ahmetarda
Üye
- Ad Soyad
- arda iskender
- Meslek
- kuşçu
- İlgi Alanı
bendede çorum çıplagı vardi güzel ucuyordu onun dısında en iyi kusum kagıt mavi oldu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
erdekli_krallar' Alıntı:feleksizler hakkındaki cevabınızı bekliyorum ali hakan bey
erdekli_krallar' Alıntı:ali kemal abi kusura bakmayın ilk yazımda yaşınıza bakmadım onun için arkadaşım yazmışım benim merak ettigim feleksizleri bu sitede anlattım demişsiniz yazınızda ve bana özelliklerini ve feleksiz ismini nerden aldıgını sormuşsunuz merak ettigim bu kuşlar hakkında bilginiz nerden duymamı sadece yoksa o soydan kuşlarınız oldumu olduysa nerden elinize geçtigini merak ettim yanlış anlamayın sakın sizi yalancı çıkartma niyetiyle sormuyorum çünkü bu kuşlardan erdek dışında kimsede yok biliyorum kırıkkaledeki kuşçu abiler ve bu kuşların esas sahibi metin abi bizden kırıgıda olsa varsa yollamamızı istediler o sebebten dolayı merak ettim bu kuşlar hakkındaki bilgilerinizin kaynagını....ERDEKTEN Saygılar