ANTALYA MANAVGAT TAN KIRIKKALE ANKARA OYUN KUŞLARIMIZ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ali07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 68
  • Görüntüleme Görüntüleme 14K
Sipikopat' Alıntı:
ali07' Alıntı:
arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum yorumlarınız için...manavgat ta besleyen kardeşim o dediğinin mümkünatı yok ben manavgatta hiç kimseden kuş alıpta beslemiyorum..o dediğin kuşlarda kırıkkaleden gelme olup 4 senedir bendeler...ayrıca bu kuşlar sadece bazıları daha neler var neler isteyen olursa satılık kuşlarda var....
herkese hayırlı günler dilerim....

Saol açıklaman için cok benzettim eski beslediğim kuşlara neyse hayrını gör hepsinin

Kuş satın almak istemiyorum saol elimdekiler bana yetiyor abilerimiz saolunsun onlardan alıyorum ücretsiz.

ii bende zaten sadece sana satılık demedim genel konuştumdu...hayrını görüyorum zaten saol....

kuşun padisahını bulmuşsun tüyleri kadar ömürleri olsun selamlar

biber06' Alıntı:
kuşun padisahını bulmuşsun tüyleri kadar ömürleri olsun selamlar

saol kardeşim daha iyisi senin olur inşallah....eyvallah

Ali bey gerçekten kuşlarınızın maşallahı var oyunları hakkında bilgi verirmisiniz Kırıkkale ve Ankara kuşları arasındaki yetiştiricisi olarak edindiğiniz gözlemleriniz sonucu aralarındaki farklarını bizlere açıklarmısınız acaba?

AKSARAYLI_RAMAZAN' Alıntı:
Ali bey gerçekten kuşlarınızın maşallahı var oyunları hakkında bilgi verirmisiniz Kırıkkale ve Ankara kuşları arasındaki yetiştiricisi olarak edindiğiniz gözlemleriniz sonucu aralarındaki farklarını bizlere açıklarmısınız acaba?

bu kuşlar ankara lı bir abimizin damarından olup soylu ve damarlı kuşlardır.içlerinde takkalı olan kuşların yavrularını uçurduk bizzat izledik yere 2 3 metre arası gelip taban taklalı 70-80 metre ile oynayan kuşlardır .araplar var ''beyaz boncuklu''araplar yavruları bol seferli uzun bol taklalı giden yavrular vermekteler uçuruldu izlendi.bir tane boz kirli dişi var bu kuşun antalya ikincisi olduğu söylenmektedir.diğerleri ise kırıkkale den gelme olup hala kümesimizde durmaktadırlar.umarım yardımcı olmuşumdur.2.soruyu tam anlayamadım üzülerek cevap veremeyeceğim...
yardımcı oldu isem ne mutlu bana...
hayırlı akşamlar.

Ali kardeş ben de mangatta kuş besliyorum çoğu kuşcuyu da tanırım. Tam olarak manavgatın neresinde besliyosun ögrenebilirmiyim?

orhan07' Alıntı:
Ali kardeş ben de mangatta kuş besliyorum çoğu kuşcuyu da tanırım. Tam olarak manavgatın neresinde besliyosun ögrenebilirmiyim?

Selam Orhan bende manavgatta besliyorum perşembe pazarının orlarda sen nerde besliyorsun.

Çok yakınız ben de Çağlayan min yan tarafında besliyorum

allah kazalardann hastalıklardann korusun kuşlar ehrşeyleriyle mütiş..yetiştiricisi başta olmak üzere kuşlarda emegii geeçn herkese helal olsun güzel günelrde uçursunlar,süper kuşlar..zaten şu türkiyede benim gözümde ankara kuşu bi yere digerleri bi yere :evet:

gecko' Alıntı:
allah kazalardann hastalıklardann korusun kuşlar ehrşeyleriyle mütiş..yetiştiricisi başta olmak üzere kuşlarda emegii geeçn herkese helal olsun güzel günelrde uçursunlar,süper kuşlar..zaten şu türkiyede benim gözümde ankara kuşu bi yere digerleri bi yere :evet:

teşekkür ederim yorumlarınız için daha iyisi sizde olsun inşallah....

kardeş kuşların çok güzel umarım sağlıklı bir şekilde uçurur yavru alırsın birşey sorcam yanlız ben kırıkkalede büyüdüm takkalı arap ve dumanlı kirlilerin kırıkkaleden kimlerin kuşu. umarım yanlış anlamazsın bi abimin kuşlarına çok benziyo

maskeler' Alıntı:
kardeş kuşların çok güzel umarım sağlıklı bir şekilde uçurur yavru alırsın birşey sorcam yanlız ben kırıkkalede büyüdüm takkalı arap ve dumanlı kirlilerin kırıkkaleden kimlerin kuşu. umarım yanlış anlamazsın bi abimin kuşlarına çok benziyo
teşekkür ederim gardaşım yorumların için ama takkalı araplar ve dumanlı kirliler kırıkkaleden değiller ankaralı bir abimizin yuvasından kırıkkaleden olanlar boz dumanlı perçemli erkek ve boz perçemliler diğerleri ankaradan gardaşım inşallah yardımcı olmuşumdur....
saygılar selamlar....

