hakanfiliz
Üye
- Ad Soyad
- Hakan FİLİZ
- Meslek
- Öğrenci
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teşekkür ederim.Selamlar.şenol tunç' Alıntı:Maşşallah güzel kuşlar güle güle besle,tüyü kadar ömürleri olsun inşallah.
Selamlar sağlıcakla kal.
Teşekkürler kardeşim sağolasın.canavar109' Alıntı:Maşallah çok güzeller tüyü kadar ömrü olsun .
Teşekkürler abi.Arap yavruyu denicez inşallah istediğim gibi oynar buyur gel izlemeye.Saygılar.mazidenbiri' Alıntı:maşallah hakan cok güzel kuşların var
baştaki kuşlar cok güzel eşleme olmuş
dumanlı beneklilerde güzel
arap yavru oynarsa ilk beni davet etcen izlemeye tamammmı ::)))
saygılar
Teşekkürler Özgür abi.Saygılar.0zqur' Alıntı:Maşallah güzel kuşlar. Tüğleri kadar hayırları olsun..
Teşekkür ederim.__BaDBoY__' Alıntı:güle güle beslemek ve ucurmak nasip olsun ....
Teşekkürler abi.İnşallah.hsnmsc' Alıntı:Maşallah Hakan kardeşim çok güzeller...Ağız tadıyla uçururusun inşallah...
Teşekkürler abi beğenmene sevindim.RAMAZAN ABA' Alıntı:Maşallah çok güzeller, güle güle besleyiniz ve uçurunuz tüyü kadar yaşasınlar,
Paylaşımınız için tesekkürler.
saygılarımla,
Ramazan ABA
Türker abi sen beğendiysen demekki doğru yoldayız. :evet:[email protected]' Alıntı:MAŞALLAH..
BEN BİLE BEĞENDİM.. :haha:
:tamam:
Beğenmene sevindim abi.Teşekkürler.kaan ozkoyuncu' Alıntı:zil yavruları çok bğendim emeğine saglık
Teşekkürler Türker abi. :slm:[email protected]' Alıntı:HEEPSİ GÜZEEL. :slm:
A.selam abi malesef.çetin kyr' Alıntı:slm basık perçemli & şebap beyaz mardin veya oyunlu mavi varmı