belcikadan slmlar

Siteyi ziyaret et
BUNLARDAN BENDEN KISA BIR KESIT

Ekli dosyalar

• 1.webp
    1.webp
    60.6 KB · Görüntüleme: 1,262
  • 10.webp
    10.webp
    55.3 KB · Görüntüleme: 1,266
  • 13.webp
    13.webp
    55.4 KB · Görüntüleme: 1,279
[No message]

Ekli dosyalar

• 2.webp
    2.webp
    59.5 KB · Görüntüleme: 1,256
  • 3.webp
    3.webp
    56.4 KB · Görüntüleme: 1,289
  • 4.webp
    4.webp
    53.9 KB · Görüntüleme: 1,291
[No message]

Ekli dosyalar

• 5.webp
    5.webp
    55.9 KB · Görüntüleme: 1,261
  • 6.webp
    6.webp
    52.2 KB · Görüntüleme: 1,257
  • 8.webp
    8.webp
    52.5 KB · Görüntüleme: 1,298
masallah cok guzel ve saglıklı kuslar.sanırım bunları ucurmuyor damızlık yapıyorsunuz.yada resımde kılolu cıkmıslar

kuşlarınız gayet güzel abi bunlara hiçbirşey olmaz hastalanmazlar kış için güzel yağ depolamışlar =)) duruşları yeter =)

Maşallah kuşlar çok güzel ve bakımlı. ilk resimdeki kuşun cinsi nedir acaba?

deli_fisek03' Alıntı:
ertugondes' Alıntı:
kuşlarınız gayet güzel abi bunlara hiçbirşey olmaz hastalanmazlar kış için güzel yağ depolamışlar =)) duruşları yeter =)

hasta olmamalari icin elimizden geldiyi sekilde bakimlarini ihmal etmiyroz

belli zaten abi =) beyazlarına hasta oldum yanlız =)

diğer arkadaşlar kızmasın ama bu sitede gördüğüm en iyi kuşlar ırk ırk farklı hayvanlar dunuk humeyniler bir başka ama.eline emeğine sağlık birader

Kuşlarınızın maaşşallahı var,gayet sağlıklı görünüyorlar.
Kuşlarınız,renk,tip ve fizik olarak ben oynarım diyorlar,boz dişiye öten gök erkeği çok beyendim,güle güle besleyin.
Hemen hemen bütün kuşlarınız,Ankara oyun kuşları fizik ve tipine sahipler,hayrını görün.

cevdet özbayer' Alıntı:
Kuşlarınızın maaşşallahı var,gayet sağlıklı görünüyorlar.
Kuşlarınız,renk,tip ve fizik olarak ben oynarım diyorlar,boz dişiye öten gök erkeği çok beyendim,güle güle besleyin.
Hemen hemen bütün kuşlarınız,Ankara oyun kuşları fizik ve tipine sahipler,hayrını görün.
tsk ederim cevdet bey gok erkek yasli bir damizligim bozdumanlilar harici oburleri ankara irki deyiller elimizden geldiyince iyiye hizmet etme cabasindayiz saygilar

İlk resimde ki kuş krem sanırsam Aynısıdan bendede varda göğsü sarı olandan. Bunun kafası ve göğsü mavimsi birşey bunun ismi türü nedir? onu merak ediyorum

selamunaleykum salih
paylasim icin tesekkurederim senin kuslari ilk gordugum gunden buyana elimden geldigi kadariyla takip ediyorum masallah izledigim video larin ve gordugum her resimdeki kuslar birbirlerinden guzel insallah huzurlu gunlerde besler gonlunce hazini alirsin salih video larinida insallah burda goruruz
saygilarimla

HatcaK' Alıntı:
İlk resimde ki kuş krem sanırsam Aynısıdan bendede varda göğsü sarı olandan. Bunun kafası ve göğsü mavimsi birşey bunun ismi türü nedir? onu merak ediyorum
hatcat arkadasim ilk resimdeki kus boz benekli bir disi kremle hic bir alakasi yok

ferro18' Alıntı:
selamunaleykum salih
paylasim icin tesekkurederim senin kuslari ilk gordugum gunden buyana elimden geldigi kadariyla takip ediyorum masallah izledigim video larin ve gordugum her resimdeki kuslar birbirlerinden guzel insallah huzurlu gunlerde besler gonlunce hazini alirsin salih video larinida insallah burda goruruz
saygilarimla
sagolasin ferhat abi burda yapmis oldugun yorum beni sevindirdi elimden geldiyince paylasimda bulunmaya calisarim yeni video cektikce artik buryada atariz insallah saygilarimla abi

Ben senin kuşunla bu kuşun kanatlarını benzettimde ondan sordum yani senin kuşun bu göstediğim kuş ile bir alakası yokmudur onu bilmek istiyorum. Umarım anlatabiliyordurum.
Saygılar

arkadasim bu resimdeki kuslar bizde isim olarak boz gecer benim rsimdeki kus ise boz kirli yada boz benekli tabiki renk olarak alakalari yakin

Örneğin; Benim koyduğum resimdeki kuşLar ile hangi tür kuşu eşe vurursan Senin boz beneklileri elde edebilirz. Bu konuda da bilginiz varmıdır acaba?

ben renk uzerine calisma yapmadim o kadarinibilemiyorum oyun kusu besleyen kisi renge onem vermez eslediyi kuslarin hangi renkte geleceyini deyil hangi performanta olacagini hesap etmek zorundadir renk konusunda bir bilgi veremeyeceyim uzgunum

Tabi öyledir. Fakat Kuşun görüntüsü çok hoşuma gitti de onun için bu kadar soru.

S.ALEYKÜM MAŞALLAH GÜZEL KUŞLAR GÜLE GÜLE BESLE SAĞLIKLI KÜMESLER

Kuşlarınızın tamamının görüntüsü benim hoşuma gitti ,hiç boşkuş havası yok kuşlarınızda .. Sağlıkla yavru alıp zevkle uçurmanızı dilerim .selamlarŞEREF

kardeşim kuşların güzelmiş özellikle boz kirliler cok guzel güle güle besle

f@t!h....

Geri