fenerlimami
Üye
- Ad Soyad
- muammer taşdelen
- Meslek
- fotoğrafçı
- İlgi Alanı
- Köpekler
Özgür kardeşim kuşların ve kümesin çok güzel . Allah tüyleri kadar ömür versin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fenerlimami' Alıntı:Özgür kardeşim kuşların ve kümesin çok güzel . Allah tüyleri kadar ömür versin.
raif64' Alıntı:MAŞALLAH allah nazardan saklasın kuşların çok güzel
Çok kuş beslemek daha zevk veriyor insana abi, ama hepsinin düzgün ve sağlam damarları olması lazım. Dönüş de tam oldu mu deyme keyfine..fuatkara57' Alıntı:maaşallah sizinki dönek çiftliği
Kuşlar yürürken şık şık halka sesleri çıkıyo o ses de çok hoşuma gidiyo ve benim gözüme böyle çok güzel görünüyorlar. Her dönek yavru bakmıyo , mesela mardin yada kelebek ırkı çok güzel yavru büyütür ama bunlar öyle değil , çift yavru büyütme oranları çok düşük. Bakıcılara damızlıkların yumurtalarını sürüyorum böylece daha iyi yavru almış olacağım. Yorumlarınız için teşekkür ederim . Saygılar..kuşçu35' Alıntı:selamlar , şu döneklere halka takmasanız daha da güzel olacak valla ) döneklerine de maaşallah ! bu arada .bakıcı makıcı hikaye dönekte yavru bakar , yeterki siz ona iyi bakın , saygılar ..
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim , Allah hepimizin kuşlarına bol ömür ve bol sağlık nasip etsin..SNRAVCI' Alıntı:ÖZGÜR KARDEŞİM SENİN KUŞLARINDA GÜZEL MAŞALLAH. ALLAH TÜYLERİ KADAR YAVRU VE ÖMÜR NASİP ETSİN.
Geniş bir odada besliyorum güvercinleri, ve birçok da yavrulamaya alanları var, yavru almak için bir oda ayırdım diyebilirim. Maşallah çok da güzel yavru aldım alıyorumda. Ama birde şu hastalıklar olmasa herşey daha güzel ve daha hevesli olacak..DÖNEKCI35' Alıntı:Maşallah Özgür baya yavru almışsın biz bu seneyi es geçtik önümüzdeki yıl inşallah
En üstteki ortadan elifli kuş dikkatimi çekti biraz bilgi verebilirmisin hakkında
Çok teşekkür ederim kardeşim. Evet yavru oldukları için uçmayı seviyorlar , ve dediğim şekilde içlerinden bazıları yavaş yavaş kapatarak gelmeye başladılar. Daha güzel olacaklar elbette. Allah herkeze güzel kuşlar nasip etsin . Saygılar. :slm:SNRAVCI' Alıntı:Maşallah kardeşim. Kuşlar sağlıklı güzel.
Eminim, havada ki performansları da bir o kadar güzeldir.
denizlitavasalikastallı' Alıntı:slm özgür kardeş denizliden ali kardeşin bakıcılarla aynı yerde olmaları hiç hoş değil kuşların yerde allah emanetler güzel herzaman güzeldir sağlıkları daim olsun selamlar