Bu Karakanat beyler sizce Nasıl yorumlarınızı Bekliorum ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan suskun_75
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 82
  • Görüntüleme Görüntüleme 17K

suskun_75

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Murat Karakaya
Meslek
tekstil
İlgi Alanı
Kediler
Ewt sayın abilerim bu kuşu internette satılık ilanından gördum ve fiatı acaip geldi bende merak ettım şöle abilerıme bir sorayım ciddden nedir ne deildir öğrenem dedim resmi koyam bir inceleyiniz sonra size bu kuşa kaç lira istiorlar yazıcam :?

Ekli dosyalar

• 11870052_899824_nnpd566.webp
    11870052_899824_nnpd566.webp
    6 KB · Görüntüleme: 3,722
selam kardeş bizim burda mezatlarda en fazla 40-50 milyon oda içerde bişeler yaparsa ve sağlıklıysa

şimdi öncelikle lütfen kaplama kuşundan anlayanlar yorum yazsın bilgi kirliliğine gerek yok bu kuş aranan özellikleri bünyesinde bulunduran güzel bir kaplama karakanattır bu kuşlardan dernekte yani bukuşların kırıkları posaları dernekte 40 50 çıkıyor böyle güzelleri ise aranan özelliklerde bulunan kuşlar 500. 800. 1000.2000 hatta altı herağız böyle çalışan kuşsa zaten satmaz satsada ne isterse haktır bu fiyat bir otomobil fiyatına bile çıkarbiz kuşun dış görünüşünden ziyade altına bakarız önemli olan budur ama böyle güzel kuşun altı sanmamki kötü olsun arkadaşım kısaca bu kuşa paran varsa acıma ver saygılarımla beykoz kaplama miski üreticisi özgür delice

bu kuşun tahmınen fiyatı 1.000 mılyarla 1.500 milyar diye düşünüyorum maşallah kuş güzel

Sayın murat bey yaşınız yazınız lütfen hitabımızı bilelim saygısızlık yapmak istemem...
dün böyle bir konu açmıştım ben orada paylaşmış olsanız çok güzel olurdu... viewtopic.php?f=32&t=4039

Bilgileriniz çok teşekkür ederim öncelikle cidden çok gsl bilgiler aldım benimki sadece meraktı yazılan fiatı görünce şaşırmıstım saten siz büyük lerimize sormak istedim sizde beni yeterince aydınlattınız saten çok teşekkür ederim ..Ayrıca Ömer Bey sizde bir karakanat arıordunuz bildiğim kadarıyla kanaktları ama sipsiyah olcak gibisinden bir duyum almıstım siz arıordunuz dedim bir koyim baksınalr belki yardımcı olurum die ama cidden bu kuşun sahibi kuşunun hakkını baya istemiş fiat belirtmek istemıorum ama sizin dedğiniz fiatlardan baya bir yüksek ama dedeğim gibi sonuçta kuşun sahibine göre kendi kuşu o fiat edıorsa sorun yok herkese teşekkür ederim ...

Fiyatı yazsan güzel olmazmı

suskun_75' Alıntı:
Ayrıca Ömer Bey sizde bir karakanat arıordunuz bildiğim kadarıyla kanaktları ama sipsiyah olcak gibisinden bir duyum almıstım siz arıordunuz dedim bir koyim baksınalr belki yardımcı olurum die

Murat bey benim aradığım kuşun tarifine hiç uymuyor bu kuş öncelikle onu belirtiyim.
simsiyah kanat derken renk tonu önemli bak bu kahve tonlarına kaçıyor.

Birde birkaç arkadaşımızda belirtmiş bu kuşlardan anlamayanlar yorum yapıp milletin kafasını karıştırmasın.
O mezatlarda gördüğünüz kuşlar bu kuşları üretirken ortaya çıkan hatalı kuşlar.
yani haklısınız mezatlarda çok ucuz fiyatlara satılıyor ve aynen bunlara benziyor sizin gözünüzle ama bu işi yapan bu kuşlara yıllarını veren insanlara sorduğunuzda o mezatlardaki ucuz kuşların binbir türlü kusurunu size sayarlar.
Birde bir yetiştiricimiz de belitmiş altından ne çıktığı da çok önemli.

Teşekkür Ederim öncelikle Ömer Bey sizin aradıgınız kuşu ben buna benzetmiş gibi olmustum deişmiş ama neyse ..Sizin aradıgınız kuş saten benim tahmınlerimce fazla insanda yoktur bulunması zor belli yani:)

Ayrıca şunu belirtmek isterim benim bu kadar bu kuşu sormamım nedeni fiatıyidi bu kuşun sahibi kuşa 10 000 TL yAZMIS anlamak istediğim buydu sadece sizlerde beni yeterince aydınalttınız çok teşeşkkür ederim ...

