adallı
Üye
- Ad Soyad
- ercan bulut
- Meslek
- dekorasyon
- İlgi Alanı
- Kediler
ali07' Alıntı:adallı' Alıntı:sa ali kardeşim . allah güle güle beslemek nasip etsin .kazasız belasız uçumanız dilegi ile. osman arkadaşımız güzel bir konutya deyinmiş vidyo yüklerseniz izlemiş oluruz demiş. haklıda sanırım uçumla ilgili bir sıkıntınız yok zaman vs gibi . birde 70 80 mt dedinizmi bu iddalı bir oyun. vidyoda biliyorsunuz resim çekmek kadar kolay . eger bir vidyo yayınlar bizleride bu seyirden mahrum etmezseniz çok güzel olur .. inşallah en kısa zamanda bekliyoruz .. allaha emanet olasınız!!
alslm kardeş teşekkür ederim güzel dileklerin için.benim kuşlarım açık ve net olarak ortada resimleri ile.isteyen olursa adresimde açık isteyene veririm gelir görür izler.ama anlamadığım neden osman arkadaşının avukatlığını yapma gereksinimi duydunuz.70-80 metre çokta iddialı değil,ben iddia olarak ta kimseye söz vermedim.asla yanlış anlaşılmasın yazdıklarım buda benim özgür ve demokratik düşünce ve yazma hakkım.kimsey lede tartışmaya girmek istemiyorum kuş için.ben video yu neden bu kadar ısrar edildiğinide anlamış değilim.merak eden irtibat kurar gelir izler gider.
sizde Allah a emaent olun
selamlar
sa ali arkadasım yazmamısın profile yaşını tmm olarak nasıl hitap edicemi bilemedim ancak uslubun hiç hoş degil. ben kimsenin avukatlıgınıda yapmadım .benden önced arkadaş degindigi için onu örnek gösterdim .70 80 metre çok iddalı degil demişin de seni geçtim net ortamında öyle bir vidyo bulsana bana . ayrıca benim demokratik düşünce ve yazma hakkın diyorsun .bize gelince avukat diyorsun .yazımı tekrar oku ters hiç birsey olmadıgını göreceksin . evet ben merak ediyorum 70 mt nizami oynayan kuşu her yerde gider izlerim . ancak çok kez bu tarz olaylarla karşılastık kilometreler tepicen bin bir bahane kuş uçmadı . üstüne alınmada aynı şeyi senin orda yaşarsak ne olacak . amaç paylaşmaksa buyur vidyo paylaş sana ne gibi bir zararı olabilirki . kuş oynatan herkez bunu zevkle paylaşıyor .sıkıntı nedir onu anlıyamadın saygılar sevgiler