bir kaç resim de benden olsun, bazı kuşlarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SEREF
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 86
  • Görüntüleme Görüntüleme 14K
selamunaleykum seref bey
masallah cok guzeller huzurla guzel gunlerde beslemenizi dilerim ozellikle yanardoner yavru pacalarinda beyazlik olan cok hosuma gitti
saygilarla ferhat

Sayın şeref bey kuşlarınız gerçekten güzel güle güle besleyin

SaygılarımlaYasin18

saimusta' Alıntı:
selamun aleykum seref kuslarin masallahi varguzel kuslar gule gule besle allah nazardan saklasin
Sağolun , çok güzel kuşlar değil bunlar , ancak çok ta kötü değiller uçuruyoruz iyi kötü, kiminin eksiği öbüründe var , eşleme yaparak daha iyi sini bulmaya çalışıyoruz .. selamlarŞEREF

abi maşallah çok güzel kuşların var nasıl olsun daha hepsi birbirinden güzel

ferro18' Alıntı:
selamunaleykum seref bey
masallah cok guzeller huzurla guzel gunlerde beslemenizi dilerim ozellikle yanardoner yavru pacalarinda beyazlik olan cok hosuma gitti
saygilarla ferhat
Sağolun o yanar döner iki yaşında bir dişi, yavru değil biraz mimyon .
Ana babasını Ankaradan ulus alt çarşıdan almıştım zamanında , ana öldü babayıda atmacya verdik birkaç ay evvel .. selamlarŞEREF

s.a şeref abi kuşların güzel d. sarılar hoşuma gitti ucurma alanın kümesin güzele benziyor güle güle besle bol yawrulu sezonlar... GÜRKAN ŞAHİNNNN......

SELAMUN ALEYKÜM ŞEREF KARDEŞ MAŞŞALLAH KIRK BİNKERE KUŞLARIN GÜZEL İNŞALLAH uçurdukların istediğin gibi çıkarda emeklerin boşa gitmez <<<<BOL TAKLALAR <<<< ****ESES CENGİZ****

esescengiz' Alıntı:
SELAMUN ALEYKÜM ŞEREF KARDEŞ MAŞŞALLAH KIRK BİNKERE KUŞLARIN GÜZEL İNŞALLAH uçurdukların istediğin gibi çıkarda emeklerin boşa gitmez <<<<BOL TAKLALAR <<<< ****ESES CENGİZ****
Sağolun öyle abartılacak kuşlardeğiller , kötünün iyisi diyelim .. Yeni büyüyen yavrular var kısmetse başladım bir iki gündür ağır ağır uçurmaya , kış boyu kuşlar hep kapalı kaldı yattı kızma olan ama henüz gökyüzü ile tanışmayan yavrular var, bakalım içinden bize ne kalacak, Yaa'nasip diyelim hayırlısı ALLAHTAN .. selamlar.ŞEREF

HİÇ KAFANA TAKMA İLLAKİ BİR İKİ TANE O KADAR KUŞUN İÇİNDEN ÇIKAR BİZDE BİR DEYİM VARDIR BENİM UÇURDUĞUM KUŞ KAFAMI KIRSIN YETER DE ŞEREF KARDEŞİM <<<BOL TAKLALAR <<< ****ESES CENGİZ

s.a şeref bey kuşlarınız alımlı ve güzel tüyleri kadar ömürler dilerim arap erkek beyazların daha güzel ALLAH nazardan korusun hayırlı sezonlar

Bu yaz başında ve geçen kış bol yavru aldım, lakin yazın ortalarında kümese soktuğum bir kuş yüzünden 30 civarı kuşum telef oldu sulu ishal titreme ve ani ölümler .. Derken sezonu kapattık , geriye kalan birkaç yavruyuda, taa bu vakte dek uçurmadım, şimdi kümes tamamen iyileşti , havalarda serinledi , kalan üçbeş kızmayıı yeni yeni havya veriyorum, hayırlısı artık , Allah kerim .. Bugün İran tavuğu civcivlerinin resmini çekmeye gidince bazı kızmalarında resmini çektim .. Bu vesile ile sizlerlede paylaşayım istedim .. Kuşlar ince tüyde lakin uçuruyorum azar azarda oloa..

