Bursa' dan Sinan' ın KELEBEKLERİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sinan@eroğlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 71
  • Görüntüleme Görüntüleme 14K
sinan bey merb bende kelebek meraklısıyım
ama yenı yeni başlıyorum beslemeye bursada uludağ ünüversitesiinde öğrenciyim kemelpaşa kelebekleriniz çok güzel onlardan nasıl edınebilrimi bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.teşekkürler şimdiden

kelebekleriniz çok güzel maşallah;bende istanbulda kelebek besliyorum yeni başaldım
ama sizdeki k.paşa kelebeklerinden bulamıyorum bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.

abi güsle kuşlar aab bide sen bnm meslek taşımsın :D abi ben e.m.l. lise 2 ye gidiyom torna bölümündeyim
süper kuşlar maş.
KUBİLAY saygılarımla......

ahıskal kartalı' Alıntı:
sinan bey merb bende kelebek meraklısıyım
ama yenı yeni başlıyorum beslemeye bursada uludağ ünüversitesiinde öğrenciyim kemelpaşa kelebekleriniz çok güzel onlardan nasıl edınebilrimi bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.teşekkürler şimdiden
vallahi arkadaşım istersen ben sana tel. numu vereyim ğerekırse seni yönlendiririm ya ben ayarlarım ben de varsa istediğin yoksa da başkasından ayarlamaya çalışırım tatile ğitçem diye hep sattıyorum isteğine ğöre sana ayarlarız tanıştıhıma memnun oldum.ğrş****05354970406

öncelikle maaşallah diyelim çünki nazara çok inanırım allah bol ve sağlıklı yavru almayın nasip edsin inşallah eline sağlık
bende bursa kemalpaşalıyım.

abi kuşların cok güzel cok güzel yavrular almışsın tebribrik ederim. (:

kardeşim oncelikle sunu soyleyım kusların cok guzel canlı olark gordum allah emeklerini boşa cıkarmasın istediğin hak etdığın yerlere gelirsin inş. saygıLar Baskacı
Ayhan

mertcanbrs' Alıntı:
kardeşim oncelikle sunu soyleyım kusların cok guzel canlı olark gordum allah emeklerini boşa cıkarmasın istediğin hak etdığın yerlere gelirsin inş. saygıLar Baskacı
Ayhan
:slm: ayhan kardeşim teşekkür ederim daha yolun başındayım ama ben bi işi severek yaparım senın kiler ğibi ben de çakal kuşların da işallah emeklerimin karşılığını alırım hak ettihimi düşünüyorum ğerçekten senin kuşlarını bizzat yakın dan ğördüğüm için çok şanslıyım herkese nasip olmaz yarışmalık kuşları ğörmek övülcek bi tarafı yok zaten kuşların konuşuyo allah ğönlüne ğöre versin sayğılarımla BURSA DAN ÇAKALCI SİNAN

en baştaki kafa kuyruklar süper oyunları icin mi kostümü icin mi bakıyorsuunuz ??

:slm: kostümleri için bakıyodum karafaları ama onları hepsini yavruları ile beraber sattım yazlık ta idim kusura bakam cevap biraz ğeç oldu .

Geri