ben bu kadar kötü hayvan görmedim arkadaşlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan önder
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 63
  • Görüntüleme Görüntüleme 17K
Abilerim baykuşlar atmacalaarı kaçırıyomuu?? ve onlarda güwercin yemezmii??

dün itibariyle erkek dumanlım atmacaya yem oldu.üzüldüm.atmaca üzerine düşen görevi yaptı onun işi o.ne yapabiliriz.kuşumun üzerinde bu oğuzun kusu sakın bu kuşu kapma yazmıyor.olacagı varmış.bende kuş bitmez alttarafı bir yumurta.Demek oluyoki tedbir almalıyım sabah 10 a kar ve ilkindi zamanı kuş uçurmasam iyi olur.

abi dedin çok doru bisimde kuşları yakalıolar ya mezattan çıkıo yada yuvasından ama bis aynı şeyi yapamıorus nedir komşudur die düşünüos ama basıları öle deil işte

ya arkadaşlar atmacaya kin tutmayın oda geçim derdinde...yaşamak için avlanmak zorunda..atmaca aç değilse kuşa yanaşmaz bile... yapacak bişi yok....dikkat etmekten başka riski azaltmaktan başka....

sarıkır4141' Alıntı:
abi dedin çok doru bisimde kuşları yakalıolar ya mezattan çıkıo yada yuvasından ama bis aynı şeyi yapamıorus nedir komşudur die düşünüos ama basıları öle deil işte

Bir daha sizi bu gibi mesajlarınız yüzünden uyarmayacağım. Anlaşılır yazın kardeşim. Türkçe harf kullanın. Msnde konuşmuyorsun.

arkdaşlar bnmde bugün kuşlarım çalındı 2 çift taklacım we çalanları yalaladım önce ikisininde ayaklarını kırdım sonra damdan aşagı attım o kdr emek werioruz sonrada üç beş kuruş için çalmaya kalkıolar bunların yaptıkları şerefsizlik...

omenn' Alıntı:
arkdaşlar bnmde bugün kuşlarım çalındı 2 çift taklacım we çalanları yalaladım önce ikisininde ayaklarını kırdım sonra damdan aşagı attım o kdr emek werioruz sonrada üç beş kuruş için çalmaya kalkıolar bunların yaptıkları şerefsizlik...

Aslında sonuna kadar haklısınız ama o cezada biraz ağır olmamışmı? :haha:

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
omenn' Alıntı:

Aslında sonuna kadar haklısınız ama o cezada biraz ağır olmamışmı? :haha:

az bile bana kalsa öldürjektim ama arkadaş wardı bidahada çalamazlar damın kapısına elektirik werdim :haha:

Yanlış hareketler bu yaptıklarınızdan.
Birisi sen gibi yapmış sonra unutmuş kendisi m,i,ailesinden biri mi, babası mı biri ölmüş.
Çok tehlikeli bir olay.

oncelıkle gecmış olsun. benım de kuslarımdan çok aldı atmaca o duyguyu ıyı bılırım. gelır kumesın en ıyı kusunu alır gecer.

Geçmiş olsun.Çok üzücü bir olay.

bende diyorum her insan ve hayvan nasibini yer vardır bundada bir hayır deyip sineye cekeceğiz oda bir denge icin yaratılmış buna akıl ermez sırf nefsimiz icin ne nasibi dememek lazım ALLAH cc kuşunu kaybeden kardeşime daha güzelini nasip etsin benimde cok güzel duble sarı kafa bir tipimi almıştı nasip dedim şimdi daha güzeline sahip olduğuma inanıyorum

onder kardesım senın acın benım acım .hepımız bu olaydan drs cıkarmalıyız.ınsan sankı bır yakınını kaybetmıs gıbı uzuluyo hıc hos seyler degıl .tedbırlı olmamız gerekıyo .hemserım tekrar gecmıs olsun .ARS..