Ekli dosyalar

• ALIM0301.webp
    ALIM0301.webp
    2.3 MB · Görüntüleme: 1,241
  • ALIM0297.webp
    ALIM0297.webp
    2.4 MB · Görüntüleme: 1,126
  • ALIM0335.webp
    ALIM0335.webp
    1.3 MB · Görüntüleme: 1,218
Bu ikisi kardeş, babaları geçen sene söktüğüm Diyarbakır kökenli bir erkek ,kalıplı ve tırnakları tüylü bir kuş, anne ise perçemli çikolata , hiç uçurmadığım bir dişi .. Deneme kuşları ..

Ekli dosyalar

• ALIM0309.webp
    ALIM0309.webp
    1.6 MB · Görüntüleme: 1,217
selamunaleykum
masallah seref bey guzel fizikleri var ozellikle arap sanirim ucurdugunuz kuslardan gonlunuzce ucurup hazini almanizi dilerim
saygilarla

Güzel kuşlar güle güle besleyin koyu kirli farkı kuş sanırım

Saygılarımla Yasin18

Güzel kuşlar maşallah 1. sayfadaki en üstteki 2 yavru ucuyor mu ? Uçuyorsa ne kadar uçuyorlar.

Tüyleri kadar yavru almanı diliyorum Şeref kardeşim..Güle güle besle.
Ankaradan sevgiler

Maşallah seref abi güzeller...
silikleri her zaman sevmişimdir...

Sağolun arkadaşlar, iyi dilekleriniz için teşekkür ederim ..
Bunlar oyalandığım birkaç yavru , hiçbiri şuan ''atla deve ''değil ::)) abartılacak bir durumları yok henüz , ümit dünyası , yolunda hizmet ediyoruz işte ..
İleride imkan oldukça diğer kuşlarında resimlerini koymayı düşünüyorum .. selamlarŞEREF

selamunaleykum seref bey
kuslarinizin yasadigi sorunlara uzuldum cok gecmis olsun umarim butur sorunlar yasamazsiniz birdaha
ben sarilari merak ettim umarim onlarin sagligi iyi dir
saygilarla

ferro18' Alıntı:
selamunaleykum seref bey
kuslarinizin yasadigi sorunlara uzuldum cok gecmis olsun umarim butur sorunlar yasamazsiniz birdaha
ben sarilari merak ettim umarim onlarin sagligi iyi dir
saygilarla
Selamlar sarılardan kastınız '' şekeriler'mi acaba , şuan sadece iki tane kaldı ,mecburen baba kız eşledim baba yaşlı uçmuş oynamış kuş , , kızı ise bu yaz başında doğdu , oyun söktü yeni yeni oyunu indirmeye başlamıştı , tam olarak oyununu bitiremedi yani , ancak onuda hastalık döneminde uçurmadım, hatta hastalık başlayınca başka bir kümese taşıdım şu anda orada , olduğu gibi kaldı yani, yeni yumurta yaptılar şuan , yavruların çıkmasına bir hafta civarı var ..
Kış başında dişiyi yine uçuracağım, bakalım şimdi birkaç ağız yavru alırım belki ümidi ile yerde bakıyoum ..
Sanırım bu kuşları kastettiniz .. selamlarŞEREF

Ekli dosyalar

• ekeri çift.webp
    ekeri çift.webp
    2.3 MB · Görüntüleme: 1,082
  • ekeri ler.webp
    ekeri ler.webp
    2.3 MB · Görüntüleme: 1,095
  • ekeri takım.webp
    ekeri takım.webp
    2.1 MB · Görüntüleme: 1,094
selamunaleykum seref bey
evet sekeri <sari> agizaliskanligi ankarada biz sari deriz sizin adiniza sevindim aksilik yasamadiklarina benim bunlar cok hosuma gitmisti ilk gordugumde resimlerini gonlunuzce yavru alip ucurmanizi dilerim
saygilarla