ali07' Alıntı:
maskeler' Alıntı:
teşekkür ederim gardaşım yorumların için ama takkalı araplar ve dumanlı kirliler kırıkkaleden değiller ankaralı bir abimizin yuvasından kırıkkaleden olanlar boz dumanlı perçemli erkek ve boz perçemliler diğerleri ankaradan gardaşım inşallah yardımcı olmuşumdur....
saygılar selamlar....
teşekkür edrim merakımı maruz gör eksik yazmışım 7 yıldır da ankaradayım çok merak ediyorum takkalıların kimlerden acaba tabi mahsuru yoksa çok güzel kuşlar

tüm kuşbu camiasının Bayramını kutlar nice bayramlar dilerim....hayırlı bayramlar...

MANAVGATIN NERESİNDESİN?TANIŞALIM.BENDE MANAVGATTAYIM.

ruzgar34' Alıntı:
MANAVGATIN NERESİNDESİN?TANIŞALIM.BENDE MANAVGATTAYIM.

manavgat ın içindeyim tanışalım kardeş tanışmasınada profilinde neden istanbul yazıyor merak ettim doğrusu...

slm ben ferhat
kuşçuluk anlayışına saygı duyuyorum.
elindeki kuşların içinde mükemmel kuşlar var ama gerçek bir takla besleyen bir kuşçu bu kadar kuşa bakamaz.
oyun kuşu eğitim ve ilgi ister uçmayan kuşa yem yok. saygılar

ferhat0726' Alıntı:
slm ben ferhat
elindeki kuşların içinde mükemmel kuşlar var ama gerçek bir takla besleyen bir kuşçu bu kadar kuşa bakamaz.

teşekkür ediyorum yorumların için arkadaşım bende senin anlayışına saygı duyuyorum,ama şunu söylemek istiyorum biz bakıyoruz bu kadar kuşa! ha dediğin gibi kümes bir tane olsa doğru ama 5 kümes olduğu için damızlıklar ayrı yavrular ayrı uçucu kuşlar ayrı olduğu için bir sıkıntı olmuyor.hepsinede zaman da var fırsatda var. bu sevda kuşçuluk sevdasındada ilgiyi sadece takla ve oyuna endekslemek gerektiğinede katılmıyorum AŞK gibidir kuşçuluk kolay bırakamazsın,kolay çıkaramazsın,kolay atamazsın,kolay satamazsın, kolayda unutamazsın...takla cı olan bizim seçtiğimiz her kuşada bizim kümesimizde ömürlerinin sonuna kadar yem vardır...
selamlar...

ali07' Alıntı:
ferhat0726' Alıntı:
slm ben ferhat

teşekkür ediyorum yorumların için arkadaşım bende senin anlayışına saygı duyuyorum,ama şunu söylemek istiyorum biz bakıyoruz bu kadar kuşa! ha dediğin gibi kümes bir tane olsa doğru ama 5 kümes olduğu için damızlıklar ayrı yavrular ayrı uçucu kuşlar ayrı olduğu için bir sıkıntı olmuyor.hepsinede zaman da var fırsatda var. bu sevda kuşçuluk sevdasındada ilgiyi sadece takla ve oyuna endekslemek gerektiğinede katılmıyorum AŞK gibidir kuşçuluk kolay bırakamazsın,kolay çıkaramazsın,kolay atamazsın,kolay satamazsın, kolayda unutamazsın...takla cı olan bizim seçtiğimiz her kuşada bizim kümesimizde ömürlerinin sonuna kadar yem vardır...
selamlar...
ha şunuda belirtmek istiyorum bu kuşların 7 gün 24 saat başlarında bekçisi var bakıcısı var yemcisi var hatta ve hatta hastalandıklarında yemcileri bile var.
bunuda belirtmek istedim nacizane...

Ali Bey Merhaba,
Kuşlarıız güzel görünüyoda bunların oyunları dediğin gibimi.
Uzun ve bol taklalımı kaçıyolar.
Az atıyon gibi geldide. Bekciler bakıcılar yemciler ne bu yaw.
Açıklamalarını bekliyorum !!!

ALİ BEY GÜZEL GÜNLERDE ZEVKLE BESLEYİN.AMA KUŞLARINIZ BAYAĞI BİR KARMA OLMUŞ HER ÖREDEN KUŞ VAR GALİBA.MARDİN,URFA VE İÇ ANADOLU KUŞLARI.UMARIM BU ÇORBADAN GÜZEL BİR ŞEYLER ÇIKARIRSINIZ..

