Bu Karakanat beyler sizce Nasıl yorumlarınızı Bekliorum ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan suskun_75
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 82
  • Görüntüleme Görüntüleme 17K
yorumları bekliyoruz

Ekli dosyalar

• 100_0285.webp
    100_0285.webp
    558.5 KB · Görüntüleme: 1,316
RESİMLER ALINTIDIR.

o kuşun üç değişik yönden resmi kınasına dikkatli bakarsanız yeşillikleri görürsünüz özellikle ensedekini

Ekli dosyalar

• 11870052_899824_38j5893.webp
    11870052_899824_38j5893.webp
    18.8 KB · Görüntüleme: 1,379
  • 11870052_899824_nnpd566.webp
    11870052_899824_nnpd566.webp
    6 KB · Görüntüleme: 1,393
  • 11870052_899824_zb8t466.webp
    11870052_899824_zb8t466.webp
    9 KB · Görüntüleme: 1,417
MEZATLAR ÇOK UZUN ZAMANDIR GİTMİYORDUM.

geçen cumartesi mezata gittim yemin olsunki o tanesi 100 olan hafif silik sarı kafa miskilerden hemde basık okka gibi tepelisinin taam 12 tanesini 220 liraya verdiler ve kuşlar oturmuş kuşlar belli zatın kuşları bu resimdeki gibi bir erkek cıktı çünki bende fiyat vurmak için aldım ve inceledim kaç liraya gitti siz tahmin edin o da düzdü eğer dişi olsa kesinlikle ben alırdım 100 tl dişisi kına sorunu vardı takım 150 tl ye aldılar :=)

şimdi bu iş biraz rant yani zamanında bu kaplamaları belli kişiler bütün kümeslerden topladılar bunlar istanbul da güvercin piyasasını yönlendiren kişiler çok uygun fiyatlara köylerden topladılar ve piyasasını yaptılar çok iyi paralarda kazandılar ve herkes bu kaplamaları üretmeğe başladı ve şimdi bugün okadar çoğaldıki heryerde herkeste tabi buna bilinçsiz eşleştirme ve soy takibi yapamama şu anki durumunu aldı her mezatta çıkan kaplama orjinal değil belli soy takibi yapmış alacağı yavruların nasıl atacağını artık bilen üreticilerin beslediği kaplamaları mezatlarda çocuklaerın elinden geçmiş çalışılmış kuşlarla karıştırmayalım ben kaplamaya bakmam 3 ağız altına bakarım yani kaplama 100 tl ye düşmedi her kınası güzel karası güzel kuş kaplama değildir saygılarımla. beykoz. ö.dlc

selamlar dediğim kuşları satan kişi 3 senedir sattığını ben biliyorum daha öncesi varmı bilmem ilk sattığında bu paralara vermiyordu tabi önemli olan kusursuz olanı artık cok kişide var kimse kaplamaya bakacak durumda değil ve oyun kuşuna dönüş başladı sebebi parayı basarsın en kral kostüm kuşunu alırsın ama en iyi oyun kuşunun hasının tüyünü alamazsın bunu geçte olsa mardin besleyenler anlamış bulunmaktadırlar. sarıkafa kaplama miskiler neki ne renkler cıktı bakırıler mirolar risasiler şarabiler zeytuniler şampanyalar v.s her rengi cıktı nerdeyse mardinin ama oyun eski oyun kuşlarını arayanlar şuan kostüme bakanlardan daha cok aslende böyle olmalı :=) ben sarı kafaların 10000 tl olduğunuda biliyorum şebabın en kötüsünün 500 tl olduğunuda ama şimdi nerde o fiyatlar uçur yapsın iyi oyun istediğini iste sana kalmış satarsın ama sende on numara sarıkafa olanı şu para istiyorum de hemen satamazsın değerinin yarısına belki ama iyi oyun kuşunu anında elinden cıkarmaya kalktığında değerine satarsın.

