Ankara Oyun Kuşları

(:

güle güle besle..

s.a yıllar süren meşaketli calışmalarımızın sonucunda istenilen oyun özelliklerini bir kuşta topladık alt taklalı en az 5 ile 12 takla arası ve takla araları enaz 3 ile 10 metre arası 30 ile 80 metre arası 15 ile 20 sefer arası yapmaktadır.izleyenler mesut 05368707009,erkan 05354929083,emrah 05352115526,ergin 05349292961,özgür 05316618400,zeki 05053917519,hasan 0535367711,metin 05372433033,şahin 05323917292,samet 05396941642,motorcu metin 05434972303,sanayiciler 05327921114 kuş bu kişiler tarafından izlenilmiştir.

A.S
VİDEO çekimini yapamadık kuş kay boluyo.meraklısına izletilir.hayalimdeki değil uçurduğüm.kuşu anlattım.duydularımı değil gördüğümü anlattım.herkezin iyi kuş sahibi olmasini istiyorum.izleyen arkadaşlardan ayrili bilgi alina bilir.TÜRKİYEYİ gezen oyun kuşu meraklisi olan arkadaşlar DAHA İYİSİNİ GÖRMEDİKLERİNİ SÖYLEDİLER.ALLAHA EMANET....
...............................................İNSANIN ÖLÇÜSÜ HAKKIKATTIR.....................................................................

SA
MERHABA ARKADAŞLAR

HÜSEYİNKÖRFEZ GÖRÜŞELİM. BEN SAKARYALIYIM. 05335549623

hüseyin körfez güle güle besle nediyim sana göre iyidir benimde iyi kuşa ihtiyacım yok saol bende var zaten benim kuşalarım bana yeter.

a.s
bana göre değil herkeze göre iyi olması gerekiyor.ortak kabul.horoz heryerde horozdur.iyinin iyisi vardır.kuşları izleyip karar vermek lazim.ben varsa daha iyisi görmek isterim.

GÖRÜŞELİM...........05374583662

Re: Ankara Oyun KuşlaRI

S.A körfezli bende körfezdeyim senin anlatdığın gibi bir kuşu hiç duymadım körfezde ama referans verdiğin 3.5 kişiyi tanırım kimi kuşa yem vermeyi bile bilmez sen kuşunu hazıretde ben bir seyredeyim çok merakketdim eğer körfezde o bahsetdiğin kuşlar varsa mutluluk vericidir var bende kardeşim diyorsan kuşunu hazırla bir görelim gözümüz bir kuş görsün hazırda varsa ne zaman dersen seyrederim haa hazırda yok dersen hazırla kuş kanadını kuyruğunu düzmüş yawruya kusmuş olsun ama yawru kuşu seyretmem birde şunu söylim ne gördüysem onuda yazarım sitede bilgin olsun :))) saygılar

tüm gercek kuşculara selam olsun..

a.s tuncay nerde oturuyorsun.görnediğin şeyere inanmıyorsun.istanbul var.ama göremiyoruz.gidersen göre biliyorsun...izlemen lazım....allaha emanet...

s.a hüseyin usta ben yarımcada oturuyorum sen kuşun hazır olunca burdan mesai atarsın ben gelir seyrederim kuşunu seyredenlerlede görüşdüm onların söylediklerini burdan yazmak istemiyorum ben seyredip kendi yorumumu uslubunca yaparım polemik yaratmamak adına burdan yorum yapmak istemiyorum hazır olunca görüşürüz elbet o zaman görmüş olurum duyduklarıma değil gözlerimin gördüğünü yazarım haber bekliyorum

saygılar

tüm gercek kuşculara selam olsunn

ben şuan kuş ucurmuyom ama yakında ucuracam kuşum hazır oldugunda bende tel bırakırım sanada yolum düşerse gelrim kuşunu izlerim gelmekde isterim tabi hüseyin körfez.

s.a kapımız herkeze acık şu anda ucan kuşumda var kim arzu ederse 10 gün sonra seyre acıkdır kuşum 3 yaşında kanadını kuyruğunu düzmüş 2 ağız yawru alınmış ekedir kuş erkekdir tüm sitede bulunan arkadaşlar tavetlimdir nisan 24 tarihinden itibaren kim arzu ederse buyursun gelsin .saygılar

masaallah...

