adrenailin
Üye
- Ad Soyad
- emre sefa
- Meslek
- teknik asistan
- İlgi Alanı
- Kediler

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

)) saygılar
)) saygılar )) benide kendine cewirdin 2 dakkikada
)) benide kendine cewirdin 2 dakkikada )) istediğinde  efendi olabiliyorsun sen komplekslerini yen insanlarada  iftira atma merakketme benim gibi insan çok sitede senin gibi art niyetlilere tokat karetmez sabahdan beri şamar oğlanına döndün hala üste cıkıcam diye uğraşıyorsun  hala beni karalamaya calışıyorsun ne diyeyim allah sizi bildiği gibi yapsın yaw ne kadar kolay iftira atıyorsunuz şimdi burda ana avrat sövsem yalan söyleyene ne diyeceksin bir tane benbi tanıyan  insan söyle ayıp ayıp yaşına göre dawran terbiyesizliketme...
)) istediğinde  efendi olabiliyorsun sen komplekslerini yen insanlarada  iftira atma merakketme benim gibi insan çok sitede senin gibi art niyetlilere tokat karetmez sabahdan beri şamar oğlanına döndün hala üste cıkıcam diye uğraşıyorsun  hala beni karalamaya calışıyorsun ne diyeyim allah sizi bildiği gibi yapsın yaw ne kadar kolay iftira atıyorsunuz şimdi burda ana avrat sövsem yalan söyleyene ne diyeceksin bir tane benbi tanıyan  insan söyle ayıp ayıp yaşına göre dawran terbiyesizliketme...