KUŞUN DEĞERİ MASAYA ATTIĞINDA VERİLEN FİYATTIR İSTENİLEN DEĞİL.
KUŞUN KALİTELİSİ SENİN SATMADIĞIN ALMAK İÇİN KAPINA GELİNEDİR.

SAYGILARIMLA...

tengelli' Alıntı:
selamlar dediğim kuşları satan kişi 3 senedir sattığını ben biliyorum daha öncesi varmı bilmem ilk sattığında bu paralara vermiyordu tabi önemli olan kusursuz olanı artık cok kişide var kimse kaplamaya bakacak durumda değil ve oyun kuşuna dönüş başladı sebebi parayı basarsın en kral kostüm kuşunu alırsın ama en iyi oyun kuşunun hasının tüyünü alamazsın bunu geçte olsa mardin besleyenler anlamış bulunmaktadırlar. sarıkafa kaplama miskiler neki ne renkler cıktı bakırıler mirolar risasiler şarabiler zeytuniler şampanyalar v.s her rengi cıktı nerdeyse mardinin ama oyun eski oyun kuşlarını arayanlar şuan kostüme bakanlardan daha cok aslende böyle olmalı :=) ben sarı kafaların 10000 tl olduğunuda biliyorum şebabın en kötüsünün 500 tl olduğunuda ama şimdi nerde o fiyatlar uçur yapsın iyi oyun istediğini iste sana kalmış satarsın ama sende on numara sarıkafa olanı şu para istiyorum de hemen satamazsın değerinin yarısına belki ama iyi oyun kuşunu anında elinden cıkarmaya kalktığında değerine satarsın.

KUŞUN DEĞERİ MASAYA ATTIĞINDA VERİLEN FİYATTIR İSTENİLEN DEĞİL.
KUŞUN KALİTELİSİ SENİN SATMADIĞIN ALMAK İÇİN KAPINA GELİNEDİR.

SAYGILARIMLA...

tengelli arkadaşım şimdi yazını düzeltelimde burayı okuyup yanlış bilinçlendirmeyelim kimseyi oyun kuşunu dönüş başladı demişsin vazgeçilmediki başlasın masa kuşunda şu fazlalığı var hem kostümdür birde iyi kansa kendi soyumdan çok rahat örnek verebilirim ırak kökenli oyunları çok iyi yani bu şu demek oluyo iyi bir masa kuşu soya bağlı +oyun kuşu şimdi masa kuşu bir sıfır öne geçtimi hem yerde hem havada
gelelim ikinci en tuhaf yazınızın bölümüne parayı basarsın en kral masa kuşunu alırsın pardon ne alıyosunuz adam yıllarını vercek soy takibi yapcak sonra biri çıkcak alparayı ver kuşu oparası çok olanlar neyi alır kardeşim biliyomusun o kral kuşun altından gelen kızmaları yada eke olmuştur baba nın annenin kopyasıdır onu alır hem daha başka açıdan örnek vereyim oyun kuşu içinde geçerli olurdu bu dediğin bu sitede vidyo lar bölümünde var aç bak hakan çamurcu arkadaşımızın kuşu ben seyrettim 70 metresi var 1 metreye geliyo burgulu adam gibi kuş şimdi parayı basıp bu kuşu alamazmısın yani fiyatını yazmiyim kuş 3 yaşında altıda kendi gibi garantili teksoy bun yazıdaki bu kısmıda düzeltin demekki bu dediğiniz her iki ırk içinde geçerli