S.a.

Kocaeli ilimizde kuş uçuranların çok fazla olmadığını biliyordum. Maalesef genelde anlatmayı severler.
Hüseyin bey'i ve Tuncay Bey'i duyduğuma çok sevindim. Özellikle Tuncay bey'le oyun kuşuna bakış açımız örtüşüyor. İnşallah tanışma ve birlikte kuş izleme fırsatı bulabiliriz. Ben de Çayırova'da oturuyorum. Hazır kuşumuz olduğunda ben de sizleri davet etmek isterim.
Selamlar.

Şenol

s.a şenol bey ilginize tşk yolunuz düşerse ne zaman isterseniz buyrun gelin kuş bahane bir bardak cayımızı için maksat dostluk arkadaşlıkdır kuşda iddamız yok fakat elimizden geldiğince ucurmaya calışıyoruz yazıp cizmekdense arkadaşlara canlı seyretdirmek bizi dahada mutlu eder.saygılar

tüm gercek kuşculara selam olsun

bunların hepsi tırıvırı, icraat görelim icraat.. hüseyin körfez kuşun kaybolması videoya engel değil ki sen çek yolla gören, bakan, bilsin değerlendirsin, videoda hoşuna giderse gelip izlemek isterse o zaman gelir.. t.çakmak sende de kuş yok boşuna bişeyler anlatmaya çalışma.. bir zaman hatırlarsan seninle iddialaştık, sen hiçbir şey, ben arabamı koydum gene yanaşmadın. Tek diyebildiğin bu kadar iyi kuşun var turnuvalara yazıl dedin.. şimdi burada ahkam kesme kuş çıkart kuş seni anlatsın..

s.a ahmet kardeşim seni tanımam kuşunuda bilmem ben federasyona kuş kaldırıyorum senin gibi cığırtkanlara zaman ayıracak kadar boş vakdim yok orda yazıyor kuş izlemek isteyen dawetlimizdir diye biz senin gibi netde haricden gazel atmıyoruz adresimiz orda var isteyen herkeze kapımız acık senin gibi çok idda eden vatandaş gördük sende anlaşılan onlar gibi hayal dünyanda mutlusun arkadaşım makara yapma isteyen buyursun gelsin ama sen gelme sana kuş kalkmaz ..saygılar

tüm gercek kuşculara selam olsunn

KUŞ YOKKİ KALKSIN BİRADER.. O ZAMANLAR ADRESİ VER GELECEZ DEDİK Bİ TON NAME YAPTIN.. HAKAN ÇAMURCU'NUN KUŞUNU BEĞENMİYOSUN ADAMDAN KUŞ DİLENİYOSUN..KUŞU BEĞENMİYOSUN BU DAHA İYİ DİYE VİDEO YOLLUYOSUN SENİN KUŞ 2 METRE FİŞEKLEMİYOR.. KUŞÇU OLSUNLAR DİYE SENİN GİBİ TEYYAREDEN KUŞÇULARA BİZ ZAMANINDA ÇOK YAVRU VERDİK...AYRICA KUPAYA YAZILMAK ÇOKTA ZOR DEĞİL 50 TL VERDİNMİ LİSTEYE ADINI YAZIYORLAR, DERECE VARMI DERECE SEN ONDAN BAHSET.. BİRDE SENİN ESKİ ADIN TUNÇ_54 DÜ SANIRIM ONA NE OLDU KEDİMİ YEDİ, KANADIMI TUTUK, YOKSA TÜYDEMİ ? İNSANLARI KANDIRMA SEN GİT ANKARADAKİ DÖKÜKLERİ TOPLA..

bak paşam zamanında çok kişiyi meşhur etdim anlaşılan senin derdinde meşhur olmak bak sana kısa yolunu göstereyim eline bir davul al bir şort giy yola cık calmaya başla o zaman seni kale alırlar hakandan kuş aldığım doğrudur ama kendisi hediye etmişdir şimdi bak senin yapman gereken öncelikle ciddiye alınmak istiyorsan kişiliğini değişdir kullandığın kelimeler ancak zeka eksikliği olan kişilere yaraşır şekilde ciddiye alınmak istiyorsan uslubunu değişdir haa yok ben buyum diyorsanda başkasına takıl benle işin olmasın ben ters düşdüğüm adamı bile ciddiye alırsam yazarım kendini kücültme bence

KARDEŞİM ADAMIN YAKASINI BIRAKMADIN Kİ GECE GÜNDÜZ KAPISINDA YATTIN HAKAN VERMESİNMİ DAHA..AYRICA EVET DOĞRUDUR BENDE ZEKA EKSİKLİĞİ VAR O YÜZDEN SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK YAPIYORUM DEVLET BANA BU UNVANI YAKIŞTIRMIŞ ÖTE YANDAN SENİN ZEKA SEVİYEN ÇOK İLERİ YANİ SÜPER ZEKA OLDUĞUN İÇİN SANA DA NUH ÇİMENTODA AMELELİK YAPMAYI NASİP ETMİŞ (ORADAKİ İŞ KISMINDAKİ İDARİ İŞLER SOSYAL İŞLER FALAN HİKAYESİNİDE SİL MİLLETİ KANDIRMA).. KARDEŞİM BENİ BÖYLE BOŞ KONULARLA MEŞGUL ETME BURASI KUŞÇULAR ORG BURADA KUŞLAR KONUŞUR SEN BOŞ KONUŞUYOSUN.. BENİ MEŞGUL ETME..

allah senin gibi derdi büyük arkadaşlara yardımeder inş hakan bana benim ona geldiğimdan fazla gelmişdir bence sen milletin goy goyculuğunu yapma bende seni ciddiye alıp ne ispatlamaya calışıyorsam :))) benide kendine cewirdin 2 dakkikada

bak güzel kardeşim allah yolunu acıketsin kendini daha da fazla küçültme kimseyi tanımadan bilmeden kulakdan dolma şeylerle yola cıkma elinde varsa bir şeyler kendine besle kimseyle tartışarak bir yerlere gelemezsin o yüzden hesabına kitabına bak yazdıklarında en az senin kadar yanlış ..

tüm gercek kuşculara selam olsunn..

KİMLİĞİN TAM PROFİLİNİ TAM AD SOYADIN İKİSİ BİR KAREDE OKUNUR ŞEKİLDE FOTOĞRAFINI YAYINLA.. BEN KENDİM BUNLARI ÜRETMİYORUM HAKAN VE SENİ TANIYAN HERKEZ NE KADAR ÇIKARCI VE KUŞBAZ OLDUĞUNU BİLİYOR. BANA BİRŞEYLERİ İSPATLAMAK ZORUNDA DEĞİLSİN ARKADAŞIM.. ÇOK ZAMANIMI ALDIN SENİNLE DAHA FAZLA TARTIŞMAYACAĞIM TUNCAY.. KENDİNE DİKKAT ET ..

