BURSA KUŞ PAZARI PİYASASI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SerdarBRS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 66
  • Görüntüleme Görüntüleme 26K
Re: BURSA KUŞ PAZARI PİYASASI

tearfulchild' Alıntı:
redhotchilipeppers' Alıntı:
Merhabalar Serdar bey aktardığınız bilgiler için öncelikle çok teşekkürederim bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim Bursa da ÇAKAL görüyormusunuz özellikle pazarda görüyorsanız ne sıklıkta ve ne tür çakallar var?

Merhaba kardeşim, Çakal derken ne kastetttin, çünkü çok karışık, mavi çakal kırmızı çakal kara çakal sarı çakal saya ırklarına ait, ama burda çakal dedinmi makaracı olan ırkımız akla gelir ve renkleride birdir,
Bana tam olarak hangi cinsi sordugunu soylersen sana yardımcı olabilirim.
tesekkurler

Merhabalar ,İlginize çok teşekkür ederim.

Kırmızı akkanat veyaz akkuyruk''makaracı'' Bursa da nalbant da deniyor bu ırkı sormuştum Dünya da Çakal Roller olrak tanınan bir ırk.Bu ırka pazardan rastladınız mı?Yine soruma ek olarak bursa da sarı çakal var mı? pazarlara çıkıyor mu?

sarı çakal ve kırmızı çakalı kastetmiştim.Bigi paylaşımınız için şimdiden teşekkürederim.

Valla pazardaki kuslarin hepsine nerdeyse bir bir bakarım ve nerde bir cakal görsem gözüm seyirir incelerim :utangac:

Bu pazar inanirmisin 1 tane gözüme carptı fiyatını sormadım akkanat cakal idi.

Bundan 2-3 hafta once birisi cikarmis pazara 6 adet akkuyruk çakal, 50 ytl istiyordu takımına,
yani tam olarak çakal bulmak cok zor, zaten burda pazara düşmez öyle kuşlar el altından yada mezatlarda uçuk fiyatlara satılır..

tearfulchild' Alıntı:
Valla pazardaki kuslarin hepsine nerdeyse bir bir bakarım ve nerde bir cakal görsem gözüm seyirir incelerim :utangac:

Bu pazar inanirmisin 1 tane gözüme carptı fiyatını sormadım akkanat cakal idi.

Bundan 2-3 hafta once birisi cikarmis pazara 6 adet akkuyruk çakal, 50 ytl istiyordu takımına,
yani tam olarak çakal bulmak cok zor, zaten burda pazara düşmez öyle kuşlar el altından yada mezatlarda uçuk fiyatlara satılır..

Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler.Çakal Roller''makaracı''korunması gereken bir ırkımız Bursa pazarı da bunun bir göstergesi!Kendi çapımda yaptığım genel gözlemlemeler bunu gösteriyor gerek kostümüyle gerekse performansı ve makarasıyla,zekiliği ile her zaman besleyiciye hitab eden bir ırk olmasına rağmen son yıllar da çakal ırkı günden güne yok oluyor dikkat etmemiz gerekiyor bu güzel değerlerimizi yurdumuzda korumalıyız dostlar.

Saygılarımla.

Sonuna kadar size destek veriyorum, soylediklerinizde cok haklısınız, umarım layik oldugu yerrlerde görürüz çakal (Nalbant) ırkımızı ilerleyen donemlerde.

selam arkadaşlar arkadaşlar istanbulda da aynı kuş piyasası çok kötü nedeni bence artık yavru ve yetişkin ölümleri çok az etkili ilaçlar var yetiştiricilerin yüzde 90 ı bilinçli kuşlarda doğal olarak heryerde bolluk var çok olması sebebiyle de ucuz not:iyi kuş iyi para SAYGILAR

arkadaşım memnun olurum. ben kestelde öğretmenim. ramzan bayramından sonra pazarda görüşelim. adana ırkı almak isiyorum.

hakansia' Alıntı:
arkadaşım memnun olurum. ben kestelde öğretmenim. ramzan bayramından sonra pazarda görüşelim. adana ırkı almak isiyorum.

Tabiki yardimci olabilirsem ne ala. [email protected] Msnim bu eklersen gorusuruz.

İstanbul kuş pazarında her turlu kuş bulmak mumkun, yanlız kaç haftadır kırmızı akkuyruk çakal arıyodum bulamadım ,gecen hafta sonu almak kısmet oldu 15 lira verdim,hafta içide bazen semtimizdeki mezatlara takılıyorum akşamları ,gözlemlediğim kadar ile kelebek olarak en cok tel kuyruklar revacta,bir çift cikolata tel kuyruk 70 e gitti.Bunun yanında mardinler,baskalar eskisi kadar gözde olmasada talep var yinede.