şimdi demişsinki miskiler neki ne renkler cıktı bakırıler mirolar risasiler şarabiler zeytuniler şampanyalar bu saydıklarınız çıkmadı varlardı zaten öncelikle bunu belirteyim sonra örnek vereyim yine bugün kısa kot moda yarın püsküllü ertesi gün küpe şimdi bunlara göre yaşanırmı bu modayı belirleyenler kim neye göre belirleniyo modamı moda benim ozaman kaplama kuşunu üretiyorum dediğiniz gibide gelip kapıdan alıyorlar bugüne kadar kimsenin ayağına kuş götürmedim kimselerin çıkarttığı modaya göre senelerimi verdiğim bu ırkı değiştirmem yolumda ilerlerim benden kuş alanlarda benim modama uymuş olurlar yani modayı ben belirlerim arkadaşım

KUŞUN DEĞERİ MASAYA ATTIĞINDA VERİLEN FİYATTIR İSTENİLEN DEĞİL( şimdi bu bölüm için şöyle söylim siz hiç mezata gitmiyorsunuz galiba at bakalım en kral masa kuşunu farketmez kostüm kuşunu fiyat iste bak bakalım ne fiyat veriyorlar fiyatınıda ben belirlerim cebinde parası olan alır almayanın aklı kalır

KUŞUN KALİTELİSİ SENİN SATMADIĞIN ALMAK İÇİN KAPINA GELİNEDİR( şimdi bu yazınızda çok anlamsız ne yani ozaman bütün mezatlar kapansın ve bu sitelerdeki satış bölümleri de buna dahil evde oturup bekliyelim arkadaşım bu yazınıda düzelt böyle şöy yok hem bukadarda kendini kasma konusunu yaptığımız kuş hayvanlar dile gelse beddua ederler bizler simsar değiliz gönül verdiğimiz ırkı üretiriz finans zaman emek harcadığımız kuşlarında kümes fazlalarından satar yine onlara harcarız az ve öz üretiriz bugüne kadar geçim kaynağı olarak görmedim bir çok ırkı belki beslerim ama gönül verdiğim yıllarımı verdiğim soy takibi yapıp ürettiğim kaplamalarımdanda vaz geçmem

MODAYA UYMAM MODA YAPARIM
SAYGILARIMLA
BEYKOZ KAPLAMA MİSKİ ÜRETİCİSİ ÖZGÜR DELİCE

selamlar bende sarıkafa dediğiniz kuş ben askere gitmeden vardı şimdi yok yani 15 yıl kadar önce bin neyin ne edeceğini çok iyi biliyorum kuş yetmiş değil yüz yetmiş cıksın önemli değil. önemli olanları bende gercek oyun kuşu besleyen herkeste biliyor.

KOSTUM KUŞLARI PARA İÇİN ÜRETİLİR.
OYUN KUŞLARI ZEVK VE NAM İÇİN.

Ben bu konuyu uzatmak istemiyorun neyin ne zaman olduğunu kimlerde olduğunuda az bucuk biliyorum. uzatıp tartışmaya cevirmeyeceğim.

SAYGILARIMLA

http://www.ktunnel.com/index.php/101011 ... 6ff1815975

geocities yasaklı ttnet ten ben bu sayfayı yapalı 10 yıl oldu nerdeyse hiç bir şey eklemeyeli 9 yıl kadar coğu sayfanın baplantısı bile iptal olmuş ben sadece evimin ve mahallemin etrafında kuşçularda ne var onubilerek kuş besleyen ve bilgiyle konuşan biri değilim bana 10000 lira edecek (istenilecek değil ) sarıkafa kaplama bir miski resmi koy tamam ben bir şey bilmiyorum arkadaşlar diyeceğim.

kuş gercekten güzel kardeş sağlıcakla besle.emeğine sağlık

tengelli' Alıntı:
http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/f7f60d6d106720705ae4bb00bc9f4d332864ab2c56781d8e3610aa1d230d8060b6ff1815975

geocities yasaklı ttnet ten ben bu sayfayı yapalı 10 yıl oldu nerdeyse hiç bir şey eklemeyeli 9 yıl kadar coğu sayfanın baplantısı bile iptal olmuş ben sadece evimin ve mahallemin etrafında kuşçularda ne var onubilerek kuş besleyen ve bilgiyle konuşan biri değilim bana 10000 lira edecek (istenilecek değil ) sarıkafa kaplama bir miski resmi koy tamam ben bir şey bilmiyorum arkadaşlar diyeceğim.

