ANKARALILAR [Ankara'lı Kuşçular]

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gençosman^^
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 86
  • Görüntüleme Görüntüleme 20K
Re: ANKARALILAR

işte budur,kimi kuşu bulur yeri kötüdür kiminin yeri iyidir kuşu bulamaz,4x4 yuva ve kuşlar maşallah :tamam: emek vermiş ve emeğinin karşılığını almış. bende kendi açımdan birincilik verdim :heyo: güle güle sağlıcakla besleyin :slm:

Maşallah kuşlarınız çok güzller sağlıklı kümesler ve bol yawrular diliyorum.

göksal balcı' Alıntı:
işte budur,kimi kuşu bulur yeri kötüdür kiminin yeri iyidir kuşu bulamaz,4x4 yuva ve kuşlar maşallah :tamam: emek vermiş ve emeğinin karşılığını almış. bende kendi açımdan birincilik verdim :heyo: güle güle sağlıcakla besleyin :slm:

verdiğiniz 1.lik için teşekkürler

birde ilaveten kuşta iyi olsa yerde iyi olsa
uçuranda iş olmassa gene olmaz

Sipikopat' Alıntı:
Maşallah kuşlarınız çok güzller sağlıklı kümesler ve bol yawrular diliyorum.

iyi temennileriniz için kuş sahibi özgürbey adına teşekkür ederiz

Bir Ankaralı olarak kendi ilimizde bu kadar güzel kuşların olması beni gururlandırdı hala bu hobiyi layığıyla yapan ustalar varmış demekki

hangi ilde olursa olsun hakkıyla iyi kuş oynatan varsa taktir etmek gerekir
hassasiyetiniz için teşekkürler

gençosman^^' Alıntı:
şeref' Alıntı:
Maşallah uçan kuş video nuzu dün izledik zaten ,;
Tersata ki uçurmalık ortamınız çok güzel .. Yerdeki damızlıklarda yerden konuşuyorlar , Allah tamamına erdirsin denir bazen fakat bu dostumuz tamamına çoktan ermiş .. Allah bozmasın ağıztadını diyelim bizde .. !!
Hasetle değil , ancak imrenti ile iç geçirenlerden biriyim şuan .. Maşalllah .. selamlarŞEREF

açıksözlü olmanızdan ve iyi temennilerinizden dolayı teşekkür ederim

dernekçi cengiz abi ve kuşların sahibi özgür beylerle 21mart günü tanıştım derneğin terasından sakarya kupasına kuş kaldırılırken (uçan kuş şuan sakarya kupasında 96 puanla 1.sırada)
kendilerini iyi kuşçu olmaları yanısıra iyi insanlar olarak gördüm
bende özgür iplikçi beyi çok hazır gördüm açıkçası benim gördüğüm en iyi kuşlara ve düzene sahip
MAŞALLAH diyelim, seninde söylediğin gibi ALLAH ağzının tadını bozmasın
gerçekten emekveren ve gerçekten hakeden insanların ALLAH emeklerini zai etmesin
kuşu anlatmaktansa kuş uçuranların ve fedakarlık yapanların yolu açık olsun
..
Bu merakın peşinde koşan çok fazla insan var , herkez iyi kuşun peşinde amacımız kuşu oyanat mak izlemek ahbaba dosta izletmek , Bu uğurda tüm çabamız , elinde iyi kuşu olan bunu başarmış olan tüm herkezi taktir ederim ve hakkını veririm kendi adıma ..
Çok ta kolaydeğil malesef bu iş başarabilmiş olmak , negüzel ....,
Bunlar olayın bir yönü , iyi kuş herzaman bulunmaz , bu bir gerçek.. Vidanlı olmak gerek kıskanmamak lazım , gıpta ertmek , özenmek bunlar olur .. İnsani şeyler , biraz kamçılar insanı , biraz hevesini artırır , yol gösterir ..
Sahibi Ahmet yada Hüseyin bana göre ehemmiyeti çok yok, yetiştiricinin kim olduğu kişliliği yada ona karşı olan yakınlığım , yada husumetim , iyi kuş sahibi olan şahsı hiç tasfip etmediğim zamanlarda olmuştur .
Bunlar çok ayrı şeyler ..
Kuşun hakkını vermemek ayrı insafsızlık olur .. Bir emeğin karşılığı bütün hepsi ..
Şahısları ben tanımıyorum , siz tanıyorsunuz , iyi hoş insanlar olduklarını söylüyorsunuz , sizn sözünüze itimaden bizlerde buradan iyi kuş beslamanin yanıında kuşçuluk adına iyi hasletleride olduğunu anlıyoruz bu dostlarımızın .
Bu hepsinden daha mühim .
. Evet kuş çok , kuşçu çok , ama iyi kuşta az '' hatta hatta iyi kuşçu ; adam gibi kuşçu ; iyi kuştan daha az bulunuyor'' benim düşünceme göre ..
Bu vesile ile birazdaha geniş düşüncelerimi paylaşıyorum sizinle .. selamlarŞEREF

aleyküm selam şeref kardeş

iyi kuştan ziyade iyi kuşçunun az oluşu fikrinize katılıyorum
iyi kuşu kabül eden ve iyi kuşçuyu kabül eden sayısı dahada az
gerçekten hakkıyla emek verip cevherleri ortaya çıkaran kuşçuları taktir etmek gerekir
ama bu çoğumuzun nefsine ağır geliyor
başaranı taktir etmek ve kabül etmek gerekir

İNŞALLAH bütün kuşçular böyle konularda daha hassas olurlar

maşallah kuşlar güzel kümeslerin bulundugu yerler daha güzel ii performans gösterirler orda bizdede olsa keşke böle yerler yer ve kuşlar hoşuma gitti bol yawrulu sezonlar olsun ...gürkan sahın...

casus' Alıntı:
maşallah kuşlar güzel kümeslerin bulundugu yerler daha güzel ii performans gösterirler orda bizdede olsa keşke böle yerler yer ve kuşlar hoşuma gitti bol yawrulu sezonlar olsun ...gürkan sahın...

teşekkürler; inşallah sizin daha iyi yerleriniz olur

işte ankara kuşları.şunun soyu bunun soyu hikayesine bakmadan kendi damarını oluşturmuş helal olsun.tebrikler.

