Ankara mamak dan bol paçalı resimler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan max1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 92
  • Görüntüleme Görüntüleme 68K
ayrıca ank mamak adı altında bulunan resimlerin tamamı benim kendi kuşlarımdır sadece feyzikaya'nın kuşu hariç tekrar yeni yavrularla görüşmek üzere

allah bol yavru aldırsın. siz yukarda bu resim alıntıdır demiştiniz kuş benimdir aksini kimse iddaa edemez.
kuş göndermeye gelince önce sizi tanımam gerekir herkeze kuş vermem prensip meselesi üstünüze alınmayın.
ellbette burası rekabet yeri değil bu site bi dostluk sitesidir.
herkez fikrini söyler.

Edit: Biraz Daha Dikkatli Lütfen.

öncelikle cevap yazdığınız için teşekkür ederim.msn'nize cevap gönderdim.haklısınız henkeze kuş verilmez.ama ben sizce herkez olmamam gerekiyor.lütfen ilgi ve daha fazlası için [email protected] adresinize ekleyin.bana hak vereceksiniz.ben hayvanları özellikle süs kuşlarını çok seviyorum.hatta eğer isterseniz buyrun evimede gelebilirsiniz.resimdeki kuşunuz bir enfes harika yaradan nelere kadir.cevabını olumlu bir şekilde bekliyorum.

evet bahsi geçen kuş muğla dan feyzi kaya nın kuşusur ve demkeştir.
Bir yanlış anlaşılma olmuş galiba.
Ama tatlıya bağlandı sanırım dimi feyzi.

zaten hiç anlaşmamazlık olmamıştıki.ben demkeşi malatya taklacısı sandım sağolsun feyzi kardeş bizleri bilgilendirdi.herkeze boooooooooool yavrular.

önemli bi olay değil sadece bir kaç yanlış anlama var o kadar.

sanırım kuş istemekle hata yaptım.msn de gördüm ama hemen kapattınız.her şey kendi yerinde güzeldir.sanırım benim kuşları isteyen birileride olsa ben de çok bahane bulurdum.bazı şeylerin maddi değeri yoktur.işte benim kuşlarda öyle.dolgun ücrette olsa sınırsız maddiyatta teklif edilse ben kuşlarım dan asla vaz geçmem ve sattam.ben bu işe hayatımı adadım ve canım onlar için ortada.yeni yavrular yolda resimlerini kısa sürede foruma koyarım.herkeze bolllll yavvruulllaaarrr

biz boşalan kadehlerin değil bitmeyen yolların sarhoşuyuz.

yok ben msn açtığınızı farkettim ama çıkamam gerekiyordu. bi arkadaşım motor kazası geçirdi ve yoğun bakıma alındı o yüzden şahsi bişey değil msn yi kapatmam yanlış anlaşılmasın. biz ne para ne kuş dostuyuz biz zevkimizin peşinde koşan hayvan severiz. dışarıya kuş vermem dememde şu yanlış anlaşılmasın. muğlada beni tanıyan herkez bilir parayla kuş satmam isterlerse veririm ama kuşa iyi bakan ona iyi imkan sağlayan insanlar olmasını tercih ederim o kadar. umarım bu konuda anlaşmısızdır. msn de her zaman görüşebiliriz .

öncelikle arkadaşına büyük geçmiş olsun bol şifalar.ayrıca muğla'yada selamlar.muğla fethiyede benimde arkadaşım var dolmuş işletiyorlar.muğla'da bir kaç arkadaşım var ama diğerleri muğladamı yoksa ilçelerindelermi şu an bilemeyeceğim.ayrıca kuşlarımı asla kıskanmam bir çok arkadaşım gelip sırf bakmak ve bulundukları yerde onları seyretmek için bize gelirler,hatta benden kuş istemezler bilirlerki onlara en iyi benim bakacağımı ben farkederim ama genede şu ana kadar istemediler.ondan fazla taklacı oyun kuşum vardı abartısız üç direkde sefere geliyor ineceği zaman rahat iki direk boyunda tam on sekiz takla atıyordu.bazen uçurmazdım çünkü kanat patlatıyorlardı.çok arkadaşım benden bu kuşları istedi ve ücretsiz hediye ettim.sevdiğim arkadaşlarımı kıramıyorum bazıları ise kaybetmiş yada atmaca almış.vermiş olduğum kuşların yavruları turnuvaya çıktı birinci geldi 5 milyar önerdiler ama zaten kuş benim değildi armağanı kesinlilkle geri almadığım gibi önerilen ücretede ben karışmam dedim ve ne yazıkki sinek de uçarken gözümüzün önünde bir kaç gün sonra atmaca aldı.bir çok defa atmacanın kuş aldığına tanık oldum ve çok üzüldüm hatta dışarı yansıtmadan ağladığımda oldu ve sonra sadece süs kuşu beslemeye karar verdim.ne yazıkkı senin resimdeki kuşa hala hayranım umarım bir gün öyle bir kuş geçer elime ve çoğaltmaya başlarım.msn de ve forumda görüşmek üzere herkeze booool yavrular.