arkadaşım senin anlamadığını ben unuttum sen neden bahsediyosun ben kaplama miski üreticisiyim diyorum bu ırka gönül verdim emek verdim sen bana ne anlatıyosun yok para için beslenir falan filan arkadaşım mezat yoksunu bir yerdemi oturuyosun mezatlarda mardin yokmu satışa çıkmıyomu onları uçurup söküp satmıyorlarmı ne namı nediyosun bunlar ırk arkadaşım ırk oyunlusu oyununa göre değerlendirilir masa kuşu kostümüne göre bu kanarya ırkındada böyledir ötüm için üretilen şekil için üretilen bende şekil kuşu yani gloster üretiyorum sen şimdi bunuda beğenmezsin bencede bu konuyu uzatma ben yazıyı okuyup belki özürdileme erdemine sahip sinizdir diye düşündüm yanılmışım yine tekrar ve tekrar ısrarla söylüyorum güvercinler ırklarının mahrifetlerine göre değerlendirilir SAYGILARIMLA
BEYKOZLU KAPLAMA MİSKİ ÜRETİCİSİ Ö.DLC

[No message]

Ekli dosyalar

• 100_0324.webp
    100_0324.webp
    899.9 KB · Görüntüleme: 1,043
[No message]

Ekli dosyalar

• 100_0166.webp
    100_0166.webp
    577.1 KB · Görüntüleme: 1,121
arapmardin' Alıntı:
tengelli' Alıntı:
http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/f7f60d6d106720705ae4bb00bc9f4d332864ab2c56781d8e3610aa1d230d8060b6ff1815975

arkadaşım senin anlamadığını ben unuttum sen neden bahsediyosun ben kaplama miski üreticisiyim diyorum bu ırka gönül verdim emek verdim sen bana ne anlatıyosun yok para için beslenir falan filan arkadaşım mezat yoksunu bir yerdemi oturuyosun mezatlarda mardin yokmu satışa çıkmıyomu onları uçurup söküp satmıyorlarmı ne namı nediyosun bunlar ırk arkadaşım ırk oyunlusu oyununa göre değerlendirilir masa kuşu kostümüne göre bu kanarya ırkındada böyledir ötüm için üretilen şekil için üretilen bende şekil kuşu yani gloster üretiyorum sen şimdi bunuda beğenmezsin bencede bu konuyu uzatma ben yazıyı okuyup belki özürdileme erdemine sahip sinizdir diye düşündüm yanılmışım yine tekrar ve tekrar ısrarla söylüyorum güvercinler ırklarının mahrifetlerine göre değerlendirilir SAYGILARIMLA
BEYKOZLU KAPLAMA MİSKİ ÜRETİCİSİ Ö.DLC

ben sana bunu direk olarak söylemiyorum sadece bu bir gerçek sen üstüne alınma sorun yok sende bu şekilde yapıyorsun demiyorum. yani seni hedef almıyorum. eğer sorun sen haklı ben haklıyımsa sen haklı ol ben özürdilerim :=)
özgür bey kardeşim yerin beykozun tam neresinde gelip özellikle kuşlarını resimden değil canlı olarak bakmak isterim. sen kendini hedef gibi görme ben sana veya şahıslara bir şey demiyorum genelleme şeklinde konuşuyorum. ve dediklerim sen kabul etsende etmesende gerçek.