Bunlarda beyaz güllüler , dedeleri oyunkuşu , lakin anne masa kuşu kırığı , şimdiki yavruları oyun sökünce sıkıtaklaya çabuk düşüyor , tabak güllü olanları daha çabuk oyun söküp yerde kalıyor , kırma perçem olanları ise sefere geliyor .. Bende uçurmuyorum bunları artık , endamları hoşuma gittiği için besliyorum .. selamlarŞEREF

Ekli dosyalar

• GÜLLÜ BEYAZLAR.webp
    GÜLLÜ BEYAZLAR.webp
    1.7 MB · Görüntüleme: 1,114
  • GÜLLÜ BEYAZLAR 2.webp
    GÜLLÜ BEYAZLAR 2.webp
    1.6 MB · Görüntüleme: 1,088
selamlar şeref bey,
maşallah çok güzel görünüyolar. salıklı ve tertipli düzenli bir bakım portresi çiziyolar gülegüle besleyiniz.

selamlar güzel kuşlarınız var güle güle zevkle besleyin. Umarım bir taha hastalıklarla karşılaşmasınız geçmiş olsun diyorum umarım tamamen geçer. Saygılar

kılıçbey' Alıntı:
selamlar güzel kuşlarınız var güle güle zevkle besleyin. Umarım bir taha hastalıklarla karşılaşmasınız geçmiş olsun diyorum umarım tamamen geçer. Saygılar
Selamlar Mahmut bey ; güzel temennileriniz için içten teşekkürlerimi sunarım ..
Sizin de bu camiada önemli bir isim olduğunuzu uzaktan da olsa ben biliyorum , bizler gibi amatörlerin açtığı konulara da ilgi göstermiş olmanız ayrıca sevindirici benim için ..
Burada sitemizde sizi daha sıklıkla görmek isteriz herzaman , bizlere önemli katkılarıonız olabileceğine ben şahsen inanıyorum ..
Sadece fikir alışverişi için değil lakin ; o değerli kuşlarınızla ilgili resim video vs, hertürlü paylaşımınızıda merakla ve istekle beklediğimizi söylemeliyim ..
Sizleri sürekli aramızda görmek arzusu içindeyiz buralarda .. Bu vesile ile tekrar teşekkürü bir borç biliyorum , .. Sağlıcakla kalın ... selamlar ŞEREF

şeref' Alıntı:
kılıçbey' Alıntı:
Selamlar Mahmut bey ; güzel temennileriniz için içten teşekkürlerimi sunarım ..
Sizin de bu camiada önemli bir isim olduğunuzu uzaktan da olsa ben biliyorum , bizler gibi amatörlerin açtığı konulara da ilgi göstermiş olmanız ayrıca sevindirici benim için ..
Burada sitemizde sizi daha sıklıkla görmek isteriz herzaman , bizlere önemli katkılarıonız olabileceğine ben şahsen inanıyorum ..
Sadece fikir alışverişi için değil lakin ; o değerli kuşlarınızla ilgili resim video vs, hertürlü paylaşımınızıda merakla ve istekle beklediğimizi söylemeliyim ..
Sizleri sürekli aramızda görmek arzusu içindeyiz buralarda .. Bu vesile ile tekrar teşekkürü bir borç biliyorum , .. Sağlıcakla kalın ... selamlar ŞEREF

S.aleyküm Şeref bey güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. Tabiki burda daha fazla aktif olarak konulara katılmak istiyorum ama işyerinden nete girdiğimiz için işlerden ötürü fazla zamanımız olmuyor onun için bazen sadece okuyup geçiyoruz konuları, ama site güzel bigiler paylaşımı adına büyük işlere vesile oluyor umarım ilerki günlerde daha aktif olarak burda oluruz. Selamlarımla kendinezi iyi bakın

S A Şeref kardeşim güzel kuşlar güle güle besle hayrını gör saygılar

Geri