A
Anonymous
Misafir
Re: BURSA KUŞ PAZARI PİYASASI
Merhabalar ,İlginize çok teşekkür ederim.
Kırmızı akkanat veyaz akkuyruk''makaracı'' Bursa da nalbant da deniyor bu ırkı sormuştum Dünya da Çakal Roller olrak tanınan bir ırk.Bu ırka pazardan rastladınız mı?Yine soruma ek olarak bursa da sarı çakal var mı? pazarlara çıkıyor mu?
sarı çakal ve kırmızı çakalı kastetmiştim.Bigi paylaşımınız için şimdiden teşekkürederim.
tearfulchild' Alıntı:redhotchilipeppers' Alıntı:Merhabalar Serdar bey aktardığınız bilgiler için öncelikle çok teşekkürederim bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim Bursa da ÇAKAL görüyormusunuz özellikle pazarda görüyorsanız ne sıklıkta ve ne tür çakallar var?
Merhaba kardeşim, Çakal derken ne kastetttin, çünkü çok karışık, mavi çakal kırmızı çakal kara çakal sarı çakal saya ırklarına ait, ama burda çakal dedinmi makaracı olan ırkımız akla gelir ve renkleride birdir,
Bana tam olarak hangi cinsi sordugunu soylersen sana yardımcı olabilirim.
tesekkurler
Merhabalar ,İlginize çok teşekkür ederim.
Kırmızı akkanat veyaz akkuyruk''makaracı'' Bursa da nalbant da deniyor bu ırkı sormuştum Dünya da Çakal Roller olrak tanınan bir ırk.Bu ırka pazardan rastladınız mı?Yine soruma ek olarak bursa da sarı çakal var mı? pazarlara çıkıyor mu?
sarı çakal ve kırmızı çakalı kastetmiştim.Bigi paylaşımınız için şimdiden teşekkürederim.