Ankara Oyun Kuşları

Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
adem TOSUNOGLU
Meslek
ŞOFÖR
İlgi Alanı
Kediler
tek damar araplarım gök 6 yaşında hedefe oynar boz benekli

Ekli dosyalar

• 10042010974.webp
    10042010974.webp
    441.1 KB · Görüntüleme: 3,132
  • 10042010958.webp
    10042010958.webp
    435.5 KB · Görüntüleme: 3,062
  • 100420101003.webp
    100420101003.webp
    328.2 KB · Görüntüleme: 3,075
hemso masallah.morun gideri nasil kac takla yapiyor?araplarin anasi babasi saglammi?

araplar cok iyi performaslı oyun kuşu gezmesi güzel taklası bol gezerken sadece sefere gelirler eve 3 taklayla 12 takla arası oynarlar iki sat ucarlar cok güzelerdir mor hangisi hemşo boz beneklimi, gökmü

hemşo arapların resmi biri anası biri yavrusu babası yumurtada kaldırmadım ikisi yavru deil anne ve yavrusu

belli oluyo hemso soldaki anne.ne kadar kus var kümeste hemso yerdemi bakiyon catidami..sizin orada sözün geciyomu kusta tanirlarmi seni':)

hemşo sen beni boş kuşcumu zandın ben her kuşa hizmet etmem oturdugum ilçede bütün kuçcu büyüklerimi küçülerimi bilirim genelde otururuz samimiyim herkezle

önemli olanda o hemsom.iyi kuscu isen herkes seni tanimali.kuslarinda ii olacak tabi.insallah bir gün videolarinida korsunda izleriz..

yerde bakıyom şimdi kuş ucurmuyom ankara gölbaşında köyde yer var 750 kare oraya kalacak yeer yapıyom kümes orda ucuracam geniş arazi catı yok güzel yer bir aya yapcam yerimi ondan sonra kuşdan zevk almaya bakçam araplardan ucuracam

en temizi yerde ucurmak saten hemso.yerinde dedigin gibi süper valla..araplarin nasil cekiyor burgulumu dönerek yani düzmü cekiyorlar??

burda ankarada ona gök derler sen kuşdan anlıyon cok güzel kuşdur bu yaşında yine aynı oyunu yapar benim teyzeminoglunu kuşudur ben aldım yere teneke koy onun üstüne oyner başka yere oynamaz hedefinden şaşmaz iki kerede ölümden döndü bu kuş yere cok yakın kaldıgından tabanı vurum yere iki kere cakıldı ölmedi ondan gözü korktu oyuna gelirken şimdi yere gelince duruyo tabanı sonra vurup yürüyo fişekliyo yani öyle bir gök

alt taklasi varsa birde o kadar alcaliyorsa süper hemso..ne kadar fisekliyor kac taklayla gidiyo??

araplar cekimi güzeldir kanatları güclüdür motor gibi, yavruyu erken ucurdunmu kanat eller 70 günlükden aşagı ucurmam onları cok erken taklayı ceviriler sinekde kaybolurlar gezerler bayagı kilometre 10 gün ucurdukdan sonrada taklalı inmye başlarlar sonra havada kaldırdıgında düzler fışkırı 12 taklaya kadar saydım yavruyu bundan öncekini gezerken devamlı havayı basşda 40 45 yapar bana göre cok iyidir yavru yerine indimi bidaha başka yere veya kaybolmaz damarları cok salam ve asildir hemşo

alt taklasida var he.ben alt taklasi olan koyu kos görmedim valla hemso dedigin gibiyse ii valla.kac metre gidiyor kac taklayla..

dediklerim dogru hemşo bana inan beş altı taklayla oynar ikibucuk direk gider belki daha fazla hemşo gercekden görmedinmi acık rekde taban taklalı oynayan kuş :)

hemso koyu kus görmedim mor olsun cakmakli olsun benekli falan bizim orada yok böyle kus bakan ondandir:))

anladım nasip olursa gelirsin ankaraya izletirim sana bizde kuş cok hemşo oyun kuşu havada belli olur her ucan kuşda oyun kuşu olamaz oyun kuşunun görevi olur dakkası olur havada kalması önemli deil dakkasında oyununu yapması lazım :)

evde yanik kokusu var hemso ondandir:))hemso bak kusu ucurursun biseyler yapmassa kötü notunu alirsin sölim:))güzel anlation kustan anliyon demek,kac senedir kuscusun ??

hayırdır sıcan varsa gelir kim sıcıyo mikail

yedi yaşımda bir sene kuş besledim bırakdım sonra 22 yaşımda geri kuş beslemeye başladım iki bucuk senedir kuş besliyom ha cok büyük bi zaman deil tmm ama kuşdan alamak gabiliyetdir hemşo

dogru dion hemso .bende düz hesap 20 diyim:)ilk kuslarim bayburt kusuydu hic unutmam emicem alistirmisti.

kuşcunun yalanı cok olur derler böyle gelmiş böyle gider gercekleride söylesen yalanda söylesen benim kuşlarım bana yeter zamanı olanada kapım acık herzaman hemşo

öyle hemso izlemeden kimse kimseye bisey diyemez.bide herkez kendi kuslarini cok met eder bilirsin:)kargaya yavrusu sahin gibi görünürmüs ya o mesele..

evet haklısın onun için fazla söze gerek yok nedesen boş izlemek lazım :)

benim damizliklari almanyaya getirmem lazim ama yerim yok nasil yapicam onu düsünüyorum..genis bi alanda bahcemi kiralasak nabsak..buradaki kuscular öyle bakiyo saten..

cok güzel olur paglımı dedigin bahceli evler arasında cok fark yoksa güzel olur calışmadıgın zamanlar kuşlarla ilgilenirsin sitres atarsın cok güzel olur

tarla gibi düsün citlerle cevirmisler250 300 metrekare arasi bahceler cok harika ama atmaca varya hemso öfff zibille kimse kus ucuramiyor o yüzden 3 4 ay falan ucuruyorlar..

Geri