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
suskun_75' Alıntı:
Ayrıca Ömer Bey sizde bir karakanat arıordunuz bildiğim kadarıyla kanaktları ama sipsiyah olcak gibisinden bir duyum almıstım siz arıordunuz dedim bir koyim baksınalr belki yardımcı olurum die

Murat bey benim aradığım kuşun tarifine hiç uymuyor bu kuş öncelikle onu belirtiyim.
simsiyah kanat derken renk tonu önemli bak bu kahve tonlarına kaçıyor.

Birde birkaç arkadaşımızda belirtmiş bu kuşlardan anlamayanlar yorum yapıp milletin kafasını karıştırmasın.
O mezatlarda gördüğünüz kuşlar bu kuşları üretirken ortaya çıkan hatalı kuşlar.
yani haklısınız mezatlarda çok ucuz fiyatlara satılıyor ve aynen bunlara benziyor sizin gözünüzle ama bu işi yapan bu kuşlara yıllarını veren insanlara sorduğunuzda o mezatlardaki ucuz kuşların binbir türlü kusurunu size sayarlar.
Birde bir yetiştiricimiz de belitmiş altından ne çıktığı da çok önemli.

Ömer kardeşim açmış olduğum başlıkta zaten böyle bir konu içermiyormu burada alıntı fotoğrafları yayınlamak zorundayız değilmi yani konunun içersine koy aradığın resimleri 3,5 de açıklama yaparsın yani yetiştirecek olan arkadaşlarımızda varki bu adamın bildiği bizde ondan alalım gibi düşünür yani...

suskun_75' Alıntı:
Teşekkür Ederim öncelikle Ömer Bey sizin aradıgınız kuşu ben buna benzetmiş gibi olmustum deişmiş ama neyse ..Sizin aradıgınız kuş saten benim tahmınlerimce fazla insanda yoktur bulunması zor belli yani:)

evet kardeşim belki hiç kimsede yok,belkide nadirdir.

Tm Ömer Abi çok teşşekür ederim yorumlarınızdan dolayı bir merakti sorduk işte :)

Murat Bey ve tüm arkadaşlara Selam ederim ;
Öncelikle yanlış anlamazsanız bu kuşun eksiklerini söyleyeyim kuşun parmak araları boş dirseği boş gagası musul kırması kalın buda bir hata diğer özellikleri iyi bir kuş ama bulunmyacak bir kuş değil 10 000 lira çook büyük bir para bu kuşta o parayı görmesi imkansızında ötesinde mal sahibi isteyebilir çünkü kuşuna manevi açıdan bağlanmıştır teşhir amaçlı koymuştur siteye o yüzden bu fiyatı yazmış olabilir Ömer YENER

s.a arkadaşlar kuş ne kadar iyi olursa olsun bu kuşların en babası ayak takımı yerinde boylu kanat üstü daha koyu ve kınası buna benzer kuşların fiyatı 100tl gecmez bundan 1 sene önce bu kuşun fiyatı çok daha fazlaydı ama günümüz şartlarında piyasası bitmişdir ama besleyen arkadaşımız hayrını görsün derim .

SAYGILAR

omeryener26' Alıntı:
Murat Bey ve tüm arkadaşlara Selam ederim ;
Öncelikle yanlış anlamazsanız bu kuşun eksiklerini söyleyeyim kuşun parmak araları boş dirseği boş gagası musul kırması kalın buda bir hata diğer özellikleri iyi bir kuş ama bulunmyacak bir kuş değil 10 000 lira çook büyük bir para bu kuşta o parayı görmesi imkansızında ötesinde mal sahibi isteyebilir çünkü kuşuna manevi açıdan bağlanmıştır teşhir amaçlı koymuştur siteye o yüzden bu fiyatı yazmış olabilir Ömer YENER

Ewt Ömer Bey bencede Öle olmuş dedeiğniiz gibi sahibine göre paha biçilmes olabilir herkes kendi kuşunu çok sever ve de her zaman bir çift veya bir tek kuşa daha çok bağlıdır çok sever yane :)

suskun_75' Alıntı:

Ayrıca şunu belirtmek isterim benim bu kadar bu kuşu sormamım nedeni fiatıyidi bu kuşun sahibi kuşa 10 000 TL yAZMIS anlamak istediğim buydu sadece sizlerde beni yeterince aydınalttınız çok teşeşkkür ederim ...

selam sahibi ister önemli olan verilip verilmemesidir ama resim gerçekleri hiç bir zaman kuşun kalitesini tam anlatamaz anlatsada insanı aldatır. benim şebap besleyen bir abim kenan bir şebap buldum internetten dedim ki kendi kendime bu kuş şebapta son noktadır hemen aradım adamı onlardan bir takım alıp benimkilerin hepsini satacagım dedi gittiğimde ne göreyim o resimde ki kuşlarla elime aldığım kuşlar sanki ayni kuşlar değil resimlerdekiler nerde diye sordum bunlar dediler teşekür edip çıktık dedi önemli olan istenen değil verilen fiyattır o kuşun değeride resme göre 100 tl ile o anki alıcının ihtiyacına göre 200 tl arası değişir.