aşağıdaki resimler alıntıdır böyle güzellikleri herkezin görmesini istedim burası yeri değil belki ama umarım bu defalık affola

elimde çok kişinin görmediği muhteşem resimler var ama konunun yeri burası olmadığı için resimleri görüntüleyemiyorum herkeze bolll yavraularrrrr.

merhabalar,tv deki reklam gibi benim hiç batıdan arkadaşım olmamıştı-benimde.benim hiç doğudan arkadaşım olmamıştı-benimde,ve her iki tarafda iyi güzel ve hoş olduğunu söylüyor.şimdi sıra bende max1=bana hiç kimse muğladan 1 çift demkeş göndermedi,max1 banada ve aynı kişi inşallah bir gün gönderir.umudumu kaybetmemek dileğiyle

kuş önemli değil ömenli olan dostluktur. 3. resimdeki gibi kuş bana hiç denk gelmedi gerçekten çok güzel bi form kuşu. şimdi tam yavru zamanı olduğu için kuşları üretmek asıl amaçom kimseden kuş kıskanmam sadece değerli ellerde olmasını isterim o kadar.

tam yavru zamanı doğru söylüyorsun şu an bendekiler seri üretimdeler.kişinin kendisini övmesini doğru bulmuyorum ama kuşların üreme ve çoğalması onlar için benim bura sözüm meclisten dışarı yapay bir cennet gibidir.dış ortam iç mekan temizlik güneş ışığı bol bol havalandırma büyük tel kafesde minareller vitaminler bol çeşitli yemler banyo yapmaları kısa sürede olsa spor yani uçurma kendilerini özgür hissetmeleri için yeşil bitkiler maydonoz yumurta kabuğu sönmüş kireç ilaçlar.böyle bir yerde hangi kuş bulunmak istemez.insanın kuş olası geliyor.özelliklede bakan ve igilenen ben olunca tabiiki.sanırım resimler hoşunuza gitti size alın oyle ise resimler alıntıdır.

[/
[url=http://imageshack.us]

herkeze bol yavrular keşke bir çift demkeşim olsaydı........

yetiştirdiği ırk bölümünüzde taklacı yazıyo taklacı merkınızda var sanırım. inşallah tanışırız bigün.

benimde temennim odur.her ne kadar msn de görüşsek isede canlısı gibi mutlaka yerini tutamaz.bol boolll yavrular.bu harika kuşları görmenizi istedim.bunlar muhteşem hayvanlar.resimler alıntıdır.bu foruma çççoookkk teşekkür ederim.

bunlar birer doğa afetleri.

Paylaşım için teşekkürler gayet güzel ve sağlıklı kuşlarınız var.

teşekkür ederim ama alıntıdır dediğim resimler benim değil diğerleri malatya taklacıları benim yorumlarınız için sağolun

sizlerden yorum geldikçe bu mucizeleri sizlerle paylaşacağım.resimler alıntıdır.

[/
[url=http://imageshack.us]

hayat paylaştıkça güzeldir varsın sizlerin masa üstlerinide şenlendirsinler

Siteden resim indirmesi yasaktır. Bu gibi bir kural daha ekleyeceğim.

Sebebi ise bu resimlerdekilerin hepsini ben kaydettim başkasında olmasınnnn.... :nanik: :hayir: :hbile: :konusmaci: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:

hüseyin sen buhara arıyordun buldun mu? inşallah bulmuşundur.

