Bursa' dan Sinan' ın KELEBEKLERİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sinan@eroğlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 71
  • Görüntüleme Görüntüleme 14K
ğerçi arkadaşım kuşuna ğöre fiyat her zaman değişir ama genel olarak takım 100 le 200 arası değişiyor, ben üretip satıyorum ama kuşlarımın hepsi aynı kan olduhu için ğaran tiveriyorum sayğılarım la :slm:

abi maşşallah kuşlarınızın hepsü çok güzeller bende bursadan dolapçı bakıyorum siyah çakallardan bayadır aradım satmak isterseniz sizn kuşlarınızdan görüşelimmi mrtoktay_92 @hotmail.co m

:banane: kırmızıların kafaları bıraz donek gıbı duruo ama kafa kuyruklar guzel ellı ayaklı masallah

VALLAHİ KARDEŞİM BU KONUDA DEDİKLERİN DOĞRU ÖZELLİKLE BİZ DAMIZLIKÇILAR İÇİN KUŞUN KENDİNDEN ÇOK GEÇMİŞİ DE ÖNEMLİ AMA YİNEDE KUŞ KENDİNİDE %85 VERİR
GEÇMİŞİ TABİKİDE ÖNEMLİ AMA ALINAN YAVRU ANNE BABAYI GARANTİ EDER BENDE SANA KISMETSE YAVRULARIMI 3-5 GÜN İÇİNDE FOTLARDAN GÖSTERİRİM..
BENİM İÇİNDE ÇOK ÖNEMLİ BENDE ALMIYORUM ÇÜNKÜ...
SELAMLAR KENDİNE İYİ BAK...

sinan bey maşallah kuşlarınız çok güzel allah bol yavrular versin gördüğüm kadarıyla salmda besliyosun kuşlar oyunlumu

kuşların çok güzel ve kümesin çok temiz ve örnek gösterilicek bi kümes havalarıda umarım güzeldir tüyü kadar ömrü olsun

sinan arkadaşım galacaların güzel rabbim tüyü kadar ömür versin bendede ayrı bir yeri vardır galaca kuşunun ama tabi ben daha çok baska kelebeği seviyorum şimdi bilindik araştırılmış izlenilmiş bir çift mavi galaca damızlığım var onlarla uğraşıcam kısmet bakalım.özellikle kara galacalarını beğendim rabbim nazar değdirmesin bol keyif yapman dileğiyle allaha emanet ol

sinan kardes
donek kusunun kafalarına benzıo demek ıstedım bırazdaha dolgun kafalar gaga fazla cıkıntılı durmuo dıgerlerıne gore ok

sinan arkadasım kuşların maşallah çok güzel hepsi birbirinden degerli uygun olursa senden bir çift mavi çakal almak isterim ben beyazıtta oturuyorum cevap verirsen cok sevinirim

Kuslar Cok Guseller masallah paylasım için tsk ler :heyo:

Slm sinan bey kuşlarınızın maşallahı var kostüm olarak harikalar oyun olarakta öledir umarım.bol yavru almanız dilegiyle.UŞAK'tan SERDAR ARSLAN...

Maaşallah kuşlarınız bir harika.Umarım performanslarıda iyidir.

sinan Öztekin
Saygılar...

yusuferen' Alıntı:
sinan bey maşallah kuşlarınız çok güzel allah bol yavrular versin gördüğüm kadarıyla salmda besliyosun kuşlar oyunlumu
öncelikle ilgilendiğin için teşekkür ederim.. gerci biraz geçoldu ama çakallarımdan siyah cakallarımın havadaki dönüşünü seyretmeye doyamassın.. diğerleri için garanti veremicem cünkü onları denemedim.. saygılarımla :slm:

kelebekçi ibrahim' Alıntı:
sinan arkadaşım galacaların güzel rabbim tüyü kadar ömür versin bendede ayrı bir yeri vardır galaca kuşunun ama tabi ben daha çok baska kelebeği seviyorum şimdi bilindik araştırılmış izlenilmiş bir çift mavi galaca damızlığım var onlarla uğraşıcam kısmet bakalım.özellikle kara galacalarını beğendim rabbim nazar değdirmesin bol keyif yapman dileğiyle allaha emanet ol
ibrahım arkadaşım ilgilendiğin için teşekkür ederim.. senin kuşlarınıda gördüm güzel bişey soracam bizdeki cakal ırkı galaca olarakmı sıfatlandırıyonuz.. sakaryaya burdan cok derin içten saygılarımla bursadan cakalcı sinan arkadaşın.. kendine iyi bak :slm:

Değerli arkadaşım sinan bey siyah cakalların dönüşünün güzel olduğunu söylüyorsun.sitede sizinle daha önce tanışmış olsaydım ,eylül ayında bursaya araba almaya geldiğimde sizinle tanışıp ve siyah cakalları izleme fırsatını bulurdum.Pacalı siyah cakalların yeri bende çok ayrı.SAYGILAR.