SELAMLAR
KARDEŞ KUŞUN ÇOK GÜZEL TÜYÜ KADAR HAYRINI GÖR
SARIKIR KARDEŞE BİRÇİFT LAFIM OLACAK EGERKİ SİZİN ORALARDA BUNLAR GERÇEKTEN 40-50 LİRA ARASDI İSE
BEN SİZİN ORAYA GELİP BUNLARDAN 10ÇİFT ALMAK İSTERİM
ŞAKA YAPMIYORUM

arkadaşlar bu tür kaplama kuşlar çok nadirdir kuştan anlamayanlar lütfen yorum yapmasın ben sadece kapla kuş ve çakmaklı beslerim benim gözümde bu kuş 3000 tl dır

arkadasalar camur atmak ıstemem ama bu kus 10.000 lıra etmez gaga ayaklar sıfır gozlerde pek ıyı denemez ama kostumune sozum yok bu kusun aynısıından ısteyen varsa 1.000 ytl ye ıstedıgı kadar hetırırım saygılarımla [email protected]

sertaç' Alıntı:
arkadasalar camur atmak ıstemem ama bu kus 10.000 lıra etmez gaga ayaklar sıfır gozlerde pek ıyı denemez ama kostumune sozum yok bu kusun aynısıından ısteyen varsa 1.000 ytl ye ıstedıgı kadar hetırırım saygılarımla [email protected]

Arkadaşım ben saten 10 000 tl derken sahibinin isteği fiatı demiştim yok bu eder bu etmez deil sadece merak ettim sorumu size sordum yoksa sahibinin gözünde kuş 1 000 de eder 10 000 de bir şey diyemeyis yani .O istemiştir ama önemlı olan kuşun piyasasıdır dedğin gibi ama 1 000 tl az bir fiat cidden aynısı ise ama 3 000 tl e inanırım ..1 000 e de satan olabilir tabiki senin dedğin gibi ama bilorus herkes sıkıntıda para sıkıntısı işsizlık vs. şeelr olunca adam mecburiyetten 3000 de olsa 1000e verebilıoır ...Yorumların için teş ederim ayrıca..

rica ederım kus hakkında bılgı ıstedın bende sana bılgının fınansal boyutunu verdım ama bıraz ters karsılandım galıba sahıbı ıllakı ıstedıgı fıyatı yazar 10.000 deıl 20.000 de yazar zaten kusun sahıbı yok burda ben bu kusa yorum yazanlar adına bı yorum yazdım nacızane bılgılerımı aktarmaya calıstım saygılarımla

Sertaç KURT (ist/yenibosna)

arkadaşım bu kuşun sahibi uçmuş.kuş piyasası ya hiç bilmiyor yada kuşunun bulunmayacak kadar güzel olduğunu düşünüyor.biz bu kuşun daha güzelini 2 sene önce 250 ytl almıştık.şimdi bu fiyatlarızor görüyor.sahibi güle güle beslesin kuşunu.tabii kuş onun ama bu kadarda etmez

kuş kanat yapısı ve tip olarak mükemel ama fotoraftan mı yoksa normal mı de kafa sarılığı eksik yinede 150 200 gibi fiyatıdır

suskun_75' Alıntı:
sertaç' Alıntı:

Arkadaşım ben saten 10 000 tl derken sahibinin isteği fiatı demiştim yok bu eder bu etmez deil sadece merak ettim sorumu size sordum yoksa sahibinin gözünde kuş 1 000 de eder 10 000 de bir şey diyemeyis yani .O istemiştir ama önemlı olan kuşun piyasasıdır dedğin gibi ama 1 000 tl az bir fiat cidden aynısı ise ama 3 000 tl e inanırım ..1 000 e de satan olabilir tabiki senin dedğin gibi ama bilorus herkes sıkıntıda para sıkıntısı işsizlık vs. şeelr olunca adam mecburiyetten 3000 de olsa 1000e verebilıoır ...Yorumların için teş ederim ayrıca..

sertaç bey gagasında ne gibibir problem var...ayaklarda nevar gözde ne var acizane bilgilerinizden yararlanalım ben açıkca bariz bir hata görmedim bir kaplama miski üreticisi olarak siz ne gördüklerinizi ve nasıl olması gerektiğini yazarsanız seviniriz saygılarımla

