deli_fisek03
Üye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ertugondes' Alıntı:kuşlarınız gayet güzel abi bunlara hiçbirşey olmaz hastalanmazlar kış için güzel yağ depolamışlar =)) duruşları yeter =)
ilk resimdeki kus ta cift oarak gorunmesi gerekiyordu ama renklamdan dolayi tek cikmis sanirim o kus disiHatcaK' Alıntı:Maşallah kuşlar çok güzel ve bakımlı. ilk resimdeki kuşun cinsi nedir acaba?
deli_fisek03' Alıntı:ertugondes' Alıntı:kuşlarınız gayet güzel abi bunlara hiçbirşey olmaz hastalanmazlar kış için güzel yağ depolamışlar =)) duruşları yeter =)
hasta olmamalari icin elimizden geldiyi sekilde bakimlarini ihmal etmiyroz
deli_fisek03' Alıntı:tskler daha iyileri size nasip olsun insallah
tsk ederim cevdet bey gok erkek yasli bir damizligim bozdumanlilar harici oburleri ankara irki deyiller elimizden geldiyince iyiye hizmet etme cabasindayiz saygilarcevdet özbayer' Alıntı:Kuşlarınızın maaşşallahı var,gayet sağlıklı görünüyorlar.
Kuşlarınız,renk,tip ve fizik olarak ben oynarım diyorlar,boz dişiye öten gök erkeği çok beyendim,güle güle besleyin.
Hemen hemen bütün kuşlarınız,Ankara oyun kuşları fizik ve tipine sahipler,hayrını görün.
hatcat arkadasim ilk resimdeki kus boz benekli bir disi kremle hic bir alakasi yokHatcaK' Alıntı:İlk resimde ki kuş krem sanırsam Aynısıdan bendede varda göğsü sarı olandan. Bunun kafası ve göğsü mavimsi birşey bunun ismi türü nedir? onu merak ediyorum
sagolasin ferhat abi burda yapmis oldugun yorum beni sevindirdi elimden geldiyince paylasimda bulunmaya calisarim yeni video cektikce artik buryada atariz insallah saygilarimla abiferro18' Alıntı:selamunaleykum salih
paylasim icin tesekkurederim senin kuslari ilk gordugum gunden buyana elimden geldigi kadariyla takip ediyorum masallah izledigim video larin ve gordugum her resimdeki kuslar birbirlerinden guzel insallah huzurlu gunlerde besler gonlunce hazini alirsin salih video larinida insallah burda goruruz
saygilarimla