ANKARALILAR [Ankara'lı Kuşçular]

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gençosman^^
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 86
  • Görüntüleme Görüntüleme 20K
selamüm aleyküm özgür arkadaşımızı başarılarından dolayı tebrik ediyorum bir ankaralı olarak gurur duyuyorum mamak tan kuşcu marik

özgür kardeşim bu sıralar çok yoğunsun yarışmalara kuş hazırlıyorsun rabim emeğinin karşılığını alanlardan eylesin kardeşim bir kaç resim yolada buraya şampıyon kuş resmi göreyim gözlerimin feri açılsın

Amin cemicümlemizin inşallah valla orhanabi tamtempo devam nalet şahin 6günoldu canımızıyaktı bidumanlı perçem ankara kupasına uçan gökü indiririr diyorduk nasipdegilmiş hayırlısı...allahım nasip ederse 20gün,1aya kadar 3tane çokiyi dedigimiz kuşlar hazırlanıyor ya nasip.osman kardeşim geçenlerde resimleri çekti işlerinden fırsat olmadı herhalde ilk fırsatta gönderecek.

çok büyük geçmiş olsun çok üzüldüm ama elden birşey gelmez yüce rabim öyle istemiş kardeş üzüntünü paylaşıyorum
SENDE ÇOK ŞAMPIYONLAR VAR
Allaha yar ve yardımcın olsun herşiyi bilen gören odur

S.A.

Geçen hafta ufak bir gezi yaptım, 1 haftalık iznimi bu şekilde kullandım. Ankara, Çorum, Sivas'a gitme fırsatım oldu. Oldukça keyifli geçti tatilim. Tanıdığım eski kuşçularla görüşmek, onlarla yeni paylaşımlarda bulunmak çok güzeldi. Çorum'dan Paşa abi, Sivas'tan Apilli (Abdullah) abi, Gakko Nadir abi gibi kuşçularla tekrar görüştük. Yeni kuşçularla tanıştım ve tanıştığıma çok memnun oldum. Sivas'tan Metin Meralli abiyi tanıdığım için kendimi şanslı biri olarak görüyorum. Müthiş bir usta.
Yeni tanıştığım kuşçulardan biri de Özgür İplikçi hocam oldu. Ankara'da evine misafir olduk. Misafirperverliği, ilgisi, saygısı, emeği için ona buradan teşekkür ediyorum. Çok memnun oldum, inşallah Özgür bey'de bizimle tanıştığı için memnun olmuştur.
Yarışmalarda gösterdiği performans için şimdiden tebrik ediyorum.
Selamlar.

Şenol

aleykümselam.ricaederim şenol kardeşim bende çok memnun oldum.senin gibi temiz, dürüst ,terbiyeli arkadaşların her zaman bizim yanımızda yeri var ankaraya yolun düşerse gine beklerim. ankaralı özgür.

özgür arkadaşın kuşları dikkatimi çekti. kuş besleyen arkadaşların dikkatini çektimi acaba.
tek renk tek soy gibilerinden geldi bana. buda takdir edilmeli bence çoğu arkadaşlarımızda hemen hemen her renk kuş oluyor. o bakımdan ve ucurduğu kuşlardan dolayı kutluyorum

selam selami bey geçen hafta özgür beyin kuşlarını canlı görmek için adıyaman dan ankara ya gitim beni misafir eti sağolsun özgür beyde çok kaliteli kuşlarıda allah ya ve yardımcısı olsun

kenan kardeş sen kuş alıp satan kenan mısın ankaradan
oynayan kuş saadet ve adilin kupasında 128 puanlı 19 sefer oynamış her meziyet varmış yani
adapazarlıların kupasındada başka bir kuşla 96 puanla ilk sırada imiş bu arkadaş

selami06' Alıntı:
kenan kardeş sen kuş alıp satan kenan mısın ankaradan
oynayan kuş saadet ve adilin kupasında 128 puanlı 19 sefer oynamış her meziyet varmış yani
adapazarlıların kupasındada başka bir kuşla 96 puanla ilk sırada imiş bu arkadaş

selamlar abi eğer bana soruyorsan o dediğiniz kişi değilim samandırada oturuyorum ben şuan sancaktepe oldu adı. kuş sahibi olan özgür arkadaşında başarıları daha cok olur inşallah emek veren herkesin karşılıgını alması en içten dileğim..

