- Konuyu Başlatan
ADALI KOSTA
Üye
- Ad Soyad
- kosta tukatlı
- Meslek
- dekoratör
- İlgi Alanı
- Kediler
marketcı cengız' Alıntı:slm kosta bey tabıkı bız burda ınsanların kısılıklerını degıl kuslarını arastırıyoruz kusunu merak edıyorsunuz degılmı kardesım ben bu kus işine yıllarımı verdım hıc mantıgına yatıyormu bır kusun 65takla ıle goke gıtmesı bence degıl kımn kusu olursa olsun elektrıkcı erdogan beyın degıl kımın kusu olursa fark etmez 10 takla ıle 25metreyı koruyarak 20---- 30 sefer kımde kus varsa ızleyelım parayla kusu terazıye koysun almassam namertım bos laflar bunlar yok 65takla ıle goke gıdıyor kardesım soylemek ıstemedım fakat ben gıttım gordum yorum yapmak ayıp olur o arkadsta bu işe gonul vermıs emek verıyor o yuzden yorum yapmıyorum bır kus bol adetle oynayabılır bence takla stılı guzel olmalı herseyden once duz oynamamalı mutlaka burgulu oynamalı duz taklalı oynayan kus burgulu oynayan kus kadar duzgun takla cıkaramaz one veya arkaya yatırır burgulu kus her zaman ıp cekmıssın gıbı gıder bence gecerlı takla stılıde boyledır bence gıdın gorun kafanızdan soru ısaretı kalksın saygılar
yorumun icin cok teşekur ederim cengiz bey senin dedigin gibi ben dedigin kuşu bulmak için basamak basamak ilerlerken ve basamak ların belkide sonlarına gelirken böle kuşlar var denildiginde kömesin kapısını acmak içimden gelmiyo 65 taklalı kuş olur olmasınada benim istedigim gibi olamas kuş benim istedigim gibi oynasın65 taklayı 5 seferde yere ölu duşmesi gerekir ki bu kuşun 21 seferi nizami seyredilmiş bu kuş tahminime göre oyun sarıyo ama gidip seyreden bir USTA bu benim kafamı karıştırıyo kuş oynarsa bendeki kuşlar fıs oynamazsa o usta dedigim adam fıs bu nasıl bir iş anlamadım kafam cok karıştı canımda cok sıkıldı gidelim hayırlısıylada bakalım başka care yok tekrar sölediklerin icin cok teşekur ederim . saygılar.