SEDAR KARDEŞ ADANA IRKI BESLEYEN TANIDIĞIN VAR MI? BURSAADA BESLEYEN AZ GALİBA

hakansia' Alıntı:
SEDAR KARDEŞ ADANA IRKI BESLEYEN TANIDIĞIN VAR MI? BURSAADA BESLEYEN AZ GALİBA

Maalesef Sade Adana besleyen tanidigim yok, Tek tük arkadaşlarımın kümeslerinde görmüşlüğüm var, fakat pazarda tek tükte olsa bulunabiliyor.

tearfulchild' Alıntı:
Ben Burada BURSADA iyi Kuşların derneklerde mezatlar aracili ile satildigini soyluyebilirim, bilhassa iyi taklaci guvercinler mezata goturuluyor, zaten şebab,altinbaş vs gibi kuslar imkansiz pazarlarda, 1 kere denk geldi adam 300 ytl cekiyordu altinbaslara yanina ugrayan bile olmuyordu :) insanlar artik pazara getirilen kusunda bu kadar paralar etmiyecegine inanir oldular, Iyi bir Kelebek bakicisi ol , Gözün gibi bak, besle büyüt, Aman orasi boyle oldu aman surasi boyle oldu aman hastaydi vs... Pazarda satmak istesen 10 ytL anca verirler, küfür eder gibi insana, ben dagitmayi tercih ediyorum, Icim rahat oluyor, ucuza gitti o kadar besledim buyuttum derdi yok, Emin ellerde biliyorum, hic yoktan tesvik ediyorum..
Yapilicak baska bir $ey kaldimi ki?
selam ben istanbuldan erdinç böyle insanlar kaldımı ya ticareti düşünmeden konuşan nadir insanlar soruyorum kaldımı yaşını bilmiyorum ama helal olsun abim sana işte olay bu işte yaradana değer bu birkere daha sana helal olsun bundan sonra benim abimsin nediyeyim [email protected] ekle tanışalım senle abi senin hayat tecrübenden faydalanmak isterim teşekkürler saygılar bende altınbaş almak istiyorum nerden alabilirim yardımcı olursanız sevinirim

Sağol Kardeşim Ama Bu Sitede Benim Tanidigim Her insan bunu böyle düşünür, farkli düşünende olabilir, Şayet sen burdaysan bizimle berabersen, Burda Maddiyat söz konusu değildir.
Ama herkezede saygimiz sonsuzdur.

Re: BURSA KUŞ PAZARI PİYASASI VE RESIMLERI

Sevgili Arkadaslar 12.10.2008 Rarihli Bursa Kus pazari resimleridir..
Sevgili redhot... Huseyin Pazarda fazla oynar yoktu resim cekmedim, birazda gec gittim iyi oynarlar varsada sabah gitmislerdir, arkadaslari bursa kus pazari hakkinda bilgilendirmek hakkinda tanitici fotolar yayinlayacagim..
Tesekkurler..

kelebekler fena değilmiş, fiyatları neydi acaba

cok güzel bir sey keske bizde muğlada böyle birsey yapabilsek

dushekimi' Alıntı:
kelebekler fena değilmiş, fiyatları neydi acaba
Kırmızı Baskalar Takım 60 YTL
Sarı Baskalar Takım 70 YTL
Kırmızı Karanfiller Takım 70 YTL

tam olarak eski santral garajının alt kısmında mı kuruluyor? birde adana ırkı varmıydı pazarda?

ben mustafakemalpaşa dan samet garip abiler herkez biliyo ki iyi kuş iyi para bursadaki kuşçu arkadaşlarımızı mezatımıza bekliyoruz görün ki pazara benziyomu bende 80 tane güvercin var daha kuşlarım mezattan satılmadan geri dönmedi ve o ortamın güzelliği gerçekten görülmeye deyer.herkeze saygılar.cep no:5358343941

ne hoş sizin yine bir pazarınız var bizim burdada vardı fakat belediye tarafından yasaklandı söylenene göre manisayı pilot bölge tahin edilmiş oyüzden yasaklanmış tabiki üzerine gidilmiyor diye sanırım yasak. ama hiç olmazsa ihtiyaç olan kuşların teminini buradan daha hesaplı alıyorduk kuş kümeslerinde pahalı olan herşey biraz daha hesaplı oluyordu artık nasıl olacak bilmiyorum. sitede yapılan satış ilanlarına bakarak alacagiz sanırım ama kuşları nasıl alıcaz onu düşünüyorum izmir yakın problem olmaz ama begendigimiz kuşlar diğer illerde olursa bunu nasıl halledecegiz :? :b

Mrb arkdaşlar,ben yeni yeni güvercin beslemeye başlayacam.daha hiç bir tecrübem olmadı güvercinlerle ilgili.yeni başlayan biri için hangi tür veya hangi cins güvercinler önerirsiniz ve fiyat aralığınıda söylerseniz çok mutlu olacağım.böle bir forum açtığınız için teşekkür ederim. :tamam:

sa. bişi sorcam bu bursada güvercin pazarı tam olarak nerde kuruluor açık adres verebilecek arkadaşlar var mı biz kocaelinden gelicez kısmet olursa hiç bilmiyoruz bursa merkez demi açık adres verirseniz çok memnun olurz..