S.A. Arkadaşlar Özgür bey isterseniz ben size bu kuşun eksiklerini sayayım ; 1 Hatası gagası sizde kaplama miski üreticisiyim dediniz gagası kalın vede küt bundan şunu anlıyorum bu kuş kısa gaga ( musul gaga ) kuveytlerle düz kaplama miski kırması gagası biraz daha uzun ve ince olması lazım gagası biraz mat bununda bir açıklaması olabilir eğer kuş doğrudan gün ışığına maruz kaldıysa gagası ondan kararmış olabilir ayak bilekleri eklem yeri boş vede tırnak uçları boş bundan 4-5 sene evvel kuşa yukarıdan aşağı bakılıyordu ozamanlar miski azdı bir takım eksiklikler göz yumuluyordu ama şimdi bir damızlık alırken alttan yukarı bakılıyor altı boşsa zaten arkadaşlar tenelzül edipte yukarıya bakmıyor kuşun kanatları bana göre güzel kınasıda güzel fiziği fotoğrafta güzeken iyi benim miski besleyecek arkadaşlara nacizane bir önerim olacak kuşunuz ne olursa olsun ayak tertibatı elleri kalın vede kaba olsun özellikle dişilerde belleri çook geniş boynu kalın enseli vede iri kafalı damızlıklar seçin tüm güvercin seven arkadaşlara selamlar tabii bu söylediklerim benim kriterlerim herkezin zevki kendine ben sadece fikrimi söyledim görüşmek üzere

arap mardın kardes soruna cvp yazamadım sıteye gıremedım ama benım yerıme bı arkadas cvp vermıs sana onu tebrık edıyorum benım usttekı yazımla onu karsılastırırsan tam benım dedıklerımı acıklamıs sana saygılarımla

Sertaç KURT (ist/yenibosna)

omeryener26' Alıntı:
S.A. Arkadaşlar Özgür bey isterseniz ben size bu kuşun eksiklerini sayayım ; 1 Hatası gagası sizde kaplama miski üreticisiyim dediniz gagası kalın vede küt bundan şunu anlıyorum bu kuş kısa gaga ( musul gaga ) kuveytlerle düz kaplama miski kırması gagası biraz daha uzun ve ince olması lazım gagası biraz mat bununda bir açıklaması olabilir eğer kuş doğrudan gün ışığına maruz kaldıysa gagası ondan kararmış olabilir ayak bilekleri eklem yeri boş vede tırnak uçları boş bundan 4-5 sene evvel kuşa yukarıdan aşağı bakılıyordu ozamanlar miski azdı bir takım eksiklikler göz yumuluyordu ama şimdi bir damızlık alırken alttan yukarı bakılıyor altı boşsa zaten arkadaşlar tenelzül edipte yukarıya bakmıyor kuşun kanatları bana göre güzel kınasıda güzel fiziği fotoğrafta güzeken iyi benim miski besleyecek arkadaşlara nacizane bir önerim olacak kuşunuz ne olursa olsun ayak tertibatı elleri kalın vede kaba olsun özellikle dişilerde belleri çook geniş boynu kalın enseli vede iri kafalı damızlıklar seçin tüm güvercin seven arkadaşlara selamlar tabii bu söylediklerim benim kriterlerim herkezin zevki kendine ben sadece fikrimi söyledim görüşmek üzere

ÖMER BEY VE SERTAÇ BEY SÖYLRDİĞİNİZ KRITERLER BİLE TARTIŞILIR AMA O KUNUYA GİRMEDEN BELİRTİYİM BU KUŞUN HAKKINI YEMEYELİM BURADA NE GAGASI TAM ANLAMIYLA BELLİ NE AYAK NE TIRNAK NE ENSE NE GÖZ BU TÜR GÖSTERİŞLERDE YANİ CANLI OLMAYAN RESİMLERDE KUŞUN KINASINA KANAT KARALIĞINA VE PAÇASINA BAKILIR RESİMDEN SİZİN SÖYLEDİĞİNİZ KRITERLER BELLİ OLMAZ BENİM BELİRTTİĞİM ŞEKİLDE YORUMLANIR VE ALINCAKSA GİDİLİR YERİNDE İNCE TÜYMÜ KALIN TÜYMÜ BUNA BİLE BAKILIR YANİ BEN KUŞLARIMIN KINA YOĞUNLUĞUNA GÖREDEĞİL TÜYÜNE GÖRE EŞLERİM BU KANARYADADA BÖYLEDİR GÜVERCİNDEDE HİÇ BİR KUŞA SİTE RESİMLERİNDEN SİZİN YAPTIĞINIZ GİBİİNCE YORUM YAPILMAZ BUNA DİKKAT ETMELİYİZ SAYGILARIMLA BEYKOZ KAPLAMA MİSKİ ÜRETİCİSİ Ö.DLC

Geri