özgür abi bayramın mübarek olsun abi.

bu arada yerin çok güzelmiş abi.

kuşlarda mükemmel zaten.

manzarayla bu kuşlar birleşince çok güzel olmuş ohhh :))

abi kıb.

seninde bilalim nice bayramlara inşallah.yerimiz rüzgarı saymazsak çok güzel bigün nasipolursa çayiçeriz bakarız.

selami bey sadetlerin,adilabinin kupaya uçankuşun seferi puanı dogruda benim adım özgür özgür iplikci kenan deyil kuş alıp satmada 2sene siteyıldızda kavecilik dernekcilik yaptık o sıra çok aldık sattık.kuşlarda genelde akraba

Özgür Bey şu sıra havada kuşunuz varmı izlemek isteriz.

s.a Ömer Bey belki bu vesile olur tanışmış oluruz 2-3 tane uçan var havalar müsait olursa neden olmasın.

ankaralı[özgür]' Alıntı:
selami bey sadetlerin,adilabinin kupaya uçankuşun seferi puanı dogruda benim adım özgür özgür iplikci kenan deyil kuş alıp satmada 2sene siteyıldızda kavecilik dernekcilik yaptık o sıra çok aldık sattık.kuşlarda genelde akraba
Kenan kardeş
bana hitaben bir yazı yazmışsın ona açıklık getirmek istedim yeni gördüm yazını
orada yazdığım yazı sana değil istanbuldan kenan arkadaşıma idi dikkat edersen
o arkadaşa senin uçurduğun kuşun aldığı puanları yazdım
sanırım sana yazdığımı sanarak cevap vermişsin
yazımı dikkatli okursan anlarsın.

yukarıdaki yazının başlığında kenan kardeş yazılmaktadır
fakat yazı ÖZGÜR İPLİKÇİ kardeşime yazılmıştır.
kendisi kenan kardeşe yazdığım yazıyı adına yazdığımı zannedip yukardaki yazıyı yazdığından
cevap vermek istedim.
başlığı düzeltir özür dilerken saygılarımı sunarım

ankaralı[özgür]' Alıntı:
s.a Ömer Bey belki bu vesile olur tanışmış oluruz 2-3 tane uçan var havalar müsait olursa neden olmasın.

Evet maksat dostluk tabışmış oluruz.
Nazik davetiniz için çok teşekkür ederim.

Rica ederim istediğiniz gün sabah buyrun 0537 283 89 36 geleceğiniz zaman haber verirseniz iyi olur.

S A ÖZGÜR KARDESİMİZİN KUPALARDAKİ İKİNCİLİGİNİ TEBRİK EDİYOR BİRİNCİLİKLERDE BEKLİYORUM ANKARALI OLARAK DA AYRICA SEVİNÇ DUYUYORUM

BASARILAR DİLİYORUM

SAYGILAR

15 ayımın gectıgı catıyı gormek duygulandırdı benı ( fatıh kıraz ve senol olgun un guzel kuslarını ızlemek nasıp oldu...

kuscu_marik' Alıntı:
S A ÖZGÜR KARDESİMİZİN KUPALARDAKİ İKİNCİLİGİNİ TEBRİK EDİYOR BİRİNCİLİKLERDE BEKLİYORUM ANKARALI OLARAK DA AYRICA SEVİNÇ DUYUYORUM

BASARILAR DİLİYORUM

SAYGILAR
??

kuscu_marik' Alıntı:

BASARILAR DİLİYORUM

SAYGILAR

Geri