KEMALO' Alıntı:
işte ankara kuşları.şunun soyu bunun soyu hikayesine bakmadan kendi damarını oluşturmuş helal olsun.tebrikler.
teşekkürler
evet arkadaş kendi soyunu üretmiş ve oynatmış tebriketmek gerekir

Maşallah güzel kuşlar güle güle beslesin sahipleri Allahım kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın herkese selamlar

kılıçbey' Alıntı:
Maşallah güzel kuşlar güle güle beslesin sahipleri Allahım kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın herkese selamlar

teşekkürler mahmutbey

amin, ALLAH kimsenin emeklerini boşa çıkartmasın

128 puanla bu kuşların sahibi olan özgür iplikçi ankaradada 1. sıraya yerleşmiştir

kardeşimizi burdan tebrik etmek istiyorum ve bizleride mahçup etmedi; biz demiştik kuşları iyi diye sözümüzü yerde bırakmadı ve bizimde boş konuşmayacağımızı tastik etti sağ olsun
kendisi iyi damızlık kuşlara sahip olmakla beraber iyibir seyis(uçurucu) ve iyibir kişiliğe sahip insandır

uçan kuş bu resimlerde varmı bilmiyorum 2.sayfada dişilerin bulunduğu fotoğrafta olabilir birdaha irtibata geçersek uçan kuşunda resimlerini çekerim

maşaallah,barekallah...

Selamün Aleyküm Genç Osman kardeşim,verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.Ayrıca 128 puanla Ankara kupasında 1.liğe yerleşen Özgür İplikçi kardeşimizi cani gönülden tebrik eder başarılarının devamını dilerim.Selamlar

gençosman^^' Alıntı:
128 puanla bu kuşların sahibi olan özgür iplikçi ankaradada 1. sıraya yerleşmiştir

kardeşimizi burdan tebrik etmek istiyorum ve bizleride mahçup etmedi; biz demiştik kuşları iyi diye sözümüzü yerde bırakmadı ve bizimde boş konuşmayacağımızı tastik etti sağ olsun
kendisi iyi damızlık kuşlara sahip olmakla beraber iyibir seyis(uçurucu) ve iyibir kişiliğe sahip insandır

uçan kuş bu resimlerde varmı bilmiyorum 2.sayfada dişilerin bulunduğu fotoğrafta olabilir birdaha irtibata geçersek uçan kuşunda resimlerini çekerim

Selam
Özgür iplikçi kardeşimizi kutluyor başarılarının devamını temenni ediyorum.Puanlama bizim puanlama cetveline yakın mı bilmiyorum fakat 128 puan çok iyi bir puan kutluyorum...

gençosman^^' Alıntı:

s.a cok güzel puan göremedim varsada ondan soruyorum ankarada hangi kupada almış bu puanı ve ne yapmış bilginiz varsa bilgiendirirseniz sevinirim. birde arkadaşı tebrik ederim cok güzel bir puan başarıları daim olur inşallah.

ankaranın insanları da güzel uçum kuşlarıda allah emeğinizi boşa vermesin yar ve yardımcınız olsun

S.A BİR ANKARALI OLARAK ÇOK ÇOK TEŞEKUR EDERİM EMEĞE SAYĞI DUYMAK GEREKİRdursun

ALLAHA EMANET OLUN

orhan02' Alıntı:
ankaranın insanları da güzel uçum kuşlarıda allah emeğinizi boşa vermesin yar ve yardımcınız olsun

adıyaman insanlarıda sizlerde güzelsiniz

ALLAH cümlemizin yar ve yardımcısı olsun

dursun' Alıntı:
S.A BİR ANKARALI OLARAK ÇOK ÇOK TEŞEKUR EDERİM EMEĞE SAYĞI DUYMAK GEREKİRdursun

ALLAHA EMANET OLUN

ALEYKÜM SELAM

sizede saygılar dursun ağbi

özgür bey adına bizde size teşekkür ederiz

tengelli' Alıntı:
gençosman^^' Alıntı:

s.a cok güzel puan göremedim varsada ondan soruyorum ankarada hangi kupada almış bu puanı ve ne yapmış bilginiz varsa bilgiendirirseniz sevinirim. birde arkadaşı tebrik ederim cok güzel bir puan başarıları daim olur inşallah.

tengelli' Alıntı:
gençosman^^' Alıntı:

aleykümselam kenan kardeş kusurabakma mesajını şimdi gördüm, meşkulüm pek nete giremiyorum, hakkını helal et

kuş özgür iplikçi adına ankara kupasına uçtu 128puanla şuan1.durumda.....adil kayabaşı ve sadet ağbinin kupası
3saat uçtu 19geçerli sayı yaptı

güzel temennileriniz için özgür kardeşimiz adına.........teşekkür ederiz

osman kardeş özgür ipekçi beyin değişik kuş resimleri yokmu biraz gözümüz gönüz açılsın

orhan02' Alıntı:
osman kardeş özgür ipekçi beyin değişik kuş resimleri yokmu biraz gözümüz gönüz açılsın

güzel kuşları var inşallah resimlerini çekip atarız
............................................teşekkürler

bekliyorum usta

Geri