- Konuyu Başlatan
hakanfiliz
Üye
- Ad Soyad
- Hakan FİLİZ
- Meslek
- Öğrenci
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merak ettiğin için koyuyorum abi.soylemez18' Alıntı:Hakan Kendi fotonu da paylaş artık bekliyoruz :tamam:
Derslerinde de başarılı olman dileğiyle teşekkürler.hakanfiliz' Alıntı:Merak ettiğin için koyuyorum abi.soylemez18' Alıntı:Hakan Kendi fotonu da paylaş artık bekliyoruz :tamam:
Eyvallah abi teşekkürler.soylemez18' Alıntı:Derslerinde de başarılı olman dileğiyle teşekkürler.hakanfiliz' Alıntı:Merak ettiğin için koyuyorum abi.soylemez18' Alıntı:Hakan Kendi fotonu da paylaş artık bekliyoruz :tamam:
Teşekkür ederim Ramazan abi.RAMAZAN ABA' Alıntı:Maşallah çok güzeller tüyleri kadar yaşasınlar.
paylaşımınız içinde ayrıca teşekkür ederim bu arada derslerindede başarılar.
Saygılarımla.
Teşekkürler kardeşim.tetragon33' Alıntı:KOCAMAN BİR MAAŞŞALLLAAHH
Teşekkürler.Ahmet1649' Alıntı:Güzel Kuşlar aslında
Eyvallah.Derste dersi dinler, boş zamanımızdada kuş uçururuz.mehmet21' Alıntı:maşallah kardeşim...inş. öğretmen ders anlatırken sen kuşlar oynar mı oynamaz mı diye düşünmüyorsundur..
Abi kusura bakma cevap veremedim.Benim kuşa ihtiyacım yok sağolasın.FeLix_' Alıntı:maşallah maşallah
hakan aynı dönemin yavrusu 7-8 aylık uçuma - antremana hazır 2 tane çakmaklım var satılık, 1-2 hafta içinde kuş alacak olursan haber ver, daha sonrasında elden çıkarmış olurum çünki, Urfadan gelen anne babadan gelme çakmaklılar.
[email protected]' Alıntı:alın-verin ''EKONOMİ CANLANSIN ! :slm:
Abi maksat paylaşım olsun.İlerde kuşçuluğu bırakırsak kuşların bütün resimleri burda.Bakıp bakıp iç çekerim.Nabayım.Zaten bu son senem artık üniversite yolcusuyum.Khalid' Alıntı:Maşallah Hakan,
İki resim arasındaki 7 farktan 3'ü kuşların bakışları da diğerlerini bulamadım.
Yine formunda kuşların.
Güzel günlerde uçurur,izlersin inşallah.
:tamam:hakanfiliz' Alıntı:Abi maksat paylaşım olsun.İlerde kuşçuluğu bırakırsak kuşların bütün resimleri burda.Bakıp bakıp iç çekerim.Nabayım.Zaten bu son senem artık üniversite yolcusuyum.Khalid' Alıntı:Maşallah Hakan,
İki resim arasındaki 7 farktan 3'ü kuşların bakışları da diğerlerini bulamadım.
Yine formunda kuşların.
Güzel günlerde uçurur,izlersin inşallah.
Resmini koyduğumu uçurmaya başladım.5-10 dk arası uçuyor.
Bu renge ne derler ya.Kaplama tarzı ama değil.
Çakmaklıyla sabuni nin altından geldi.