Ankara Oyun Kuşları

sen ölmeyi bayılmak zannediyorsun galiba senin aklını alırım kuş gibi havada kalırsın akıllı ol adamlığında varsa en yakın zamanda gelirsin bakalım hangimiz daha adam

Her ikinizde birer uyarı aldınız. Bu konu ile sizin meselelerinizin alakası yok. Bir uyarı daha alırsanız girişleriniz sistem tarafından engellenecektir.

selamun aleyküm adem kardeş güle güle besleyin güzel kuşlar

abi o kusları ferahevleri bilirsin sariyere getirirsen yada leventte felan tanıssak
bana
satarmısın
:dans: :banane: :evet: :ckmk: :haha: :slm:

kardeş izlenmeden kuş alınmaz izlersn beyenirsen eger sahibide satmayı düşünürse alırsın furkan

sayın ankaralı abilerim kardeş lerim önce likle saygılarımı sunuyorum... ANKARADA NAMIK BEY VAR DİYE BİR KUŞÇU ABMİMİZ VARMI ACAB CVB V ERİSENIZ ÇOK SEVİNİRİM MÜNKÜNSE

bayburtlu_adem_gölbaşı' Alıntı:
burda ankarada ona gök derler sen kuşdan anlıyon cok güzel kuşdur bu yaşında yine aynı oyunu yapar benim teyzeminoglunu kuşudur ben aldım yere teneke koy onun üstüne oyner başka yere oynamaz hedefinden şaşmaz iki kerede ölümden döndü bu kuş yere cok yakın kaldıgından tabanı vurum yere iki kere cakıldı ölmedi ondan gözü korktu oyuna gelirken şimdi yere gelince duruyo tabanı sonra vurup yürüyo fişekliyo yani öyle bir gök

ANLATTIĞINIZ GİBİYSE ŞAYET BEN BU KUŞUN VİDEOSUNU İZLEMEK İSTİYORUM.

selam öncelikle ankaralı kuş çu abilerime saygılarımı sunuyorum ,,,,,,,.... ben bir kaç konu hakkında bilgi alacaktım eger yardımcı olursanzı sevinirim... ankara da namık isminde bir abimiiz var mış kuşlarını çok kaliteli oldgunu duydum bu abmiiizn kuşlarını resmi ni çekip eger iizn verise yayın larımsnı yada ne gibi kuşlar besler renkleri neler dirr lütfen yardım cı olurmuusnuzz... bir de mardin li zeki baran usta nı şaM piyon olan oyun kuşlarını bir başının (( erkek yada dişi)) tam olarak bilmiyorum ankadan aldgını duy dum acaba bilginiz varmı lütfen yardım cı olurmsunuz duydugum kadarıyla namık bey sanırım kahveci namık da olabilir bu a bimizin kuşlarının ankara bozu ve kanatlarının bir yada iki telek beyaz veridiigni duymuş tum .............. eger bir abimiz cvb verip yardımcı olursa seviniirim ......................... ankaraya saygılarımı gönderiyorum..............................................

selamlar,

fatih_27su' Alıntı:
selam öncelikle ankaralı kuş çu abilerime saygılarımı sunuyorum ,,,,,,,.... ben bir kaç konu hakkında bilgi alacaktım eger yardımcı olursanzı sevinirim... ankara da namık isminde bir abimiiz var mış kuşlarını çok kaliteli oldgunu duydum bu abmiiizn kuşlarını resmi ni çekip eger iizn verise yayın larımsnı yada ne gibi kuşlar besler renkleri neler dirr lütfen yardım cı olurmuusnuzz... bir de mardin li zeki baran usta nı şaM piyon olan oyun kuşlarını bir başının (( erkek yada dişi)) tam olarak bilmiyorum ankadan aldgını duy dum acaba bilginiz varmı lütfen yardım cı olurmsunuz duydugum kadarıyla namık bey sanırım kahveci namık da olabilir bu a bimizin kuşlarının ankara bozu ve kanatlarının bir yada iki telek beyaz veridiigni duymuş tum .............. eger bir abimiz cvb verip yardımcı olursa seviniirim ......................... ankaraya saygılarımı gönderiyorum..............................................

arkadaşım her duyduğuna inanma,birde öyle bir konu açıyorsunki şimdi herkes zekibaran şampiyon kuşları benden gitti diye ortaya çıkıp satışa başlarsa şaşma yoksa bilerekmi yapıyorsun, zira saim usta kuşları yeterince satıldı bitti...
zeki baran kuşu istiyorsan direk sahibinden bulabilirsin...
http://site.mynet.com/zekibaran1968/

sayın yalovalı orhan berber abi zeki baran konusunda haklsınız özür diliyorum düşünmeden yazdım ... ama birde ankaralı namık meselesi var onada cvb bekliyorum... bilen abilerim den ankara lı abilerimizdenn

abi arapların çok güzell ve sağlklılar çok beğendimm :hhh:

Geri