Ankara mamak dan bol paçalı resimler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan max1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 92
  • Görüntüleme Görüntüleme 68K

ilgi ve alakanız için çok tşk ederim.

buralardayız. hasteneye falan gidip geliyorum iş güç fazla fırsat ım yok.

geçmiş olsun tabiiki önce sağlık sonra iş acele etme demkeşler elbette bir gün bulunur.tekrar görüşmek üzere.

Güze bir çalışma.
Hangi programı kullanıyorsunuz?

photoshop cs3 kullanıyorum.daha öncede bilgisayarda çok iyi olduğumu belirtmiştim özellikle yazılımda.bol bol yavrular.

burası yeri değil ama

iginç bir şey ortaya çıktı amacım kesinlikle dalga geçmek değil bilginize
[/

ibrahim bey güzel bir çalışma yapmışınız.
teşekkür ederiz.

daha iyi çalışmalarınızı bekliyoruz. ama bu sayfa dışında başka konu açarsak daha iyi olur. lütfen yanlış anlamayın.

maşallah çok güzel kuşlar hayırlı yavrular nasip olsun teşekkürler

ankaradaşım slm ben ankara etlikte ikamet etmekteim...karapürçekte ise inşaat sektörü ile uğraşmaktaım we kuşçuyum... mamak karapürçeğe yakındır izin werirsen inşaata çıktığım bi zaman uğraıp bu sewimli kuşlarını yakından görmek isterim hatta satarsan anlaşabilirsek satın b ile alabilirim 1çift

Ya Güzel Kardesim Simdide malatya kuslarına Buhara dedin ya artık sana helal olsun Düne kadar malatya ile demkesten türeme diyordun bugun bu kusları buhara ettın.demkes ile malatya taklacısının kırması diyorum Yani bozması.Çünkü Farklı İki damarı Çiflestirmisin ve asıl ırkı bozmussun.bizim kusların tepe kunkulu senın yavruların kı kadar genıs olmaz bır cok ozellığını demkesten almıs.Arka tepesinin genişliği ve pacasının biraz daha az olması gibi vs.Yinede Eline Emeğine Sağlık.

malatyali44040' Alıntı:
Ya Güzel Kardesim Simdide malatya kuslarına Buhara dedin ya artık sana helal olsun Düne kadar malatya ile demkesten türeme diyordun bugun bu kusları buhara ettın.demkes ile malatya taklacısının kırması diyorum Yani bozması.Çünkü Farklı İki damarı Çiflestirmisin ve asıl ırkı bozmussun.bizim kusların tepe kunkulu senın yavruların kı kadar genıs olmaz bır cok ozellığını demkesten almıs.Arka tepesinin genişliği ve pacasının biraz daha az olması gibi vs.Yinede Eline Emeğine Sağlık.
Artık her nerde ve nerede yaşatılıyor ise şu an hiç biri bende değildir.orjinalliği bozmaya bende karşıyım.ben ne zana demişim malatyaya buhara diye.şimdi elimde 1 çift orjinal malatya var ve yumurtlamak üzereler.artık sadece malatyada yok ank bir çok tanıdığım arkadaşlarda var malatya kuşu.şükür malatya dışarısına çıkarabildik.hemde her ikiside oyunlu bendekilerin.kalın sağlıcakla

ARKADASLAR BU KUSLAR COK GÜZEL BEN İSTANBULDA OTURUYORUM BUNLARDAN BİT CİFT ALMAK İSTYİORUM İSTANBULDA OLAN ARKADASLAR VARSA Bİ GÖRÜŞELİM COK HOŞUMA GİDİYOR BUNLAR HERKSE KOLAY GELSİN ...

viewtopic.php?f=140&t=1096

max1 yazdı:
yorumlarınız için çok teşekkür ederim.resimdekiler buhara dır.forumda yada net de geniş açıklamaları var ben sadece şunu söyleyeyim.malatya da daha çok sanırım.ama türkiyenin çeşitli yerlerinde yetiştirenler var mutlaka bendekilerin tamamı bol paçalı ve oyunludur.sıradan bir yetiştirmenin yanısıra gerçekden çok özen isteyen bir iştir.temizlik,yem,güneş ışığı,temiz hava,spor,banyo yapmalarıda buna dahil ve yumurta zamanı ,kur zananı ve beslenmeleri bakımları ve çoğalmaları için çok önemlidir.ne zanan hangi yemi vermen gerektiği anne ve baba için büyük önem taşır.yavruların daha canlı dinamik ve,sağlıklı olmaları beslenmenin yani yemlemenin yolundan geçer.bol minarelli vitaminler verilmeli.sonuçta onlarda yaradanın bir eseridir. hayvanları sevip korumalıyız.

