bursalı
Üye
- Ad Soyad
- emrecan tunca
- Meslek
- ögrenci
- İlgi Alanı
- Kemirgenler
evet arkadaşım sen kuşun 1-2 hafta civarı ucurma kuşun düzelmesini bekle daha iyi olur saygılarla
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
selamun aleyküm .en doğru teşhis tortor kardeşimizin söylemiş olduğu gibi uçur sonucununu gör saygılar m.saim .akyoltortor' Alıntı:bir yorumda ben yapayım izninizle arkadaşlar benim takim kuşlar kanat sesinden ve sertlikten kanat açmıyo sesi yumuşak olupta kanat açan kuşlarda mevcut kuş seferde fişekte taklaya girdiginde her taklada pöööt pöööt diye ses geliyosa yani kuş gevşek sesli bile olsa taklaları böyle sertse yani taklada böle ses veriyosa bu kuş kanat açmaya mahkum amma lakin çözmek imkansız diil bu kuş eger yavruysa tabioyunu daha bitirip yere indirmemisse
kanat açan kuşları olan arkadaşlara tavsiyem kuşunuz oyun biitirip yere sefere gelmeye başlamayıp halaa daha sinekte debeleniyosa bu kuşu kanat açıyo diye yatırmasın dinlendirmesin yarası kurusun diye böyle yaparsa bu kuş devamlı kanat açar uçururda bu kuşun havada yara kurutmasını saglarsan yere sefere gelmeye başladıgında kanat açmaz....
dogukan35' Alıntı:kanat patlatan kus iyidir taklaci beslemiyorum ama iyi bilirim.. zamanla kapanir yara.. bu sure icinde tekrar kanamamasi icin fazla ucurulmaz..en fazla bi iki kez daha patlatir tekrar ucurma azaltilir belli bi sure gectikten sonra kanat patlayan yer piser tipki ayaktaki eldeki nasir gibi olur o bolge ..oyun acan sert fisek yapan ve sert takla atan butun kuslar kanat patlatir.. :heyo: :tamam:
35caner35' Alıntı:Abi benim bildiğim kadar kuş bütün kanat teleklerini sırayla atıp yenisini çıkarır son iki kanada kaldığında o iki kanat kesilir ve uçurulmaz ve kendi bida onları atıp yenisini getirir ve ver yansın yapılır(yani uçurulur) ,diye biliyorum ve benim bir kuşum vardı son iki teleğe kaldı uçurdum ve kanadını patlattı.