından bu abimiz oynatıp kanıtlamış onun adıyla ankara da isim yapmış.
Irak asıllı bazı mirolardan bu tür sarılar çıkmakta ırak sarısı diye biliyorum.
Bir sarı meraklısı olarak gerçekten güzeller ama eski ankara oyun kuşu portakal,limon,kalem sarıları (gümüş kafa) olsa da beslesem..
Kanat kuyruk bembeyaz :) kümesimde her zaman onlar için özel yer var.
Saygılar.. :evet:

kalem sarı gümüş kafa dediğiniz renk paslı sarı denilen mi yoksa ? eğer o ise bende öyle bir damızlık dişi mevcut

Özgür kardeş resim koyma şansın varsa yorum yapabilirim..
Saygılar..

oguz06' Alıntı:
Özgür kardeş resim koyma şansın varsa yorum yapabilirim..
Saygılar..

birkaç renk sarım var.
gümüş kafa bumu ? paslı sarı diye biliyordum . eşi arkatepe beyaz ( bu arada bu sarı ve eşi ve diğer vermiş oldugu tüm kuşları hediye forumdan bir arkadaştan yer sıkıntısı nedeni ile sıkıntıyı giderirse kendine geri verilecektir )

bu sarı yukarıdakinin yavrusu erkek ama hep beyaz yavru attıbu sarıdan sonra son 3 agız yavruda

kaplama sarı bayazın aynında sarı yavrusu tüyde su anda yanındaki beyaz da sarının yavrularından biri

bozdumanlı dişim yavrular boz bozbenekli veriyor

Özgür kardeş bu sarılar kırılmış orjinal sarı değiller.
Baştaki ana dişi muhtemelen portakal sarı ve beyazdan çıkma.Bu tarz renkler vermesi normal..
Hatta dişi yavruları boz kirli,dumanlı yakın renkler verebilir.
Paylaşım için sağolun..
Saygılar..

oguz06' Alıntı:
Özgür kardeş bu sarılar kırılmış orjinal sarı değiller.
Baştaki ana dişi muhtemelen portakal sarı ve beyazdan çıkma.Bu tarz renkler vermesi normal..
Hatta dişi yavruları boz kirli,dumanlı yakın renkler verebilir.
Paylaşım için sağolun..
Saygılar..

şimdi söyle bir acıklama yapayım ben.ilk grupdaki paslı sarı dişi sizin tarıh ettiğiniz kuş rengi oldugunu düşündüğüm için paylastım. altdan gelen yavruları bana geldiginde kalem sarı yavru vermişti.sonrasında aldıgım 2-3 agız yavruların tamamında düz beyaz veriyor. yani eşi arkatepe beyaz. ilk grup bu

2 grupdaki kaplama sarılar ankara kuşumu değilmi bilmiyorum ığdırdan gelen hediye kuşlar.

ve en altdaki bozdumanlıda yanlışlıkla yüklenmişti silmek yerine görünsün diye silmedim.

buda baska bir kalem sarı.

q2xy.jpg

Geri