ankara kaplama sarıları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ankara kuşcusu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 71
  • Görüntüleme Görüntüleme 13K
Sevimli gözüküyorlar maşallah. selamlar.ŞEREF

Kuşlardan sarı percem akkuyruk birtane yavru aldım on günlük

Telek dibinde kalıp gibi iltihap vardı alınca kanadı şişlik yok

Ur olabilirmi kuşlar yine yumurtada. Îinşallah bir çift alırız bakalım

Slm sari bilal abiyi tanirim iyi bir abidir ...bu kuslarin altinda beyazda cikiyor bizkirlide cikiyor kinali kaplama bozkirli miro gibi renkleri kinali yanardönerde cikiyor bu renkleri görünce sasirma kardes oyunlarida standart oynuyor güzel kuslar hayrini gör

toplam 8 yavru aldım 6 sı öldü biri biri bağya büyüdü çiçekden öldü şimdi bir yavru aldım 15 günlük inş bu bari büyür

yalnız kuşların hepsi full kaplama bıyıklı sarı çıktı ikisi dik perçem kaplama akkuyruk çıktı bu son yavruda akkuyruk yok

kaplama çıktı başka renk atsaydı mutlaka şimdiye kadar belli olurdu. ama akkuyruk olması kuşların soyunda beyaz olduğuna işeret yavrularını büyütüp uçurmak daha nasip olmadı nasıl olur oyunu tam bilmiyorum ama

emek verip çoğaltmışlar bu sarıları demekkki iyi kötü izlenebilir bir soyki 30 sene devam ettirmişler. artık yazın uçurunca belli olur iyi çıkmassa yedekte eski ankara kuşlarından :haha: tek soy kapalı bozlar var onlara geçeriz aynı kümeste karışık soylardan kuş beslemek hoşuma gitmiyor bilgilerin için eywallah :slm:

2 aya kadar yeni yavruyu uçuracaz inşallah

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hNvxWF6ccZg[/youtube]

Furkan kuş mezarlarında follukla beraber keçe veriyorlar. Tanesi 1tl

Yavruyu iyi sıcak tutuyor

ankara kuşcusu' Alıntı:
Furkan kuş mezarlarında follukla beraber keçe veriyorlar. Tanesi 1tl

Yavruyu iyi sıcak tutuyor
önümüz kış almak lazım o zaman abi mezattan veya pazarda varsa pazardan alcaz artık eyw saolasın

ankara kuşcusu' Alıntı:
Maşallah çok cikinmis :ckmk: ben ten. Beslemeye başladım bi çift en iyisi aile planlaması uygulamayı :p aklıma gelmişken bu mevsimde yumurtlamazlar dimi???

3 gün önce yine yumurtladı yarın ikinci yumurtayıda çıkarır inş yumurta makşnası gibi maşallah

ama ne hikmetse yavruların başına bir iş gelip ölüyor en sonuncuyu çiçekden yitirdik bu resimdeki sağlıklı bunu uçurup

deniyecez inş :evet:

Geri