BİR ÇOK HASTALIK VE TEK İLAÇ İLE ÇÖZÜM ( TÜRKER ÖDEN)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan turkeroden
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 506
  • Görüntüleme Görüntüleme 216K
dışkıları takip ederek , tedaviye geçilsin ..gerekiyorsa. !
--- Mesaj güncellendi ---
e180a5ea68c60909bfcee9a5eeedbd03.jpg

Muhabbet kuslarim kusuyor Kursak mantari olmuslar nasil bir tedavi uygulanmalidir

Re: BİR ÇOK HASTALIK VE TEK İLAÇ İLE ÇÖZÜM ( TÜRKER ÖDEN

TETRA 250 Yİ ÇIKARTTIM..NEOPRIM-FORT ŞU AŞAMADA DÜŞÜNÜLEBİLİR 3 GÜN ..SULFA+TRİ..DE ÇIKARILARAK..İSHALİ KESMEK ADINA :evet:
Tetra kendi sayfanizda hic birine tavsiye etmiyosunuz largopen kullaniyosunuz ve bu hayvanlara yardim etmek icin yaptiginuz suphesiz ama bu ilaclari almakta mesele guvercinlere ve bazi veterinerlerde hayvani iyi etme yolunda gitmiyolar yetersizler hatta eksikler cok fazlasiyla bazi veterinerler haric cikarsizca yapanlar da var allah onlarla karsilastirsin zaten eczaneden ilac almak ta zo vasa

Re: BİR ÇOK HASTALIK VE TEK İLAÇ İLE ÇÖZÜM ( TÜRKER ÖDEN

BU BAŞLIKTA TEDAVİSİNE GEÇ KALINMIŞ BİR KUŞU 1 .GÜN KAYBETTİK . FAKAT ; O KUŞ İÇİN ALDIĞIMIZ İLAÇLAR AYNI HASTALIKTAN MÜZDARİP BİR KÜMES KUŞA LAZIM OLDU . ONLARI KURTARDI ..MUTLUYUM..

Re: SADECE BİR İLAÇ KARIŞIMI YETERLİ

3 LİTRE DİNLENMİŞ KLORSUZ SUYA
  1. zimax toz (14 lira ) ya da largopen 250 (3 lira ) dinlenmiş klorsuz su 3 litreye - 1 çay kaşığı
  2. sanasol vitamin şurup (3 lira ) 1 kapak ( 4ml (cc) ) mümkünse supervit toz 1 çay kaşığı
:relievedface: flagyl serum setsiz 0.05 lik ( 3.10 lira ) 15 ml (cc ) )şırınga iğnesiyle çekilir...
4) ercefuryl kapsul ( 2.90 lira ) 1 kapsulün iç tozu
5)zolax 50 mg lık 7 kapsul (12 lira ) 1 kapsul
6)pyeloseptyl kapsul 50mg/30kapsul - 1 kapsul

5 GÜN * HER GÜN TAZE HAZIRLANIR...
.
.............................................................
TÜM KANATLI HAYVAN VE TÜM HASTALIKLARI TEK İLAÇ İLE ÇÖZÜMLÜDÜR...
...................................................................

HER ECZANEDE BULUNUR . SAHTELERİ DE YOKTUR. ( 1995-2014 ARASI ÇALIŞMALARIMIN SONUCUDUR.) *

NE HASTALIĞI OLUR İSE OLSUN ..BU KARIŞIM ...
[/quote]
[/QUOTE]
ben yeni üyeyim muhabbet kuşu üretiyorum .Muhabbet kuşlarımda da kullanabilirmiyim bu ilaç kaışımını?

İstanbulun suyu konusuna katılıyorum, akvaryum balığı beslediğim için barajlarda su seviyesi düştüğü için balık besleyenlerin coğu sudan şikayet etmekte. balıkcıların suyu dezenfekte etmek için kullandıkları mavi mürekkepten damlatıyorum. bu mürekkebin bileşiminde bakır sülfat var.Bu bakır sülfat göztaşında da var. Ayrıca evinizde kullanmak için ev tipi su arıtma cihazı gibi su arıtma cihazı kullanabilirsiniz.