selam

Ekli dosyalar

• 1 (4).webp
    1 (4).webp
    2.7 MB · Görüntüleme: 1,131
ben size bunu anlatamıyacağım tekrar söyliyim hangi ırkın daha çok beslendiğinin önemi yok önemli olan tek soy üretip en iyiyi hedefleyip yolunda ilerlemek bu arada bu attığınız kaplama miski sizinmi yani yorum bırakmamız içinse ben bu nun kızmasınıda görmek isterim ayrıca yorumada açıksa kuş yorumlamak isterim

kuş bir arkadaşımın benim olsada fark etmez yoruma tabiki açık resim koyulmuşsa kusruda söyleyeceksin iyi yönleride ben size bu cok besleniyor ondan cok para yada az para diye bir şey söylemedim artık çok kişide var ve artık talep az talep edildiğiginde cok para eder ama şuan talep az 10 ila 7 yıl öncesinin arasında arap aynakuyrukların kaçliraya satıldığını herkes bilir yada miro miskilerin istambulda ilk satışa cıktıgında yada miro cakmaklı risasinin ilk çıkışı yada şampanyanın ilk zamanlarında veya şebapın ilk cıkışındaki ettiği paraları herkes biliyor. peki şimdi bunlardan hangisi para ediyor sadece kusursuzu ayağı on numara olacak tırnak rengi doğru olacak paça kılıç olacak dizden üstüde dolgun olacak göz eti iyi olacak bembeyaz gaga rengi olması gereken neyse o olacak göz rengi ırkın özelliğini taşıyacak kafa yapısı uygun olacak bel temiz v.s benim hatırladığım şuan bu kadar yani dıdısının dıdısı olacak ki para edecek. yoksa kimse umursamıyor.levent karagümrük avcılar okmeydanı bu taraflara git inan bırak sarıkafayı miski cıktıgında adamlar yinemi diyor. ama sen at masaya dediğim gibi kusursuzu hepsinin gözü faltaşı gibi acılıyor o zaman yoksa artık coğu ırk fos oldu değeri sıfır oldu bunu kuşçular değil ama rant satış olayı bitirdi müşterinin ayağına gidilme başlandı bu nedir mezat müşteri yani biz kuş alanlar o kadar değişik çeşit ve renk görüyoruz ki içlerinde artık kusru olanları almıyoruz ama önceden kaç kuş görürdü ki bir kuşçu tüm hayatında ben sadece 2006 ve 2007 kuş pazarlarını saymıyorum 30000 civarı kuş gördüm ama ben 10 yaşından 20 yaşına kadar kuş pazarlarını saymazsak taş çatlasın 2000 şimdi alıcı cok satıcı nekadar cok olursa olsun secenekler arttığında insan hep en iyisini ister kötüsünden veya kusurlusundan 10 tane alacagına 2 tane iyisinden alır ve şuan coğu kuş besleyen o felsefeyi edinmiş durumda yüzlerce kuşum olacağına 2tane 4 tane olsun gelenin aklını alıyım diyor neden emek ne kadar verirsen ver en iyisi sende olacak ki namın yürücek yoksa beslemişin beslemnemişin hiç önemi yok. cıkma mezata gösterme bende var bu diye neden gösteriyoruz birisi usta cok iyiymiş dediğinde kasılmıyormuyuz pc nin başında :=) ben bu işi 24 yıldır yapıyorum babamla annemin yatak odasını kuşların kanatları tutulmasın diye salma gibi kulandığımı bilirim yani ben kafama göre konuşmuyorum insanların bazı söylemedikleri ama gerçek olanları söylüyorum birde şuda bi gerçek kuşçuların geneli bu üstüne alınmaması gereken kişiler almasın arkadaşınınn iyi kuşalarını bile kıskanır . ben kuşları kendimi tanıdığımdan daha cok tanıyorum. bildiğimi hiç kimseye göstermem ispatlamak zorundada değilim. yani kısaca sen kabullensende kabullensende benim dediklerimin 100 de 99 doğrudur birlik kısımda kusur işlediysek oda af ola

kusur yok sonuçta paylaşım sitesi ama 100 99.5 hatalısın kabullenemediğin şey şu ticaretse maksat dediğin doğru yok zevkse meraksa yanlış kaplamanın çok olması bizim gibi üreticilerin aksine işine gelir çünkü piyasada kırıkları dolu ben sadece bir ad kuşun resmini koymam yavrusunuda onun yavrusunuda koyarım öyle gösteririm para hep sonra onlar kendi masraflarını çıkartsınlar yeter bende üstüne koyarım dedim ya modaya uymam moda yaparım saygılarımla BEYKOZ KAPLAMA MİSKİ ÜRETİCİSİ Ö.DLC

tengelli' Alıntı:

BU KUŞUN EN ÖNEMLİ EKSİĞİ BOYNU YEŞİL KANAT ÜSTÜ KAPALI DEĞİL AMA ALTINDAN GELEN KIZMASINI VE DİŞİSİNİDE GÖRMEK İSTERİM

ama nasihatlar yanlış size bıraksak ülkede mardinden başka kuş bırakmayacaksınız bakın şimdi sizin dediğiniz doğru sizin yolladığınız resimdeki kuş gibi çok varböyle ürettiler şimdi bu kaplamayla sizin benim resimdeki baktığınız kaplamalarım birmi tayinini size bırakıyorum bakalım nasıl bir yorumda buluncaksınız kaplamalar arasındaki farka

ben yorum yapmayacağım kargaya yavrusu sahin görünütmüş ben nedesem sen cevap olarak tam zıttını yazacaksın ondan benim kendi atarafımdan bu sayfaya kendime yazmayı yasaklıyorum yoksa burası elli sayfa yazı olacak 49 sayfası gereksiz yazı olarak :=( sen haklısın.

arkadaşım bencede yazma son yolladığın resimle senin bu işten nekadar anladığın belli bu arada senin nebeslediğini bile bilmiyorum neyde uzmansın naparsın kuş uçurcam herkese göstercem yazmışsın gel ben sana oyunkuşunuda göstereyim arkadaşım aklında kalmasın

memnuniyetle gelirim beykoz korubaşında otururlar eniştemler yani benim ikinci adresim orası ve oraları cok iyi bilirim adres verirsen istediğin hafta sonu gelirim.

birde buraya yazayımda yanlış anlaşılma olmasın ben kuş uçurucam herkese göstericem bir usluplu yazım yok sadece bu yaz fırsat bulursam bende ucurmayı düşünüyorum video ben koyacagım seyredeceksiniz anlamında bir yazı var. o konudaki arkadaşlarda orda ne demek istediğimi anlamıştır. çünki sen benim daha ne ucurdugumu bilmiyorsun ama ben senin bütün iletilerine baktım :=)

tengelli' Alıntı:
birde buraya yazayımda yanlış anlaşılma olmasın ben kuş uçurucam herkese göstericem bir usluplu yazım yok sadece bu yaz fırsat bulursam bende ucurmayı düşünüyorum video ben koyacagım seyredeceksiniz anlamında bir yazı var. o konudaki arkadaşlarda orda ne demek istediğimi anlamıştır. çünki sen benim daha ne ucurdugumu bilmiyorsun ama ben senin bütün iletilerine baktım :=)

biliyorum nasıl bir uslupla söylediğinizi bende art niyet aramadım sadece çok merak ettim gerçekten art niyetsiz umarım başarılı olursun ama o koyduğun kaplama miski resmini sil uçurcağın kuşda öyleyse mardin anlayışında paylaşdığın kaplama gibiyse bence hiç uçurma nedersin yanlışmıyım

bu yavruyu uçuracağım ucmaz dersen ucurmam :=)

Ekli dosyalar

• anne.webp
    anne.webp
    2.6 MB · Görüntüleme: 1,097
  • baba.webp
    baba.webp
    2.1 MB · Görüntüleme: 1,095
  • yavru.webp
    yavru.webp
    2.2 MB · Görüntüleme: 1,161
Geri