Bu Karakanat beyler sizce Nasıl yorumlarınızı Bekliorum ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan suskun_75
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 82
  • Görüntüleme Görüntüleme 17K
arkadaşım bak bukuş göğü delerim dergibi bir halivar uçurursan ilk seyretmeğe gelenlerden biri olmak isterim beykozdan saygılarımla ö.dlc

tengelli' Alıntı:
bu yavruyu uçuracağım ucmaz dersen ucurmam :=)

Tengelli ustam , belkide kirginlik var en son senin basliginda bir yazimdan dolayi ama bilki ben kimsenin ne kalbini kirmak nede cok bilmisligi sevmem.Ben oyle bir karektere sahip degilimdir , simdi abi ben ne desem bos , istersen bir buyugum olarak beni affedersin istersen kirginligini/kizginligi surdururusun onu tamamen size birakiyorum.

Konuya gelirsek , bence o sarabi/portakal ucar ama miro yavru konusu hakkinda supheliyim.Insallah oynarlar bizde keyifle videosunu izleriz , bende cok merakliyim nette hic bir videosuna rastlamadim.Mironun oyununa hic sahit olmadim.Tanidiklarim var ama onlarda ucurmuyorlar insallah siz ucurur videosunu cekerde keyifle izleriz.

Hersey gonlunuzce olsun.

1. resimdeki yavru ucucak olan

2. resimdeki baba damızlık

3. resimdeki anne damızlık yani 2ve 3 resimdeki kuşlar zaten uçmayacaklar.

Ali bey kardeşim ve ben kendi arkadaşımın uçurdugu bir kanı mirodan gelme nugidi seyrettim fena değildi bakalım bizimki nasıl cıkar yani bilinen bir yavru değil. :=)

Fenerbahcem' Alıntı:
tengelli' Alıntı:
bu yavruyu uçuracağım ucmaz dersen ucurmam :=)

Tengelli ustam , belkide kirginlik var en son senin basliginda bir yazimdan dolayi ama bilki ben kimsenin ne kalbini kirmak nede cok bilmisligi sevmem.Ben oyle bir karektere sahip degilimdir , simdi abi ben ne desem bos , istersen bir buyugum olarak beni affedersin istersen kirginligini/kizginligi surdururusun onu tamamen size birakiyorum.

Konuya gelirsek , bence o sarabi/portakal ucar ama miro yavru konusu hakkinda supheliyim.Insallah oynarlar bizde keyifle videosunu izleriz , bende cok merakliyim nette hic bir videosuna rastlamadim.Mironun oyununa hic sahit olmadim.Tanidiklarim var ama onlarda ucurmuyorlar insallah siz ucurur videosunu cekerde keyifle izleriz.

Hersey gonlunuzce olsun.

selamlar birde benim kesinlikle kırgınlığım yok nerden böyle bir düşünceye kapıldın ali bey kardeşim anlamadım ??

123_123' Alıntı:
maşallah kuş süpermiş allah sahibine bağışlasın

saol ama hiç bir şeyi yokken bu gün öldü :=(

arapmardin' Alıntı:
arkadaşım nazar olmuştur hayırlısı olsun üzüldüm

bu kuşun annesi safkan doğudan gelme basık sarabiyle basık orşilen koyu miskiden gelme ben bunları bir takım basık sabuni yavru vererek yavruyken aldım erkek olan calındı dişi olanın 20 fazla yumurtasını aldım biri büyümedi calma değil cırpma değil bir takım yeme tık derken ölmesin diye hediye gönderdim onun akibetini sormadım buda yeme düşeli 2 hafta olmuştu yani arkadaş benim kuşu ne zaman getircen diyor halbuki kuşa kuş vererek aldım ama isteksizmiş anladım yanına doğru giderken götürücem al hayrını ben göremedim sen gör diçem ne diyim adam 3 gün önce sordu şu benim kuşu ne zaman getircen yavru pert ben cok inanırım bu tür şeylere :=(

İyi güzel kuş ,, sahibibi hayırını görsün ..
Yanlız ben bukadar astronomik fiyatlara kuş aşış verişi yapılmasını çok manalı bulmuyorum ..Böyle tatlı rakamlara kuş satma çabasında olanlar çok . TA alıcısı pek az sanırım . Bu rakamları verip kuş alanada diyecek birşeyim yok, para benim değil .. .. selamlar.ŞEREF

selamın aleyküm arkadaşım kuş çok güzel ben özellikle kaplama besliyorum allah sahibine bağışlasın ayrıca bu kuşu sahibinden com da gördüm oradada 10 000 lira yazmıştı .Aynısını buna benzer fatihte irfan abi de görmüştüm festivalde 2 oldu o kuş 1500 liraya almıştı ama birde birinci olan var gidin bir görün ben benzerini göremedim hiçde öyle 10 000 demiyor bana söz verdi bir çift yavrularını alıcam bence bir kuşa 10 000 diyen arkadaş acaba derim hiç o kadar para vermişmi bir kuşa kırdıysam özür dilerim iyi günler.