SAYGILAR......

video çekip eklersen aydınlanmıs oluruz gözlerımızın pası sılınır 70 80 metre oynayan hayvanları ızlemıs oluruz

osman0606' Alıntı:
video çekip eklersen aydınlanmıs oluruz gözlerımızın pası sılınır 70 80 metre oynayan hayvanları ızlemıs oluruz
:evet:

filo' Alıntı:
osman0606' Alıntı:
:evet:
:ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk:

Maşşallah güle güle besleyin güzel kuşlar.
Bu kuşların içerisinde Ankara'nın eski oyun kuşları rengine ve tipine benzeyen çok kuş gördüm,inşaallah araya başka kuşlar giripte genetik yapıları ve oyun tertipleri bozulmamıştır.

sa ali kardeşim . allah güle güle beslemek nasip etsin .kazasız belasız uçumanız dilegi ile. osman arkadaşımız güzel bir konutya deyinmiş vidyo yüklerseniz izlemiş oluruz demiş. haklıda sanırım uçumla ilgili bir sıkıntınız yok zaman vs gibi . birde 70 80 mt dedinizmi bu iddalı bir oyun. vidyoda biliyorsunuz resim çekmek kadar kolay . eger bir vidyo yayınlar bizleride bu seyirden mahrum etmezseniz çok güzel olur .. inşallah en kısa zamanda bekliyoruz .. allaha emanet olasınız!!

cevdet özbayer' Alıntı:
Maşşallah güle güle besleyin güzel kuşlar.
Bu kuşların içerisinde Ankara'nın eski oyun kuşları rengine ve tipine benzeyen çok kuş gördüm,inşaallah araya başka kuşlar giripte genetik yapıları ve oyun tertipleri bozulmamıştır.

Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.kuşlarımız ankara ve kırıkkale damarlarıdır.başka kuş (damar)yok dediğiniz gibi kırılma gibi bir olay yok.alttan gelen yavrularda bunu gösteriyorlar bize zaten..

adallı' Alıntı:
sa ali kardeşim . allah güle güle beslemek nasip etsin .kazasız belasız uçumanız dilegi ile. osman arkadaşımız güzel bir konutya deyinmiş vidyo yüklerseniz izlemiş oluruz demiş. haklıda sanırım uçumla ilgili bir sıkıntınız yok zaman vs gibi . birde 70 80 mt dedinizmi bu iddalı bir oyun. vidyoda biliyorsunuz resim çekmek kadar kolay . eger bir vidyo yayınlar bizleride bu seyirden mahrum etmezseniz çok güzel olur .. inşallah en kısa zamanda bekliyoruz .. allaha emanet olasınız!!

alslm kardeş teşekkür ederim güzel dileklerin için.benim kuşlarım açık ve net olarak ortada resimleri ile.isteyen olursa adresimde açık isteyene veririm gelir görür izler.ama anlamadığım neden osman arkadaşının avukatlığını yapma gereksinimi duydunuz.70-80 metre çokta iddialı değil,ben iddia olarak ta kimseye söz vermedim.asla yanlış anlaşılmasın yazdıklarım buda benim özgür ve demokratik düşünce ve yazma hakkım.kimsey lede tartışmaya girmek istemiyorum kuş için.ben video yu neden bu kadar ısrar edildiğinide anlamış değilim.merak eden irtibat kurar gelir izler gider.
sizde Allah a emaent olun
selamlar

Ali bey kuşlarınızın fotorafını koyarak güzel bir paylaşım gerçekleştirmissiniz. Gerçekten kuşlarınızın içinde benimde hoşuma giden kuşlar var ,özellikle dumanlı kirliler, güle güle besleyin. Elindeki kuşları pazarlamak amacı ile değil sadece paylaşım amacı ile bu platformu paylaşan tüm arkadaşları canı gönülden destekliyorum ve bu girişimlerine saygı duyuyorum. Yalınız bu girişimcilere karşı tahrik edici ve onları bazı yaptırımlara zorlama girişimi bilerek veya bilmeyerek çok yapılıyor.( Videosu koy, uçur görelim , atıyorsun,avukatımısın..vb gibi ) Arkadaşlar arkadaşımız kimsenin zorlaması olmadan şimdi beğendiği ve bizlerin beğenisine sunduğu fotorafları paylaşmış. İleride kendinin beğendiği, bizimde beğenimize sunacağı video görüntüleri olabilir. Ama bizim zorlayıcı tacizlerimiz karşınında bu görüntüleri beklemek hayal olur, çünkü butür davranışlarla paylaşım şevkini yok ediyoruz.
Hepinize saygılar..

Geri