bugunde mavimi aldı cok uzuldum ama yınede ınsan gurumuna yedırıremıyo yavrusuda vardı ne yapcam bılmıyorum ALLAHDAN baba bakıyo suan ama cok uzuluyu ınsan ya kafam bozuk:(

arkadaşlar benimde güvercinlere atmaca saldırdıgında ıslık çalıyorum sonra karga gibi bagırıyorum korkup kaçıyor.Ama gecenlerde aynı şekilde yaptım ama kaçmadı kuşu yakaladı alıp gidiyordu güvercinim ayagında asılı duruyordu valla kararttım gözümü tüfekle attım ona atmacayı vurdum düştü sonrada gittim ayagından canlı olarak güvercinimi adım.arkadaşlar atmacadan kurtuluş yok mecbur doganın ince dengesini biraz da olsa bozabiliriz.sevdigimizi kaybetmemek için ...

herhese sevgi ve saygı

emre_61' Alıntı:
arkadaşlar benimde güvercinlere atmaca saldırdıgında ıslık çalıyorum sonra karga gibi bagırıyorum korkup kaçıyor.Ama gecenlerde aynı şekilde yaptım ama kaçmadı kuşu yakaladı alıp gidiyordu güvercinim ayagında asılı duruyordu valla kararttım gözümü tüfekle attım ona atmacayı vurdum düştü sonrada gittim ayagından canlı olarak güvercinimi adım.arkadaşlar atmacadan kurtuluş yok mecbur doganın ince dengesini biraz da olsa bozabiliriz.sevdigimizi kaybetmemek için ...

herhese sevgi ve saygı
arkadaşım üzüldüm bu konuda ama dicek bi şey yok ALLAH'ın işine karşılmaz snn de yaptığın yanlış bence abi hayatta kimse kimseini canını zewk için allamaz he ava girdersin ayrı ama olmas :sinirli:
KUBİLAY saygılarımla......

Geçmiş olsun bunun nezaman gelecegi hiç belli degil allah sabırlık versin.

gecmiş olsun sanki en iisini secermiş gibi alıyor.nalet hayvan

buyuk gecmiş olsunm.biz burda bu meretten kurtulmak için zararı enaza indirmek için durumunuz musaitmi bilmem ama kurusıkı tabanca kullanıyoruz.kafesde duru baktın geliyo 2 3 el sallarsın.ikinci bir yontem
alman postası kusları salmadan önce 2 çift felen salıyoruz onda sonra kusları salıyoruz ilk saldıklarız dana gibi ucuyolar yuksaliyolar baktım meret hayvan geliyo asagıdan tekrar posta salıyorum bir nevi karmasıklık yaratıp kusları koruyorum.postalar dana dibi ve sert ucuslu oldugu için onların kurtulma sanzı daha yuksek.ondan sonra parıltı verip kusları kafese indirmeye calısırım.
saygılar.atmacasız ucurmalar.

kardeş geçmiş olsun böle şeyler hepimizin balına gelebiliyor

öncelikle geçmiş olsun ... insan başına bazı olaylar gelince doğal olarak kızgın sinirli olabilir ama zaman geçtikçe olayları daha mantıklı değerlendirebilir bu olaydad a kim bilir ne hikmetler vardır 'HAYIR DA ŞER ŞERDE HAYIR OLABİLİR' işin hikmetini bilemeyiz sabır göstermek lazım...

selam kardes benimkininde yedi gögüsünü koparmis hemen igne iplik aldim dikdim iyilesti
sende diksedin keske

Benim aklıma şu takıltı galiba atmaca,şahin vb yırtıcılar iri kuşları seciyo galiba sıskaları ellemiyo olabilir. :buyrun:

tekrar geçmiş olsun havada dalgın uçan veya çok güzel oyunu olup sakin uçan hayvanları seçiyor

atmaca genelde yüksek uçan, yüksekte de oyun yapan kuşları genelde de toy yavru kızmalarını alıyor. bu yaz sayısını unuttum aldığı kuşların. soyu kurutacak nerdeyse. beni yapabileceğim hiçbir şey de yok ne bağırmak ne tüfek... hiçbir şey. kuşları hep çok yüksekte alıyor. geçmiş olsun, bende hayvanlarında bir can taşıdığını ve saygı duymak gerektiğine inansamda atmaca ve diğer alıcı kuşlara karşı kin doluyum. en iyi yavruları alıp bütün emekleri mahvediyor.

Geri