çetin kyr
Üye
- Ad Soyad
- çetn kyr
- Meslek
- serbes
- İlgi Alanı
- Kediler
perçemli sabuniler ne kadar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Satılık değiller.çetin kyr' Alıntı:perçemli sabuniler ne kadar
Teşekkürler Türker abiğcim.[email protected]' Alıntı:MAŞAALLAH.
Teşekkür ederim abi sağolasın.Khalid' Alıntı:Merhaba Hakan,
Maşallah hepsi çok güzel ve sağlıklılar.
Güzel günlerde uçurup seyretmeniz temennisiyle..
Selamlar
Khalid
Beğenmene sevindim abi.Teşekkürler.kuscu_marik' Alıntı:MASALLAH HAKAN ÇOK GÜZEL YAVRULAR GÜLE GÜLE UÇUR BESLE PAYLASIM İÇİN TESEKKÜRLER
Teşekkürler Şenol Abi.Bu sezon bereketli geçiyor.Şuan büyüyen 9-10 tane yavru var.8 tanede 2-3 gün sonra çıkcak yumurtam var .Maşallah diyeyim.şenol tunç' Alıntı:Maşşallah Hakan çok güzel yavrular almışsın,tüyü kadar ömürleri olsun inşallah,güle güle besle.
Selamlar sağlıcakla kal.
Teşekkürler Hürkan abi.Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz.hidalgoo' Alıntı:maşallah kuşların gerçektende güzel kazasız belasız besle ....hakan senin yaşın kaç bu yaşta profosyonelleş bakıcılara taş çıkartıyon valla helal sana ne diyelim
Teşekkür ederim Hayati abi.kırıkkale' Alıntı:Maşallah güle güle besle kardeşim selamlar
Teşekkürler kardeşim sağol.ŞehZade-05-' Alıntı:Maşallah hayırlı beslemeler...
Dediklerine katılıyorum Hürkan abi.Bende kafama takılan her şeyi araştırır sorarım.Daha öğrencek çok şeyimiz var.hidalgoo' Alıntı:benim için kuş beslemekte bir sanat,bu sanattan herkes anlamaz .Anlamak için çaba sarf etmek gerekir.
Daha çok acemiyiz ne diyelim ustalaşmak için bu uğraşa yılllarızı vermek gerekir.Gerçekten bişeyleri tam olarak öğrenmek istiyorsak kılı kırk yararak her konuya hakim olmak kolay değildir o yüzden herşeyi iyi araştırmak lazım.Ayriyeten ustalaşmış abilerin rehberliğine ihtiyacımız var.Ben hakim olduğun bir konu üzerinde bile mutlaka bir üstada danışırım uzun lafın kısası sen baya yol almışsın belliki dediklerimin çoğunu yapmışsın helal sana Hakan
Saygılar Hürkan TEKİN......
Teşekkür ederim abi.Selamlar.cavalli' Alıntı:sabuniler guzel kuslar ...satmayi dusunurseniz ben aliciyim ..selamlar
Sağolasın abi.Yuvalıkları temizliyordum.Hazır çıkarmışken de fotoğrafını çekeyim dedim.Mağlum biraz koku yapıyor bayada pisletmiş keratalar.Khalid' Alıntı:Maşallah Hakan, tren gibi katar katar dizilmiş yavrular.
Bence yine de bu büyüklükteki yavruları yuvada bıraksan,fotoğraf çekmek için bile almasan daha iyi olurdu.
İnşallah büyüdükleri zamanki fotoğraflarını da paylaşırsın.
Selamlar
Khalid
Teşekkür ederim.Selamlar.Pessimiste' Alıntı:Maşallah. Çok güzeller. Yavruların dizilimine de bayıldım
Teşekkür ederim.Abi elimde sadece 3.2 megapiksellik kamera var.İmkanım olsaydı yardımcı olmak isterdim.Hüseyin BAŞOĞLAN' Alıntı:Maşallah Hakan.. Yavruları daha temiz bir yerde daha kaliteli bir makinayla resimleme imkanın olursa banner-logo çalışmasında kullanmak isteriz.
Teşekkürler kardeşim sağolasın.şimşek-66' Alıntı:maşallah...