- Konuyu Başlatan
max1
Üye
- Ad Soyad
- ShooterPredator
- Meslek
- Diğer
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Artık her nerde ve nerede yaşatılıyor ise şu an hiç biri bende değildir.orjinalliği bozmaya bende karşıyım.ben ne zana demişim malatyaya buhara diye.şimdi elimde 1 çift orjinal malatya var ve yumurtlamak üzereler.artık sadece malatyada yok ank bir çok tanıdığım arkadaşlarda var malatya kuşu.şükür malatya dışarısına çıkarabildik.hemde her ikiside oyunlu bendekilerin.kalın sağlıcaklamalatyali44040' Alıntı:Ya Güzel Kardesim Simdide malatya kuslarına Buhara dedin ya artık sana helal olsun Düne kadar malatya ile demkesten türeme diyordun bugun bu kusları buhara ettın.demkes ile malatya taklacısının kırması diyorum Yani bozması.Çünkü Farklı İki damarı Çiflestirmisin ve asıl ırkı bozmussun.bizim kusların tepe kunkulu senın yavruların kı kadar genıs olmaz bır cok ozellığını demkesten almıs.Arka tepesinin genişliği ve pacasının biraz daha az olması gibi vs.Yinede Eline Emeğine Sağlık.
iyiki söyledin ben de malatya sanıyordum.söylemesen anlayamayacaktım.GÜVERCİNSEVER' Alıntı:SLM KARDEŞİM BU RESİMDEKİLER MALATYA PAÇALILARI DEĞİL
eh artık sonunda erkeği bulduk ama bayağı bir uzun süre sürdü.çok sağol arkadaşım bakalım eş aldılar ama bahara inşallah kısmetse yavrular.feyzikaya' Alıntı:sizi kutluyorum. artık kuşlarınızı kırmadan saf ırklar yetiştirceksiniz. en güzeli size olur inşallah.
çok sağol arkadaşım ama inan bana şu an o kuşların hiç biri bende değil sadece orjinal dişi si bende.bakalım kısmetse bahara yavru alacağız bir aksilik olmaz ise;silik dumanlı' Alıntı:abi allah kuşlarının hayrını göstersin çok güzel kuşlar tüyü kadar ömrü olur inşallah
SAYGILARLA