sinan@eroğlu' Alıntı:
kelebekçi ibrahim' Alıntı:
ibrahım arkadaşım ilgilendiğin için teşekkür ederim.. senin kuşlarınıda gördüm güzel bişey soracam bizdeki cakal ırkı galaca olarakmı sıfatlandırıyonuz.. sakaryaya burdan cok derin içten saygılarımla bursadan cakalcı sinan arkadaşın.. kendine iyi bak :slm:

evet sinan arkadaşım bizim burda baska kelebek ve galaca kelebek olarak adlandırılır burda hep böle.ayrıca ben sakaryadan değilim istanbuldanım ben.bursayada en içten saygılarımla allaha emanet ol görüşmek üzere

KADEŞİM KUŞLARIN BİR HARİKA BAYILDIM.GÜLE GÜLE BESLE SALIKLI BİR ŞEKİLDE UÇURMAN DİLEGİYLE :tamam: :evet:

serkan boncuk' Alıntı:
sinan arkadasım kuşların maşallah çok güzel hepsi birbirinden degerli uygun olursa senden bir çift mavi çakal almak isterim ben beyazıtta oturuyorum cevap verirsen cok sevinirim
:slm: serkan arkadaşım numaram_0535_497_04_06 ne lazım sa ayarlamaya vermeye çalışırım,elim de ğeleni yapma çalışrım.

arslan64' Alıntı:
Slm sinan bey kuşlarınızın maşallahı var kostüm olarak harikalar oyun olarakta öledir umarım.bol yavru almanız dilegiyle.UŞAK'tan SERDAR ARSLAN...
öncelikle kuşlarımın hakın da söylediklerin için teşekkür ederim,senin kilerede baktım ğerçek ten kuşların ğüzel ve havada eğer ben de kuştan anlıyorsam ki serdar kuşlarının havada motor ğibi döndühünü söyleyebilirim,seninle tanıştıhıma çok memnun oldum :tamam: :slm:ibo

tekço' Alıntı:
Değerli arkadaşım sinan bey siyah cakalların dönüşünün güzel olduğunu söylüyorsun.sitede sizinle daha önce tanışmış olsaydım ,eylül ayında bursaya araba almaya geldiğimde sizinle tanışıp ve siyah cakalları izleme fırsatını bulurdum.Pacalı siyah cakalların yeri bende çok ayrı.SAYGILAR.
mehmet abi senin le tanıştıhıma memnun oldum. olsun abi kısmet değilmiş hem onları sata sata şu an 2 çift kaldı onları da damızlıha attım kanı kaybetmemek için bursa da kuşçu çok olduhu için uçurmak cesaret istiyo malesef abi kuş yakalıcam derken balkon dan düşçekler,mehmet abi ben onları şim di zaten hızlandırıyordum balıkesire yolum düşerse 1,takım hediyede ederim bursa dan SİNAN KARDEŞİN :slm:

yoruma gererk yok bence kuşlar kendini anlatıyo ztn

abisi kuşların çokgüzelmiş ben bıraktım ama izleyerek nefsimi körlüyorum evden dolayı besleyemiyorum müstakil eve geçinceye kadar beslemiyecem ama ogüne kadar burdaki kuşlardan arkadaşlardan sagolsun elime almadan uçurmadan idare ediyoz allah tüyü kadar ömür versin mersinden antepli ismet

selam kuslarınn hosuma gitii ben kara kaflarlaa ilgileniyorum bir gun senin kuslarınaa bakmaa fırsatımız varmı acaba bende bursalıyım msnn adresini ekledim bir gunn konusalım

Way burda kimleri görüyorum Sinan kardeşim nasılsın bakalım ben Fatih valla fotoğraflara baktım şimdi hiç abartısız söylüyorum kuşları yakından gören biri olarak,bu fotolarda göründüğünden en az 2 kat daha güzel bu bir abartma değil.Yakışır kardeşime en güzeline layıksın.Bir ara bende koyarım benim kuşların fotosunu ama oyun ve performans kelebeklerini buraya koymanında pek mantıklı olmıcağını düşünüyorum.

LaZKoPaT' Alıntı:
Way burda kimleri görüyorum Sinan kardeşim nasılsın bakalım ben Fatih valla fotoğraflara baktım şimdi hiç abartısız söylüyorum kuşları yakından gören biri olarak,bu fotolarda göründüğünden en az 2 kat daha güzel bu bir abartma değil.Yakışır kardeşime en güzeline layıksın.Bir ara bende koyarım benim kuşların fotosunu ama oyun ve performans kelebeklerini buraya koymanında pek mantıklı olmıcağını düşünüyorum.[/quo : :anaa: kuş döndürme dürme ustası fatih :slm: o fatih nabıyosun ya nasıl ğidiyo aklıma bile ğelmezdi buraya ğireceğin kuşlarımın hakkındaki yorumların için teşekkür ederim ama senin kileride üye arkadaşlarla baylaşman çok ğüzel olurdu arkadaşlar dönüşlerine tav olacaklarına inanıyorum çün kü sen dön miyecek kuşa kuş demiyosun bizzat ben ğördüğüm için çok mutluyum herkezle paylaşmanı isterim çok iyi arkadaşlar edindim burda senıde bu zevkı tatmanı isterim milleti bu zevkten mahrum etme.bide sana da sorayım kaplan veya şeşş dişi lazım bana acil kdib ğrş .

Geri