arapmardin
Üye
- Ad Soyad
- özgür delice
- Meslek
- turizim
- İlgi Alanı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sarıkır4141' Alıntı:selam kardeş bizim burda mezatlarda en fazla 40-50 milyon oda içerde bişeler yaparsa ve sağlıklıysa
tengelli' Alıntı:selamlar dediğim kuşları satan kişi 3 senedir sattığını ben biliyorum daha öncesi varmı bilmem ilk sattığında bu paralara vermiyordu tabi önemli olan kusursuz olanı artık cok kişide var kimse kaplamaya bakacak durumda değil ve oyun kuşuna dönüş başladı sebebi parayı basarsın en kral kostüm kuşunu alırsın ama en iyi oyun kuşunun hasının tüyünü alamazsın bunu geçte olsa mardin besleyenler anlamış bulunmaktadırlar. sarıkafa kaplama miskiler neki ne renkler cıktı bakırıler mirolar risasiler şarabiler zeytuniler şampanyalar v.s her rengi cıktı nerdeyse mardinin ama oyun eski oyun kuşlarını arayanlar şuan kostüme bakanlardan daha cok aslende böyle olmalı :=) ben sarı kafaların 10000 tl olduğunuda biliyorum şebabın en kötüsünün 500 tl olduğunuda ama şimdi nerde o fiyatlar uçur yapsın iyi oyun istediğini iste sana kalmış satarsın ama sende on numara sarıkafa olanı şu para istiyorum de hemen satamazsın değerinin yarısına belki ama iyi oyun kuşunu anında elinden cıkarmaya kalktığında değerine satarsın.
KUŞUN DEĞERİ MASAYA ATTIĞINDA VERİLEN FİYATTIR İSTENİLEN DEĞİL.
KUŞUN KALİTELİSİ SENİN SATMADIĞIN ALMAK İÇİN KAPINA GELİNEDİR.
SAYGILARIMLA...
tengelli' Alıntı:http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/f7f60d6d106720705ae4bb00bc9f4d332864ab2c56781d8e3610aa1d230d8060b6ff1815975
geocities yasaklı ttnet ten ben bu sayfayı yapalı 10 yıl oldu nerdeyse hiç bir şey eklemeyeli 9 yıl kadar coğu sayfanın baplantısı bile iptal olmuş ben sadece evimin ve mahallemin etrafında kuşçularda ne var onubilerek kuş besleyen ve bilgiyle konuşan biri değilim bana 10000 lira edecek (istenilecek değil ) sarıkafa kaplama bir miski resmi koy tamam ben bir şey bilmiyorum arkadaşlar diyeceğim.
arapmardin' Alıntı:tengelli' Alıntı:http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/f7f60d6d106720705ae4bb00bc9f4d332864ab2c56781d8e3610aa1d230d8060b6ff1815975
geocities yasaklı ttnet ten ben bu sayfayı yapalı 10 yıl oldu nerdeyse hiç bir şey eklemeyeli 9 yıl kadar coğu sayfanın baplantısı bile iptal olmuş ben sadece evimin ve mahallemin etrafında kuşçularda ne var onubilerek kuş besleyen ve bilgiyle konuşan biri değilim bana 10000 lira edecek (istenilecek değil ) sarıkafa kaplama bir miski resmi koy tamam ben bir şey bilmiyorum arkadaşlar diyeceğim.
arkadaşım senin anlamadığını ben unuttum sen neden bahsediyosun ben kaplama miski üreticisiyim diyorum bu ırka gönül verdim emek verdim sen bana ne anlatıyosun yok para için beslenir falan filan arkadaşım mezat yoksunu bir yerdemi oturuyosun mezatlarda mardin yokmu satışa çıkmıyomu onları uçurup söküp satmıyorlarmı ne namı nediyosun bunlar ırk arkadaşım ırk oyunlusu oyununa göre değerlendirilir masa kuşu kostümüne göre bu kanarya ırkındada böyledir ötüm için üretilen şekil için üretilen bende şekil kuşu yani gloster üretiyorum sen şimdi bunuda beğenmezsin bencede bu konuyu uzatma ben yazıyı okuyup belki özürdileme erdemine sahip sinizdir diye düşündüm yanılmışım yine tekrar ve tekrar ısrarla söylüyorum güvercinler ırklarının mahrifetlerine göre değerlendirilir SAYGILARIMLA
BEYKOZLU KAPLAMA MİSKİ ÜRETİCİSİ Ö.DLC
tengelli' Alıntı:
tengelli' Alıntı:birde buraya yazayımda yanlış anlaşılma olmasın ben kuş uçurucam herkese göstericem bir usluplu yazım yok sadece bu yaz fırsat bulursam bende ucurmayı düşünüyorum video ben koyacagım seyredeceksiniz anlamında bir yazı var. o konudaki arkadaşlarda orda ne demek istediğimi anlamıştır. çünki sen benim daha ne ucurdugumu bilmiyorsun ama ben senin bütün iletilerine baktım :=)