turkeroden
Moderatör
- Ad Soyad
- TÜRKER ÖDEN
- Meslek
- GÜVENLİK
KERİM'İN KUŞLARI '' HAMAM'' DAN ÇIKMAZ DEDİLER.. :haha: :slm:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
[email protected]' Alıntı:KERİM'İN KUŞLARI '' HAMAM'' DAN ÇIKMAZ DEDİLER.. :haha: :slm:
[email protected]' Alıntı:KERİM'İN KUŞLARI '' HAMAM'' DAN ÇIKMAZ DEDİLER.. :haha: :slm:
latif yıldız' Alıntı:kümesiniz güzel kuşlarda inşallah kuşlarınız oynarlar fakat şu konuyada deyinmeden geçemem taklacı güvercinler asla farklı ırk güvercinlerle aynı kümesde olmamalı yanlışlıkla çiftlesir sonra acayip yavrular çıkar sonra bizlerde oyunlu kuş arıyoruz hep bu yüzden kuşlar kırıldı bilgisizce ne kuşları hiç ettiler bence o filolar için farklı bi sala yaparsanız siz memnun olursunz bence
doğru ancak bazen oluyo bi arkadaşımda oldu kuşları dışarı çıkarmıs erkek posta çıkmış engüzel kuşunn üstüne bende dedim belli olmaz yumurta filan yaparsa at diye atmamış yavrular bi çıktı biri pacalı biri pacasız hemen postalara yeni bi kümes yaptı şimdi kuşları yayılmak için ayrı ayrı çıkarıyo yani olabilecek bi konu oldugundan söleme istği duydum zaten oyun kuşu besleynleri % 50 si posta besliyo bakıcı olarak kulanıyoruz nese sağlıklı yavrular almanız temennisi ile saygılarımı sunarımKerim TÜRK' Alıntı:latif yıldız' Alıntı:kümesiniz güzel kuşlarda inşallah kuşlarınız oynarlar fakat şu konuyada deyinmeden geçemem taklacı güvercinler asla farklı ırk güvercinlerle aynı kümesde olmamalı yanlışlıkla çiftlesir sonra acayip yavrular çıkar sonra bizlerde oyunlu kuş arıyoruz hep bu yüzden kuşlar kırıldı bilgisizce ne kuşları hiç ettiler bence o filolar için farklı bi sala yaparsanız siz memnun olursunz bence
Temennileriniz için teşekkürler.
Değindiğiniz noktada haklısınız fakat bu durum benim için geçerli değil.Çünkü 10 senelik güvercin besleme yaşantımda hiçbir zaman dediğin şekilde yanlışlıkla eşleşipte yavruları abuk subuk çıkan kırık kuşları piyasaya salma durumu ile karşı karşıya kalmadım.Kalsam bile onları bakıcı olarak kendim kullanırım.
Çünkü ben yaptığım işe gerekli özeni gösteririm,dikkati ve gözlemimi koyarım , bu hususlara uyan her kişi başarıya ulaşır.
Serkan Şen' Alıntı:Hayırlı olsun Kerim abi inşallah sorunsuz sağlıklı büyüyüp uçurmak nasip olur nice yavrulara abi...
kuscu_marik' Alıntı:MASALLAH MASALLAH KERİM AMELELERİDE BULMUSSUN BİR TAS 4 KUS
hayalet beyaz' Alıntı:Masallah 2ve6. Resimdek kuslari iclerinden begendim ins hepsinin hayrini gorursun