:))) istediğinde efendi olabiliyorsun sen komplekslerini yen insanlarada iftira atma merakketme benim gibi insan çok sitede senin gibi art niyetlilere tokat karetmez sabahdan beri şamar oğlanına döndün hala üste cıkıcam diye uğraşıyorsun hala beni karalamaya calışıyorsun ne diyeyim allah sizi bildiği gibi yapsın yaw ne kadar kolay iftira atıyorsunuz şimdi burda ana avrat sövsem yalan söyleyene ne diyeceksin bir tane benbi tanıyan insan söyle ayıp ayıp yaşına göre dawran terbiyesizliketme...

konuyu takipeden site yönetimi arkadaşın aşalayıcı ve karalayıcı aslı olmayan sözlerine kayıtsızmı kalmak gerek

insanları bu kadar asılsız şeylerle itam eden arkadaşa dur demicekmisiniz yoksa terbiyemiz dışındamı yazalım adamın azında yalan iftira dua olmuş allah ıslahetsin inş

tüm gercek kuşculara selam olsun

KİMLİĞİN TAM PROFİLİNİ TAM AD SOYADIN İKİSİ BİR KAREDE OKUNUR ŞEKİLDE FOTOĞRAFINI YAYINLA.. BEN KENDİM BUNLARI ÜRETMİYORUM HAKAN VE SENİ TANIYAN HERKEZ NE KADAR ÇIKARCI VE KUŞBAZ OLDUĞUNU BİLİYOR. BANA BİRŞEYLERİ İSPATLAMAK ZORUNDA DEĞİLSİN ARKADAŞIM.. ÇOK ZAMANIMI ALDIN SENİNLE DAHA FAZLA TARTIŞMAYACAĞIM TUNCAY.. KENDİNE DİKKAT ET ..

birader sen kimsinki sana kimliğimi acıkca gösterecem bak işine beni tanıyan tanıyor

sanamı kaldı insanlara beni tanıtmak

Konu Başlığı: Ankara Oyun Kuşları
Konu dışına çıkmayın. Site kuralları YÖNETİCİ YETKİLERİ'ne göre;

[bull][/bull] 5. Her ne olursa olsun, yönetici ve diğer üyeleri küçümsemek, sataşmak, laf yetiştirmek, küçük düşürmeye çalışmak, kişiliklerine saldırmak ve rencide etmek, özel bilgilerini açıklamak kesinlikle yasaktır.
Bir dahaki sefer uyarıya gerek kalmaksızın uzaklaştırma alacak, bilgisayarınızdan girişleriniz engellenecektir. Özel meselelerinizi buraya taşıyamazsınız.

SAYIN YÖNETİCİ, BURADA NİYETİMİZ İNSANLARI KARALAMAK VEYA AŞAĞILAMAK DEĞİL AKSİNE BAZI KUŞBAZLARIN GÖZ GÖRE GÖRE YALAN SÖYLEMESİNİ ENGELLEMEK VE FOYASINI ORTAYA ÇIKARTMAK, BEN TUNCAY ÇAKMAK I TANIMAM BİLMEM HATTA HİÇ YÜZ YÜZE GELMEDİM FAKAT ŞAHSI TANIYAN ARKADAŞLARIN BİRİDE TUNCAY ÇAKMAK ADINA İYİ CÜMLELER KURMUYORLAR İSTEYEN ARKADAŞLAR OLURSA TEK TEK NUMARALARINI VERİRİM. NE DEMİŞLER ARKADAŞINI TANIMAK İÇİN YA ALIŞVERİŞ YAP, YADA ORTAK OL.. BUNLARI DİLE GETİRMEK ADINA, ŞAHSI ADINA KONUŞUYORUM, SEVİYEMİZDEN ARKADAŞIN SEVİYESİNE İNMİŞ OLABİLİRİM. BU KURDUĞUM CÜMLE İÇİN BELKİ ARKADAŞLAR BENİ KINAYACAK AMA İÇİMDE KALMASIN SÖYLEYECEĞİM TUNCAY ÇAKMAK HENÜZ TANIŞMIYORUZ BENİ TANIMIYORSUN BU KONUYU BURADA KAPATIYORUM YAZMAYACAĞIM SENDE YAZMA YAZARSAN BÜYÜK KONUŞUYORUM NUH ÇİMENTOYA GELİR SENİN KAFANI GÖZÜNÜ PATLATIRIM

Geri