Hastalık her kuş besleyenin başına gelmiştir mutlaka, ben aşının da kesin çözüm olduğuna inanmıyorum, hastalık oluşması için illa dışarından hasta bir kuşun girmesi de gerekmiyor, kümesin kirli olması, havalandırmasının yetersiz olması, yanlış yemleme gibi faktörler de hastalığın tetikçisi olabiliyor, o yüzden kuşlara doğal probiyotik, vitaminlerini ve minerallerini aksatmadan vermek gerekiyor, kabarma hareketsizlik gibi ağır hastalık durumunda eczaneden alınan herhangi bir amoksisilinli antibiyotik hapını 3'e bölerek yutturabilirsiniz, zamanında sorunsuzca iyleştirdiğim kuşlar oldu böyle, yine eczaneden alacağınız Polivit sıvı multivitamini 3 litre için 1 kapak suyuna katıp kullanmak yararlıdır, illa güvercin için üretilmiş markalara fazla paralar vermek gerekmiyor, herkez bu yöntemleri kolayca uygulayabilir, ilaç kullanımına ben de karşıyım, önemli olan önceden önlem almaktır.

Son düzenleme:
Tum hastaliklar için
CANKURTARAN tarafimdan uretildi .

Ekli dosyalar

• IMG_20191021_000123-1.webp
    IMG_20191021_000123-1.webp
    72.4 KB · Görüntüleme: 739
110 ml dir . %100 iyi sonuç vermektedir.

Ekli dosyalar

• IMG_20200106_224129_732.webp
    IMG_20200106_224129_732.webp
    62.6 KB · Görüntüleme: 644
Eczaneden %1 kişi bile antibiyotik alamadığını bile bile...
Eczane ilaçlarını öneremem.
CANKURTARAN üretilmiş ve kargo ile her ile gönderilmektedir

Ekli dosyalar

• IMG-20190919-WA0000.webp
    IMG-20190919-WA0000.webp
    28.2 KB · Görüntüleme: 641
Tüm kuşlara
Tüm hastalıklar için

Sularına düzenli olarak kefir veya Diazyme 256 katıyorum tavsiye ederim son derece sağlıklılar, kefirde yararlı bakteri çeşidi daha fazla olduğundan yoğurt suyundan daha faydalı, ayrıca sadece probiyotik değil prebiyotik ve enzimler de içeriyor, yani sindirim sistemini de düzenliyor ve sütden 10 kat daha fazla kalsiyum içerdiğinden kemik sağlığı için de faydalı, göz taşı gibi şeyler kuşları zehirleyebilir dikkat edin, bu tür şeylerin kullanılmasını tavsiye etmem, bazı makalelerde banyo suyuna 1 kapak çamaşır suyu atın diyenleri de dinlemeyin, parazit ilacı olarak blotic gibi şeyleri de kullanmayın, kuşlara zarar verirsiniz.

Diazyme 256'yı düzenli kullanırsanız kısa sürede faydasını görürsünüz, kuşlarda bağışıklı sistemi güçlenip yem verimi artacağından daha sağlıklı olacaklardır, yavru döneminde de yararı fazla, 1 lt suya 1 çay kaşığı katıp iyice karıştırıp verin.

