Birkaç Güvercinde Benden Olsun

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kerim KINIR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 151
  • Görüntüleme Görüntüleme 11K
KERİM'İN KUŞLARI '' HAMAM'' DAN ÇIKMAZ DEDİLER.. :haha: :slm:

kümesiniz güzel kuşlarda inşallah kuşlarınız oynarlar fakat şu konuyada deyinmeden geçemem taklacı güvercinler asla farklı ırk güvercinlerle aynı kümesde olmamalı yanlışlıkla çiftlesir sonra acayip yavrular çıkar sonra bizlerde oyunlu kuş arıyoruz hep bu yüzden kuşlar kırıldı bilgisizce ne kuşları hiç ettiler bence o filolar için farklı bi sala yaparsanız siz memnun olursunz bence

latif yıldız' Alıntı:
kümesiniz güzel kuşlarda inşallah kuşlarınız oynarlar fakat şu konuyada deyinmeden geçemem taklacı güvercinler asla farklı ırk güvercinlerle aynı kümesde olmamalı yanlışlıkla çiftlesir sonra acayip yavrular çıkar sonra bizlerde oyunlu kuş arıyoruz hep bu yüzden kuşlar kırıldı bilgisizce ne kuşları hiç ettiler bence o filolar için farklı bi sala yaparsanız siz memnun olursunz bence

Temennileriniz için teşekkürler.
Değindiğiniz noktada haklısınız fakat bu durum benim için geçerli değil.Çünkü 10 senelik güvercin besleme yaşantımda hiçbir zaman dediğin şekilde yanlışlıkla eşleşipte yavruları abuk subuk çıkan kırık kuşları piyasaya salma durumu ile karşı karşıya kalmadım.Kalsam bile onları bakıcı olarak kendim kullanırım.
Çünkü ben yaptığım işe gerekli özeni gösteririm,dikkati ve gözlemimi koyarım , bu hususlara uyan her kişi başarıya ulaşır.

Kerim TÜRK' Alıntı:
latif yıldız' Alıntı:

Temennileriniz için teşekkürler.
Değindiğiniz noktada haklısınız fakat bu durum benim için geçerli değil.Çünkü 10 senelik güvercin besleme yaşantımda hiçbir zaman dediğin şekilde yanlışlıkla eşleşipte yavruları abuk subuk çıkan kırık kuşları piyasaya salma durumu ile karşı karşıya kalmadım.Kalsam bile onları bakıcı olarak kendim kullanırım.
Çünkü ben yaptığım işe gerekli özeni gösteririm,dikkati ve gözlemimi koyarım , bu hususlara uyan her kişi başarıya ulaşır.
doğru ancak bazen oluyo bi arkadaşımda oldu kuşları dışarı çıkarmıs erkek posta çıkmış engüzel kuşunn üstüne bende dedim belli olmaz yumurta filan yaparsa at diye atmamış yavrular bi çıktı biri pacalı biri pacasız hemen postalara yeni bi kümes yaptı şimdi kuşları yayılmak için ayrı ayrı çıkarıyo yani olabilecek bi konu oldugundan söleme istği duydum zaten oyun kuşu besleynleri % 50 si posta besliyo bakıcı olarak kulanıyoruz nese sağlıklı yavrular almanız temennisi ile saygılarımı sunarım

Teşekkürler.

Re: SEVGİLİLER GÜNÜNE ÖZEL BİR ÇİFT YAVRU

Evet arkadaşlar bugün tarih 14 Şubut 2012 ' i gösteriyor.Bugün arapların 29 Ocak 2012 tarihinde yumurtladığı yumurtalardan bir takım yavru çıktı kendilerine sevgililer günü hediyesi verdiler (:
İnşallah sağlıklı bir şekilde büyüyüp , uçurup videolarını da eklemek nasip olur.

Ekli dosyalar

• 1 (2).webp
    1 (2).webp
    836 KB · Görüntüleme: 421
Yavruların babası ...

Ekli dosyalar

• 1 (1).webp
    1 (1).webp
    846.9 KB · Görüntüleme: 406
Yavruların annesi ...

Ekli dosyalar

• 134uq.webp
    134uq.webp
    165.6 KB · Görüntüleme: 438
Anne ve babası beraber ..

Ekli dosyalar

Hayırlı olsun Kerim abi inşallah sorunsuz sağlıklı büyüyüp uçurmak nasip olur nice yavrulara abi...

Serkan Şen' Alıntı:
Hayırlı olsun Kerim abi inşallah sorunsuz sağlıklı büyüyüp uçurmak nasip olur nice yavrulara abi...

Teşekkür ederim Serkan.İnşallah hepimiz dediğin gibi sorunsuz , sağlıklı büyütüp uçurabiliriz.

NOT:YAVRULARIN RESİMLERİ 10. SAYFADADIR.

Resimlerin üzerindeki tarihler , fotoğraf makinasının tarihi yanlış olduğundan böyle çıkmıştır.Resimlerin çekiliş tarihleri 14.02.2013 dür.
:tamam:

15.02.2012 Tarihinde çıkan yavrular.

Yavruların ana babası bu mavilerdir.

Fakat yumurtları aşağıdaki bakıcılarımın altına sürdüğümden bunlar bakıyor.

Ekli dosyalar

• SDC12567.webp
    SDC12567.webp
    242.4 KB · Görüntüleme: 360
  • 1 (41).webp
    1 (41).webp
    279.3 KB · Görüntüleme: 285
  • 1 (15).webp
    1 (15).webp
    132.3 KB · Görüntüleme: 377
12.02.2012 Tarihinde maviler tekrar yumurtlamıştır ve şu anda kendilerine baktırıyorum yumurtalarını hayırlısı olsun.

Ekli dosyalar

• SDC12566.webp
    SDC12566.webp
    225.6 KB · Görüntüleme: 426
[No message]

Ekli dosyalar

• Takım Maviler.webp
    Takım Maviler.webp
    230.3 KB · Görüntüleme: 398
MASALLAH MASALLAH KERİM AMELELERİDE BULMUSSUN BİR TAS 4 KUS

Masallah 2ve6. Resimdek kuslari iclerinden begendim ins hepsinin hayrini gorursun

kuscu_marik' Alıntı:
MASALLAH MASALLAH KERİM AMELELERİDE BULMUSSUN BİR TAS 4 KUS

Teşekkür ederim Muharrem abi.Üretim için şart (:

hayalet beyaz' Alıntı:
Masallah 2ve6. Resimdek kuslari iclerinden begendim ins hepsinin hayrini gorursun

Teşekkürler Selim abi.Amin cümlemiz inş besleyip değer verdiği kuşların hayırlarını görür.

NOT:SON EKLENİLEN RESİMLER 11. SAYFADADIR.

15.02.2012'de yumurtadan çıkan yavrular ...

Ekli dosyalar

• SDC12596.webp
    SDC12596.webp
    216.8 KB · Görüntüleme: 411
[No message]

Ekli dosyalar

• 1 (1).webp
    1 (1).webp
    210.7 KB · Görüntüleme: 291
[No message]

Ekli dosyalar

• 1 (2).webp