BeowulFz
Üye
- Ad Soyad
- harun Koçan
- Meslek
- Lise
- İlgi Alanı
- Kediler
abi bi soruma cevap versen şu öntepe beyaz mavı boncuklu ne zaman geldı sana aynı benım kus sattıgım ? 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BeowulFz' Alıntı:abi bi soruma cevap versen şu öntepe beyaz mavı boncuklu ne zaman geldı sana aynı benım kus sattıgım ?![]()
[email protected]' Alıntı:BEYAZLAR BİRBİRİNİN SIRTINA ÇIKMIŞLAR.. :haha: :evet: :hhh: :slm:
MAŞALLAH
POSTACI-_-' Alıntı:MBR KUŞARINDA KÜMESDE GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL BİŞEY SORMAK İSTİYORUM
KUŞARIN AYAGINA TAKTIGIN SARI ŞEYLERİ NERDEN ALDIN ACABA BANA ÖZEL MSJ ATABİLİRMİSİN
KERİM ABİ
Serkan Şen' Alıntı:Maşallah Kerim abi Allah nazarlardan atmacalardan saklasın.Bol yavrular sağlıklı yavrulara abi inşallah dışardaki uçuşları izleriz birgün![]()
albasansefa' Alıntı:Masallah Kerim abi 41 kere Tü TÜ TÜ TÜallah gule gule yavru alıp ucurmayı nasip etsin abicim, bahara videoları beklıyorum paslaşalım beraber
![]()
Kerim TÜRK' Alıntı:Dikkatin ve önerin için teşekkür ederim Türker abim.
Aynı şekil tedavi uygulayacağım biraz yavrunun büyümesini bekliyorum.
Su'larını günlük değiştirip taze veriyorum.
Yemlikleride 24 saat önlerinde değil.Günlük 12 saatte bir yemlemek yeterli oluyor. :evet:
[email protected]' Alıntı:Kerim TÜRK' Alıntı:Dikkatin ve önerin için teşekkür ederim Türker abim.
Aynı şekil tedavi uygulayacağım biraz yavrunun büyümesini bekliyorum.
Su'larını günlük değiştirip taze veriyorum.
Yemlikleride 24 saat önlerinde değil.Günlük 12 saatte bir yemlemek yeterli oluyor. :evet:
ÇİÇEK BULAŞICIDIR AMAN DİKKAT ..SEVGİLERİMLE...ÜZÜLMENİ İSTEMİYORUM.. :slm: