bir kaç resim de benden olsun, bazı kuşlarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SEREF
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 86
  • Görüntüleme Görüntüleme 14K
kuscu_marik' Alıntı:
S A Şeref kardeşim güzel kuşlar güle güle besle hayrını gör saygılar
Sağolun kendi çapımızda avunuyoruz .. Daha iyileri tüm dostlarımızın olsun , büyük küçük .. selamlarŞEREF

[No message]

Ekli dosyalar

• sinekli 5.webp
    sinekli 5.webp
    2.4 MB · Görüntüleme: 1,192
  • sinekli 6.webp
    sinekli 6.webp
    2.1 MB · Görüntüleme: 1,109
  • SİNEKLİ L.webp
    SİNEKLİ L.webp
    2.5 MB · Görüntüleme: 1,094
[No message]

Ekli dosyalar

• eke göv erkekler.JPG
    eke göv erkekler.JPG
    1.4 MB · Görüntüleme: 1,129
  • göv ve boz kızma.webp
    göv ve boz kızma.webp
    1.1 MB · Görüntüleme: 1,195
  • ikolata kızma erkek.webp
    ikolata kızma erkek.webp
    808.6 KB · Görüntüleme: 1,161
Şeref bey kuşlarınızı merak ediyorum zaten bu vesile ile kuşlarınızıda görmüş olduk açık yüreklilikle vermiş olduğunuz bilgilerden dolayı teşekkür ederim. tam aradığınızı bulmanız ve elindeki bazı kuşların standarttın üstünde kuşlar olduğunu unutmamanız dileğiyle Hayırlı günler

erdogan seref beyın ıyı kusları var fakat mutevazılıgınden pek sesını cıkarmıyo. :) son resımlerdekı kuslar harıka seref bey.basarılar dılerım kardesım..kırlar kırlıler cok guzeller.Allah zeval vermesın inşaallah..

erdogancan78' Alıntı:
Şeref bey kuşlarınızı merak ediyorum zaten bu vesile ile kuşlarınızıda görmüş olduk açık yüreklilikle vermiş olduğunuz bilgilerden dolayı teşekkür ederim. tam aradığınızı bulmanız ve elindeki bazı kuşların standarttın üstünde kuşlar olduğunu unutmamanız dileğiyle Hayırlı günler
İyi dilekleriniz için içten teşekkürlerimi sunarım ..; Mutlaka güzelin güzeli var , ama şuan elde olanların bazıları bunlar , ..Mütevazilikten ziyade, bize kendi kuşumuza güzel demememiz gerektiği öğretildi ..
Zira mutlaka başkalarında daha iyileri vardır .. İnsan birazda kendi çocuığunu körde olsa topalda olsa sever o da ayrı bunlarda bizim birnevi çocuğumuz .. Üzerlerine titriyoruz eksik dökükte olsalar .. selamlarŞEREF

FORMULA 1' Alıntı:
erdogan seref beyın ıyı kusları var fakat mutevazılıgınden pek sesını cıkarmıyo. :) son resımlerdekı kuslar harıka seref bey.basarılar dılerım kardesım..kırlar kırlıler cok guzeller.Allah zeval vermesın inşaallah..
Sağolun abiciğim, :::)
Desteklerinizle , biraz daha fazla yol alıyoruz .. İyi dilekleriniz VE TEMENNİLERİNİZ İÇİN ÇOK SAĞOLUN .. SELAMLAR şeref

Maşallah hepsi birbirinden güzel sağlıklı yavrular büyütmeniz dileğiyle..

şeref bey çok güzel kuşlarınız var güle güle hayrını görün siteden sizin yazılarınızı yorumlarınızı elimden geldiğince okumaya gayret ediyorum bilginiz ve tecrübeleriniz bana göre tartışılmaz.
oyun kuşu fotografla olmuyor fotografın yanında video larıda atsanız biz değerli kuşçular org üyelerini kuşlarınız hakında bilgilendirmiş olur düşüncesindeyim

saygılar Orhan

orhan02' Alıntı:
şeref bey çok güzel kuşlarınız var güle güle hayrını görün siteden sizin yazılarınızı yorumlarınızı elimden geldiğince okumaya gayret ediyorum bilginiz ve tecrübeleriniz bana göre tartışılmaz.
oyun kuşu fotografla olmuyor fotografın yanında video larıda atsanız biz değerli kuşçular org üyelerini kuşlarınız hakında bilgilendirmiş olur düşüncesindeyim

saygılar Orhan

Selamlar latifeli iltifatlarınız için teşekkürederim .. ::)) Kuşlarım kırık dökük, olduğu kadarı ile deli gönüle teselli tarzı kuşlar .... Daha iyileri mutlaka dostlarımızda mevcuttur .. Herkez gibi daha iyiyi bulmak için emek harcıyotum bende ..
Sitemize en az sizlerkadar bende katkı sağlamaya , fikir alışverişinde bulunmaya gayret gösteriyorum ..
Az çok bildiğimi gördüğümüde lisanım el verdiği kadarı ile aktarıyorum buradan .. Çoğu dostumuz gibi elbette benimde daha yiyecek çok fırın ekmeğim var bu yolda .. selamlarŞEREF

Selam Şeref bey güzel kuşlarınız var ağız tadı ile huzur içinde besleyin. Ankaradan selamlar saygılar

kılıçbey' Alıntı:
Selam Şeref bey güzel kuşlarınız var ağız tadı ile huzur içinde besleyin. Ankaradan selamlar saygılar
Sağolun Mahmut bey ,güzel temnnileriniz için teşekkürederim .. Bunlarla oyalanuyoruz kendimizce bir şekilde gün akşam oluyor vakit geçiyor .. Kırklarelinden de selamlar, size ve tüm Ankaralı büyüklerimize dostlarımıza .. selamlarŞEREF

seref bey kuslarınız guzel hayırlı gunlerde uzun sure ucurmalara ıns gule gule besleyın

kırıkkaleli metin' Alıntı:
maşallah şeref bey güzel hayvanlar
Sağolun teşekkürdereim .. Sizinkiler kadar güzel değiller yanlız onu da belirteyim .. selamlarŞEREF

__BaDBoY__' Alıntı:
seref bey kuslarınız guzel hayırlı gunlerde uzun sure ucurmalara ıns gule gule besleyın
Çok teşekkürederim iyi dilekleriniz için .. selamlarŞEREF

şeref' Alıntı:
kırıkkaleli metin' Alıntı:
maşallah şeref bey güzel hayvanlar
Sağolun teşekkürdereim .. Sizinkiler kadar güzel değiller yanlız onu da belirteyim .. selamlarŞEREF
teşekkürederim şeref bey.
çok mütevazisiniz.
öenemli olan sizin sevmeniz kuşlarınızı seviyosanız.bence dünyanın en iyileri.
doğru değilmi

GÜLE GÜLE BESLEYİN ŞEREF BEY,GÜZEL KUŞLAR.

mermi38' Alıntı:
GÜLE GÜLE BESLEYİN ŞEREF BEY,GÜZEL KUŞLAR.
Sağolun kuşlar çok iyi değiL sürekli geliştime çabasındayım ,bu günlerda biraz daha yol aldık sanki .. Lakin sizlerde mutlaka çok çok daha güzel leri vardır .. selamlarŞEREF

Geçen hafta güneşli bir günde çektiğim bir kaç resimi yükledim .. Buyıl Allaha şükür hastalıksız bayağı bir yavru aldım .. Kuşlarımın çoğu denem kuşu , bu aldığım yavruların durumlarına bakarak .. yeni eşlemeler yaptım .. Şİmdi birazdaha çıtayı yukarı taşıdık gibi .. Çok çok iyi kuşlar yol, lakin eli ayağı tutulur bazı kuşlar çıkmaya başladı . Bir iki kanda yol kat ettim .. Dediğim gibi mükemmel değil ama çok ta fena sayılmayacak bir duruma ulaştım kendimce .. Sizlerle de paylşayım istedim .. selamlarŞEREF

Ekli dosyalar

• nalan ve ailesi.webp
    nalan ve ailesi.webp
    2.6 MB · Görüntüleme: 1,063
  • nalan ve ailesi 2.webp
    nalan ve ailesi 2.webp
    2.5 MB · Görüntüleme: 1,071
  • nalanın ikl oğlu  arka tepe sinekli gök yavrum.webp
    nalanın ikl oğlu arka tepe sinekli gök yavrum.webp
    1.5 MB · Görüntüleme: 1,030
.

Ekli dosyalar

• gurup resim ..webp
    gurup resim ..webp
    2.4 MB · Görüntüleme: 1,023
  • kuşlar dolaşırken.webp
    kuşlar dolaşırken.webp
    2.5 MB · Görüntüleme: 961
  • kümesten bir kesit.webp
    kümesten bir kesit.webp
    2 MB · Görüntüleme: 1,008
S A GERCEK TEN ÇOK GÜZELLER SEREF KARDESİM GÜLE GÜLE UÇUR ATMACA SIZ UÇUMLAR DİLİYORUM

SAYGILAR

Maşallah Şeref abi kümesinde kuşlarında güzeller. Sağlıkla beslemeler dilerim.

maşallah abim baştaki karasinekli ben burdayım diyor
şekerlilerde bizde burdayız diyor
hayırlı günlerde besle
saygılar

Geri