Sevgilerle.. AHMET ÜZÜMCÜ

slm abi ama resim gözükmüo hı bide adana beslemek isteyen warsa yardımcı olrum her türlü aldıgım fiyata satarım hiçte zoruma gitmes ama kargo üçretine karışamam ... [email protected]

kankam bende dayanamadım siteye üye oldum güzel paylaşımlar vede işler yapıyorsun arkandayım başarıların devamını bekliyorum ayrıca tüm güvercin sevenlere BURSADAN selamlar....

ercanka' Alıntı:
kankam bende dayanamadım siteye üye oldum güzel paylaşımlar vede işler yapıyorsun arkandayım başarıların devamını bekliyorum ayrıca tüm güvercin sevenlere BURSADAN selamlar....

Hosgeldin canum, Zaten butun organizasyonlarimda yanimda sen oluyorSun daha ne arkandayim diyorSun :)

uzumcuu' Alıntı:
sa. bişi sorcam bu bursada güvercin pazarı tam olarak nerde kuruluor açık adres verebilecek arkadaşlar var mı biz kocaelinden gelicez kısmet olursa hiç bilmiyoruz bursa merkez demi açık adres verirseniz çok memnun olurz..

Sevgilerle.. AHMET ÜZÜMCÜ

Bursada Kus pazarı ESKİ HAL'in alt tarafında Atıcılarda Kuruluyor, Merkezde diyebiliriz burasina Gelmek Isterseniz, Geleceginiz Günü Haber Verirseniz size yeri konusunda yardımcı olmaya calısırım.

tearfulchild' Alıntı:
Ewt bu konuda hem fikiriz, Ben yediklerinin hesabini yapmiyorum, Fakat oyle insanlar var.. ßenden kusu aliyor adam 15 ytl ye az ileride 25 ytl den satiyor bu ayiptir bu nankörlüktür, bu bu sanata emek veren insanlarin emeklerini ziyan etmektir.
PARA İÇİN BU GUZEL HAYVANLARI KULLANAN, BUNLARIN UZERİNDEN RANT SAGLAMAK AMACLI KUŞ BESLEYEN kişileri Şiddetle yuregimle kiniyorum...
Doğanin bize bahsettigi bu guzel RENKLERİ el ele koruyalim.. Onlar Sevilmeye değer varliklar..
EN iyisinden En kötüsüne Tüm KUşlarım çocuklarım Onlari deli gibi seviyorum (:
helal helal helal :oley: :oley: :oley:

ne yaptın sen millet evinden o fiyata kuş satamıyo pazar fiyatı düşüktür ama işe yarar kuş bulamazsın evden almaya kalkarsanda fiyat biraz pahalı gelir kimsede kümesinin direğini vermez garantili kuş almak istiyorsan ne bakacağına karar ver baştan son yıllarda kuşlar ikiye ayrılıyor uçuş kuşumu bakmayı düşünüyorsun yoksa damızlıkmı ona karar ver ii uçsun güzel dönsün istiyorsan bende bi kümes var . bende bursadanım . dönüş kuşunda renk aranmaz haberin olsun .

vedat__' Alıntı:
ne yaptın sen millet evinden o fiyata kuş satamıyo pazar fiyatı düşüktür ama işe yarar kuş bulamazsın evden almaya kalkarsanda fiyat biraz pahalı gelir kimsede kümesinin direğini vermez garantili kuş almak istiyorsan ne bakacağına karar ver baştan son yıllarda kuşlar ikiye ayrılıyor uçuş kuşumu bakmayı düşünüyorsun yoksa damızlıkmı ona karar ver ii uçsun güzel dönsün istiyorsan bende bi kümes var . bende bursadanım . dönüş kuşunda renk aranmaz haberin olsun .

Sen ne diorSun söylediklerinden hic birsey anlamadim, kuş satmak istiyorSan Güvercin SAtmak Istiyenler kisimina git. Burasi Piyasa yapma Yeri Degildir.. Paylasimdan baska piyasa yapmak düşüncesindeysen başka sitelerde bunu gerceklestirebilirsin ama burda ASLA...
Mademki Dönüş Kuşu besliyorSun o zaman neden Besledigin IRK'a diğer yazdın?

selam arkadaşlar

Bursa kuş pazarında bulgar kuşları cıkarmı? mesela Bemkalar,Palbenliler,Akmanlar
bilgisi olan varsa lütfen yazabilirmi,

Geri