Hem oyunlu hemde buhara. Bir yanlış anlaşılma var sanırım Buharaların taklacı ile alakası olmadığını sanıyorum. Resimdekilerden görüldüğü kadarıyla resimdekileri ben demliye benzettim ama yanılıyor olabilirim.
Bilgilendirirseniz sevinirim?
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

Bak güzel Kardesim Hangi bölümde yazmıs olduğunu ve hüseyin Başoğlan Arkadasımızında yapmıs olduğu yorum ile birlikte kopyalayıp veriyorum ister bölüme gir oku istersen burada.Evet cok Sukur Malatya dısında yayıldı Çünkü Cok fazla dısarı kus yolladım.Elindeki kuslar Saf malatya ise iyi bak eğer yine farklı ırklar ile çifleştirip aldığın yavrulara malatya diyeceksen de çiflestirme tek kalsın ırkı bozulmadan.İyi Günler

evet ilk zamanlar süs kuşları ile pek ilgilenmiyordum takka ve bol paçalarını ilk gördüğümde buhara sanmış olabilirim ama açıklama olarak buharada ısrarcı olarak davranmam hata idi.sana katılıyorum.elime ilk dişi geçtiğinde erkeğini yaklaşık 1.5 sene bulamadım yada tam olarak aramadım.bu süre içindede demkeş ile eş aldılar ve altlarından çıkan yavrular hem takkalı hemde bol paçalı oluyorlardı.ama bir yalnışın olduğunu anlamıştım.malatyalar bölümünde baktığım yavrulara hiç benzemiyorlardı.hatta erkeği bulmak için bayağı bir tatsızlık yaşanmıştı ve kapandı çok şükür.şu an elimde saf orjinal 1 çift malatya var.her ikiside gayet sağlıklı ve durumları iyi.eş de aldılar.diğer kuşların şu an hiçbiri bende değil.sadece iki orjinal malatya var.artık ne zaman yavru alırım bilmiyorum.onlar hakkında en geniş bilgiye senin sahip olduğuna inanıyorum yani malatyalı 44040 .hatta malatyalar hakkında yardımlarını bekliyorum.istersen forumdan özel msj yolla.eş ve yavru alma gibi.erkek lerin nasıl oldukları konusunda vs.kal sağlıcakla

sizi kutluyorum. artık kuşlarınızı kırmadan saf ırklar yetiştirceksiniz. en güzeli size olur inşallah.:D

GÜVERCİNSEVER' Alıntı:
SLM KARDEŞİM BU RESİMDEKİLER MALATYA PAÇALILARI DEĞİL
iyiki söyledin ben de malatya sanıyordum.söylemesen anlayamayacaktım.

abi allah kuşlarının hayrını göstersin çok güzel kuşlar tüyü kadar ömrü olur inşallah

SAYGILARLA

feyzikaya' Alıntı:
sizi kutluyorum. artık kuşlarınızı kırmadan saf ırklar yetiştirceksiniz. en güzeli size olur inşallah.:D
eh artık sonunda erkeği bulduk ama bayağı bir uzun süre sürdü.çok sağol arkadaşım bakalım eş aldılar ama bahara inşallah kısmetse yavrular.

silik dumanlı' Alıntı:
abi allah kuşlarının hayrını göstersin çok güzel kuşlar tüyü kadar ömrü olur inşallah

SAYGILARLA
çok sağol arkadaşım ama inan bana şu an o kuşların hiç biri bende değil sadece orjinal dişi si bende.bakalım kısmetse bahara yavru alacağız bir aksilik olmaz ise;

msn den benımle bağlantı kurabılırsın.Sevindim elinde malatya kusu olmasını hayrını gör hangı konuda sıkıntın olursa sorabılırsın.Msn Adresim: [email protected] elimden geldiğince herkese yardımcı olmaya calısırım.Hayırlı günler

ABİCİĞİM BU KUŞLARIN OYUN YAPARKEN VİDİYOSU VARSA EKLE SİTEYE HİÇ OYUN YAPARKEN GÖRMEDİM VALLA ÇOK MEREK ETTİM BU KUŞLARI ŞOK GÜZEL LER GÜLE GÜLE BESLE

güle güle besle abi bu kuşlar paçaları warya walla zorluk çekmiyolarmı:D:D:D
KUBİLAY saygılarımla.......

Geri