Ankara mamak dan bol paçalı resimler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan max1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 92
  • Görüntüleme Görüntüleme 68K

max1

Üye
www.kuscular.org
Ad Soyad
ShooterPredator
Meslek
Diğer
İlgi Alanı
Kediler
buharalares5.jpg

daha ekleyeceğim

Selamlar
Aramıza hoşgeldiniz max1 öncelikle kendinizi bize tanıtırsanız seviniriz ...

Sitemize Resim Eklemek İçin
viewtopic.php?f=11&t=448

Lütfen konu açarken dikkatli olun..Forumda arama yapıp ondan sonra konunuzu açın..Forum Kurallarını mutlaka okuyunuz..

kendim aankara'da oturuyorum yaş 31 demkeş ve bol paçalı kuşlar besliyor ve yetiştiriyorum amacım hobi zevk pol paçalıların tamamı oyunlu yani taklacı umarım yardımcı olmuşumdur.

URL=http://imageshack.us]
dsc01853iy3.jpg
[/URL]

paylaşımların için çok sağol bunlar malatya taklacılarıdır.

inşallah bol yavrular alırsın

cem kavukcu

aramıza hoşgeldiniz.
kuşlarınız gerçekten güzeller.

yorumlarınız için çoooooook teşekkür ederim

Maşallah güzel kuşlar. Paylaştığınız için teşekkürler.
Hüseyin..

bunların damarını soyunu anlatırmısınız.nerden gelmeler.saf malatya taklacısımı?

zamanla daha ekleyeceğim

yorumlarınız için çok teşekkür ederim.resimdekiler buhara dır.forumda yada net de geniş açıklamaları var ben sadece şunu söyleyeyim.malatya da daha çok sanırım.ama türkiyenin çeşitli yerlerinde yetiştirenler var mutlaka bendekilerin tamamı bol paçalı ve oyunludur.sıradan bir yetiştirmenin yanısıra gerçekden çok özen isteyen bir iştir.temizlik,yem,güneş ışığı,temiz hava,spor,banyo yapmalarıda buna dahil ve yumurta zamanı ,kur zananı ve beslenmeleri bakımları ve çoğalmaları için çok önemlidir.ne zanan hangi yemi vermen gerektiği anne ve baba için büyük önem taşır.yavruların daha canlı dinamik ve,sağlıklı olmaları beslenmenin yani yemlemenin yolundan geçer.bol minarelli vitaminler verilmeli.sonuçta onlarda yaradanın bir eseridir. hayvanları sevip korumalıyız.

max1' Alıntı:
yorumlarınız için çok teşekkür ederim.resimdekiler buhara dır.forumda yada net de geniş açıklamaları var ben sadece şunu söyleyeyim.malatya da daha çok sanırım.ama türkiyenin çeşitli yerlerinde yetiştirenler var mutlaka bendekilerin tamamı bol paçalı ve oyunludur.sıradan bir yetiştirmenin yanısıra gerçekden çok özen isteyen bir iştir.temizlik,yem,güneş ışığı,temiz hava,spor,banyo yapmalarıda buna dahil ve yumurta zamanı ,kur zananı ve beslenmeleri bakımları ve çoğalmaları için çok önemlidir.ne zanan hangi yemi vermen gerektiği anne ve baba için büyük önem taşır.yavruların daha canlı dinamik ve,sağlıklı olmaları beslenmenin yani yemlemenin yolundan geçer.bol minarelli vitaminler verilmeli.sonuçta onlarda yaradanın bir eseridir. hayvanları sevip korumalıyız.

Hem oyunlu hemde buhara. Bir yanlış anlaşılma var sanırım Buharaların taklacı ile alakası olmadığını sanıyorum. Resimdekilerden görüldüğü kadarıyla resimdekileri ben demliye benzettim ama yanılıyor olabilirim.
Bilgilendirirseniz sevinirim?
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

Kuşlar,her şeyleriyle harika olduklarını sergiliyorlar,maşallah.Ancak hüseyin arkadaşım gibi benimde aklım karıştı şu an.Irk olarak buhara demişsiniz,Ben ilk bakışta malatya taklacılarına benzettim.Buhara ırkına bizim bursada genellikle demkeş derler,ve zamnında bende beslemiştim o ırkı.Ancak taklayla uzaktan yakından hiç bir alakası olmayan,genellikle görüntüleri ve sesleri için beslenen bir ırktır buhara(demkeş).Akıllarda soru işaretleri kalmaması için ,lütfen kuşlarınızın ırkı hakkında aydınlatıcı bilgilerinizi bekliyoruz.Paylaşımınız içinde ayrıca teşekkür ederiz.