Hayır bulamadım. Hatırlıyormusun milasta mezatta kaçırmıştım o buharaları yanımda para yoktu. Adamın yanına gittim abi karttan çekeyim tek 100 değil 150 vereyim dedim ama adam sattım dedi. Neyse kısmet halen daha arıyorum. Buhara olmasına gerek yok buhara gibi değişik süs kuşlarından arıyorum.

hatırlıyorum hüseyin kuşun sahibi gerçekten ucuza vermişti 80 ytl ye falan satılmıştı sanırım kuşlar.
bende birisine sordum bi kuşçuya çiftine 350 ytl para istedi. form kuşları pahalı. o buharaları kaçırdık ya ah

bu resimleri kesinlikle www.kuşcular.org adresinden almadım.hem resmin kime ne zararı olabilirki.bilgi paylaştıkça güzeldir.resmin yeri burası değil denilirse anlarım ama resim almak yada koymanın bence hiç bir mahsuru yok.hem herkez kendi kuşlarını resmini koyuyor.özellikle resimlerin altına yada üzerine alıntıdır diyorum kimse kimsenin kuşuna zaten sahip çıkamaz.ben normal bir kuşcu değilim bu işi profesyonel olarak yapıyorum besleniğim taklacı kuşlar turnuvaya katılıyor ve birinci oluyor ayrıca 5 milyar veriyorlar ama satmıyorum.kuş dili ile sersem değiller ama kanat patlatıyorlar bu yüzden şimdilik damızlığa çektim ben en iyisiyim demiyorum ama amatörde değilim.ayrıca net'im ve bilgisayarım çok kuvvetlidir.forumda görev almak isterim.kaliteyi kim iki katına çıkartmak istemezki.saygılarımla

max1' Alıntı:
bu resimleri kesinlikle http://www.kuşcular.org adresinden almadım.hem resmin kime ne zararı olabilirki.bilgi paylaştıkça güzeldir.resmin yeri burası değil denilirse anlarım ama resim almak yada koymanın bence hiç bir mahsuru yok.hem herkez kendi kuşlarını resmini koyuyor.özellikle resimlerin altına yada üzerine alıntıdır diyorum kimse kimsenin kuşuna zaten sahip çıkamaz.ben normal bir kuşcu değilim bu işi profesyonel olarak yapıyorum besleniğim taklacı kuşlar turnuvaya katılıyor ve birinci oluyor ayrıca 5 milyar veriyorlar ama satmıyorum.kuş dili ile sersem değiller ama kanat patlatıyorlar bu yüzden şimdilik damızlığa çektim ben en iyisiyim demiyorum ama amatörde değilim.ayrıca net'im ve bilgisayarım çok kuvvetlidir.forumda görev almak isterim.kaliteyi kim iki katına çıkartmak istemezki.saygılarımla

Sanırım yanlış anladınız. Ben sadece şaka amaçlı bir yazı yazmıştım kullandığım ifadelerdende anlaşılır zaten. Neyse özür dilerim yanlış anlamanıza sebebiyet verdiğim için.

Forumda görev almak istediğinizi belirtmişsiniz ama daha profil bilgilerinizi bile doldurmamışsınız :unlem: :unlem:

bu kuş kesinlikle bana aittir.

herkeze bol yavrular yakında yeni yavruların resimlerine ekleyeceğim henüz küçükler

nedense tabiatımda kimseye karşı kötü düşünce ve duygu gibi bir huy'um yok her kez şaka yada hata yapabilir.hatayı üzerinize alınmayın. profil bilgilerini kısa zamanda güncelleme yapacağım.ayrıca feyzi kardeşim hiç sesin çıkmıyor neler yapıyorsun demkeşlerden ne var ne yok unuttunmu yoksa beni msn de yakalayamıyorum.bu forumu ben ççoookkkk sevdim yeni konu açmayacağım buradan devam sayfanın gittiği yere kadar.tşk.

max1' Alıntı:
nedense tabiatımda kimseye karşı kötü düşünce ve duygu gibi bir huy'um yok her kez şaka yada hata yapabilir.hatayı üzerinize alınmayın. profil bilgilerini kısa zamanda güncelleme yapacağım.ayrıca feyzi kardeşim hiç sesin çıkmıyor neler yapıyorsun demkeşlerden ne var ne yok unuttunmu yoksa beni msn de yakalayamıyorum.bu forumu ben ççoookkkk sevdim yeni konu açmayacağım buradan devam sayfanın gittiği yere kadar.tşk.

Sayfa 1000 gb Hardiskimiz dolasıya kadar giderde. Yeni konu açmanız daha iyi olmaz mı? Yani daha anlaşılır olur. Burada demkeçleri paylaşmışsınız ama başka konu açarak başka ırkları paylaşsanız yani herşeyin foumda yeri mevcut.
Bu sadece bir düşünceydi. Yanlış anlamayın. :tamam:

tamam tşk ederim.ortada yalnış anlaşılacak birşey yok.her şey insanlar için kısa zamanda yeni yavrularla yeni konu açarım malatya taklacılarına

Geri