gençosman^^' Alıntı:
şeref' Alıntı:
Maşallah uçan kuş video nuzu dün izledik zaten ,;
Tersata ki uçurmalık ortamınız çok güzel .. Yerdeki damızlıklarda yerden konuşuyorlar , Allah tamamına erdirsin denir bazen fakat bu dostumuz tamamına çoktan ermiş .. Allah bozmasın ağıztadını diyelim bizde .. !!
Hasetle değil , ancak imrenti ile iç geçirenlerden biriyim şuan .. Maşalllah .. selamlarŞEREF
açıksözlü olmanızdan ve iyi temennilerinizden dolayı teşekkür ederim
dernekçi cengiz abi ve kuşların sahibi özgür beylerle 21mart günü tanıştım derneğin terasından sakarya kupasına kuş kaldırılırken (uçan kuş şuan sakarya kupasında 96 puanla 1.sırada)
kendilerini iyi kuşçu olmaları yanısıra iyi insanlar olarak gördüm
bende özgür iplikçi beyi çok hazır gördüm açıkçası benim gördüğüm en iyi kuşlara ve düzene sahip
MAŞALLAH diyelim, seninde söylediğin gibi ALLAH ağzının tadını bozmasın
gerçekten emekveren ve gerçekten hakeden insanların ALLAH emeklerini zai etmesin
kuşu anlatmaktansa kuş uçuranların ve fedakarlık yapanların yolu açık olsun
..
Bu merakın peşinde koşan çok fazla insan var , herkez iyi kuşun peşinde amacımız kuşu oyanat mak izlemek ahbaba dosta izletmek , Bu uğurda tüm çabamız , elinde iyi kuşu olan bunu başarmış olan tüm herkezi taktir ederim ve hakkını veririm kendi adıma ..
Çok ta kolaydeğil malesef bu iş başarabilmiş olmak , negüzel ....,
Bunlar olayın bir yönü , iyi kuş herzaman bulunmaz , bu bir gerçek.. Vidanlı olmak gerek kıskanmamak lazım , gıpta ertmek , özenmek bunlar olur .. İnsani şeyler , biraz kamçılar insanı , biraz hevesini artırır , yol gösterir ..
Sahibi Ahmet yada Hüseyin bana göre ehemmiyeti çok yok, yetiştiricinin kim olduğu kişliliği yada ona karşı olan yakınlığım , yada husumetim , iyi kuş sahibi olan şahsı hiç tasfip etmediğim zamanlarda olmuştur .
Bunlar çok ayrı şeyler ..
Kuşun hakkını vermemek ayrı insafsızlık olur .. Bir emeğin karşılığı bütün hepsi ..
Şahısları ben tanımıyorum , siz tanıyorsunuz , iyi hoş insanlar olduklarını söylüyorsunuz , sizn sözünüze itimaden bizlerde buradan iyi kuş beslamanin yanıında kuşçuluk adına iyi hasletleride olduğunu anlıyoruz bu dostlarımızın .
Bu hepsinden daha mühim .
. Evet kuş çok , kuşçu çok , ama iyi kuşta az '' hatta hatta iyi kuşçu ; adam gibi kuşçu ; iyi kuştan daha az bulunuyor'' benim düşünceme göre ..
Bu vesile ile birazdaha geniş düşüncelerimi paylaşıyorum sizinle .. selamlarŞEREF