oynayanlar malatya taklacılarıdır diğerleri ise demkeş veya buhara olabilirler ancak.

bunların buharayla bir alakası yok sanırım bir karışıklık oldu.
bol paçalı taklacı diye tabir ettiğimiz kuşlar bunlar.

bakın tepesi daha dik ve küçük olan malatya dır sadece onlar oynar

Arkadaşlar sanırım yalnışlık oldu.Kusuruma bakmayın evet bunlar malatya taklacıları ama elimde demkeşde var.resimdekilerin tamamı oyunludur.kuşlar benim tarafımdan muhafaza ediliyor ve besleniyorlar.ÇoooK ilgileniyor ve titizlik gösteriyorum.müjde yeni yavrular yolda .saygılarımla.

ben de ankara cebecide oturmaktayım.
eğer müsadeniz olursa bir ara sizi ziyaret etmek isterim.

saygılar sevgiler böyle bir şey beni onurlandırır.yaşınız 22 diye yazıyor forumda.malatya taklacısı arap yada sarı bol paçalı lazım amaç değişik renk elde etmek.cebecide isen salı ve cuma günleri olan kuş ihalesinde bana bol paçalı malatya taklacısı ayarlarsan yada bulursan çok sevinirim çünkü benim bu günlerde zamanım yok ve oraya sürekli giden arkadaşımda eğer temin edersen bol paçalıları çoğaltır ve neslinin devamını sağlarız.bendeki kuşların maddi değeri yoktur. yani SATILIK DEĞİLDİR.yeni yavrular alıyorum ama renklerde tam arap yada diğer renkler alamadım yeni renkler gerekiyor.takasda yapabilirim.neyse şimdilik hoşcakal saygılarımla tüm kuşcuları selamlıyorum bol yavrular

aşağıdaki resim kesinlikle alıntıdır.arkadaş muğladan feyzikaya muğla demkeşi olduğunu söylüyor.

yukarıdaki resim malatya taklacısı değilmi arkadaşlar demkeşlerin resmi forumda var zaten.ama hakkı var maşallahı var takka perçem arap ala malatya bol paçalısının.

max1' Alıntı:
aşağıdaki resim kesinlikle alıntıdır.arkadaş muğladan feyzikaya muğla demkeşi olduğunu söylüyor.

yukarıdaki resim malatya taklacısı değilmi arkadaşlar demkeşlerin resmi forumda var zaten.ama hakkı var maşallahı var takka perçem arap ala malatya bol paçalısının.

Kesinlikle demkeçtir. Zaten yerinden kalkamaz bu. Ses başka değil.

yeni yavrularla görüşmek üzere

bu resim kesinlikle alıntı değildir. bu kuş demkeş tir ve ayrıca konuyu iyi oku o konuda muğladan demkeşler diye yazıyor. muğla demkeşi diyen yok. ilk olarak buharayı demkeşi malatyayı iyi öğrenin.
ben bir kaç açıklama yapayım.
buhara tamamem form kuşudur süs olarak beslenir sesi için beslenmez . tepesi arkadan gelir ve tam olarak kafayı sarar, perçemi gözlerini kapatır tam olarak ve siyah kahverengi rengi yaygındır. demkeş ise görüntü olarak biraz buharaya benzer demkeşin tepesi birazdaha küçük perçemide gözlerini tamamem geçmez, demkeşin en büyük özelliği dem çekmesidir.. malatya kuşuna gelince kümesime sokmam ama tepesi sivriye kaçar biraz ve perçemi buhara veya demkeş gibi düzgününü görmedim. ben.

burada amaç rekabet tartışma değil kuşcuların buluşma noktası ve bilgi edinme yeridir.bizleri bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.ayrıca malatya taklacılarını kümese almayacağını belirtmişsin.zevkler ve renkler asla tartışılmaz bence.herkez kendince haklıdır.senin demkeşlerden bende beslemek üretmek istiyorum.gerçekden kümesine aldığın kadar var.ğörüntü olarak bende sana katılıyorum buhara ve demkeşin üzerine süs kuşu bende göremedim.ben tamemen zevk hobi özelliklede bu harika hayvanların neslinin devavını sürmesi için elimden geldiğinin fazlasıyla ilgileniyorum ve çaba göstererek üzerlerine titriyorum.eğer senin demkeşlerden bana ulaştırabilirsen yani resimdeki gibi çok makbule geçer.ben ank oturuyorum ilgi için [email protected] 'dayım buradan bana ulaşabilirsin.resimdeki kuş bir afet harika inşallah sağlıklı bol yavrular alırsın.

Geri