Hüseyin bey sana katılıyorum yeri geliyor kuşa 300 - 400 lira vermeyen arkadaşlarımızın eline havadan tutma yoluyla güzel kuşlar geçtiği oluyor kendisi aynı kuşa eş almaya geliyor o pahalı geliyor ama yanlız tuttuğu kuşada değerinin 5 katı para istiyor bu olaylar inanın başımızdan çook geçti . VERMEDEN ALMAK BİR TEK YÜCE RABBİMİZİN ELİNDEDİR ... Ömer YENER / Eskişehir

bende sırf sarıkafa miski besliyorum bu kuş altına filan bakmadan 500 -600 tl eder.boynu uzunluğu gövde dikliği güzel rengi biraz 2nci hatta 3ncü kalite gibi birkaç resmini daha koysaydın.

özel üretim damızlık erkek kaplamam

Ekli dosyalar

• Fotoğraf-0019.webp
    Fotoğraf-0019.webp
    191.4 KB · Görüntüleme: 1,028
[No message]

Ekli dosyalar

• Fotoğraf-0039.webp
    Fotoğraf-0039.webp
    266.4 KB · Görüntüleme: 1,038
arkadaşım kuş gercekten cok güzel 50-60 milyon yapar eyer düşükse fiyatı al kacır ma daha yüksek fiyata satarsın :unlem:

Kumsaz' Alıntı:
arkadaşım kuş gercekten cok güzel 50-60 milyon yapar eyer düşükse fiyatı al kacır ma daha yüksek fiyata satarsın :unlem:
kumsaz yapma kardeş o fiyatlara eke kaplama öyle nerde buldun kim satıyosa ben alırım

Usta herkes cok para ister kusuna ama hepinizin bildigi gibi her kus her yerde aynı parayı yapmaz bursa bu kus tas catlasa 80 ytl gecmez.GERCEKTEN UCUK BİR FİYAT.
sAYGILAR..

kardeş kimse 10 bin eder demiyo dikkat et ama öyle 80 tl de değil yani sonra sahibi kimse ne isterse isterkimse eleştıremez parası olan alır çevresi olan daha iyisini hediye alır mesele budur hem kel hem fodul olmamak lazım ikisinden birine razı gelmek lazım ayrıca ilk resimdeki kaplama bu konuyla ilgili sonresimdekiler benimdir ve fiyatlarını buraya yazmıyım bile bir bukadar konu daha açılır sonra

İSTEYEN VARSA 10 000 LİRAYA BEN O KUŞ GİBİ 2 TAKIM GETİRİRİM:))PARAYI ALDIĞIMDAN İTİBAREN KUŞLAR EN GEÇ 1 HAFTADA ELİNİZDE. EĞER 1 HAFTAYI GEÇERSE PARANIZ FAİZİYLE İADE EDİLİR:??HAYRET YAAA KUŞ O KADAR PARA ETMEZ ADAM HAYATINDA BİR KAPLAMA BULMUŞ ONUDA BULUNMAZ SANIYOR KENDİSİ GİBİ SANIYOR HERKESİ:)) O KUŞUN EŞİ BİLE YOK ADAMDA ALAHTAN EŞİ OLSA 50 000 DERDİ:??

NOT= BU ÖNERİYİ O KUŞUN SAHİBİNEDE YAPTIM:)) GETİREMEZSİN FİLAN DEDİ İLK BAŞTA PARAYI YOLLA DEDİM 2 KATI İADE ALACAKSIN PARANI DEDİM GELMEZSE KIVIRDI ÖYLE DEYİNCE:?

taklacı meraklısı' Alıntı:
İSTEYEN VARSA 10 000 LİRAYA BEN O KUŞ GİBİ 2 TAKIM GETİRİRİM:))PARAYI ALDIĞIMDAN İTİBAREN KUŞLAR EN GEÇ 1 HAFTADA ELİNİZDE. EĞER 1 HAFTAYI GEÇERSE PARANIZ FAİZİYLE İADE EDİLİR:??HAYRET YAAA KUŞ O KADAR PARA ETMEZ ADAM HAYATINDA BİR KAPLAMA BULMUŞ ONUDA BULUNMAZ SANIYOR KENDİSİ GİBİ SANIYOR HERKESİ:)) O KUŞUN EŞİ BİLE YOK ADAMDA ALAHTAN EŞİ OLSA 50 000 DERDİ:??

NOT= BU ÖNERİYİ O KUŞUN SAHİBİNEDE YAPTIM:)) GETİREMEZSİN FİLAN DEDİ İLK BAŞTA PARAYI YOLLA DEDİM 2 KATI İADE ALACAKSIN PARANI DEDİM GELMEZSE KIVIRDI ÖYLE DEYİNCE:?
öyle bişey varmı arkadaşım sana parayı vercez kuş bir hafta sonra gelcek gelmezse faiziyle ödiceksin ilk defa böyle bir pazarlık duyuyorum insanlar çok farklı beni hep şaşırtmışlardır

Geri