kutay
Üye
Abilerim baykuşlar atmacalaarı kaçırıyomuu?? ve onlarda güwercin yemezmii??
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sarıkır4141' Alıntı:abi dedin çok doru bisimde kuşları yakalıolar ya mezattan çıkıo yada yuvasından ama bis aynı şeyi yapamıorus nedir komşudur die düşünüos ama basıları öle deil işte
omenn' Alıntı:arkdaşlar bnmde bugün kuşlarım çalındı 2 çift taklacım we çalanları yalaladım önce ikisininde ayaklarını kırdım sonra damdan aşagı attım o kdr emek werioruz sonrada üç beş kuruş için çalmaya kalkıolar bunların yaptıkları şerefsizlik...
Ömer ÖZKURT' Alıntı:omenn' Alıntı:arkdaşlar bnmde bugün kuşlarım çalındı 2 çift taklacım we çalanları yalaladım önce ikisininde ayaklarını kırdım sonra damdan aşagı attım o kdr emek werioruz sonrada üç beş kuruş için çalmaya kalkıolar bunların yaptıkları şerefsizlik...
Aslında sonuna kadar haklısınız ama o cezada biraz ağır olmamışmı? :haha:
arkadaşım üzüldüm bu konuda ama dicek bi şey yok ALLAH'ın işine karşılmaz snn de yaptığın yanlış bence abi hayatta kimse kimseini canını zewk için allamaz he ava girdersin ayrı ama olmas :sinirli:emre_61' Alıntı:arkadaşlar benimde güvercinlere atmaca saldırdıgında ıslık çalıyorum sonra karga gibi bagırıyorum korkup kaçıyor.Ama gecenlerde aynı şekilde yaptım ama kaçmadı kuşu yakaladı alıp gidiyordu güvercinim ayagında asılı duruyordu valla kararttım gözümü tüfekle attım ona atmacayı vurdum düştü sonrada gittim ayagından canlı olarak güvercinimi adım.arkadaşlar atmacadan kurtuluş yok mecbur doganın ince dengesini biraz da olsa bozabiliriz.sevdigimizi kaybetmemek için ...
herhese sevgi ve saygı