diazyme_256_probiyotik_kus_sindirim_duzenleyici_250gr.jpg

Verim Arttırıcı - Stres Giderici-Sindirim sistemi düzenleyici Suda ve mamada kullanıma uygun
TÜM KAFES KUŞLARININ ,SULARINDA VE YEM-MAMALARINDA KULLANIMA UYGUNDUR.
•Sindirim sistemini düzenler.
•Bağışıklık sistemini güçlendirir.
•Ölümcül hastalıklara sebep olan (E.coli, Salmonella, Campylobacter gibi ) enfeksiyon etkenlerini durdurur.
•Mide bağırsak florasını devamlı fizyolojik ahenk içinde tutar ve hastalık yapıcı bakterilerin üreyip kolonileşmelerine mani olur
•İshali önler, kafes taban malzemelerini sağlıklı ve temiz kalmasını sağlar
•Yemden faydalanma oranını artırarak enerji ve değerlerinden maksimum fayda alınmasını sağlar.
•Yumurta ve döl veriminde belirgin artış sağlar.
•Hastalıklardan, yarış öncesi ve sonrası stresleri önler. Antibiyotiklerin kullanımından kaynaklanan yararlı bakteri dengesini sağlayarak kuşlarınızın bağışıklığını yüksek tutar.
ÜRÜN BİLEŞİMİ Probiyotikler: Enterecoccus fascium, Lactobasillus acidophulus, Lactobasillus plantarum, Lactobasillus casei, Bacillus licheniformis, Bacillus subtilis, Aspergilus aryzae - Bakteri ve maya toplamı 220 milyar CFU/kg Enzimler: Proteaz 2.474.000 Ünite/kg; Amilaz 1.485.000 Ünite/kg; Selülaz 36.000 Ünite/kg; Lipaz 27.500 Ünite/kg; Pektinaz 18.500 kg
PROBİYOTİKLERİN FAYDALARI Probiyotikler yavru kuşlarda sağlıklı floranın oluşmasına yardım eder. Patojen mikroorganizmalarla rekabet ederek onların sindirim kanalı içerisinde kolonize olmalarını engeller. Olgun kuşlarda sindirim kanalı mikro florasını optimize ederek sindirim sistemi sağlığını korur. Bağırsak sağlığının sağlanması hastalıklara direnci arttırır ve kanatlılarda daha az ölüm olur. İshal azalır altlık kuru kalır. Sindirim sistemi sağlığı optimum sindirilebilirlik açısından son derece önemlidir. Buna bağlı olarak besinlerden yararlanım artar. Dişi kuşlarda yumurta verimini ve kalitesini iyileştirir.
ENZİMLERİN FAYDALARI Kuş yemlerinde sindirilebilirliği ve bağırsak içeriği vizkozitesini iyileştirmek suretiyle yemden yararlanma ve performansta mükemmel gelişme elde edilir. Protein ve nişasta hücre duvarları unsurları sindirimi daha etkin bir şekilde sağlanır. Sindirilebilirliğin artması bağırsak florasının normal gelişimine katkı yapar. Yem enerjisinden yaralanım arttığı için daha ekonomik rasyon yapılması mümkün olur. Yem kalitesi ve sindirilebilirliğin deki artış dişi kuşlarda yumurta verimini ve yumurta kalitesini artmasını sağlar. Özellikle sindirim sistemi morfolojik gelişimin tamamlanmadığı dönemlerde kuşların sindirim enzim aktivitesine katkı sağlar. Protein enerji ve amino asitlerden daha iyi yaralanılması kuşların gelişimine yardımcı olur.
PROBİYOTİK + ENZİMSİNERJİSİ Probiyotiklerin patojenler üzerinde rekabetçi dışlama özelliği, enzimlerin sindirilebilirliği arttırma özelliği birleştiğinde güçlü bir sinerji oluşmaktadır. Her iki katkı maddesi birbirinin eksikliğini tamamlamakta birbirinin çalışması için daha uygun ortam oluşturmaktadır. Bu sayede kuşlarda performans üst noktalara çıkmaktadır.

Son düzenleme:
Maalesef Türkiye 'de her gida maddesinde olduğu gibi marketlerde satilan kefir yazili urunlerdeki denetimlerde ..Probiyotik olmaiklari gorulmesi uzerine
ARTIK ONERILMEMEKTEDIR.
Isimsiz , imzasız...kisilerin yazilarina itimat edilmez !

Ekli dosyalar

• FB_IMG_1522609562972.webp
    FB_IMG_1522609562972.webp
    6.3 KB · Görüntüleme: 418
  • IMG_20200117_165142-2.webp
    IMG_20200117_165142-2.webp
    80.9 KB · Görüntüleme: 428
  • IMG_20191227_004805.webp
    IMG_20191227_004805.webp
    19.5 KB · Görüntüleme: 444
59476

Bayadır uzun bir süerdir bu halde acaba sıkıntısı nedir yada çözümü nedir bilen var mıdır?

Ekli dosyayı görüntüle 59476

Bayadır uzun bir süerdir bu halde acaba sıkıntısı nedir yada çözümü nedir bilen var mıdır?
Kuş yem yiyip su içiyor mu ? Kuşun kenarda hareketsiz şekilde durup tüy kabartması, kusması, sarı yeşil dışkı yapması veya ishal hastalık belirtileridir, İlaç tedavisi yapman lazım mesela Nifuramycin'i kullanabilirsin, solunum yollarından Salmonella'ya kadar birçok hastalık için iyi gelir veya Türker Öden'e sor, o da bu işleri iyi bilenlerden biridir, İlacı temin edene kadar veteriner'e götürüp iğne yaptırabilirsin veya etrafında kuş besleyen biri varsa durumu anlat, elinde uygun ilaç varsa rica et ondan alıp kullan, böyle şeyler şakaya gelmez kötüleşirse kuşu kaybedebilirsin, hiçbirimiz böyle birşey olmasını istemeyiz.

Son düzenleme:
Merhaba,

ben yeni kayıt oldum, tüm konuyu okudum ve sadece teşekkür etmek için kayıt oldum. benim için de çok faydalı oldu.
Emeği geçen herkese teşekkürler.

kuşlarınız mutlu sağlıklı olsun

TÜM HASTALIKLAR İÇİN TEK İLACI ÜRETTİM VE SATIŞINI YAPMAKTAYIM

C A N K U R T A R A N olarak satışa sunulmuştur !

Geri