BURSA KUŞ PAZARI PİYASASI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SerdarBRS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 66
  • Görüntüleme Görüntüleme 26K
ergolayfa' Alıntı:
selam arkadaşlar

Bursa kuş pazarında bulgar kuşları cıkarmı? mesela Bemkalar,Palbenliler,Akmanlar
bilgisi olan varsa lütfen yazabilirmi,
Evet kimi zaman bemkalar gözüme çarpmakta pazarda,akman hiç pazrda görmedim,palbenliler ırkını ise hiç görmedim.

arkadaşlara katılıyorum bende bir bursalı olarak pazardan memnun değilim fakat biz bursalılar olarak bu sonu kendimiz hazırlamadıkmı ilçelerimizden kuşları ile ünlü KEMALPAŞA ilçesinden kendi ellerimizle toptan 4/6 ytl arası nekadar sıradan kuş varsa kümes kaldırıp alanların pazarda kemalpaşa kuşu şöyle döner böyle oynar diyerek yalanlara kanıp sunni şişirme fiyatlara eyvallah çekip rengine gagasına aldanıp damızlığa ayırarak altındanda kötü yavrular alıp işe yaramaz olduğunu anladığımız kuşları zararın neresinde dönersek kardır politikasıyla en az aldığıımız fiyata elden çıkarmak için yalanlara ortak olmadıkmı. şimdide yardımcı olunmasını istediğimiz arkadaşlara piyasa şöyle kötü böyle kötü deyip ahkam kesmemiz yersiz kuşu yerinden alacaksın kostümü kadar oyununu ve altından gelen yavruları gözünle göreceksin başka türlü iyisini bırakın idare ederini bile bulmak yalan oldu.Karakuyruk ve şeşten bahsediyor arkadaşımız bende şeş hastasıyık kaplan,şeş kafa ve böcek şeş besliyorum ve aynı kan yavru almaya dikkat ediyorum 11ay makaslı bırakıp kanat verdiğimde geri giden eski yerini bulan damarlı kuşlarım var ve vazgeçmem mümkün değil bu kuşların yavrularının çiftini 100 ytl den aşşağıda kimseye vermedim bugüne kadar kartların fiyatlarını ağzıma dahi almak istemiyorum bursada maalesef kuş piyasası bundan ibaret pazardan kuş almak tamamiyle kumar hemde büyük kumar eğer bu riski göze alıyorsan emin olduğun ve güvendiğin satıcılardan kuş alacaksın mesajı yazan arkadaşıma sesleniyorum bursa pazarına gelirsen ve kuş almak istersen oynaycıların olduğu bölümde ilaç satan abimizin yanında MOLLA EKREM denen bir abimiz var gel kuşu ondan al ve arkana bile bakmadan çek git yardım istersen profilimde msn adresim ve telefonum var seve seve yardım ederim

dostkeno yorumların icin tesekkur ederim, sayfanın basından beri anlatmaya calıstıgımız seyleri yinelemissin, ama ne yapabilirizki, Bu Surecte icimizde kus SİMSARLARI oldugu surece daha iyiye gitmemiz cok ama cok zordur..

ben bursa mustafakemalpaşadan samet garip biliyoruz ki türkiye bi mali kriz yaşıyo ama ben güzel veya bu kuşu illa alıcam dediğim zaman ben ve benim gibi yüzlerce kişi parayı basıp almaya çalışıyo arkadaşlar pazara nekadar iyi kuşlar çıkıyo bunu sorgulayalım ve unutmayalım ki iyi kuş iyi para saygılar eralp_1616@

arkadaşlar bursada bulgara gıdıp gelen muhacırlar vardır illakı muhacır tanıdıklarınız vardır onlardan rica edin getirme sansları varsa getirirler haskovo kuscu coktur bide kuzey bulgarda shumen(şumlu)ruse(rusçuk)targovishte(eskicuma)razgrad buradan tanıdıklarınız varsa getırme ımkanları olur

slm artkadaslar ben bir adanalı olarak sizlerde yardım istiyorum madem kuslar para yapmıyor size teklifim var bana 1 cift kaplan (şeş) kafadan cilli yani hüseyin zabunun kaplanlarından,ve iyisinden hunkari lazım satan arkadaslar varsa irtibata gecelim 05354082004 [email protected] bana ulasabilirler veya meilatabilirler

Re: BURSA KUŞ PAZARI PİYASASI

SerdarBRS' Alıntı:
Ben Burada BURSADA iyi Kuşların derneklerde mezatlar aracili ile satildigini soyluyebilirim, bilhassa iyi taklaci guvercinler mezata goturuluyor, zaten şebab,altinbaş vs gibi kuslar imkansiz pazarlarda, 1 kere denk geldi adam 300 ytl cekiyordu altinbaslara yanina ugrayan bile olmuyordu :) insanlar artik pazara getirilen kusunda bu kadar paralar etmiyecegine inanir oldular, Iyi bir Kelebek bakicisi ol , Gözün gibi bak, besle büyüt, Aman orasi boyle oldu aman surasi boyle oldu aman hastaydi vs... Pazarda satmak istesen 10 ytL anca verirler, küfür eder gibi insana, ben dagitmayi tercih ediyorum, Icim rahat oluyor, ucuza gitti o kadar besledim buyuttum derdi yok, Emin ellerde biliyorum, hic yoktan tesvik ediyorum..
Yapilicak baska bir $ey kaldimi ki?

S.a serdar bana bursada mavi cakal lazm 1 cift güzel kelebeklerin varsa alıcıyımm.

Geri