jaguares
Üye
- Ad Soyad
- musa bayındır
- Meslek
- tekniker
- İlgi Alanı
- Kediler
geçmiş olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi bu ünlü deli Adnan mı ?kemal' Alıntı:İnanırmısınız atmacada aldığı zaman kuşumuzu üzülüyoruz bir nebzede olsa hayvan diyoruz yapabilecek bir şey yok elden bir şey gelmiyor çünkü...bu sezon en azından 10 tane yavrumu alt mahallemde akıl hastası bir adam yakaladı..Bu akıl hastası yaklaşık 200-250 tane kuşu var sanırım (ne ararsanız var cins olarak)sabah 08,00 akşam karanlık çökene kadar damın tepesin ..valla kuşlardan soğuttu bizi..biz yetiştiriyoruz adam yakalıyor elli kere söyledim nedir yani altı üstü kuş biz aynı semtin insanlarıyız ki biz oturduğumuz semtte esnafız hayır efendim ben anlamam diyor tabi en sonunda yedi sopayı kaşını gözünü yardılar hastahanelik oldu..diyeceğim o ki burada yeni yetişen genç arkadaşlarımız güvercin sevdalısı kardeşlerimiz büyüklerimiz var kimse kimsenin kuşunu saklamasın istedimi versin bu gün ona yarın sana her şey sırayla..
bu bahsettiğim adam deli Ali ..Adnan dediğin bayrampaşalı Adnan mı mezat yapan ?Mustican Yeşilırmak' Alıntı:Abi bu ünlü deli Adnan mı ?kemal' Alıntı:İnanırmısınız atmacada aldığı zaman kuşumuzu üzülüyoruz bir nebzede olsa hayvan diyoruz yapabilecek bir şey yok elden bir şey gelmiyor çünkü...bu sezon en azından 10 tane yavrumu alt mahallemde akıl hastası bir adam yakaladı..Bu akıl hastası yaklaşık 200-250 tane kuşu var sanırım (ne ararsanız var cins olarak)sabah 08,00 akşam karanlık çökene kadar damın tepesin ..valla kuşlardan soğuttu bizi..biz yetiştiriyoruz adam yakalıyor elli kere söyledim nedir yani altı üstü kuş biz aynı semtin insanlarıyız ki biz oturduğumuz semtte esnafız hayır efendim ben anlamam diyor tabi en sonunda yedi sopayı kaşını gözünü yardılar hastahanelik oldu..diyeceğim o ki burada yeni yetişen genç arkadaşlarımız güvercin sevdalısı kardeşlerimiz büyüklerimiz var kimse kimsenin kuşunu saklamasın istedimi versin bu gün ona yarın sana her şey sırayla..