Bursadan Yılanbaşlar .. Vermid0n ..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan vermid0n
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 101
  • Görüntüleme Görüntüleme 22K

vermid0n

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Semih Arslan
Meslek
Esnaf
İlgi Alanı
09102010106.jpg

14102010133.jpg

grnt010u.jpg

grnt011p.jpg

grnt012a.jpg

grnt016e.jpg

maşallah bursa oynarları çok güzeller allah nazardan saklasın.Kanı sağlam eski kuşlardan olsa gerek tüyleri kadar ömürleri olsun.

kuşların güzel kardeşim işte örnek yılanbaş böyle olur başka yerdekiler gibi deil bursa kuşu şekilde
görüldüğü bu gibi neden böyle diyosun dersen birzamanlar bazı arkadaşlarla tartışma yapmıştık bu formda var
neyse paylaşım için teşekkürler.

semih kardeşim tüylerince hayrını gör,uçumları ile ilgili bilgi verirsen sevinirim,bol yavrulu sezonlar.

SAYGILAR SELAMLAR
TURAN ONARAN

Öncelikle ve Aleyküm Selam Turan ağbi kuslarım hakkında fazla bilgi vermedim farkındayım benim kuslarımın kanı *Kiremitcilerde piç ismail *Şekrci dede *taşakcı *boyacı recep *bahriyeli mustafa kanları var . Esas mimarı Bahriyeli mustafadır. ayrıca bursada Koğukçınarda Terzi İSMET - Karabacak Mustafa ustalarım bu kuşları bakmaktadırlar. Kuşlarımın dişileri ufak çaplıdır kanat altları hepsinin siyahtır belleri biraz kamburdur eline aldığında rahatça hissedersin asla boyundan mor şal atmazlar .
Uçuş özelliklerine gelince 3 aylık yavrum minumum 2 saat uçar 17. dakkadan sonra havada takip edemessin kaybolur iniş sırasında kümesin etrafında son daireleri yaparken tam kümesin üstünde makara yapanlarım var.
İşte Ben bu kuşlara hizmet vermekteyim ...

Semih kardeşim Allah tüyleri kadar ömür versin maşallah,harika kuşlar.Zaten harika olmamaları, yukarıda belirttiğin ustaların ismini duyduktan sonra imkansız birşey.Yılanbaşlar bugüne kadar açıkçası ilgi alanıma girmeyen oynar türlerindendir.Ancak bunları gördükten sonra hani bir çift olsa kümeste iyi olur düşüncesi içerisine girdim.Dolayısıyla merağı olmayan birini bile meraklandıracak düzeyde güzeller maşallah.Uçum süreleride bana göre gayet iyi,ancak makara konusu hakkında bir yorum yapmak istemiyorum,çünkü muammalı bir konu.
Son olarak gerçektende yılanbaş görmek isteyen arkadaşlarımın bu kuşlara bir göz atıp yorumlarda bulunmasını isterim.

semih kardeşim verdiğin bilgiler için sağol ,ALLAH emeklerini boşa çıkarmasın tüylerince hayrını gör,MAŞALLAH.

SAYGILAR SELAMLAR
TURAN ONARAN

turan_44' Alıntı:
semih kardeşim verdiğin bilgiler için sağol ,ALLAH emeklerini boşa çıkarmasın tüylerince hayrını gör,MAŞALLAH.

SAYGILAR SELAMLAR
TURAN ONARAN

Eyw ağbi saol sana ve güsel yorumlarını esirgemeyen tüm arkadaşlara tşk ediyorum..

hasan karabulut' Alıntı:
kuşların güzel kardeşim işte örnek yılanbaş böyle olur başka yerdekiler gibi deil bursa kuşu şekilde
görüldüğü bu gibi neden böyle diyosun dersen birzamanlar bazı arkadaşlarla tartışma yapmıştık bu formda var
neyse paylaşım için teşekkürler.

el insaf ya sen ne kadar art niyetli bir adamsın anlamadım birisi senin canını kötü yakmış kuyruk acın büyük galiba neyse sen gibi birisine tekrar cevap verdiğim için kendime kızıyorum . Yukarıdaki tavrımdan dolayı tüm kuşcular org üyeleri arkadaşlardan özür diliyorum daha yeni oynar beslemeye başlayıp da ahkam kesen insanlara karşı biraz tahamülsüz oluyorum kusurabakmayın....

cok güzel kuslar arkadas nerden katiliyorsun

semih kardeşim selamlar.kuşların çok güzel fakat bana biraz iri gibi geldi.yanlış anlaşılmak istemem acaba yılanbaş kuşlarının özelliğimi bu merak ettim.yada resimden kaynaklanıyor olabilir.bende bursa bakıyorum.sitede görebilirsin.eğer irtibat bilgilerini verirsen sana ziyarette bulunmak isterim.bol yavrulu günler.

aygan' Alıntı:
semih kardeşim selamlar.kuşların çok güzel fakat bana biraz iri gibi geldi.yanlış anlaşılmak istemem acaba yılanbaş kuşlarının özelliğimi bu merak ettim.yada resimden kaynaklanıyor olabilir.bende bursa bakıyorum.sitede görebilirsin.eğer irtibat bilgilerini verirsen sana ziyarette bulunmak isterim.bol yavrulu günler.

Aygan kusların iriliği diee bi şey söz konusu deil standart ölçülerinde hepsi yakından görmeni tavsiye ederim ben altıparmakta çalışıyorum müsaitsen bi çayımı içmeye uğrarsın hem konuşuruz hem yakından görürsün kusları ..

semih kardeşim bana öyle gelmiş olabilir kuşların çok güzel allah can pekliği versin.tabiki çayını içmek ve kuşlarını yakından görmek isterim.tam olarak nerde olduğunu yazarsan ve tel verirsen seninle irtibat kurarım. Görüşmek dileğiyle.

Altıparmak ta yeni açılan koraysporun bitişiği Kumpirci teyzedeyim sürekli ordayım ..

[No message]

Ekli dosyalar

• DSC_0029.webp
    DSC_0029.webp
    1.1 MB · Görüntüleme: 1,080
[No message]

Ekli dosyalar

• DSC_0031.webp
    DSC_0031.webp
    710.8 KB · Görüntüleme: 1,039
[No message]

Ekli dosyalar

• DSC_0033.webp
    DSC_0033.webp
    959.2 KB · Görüntüleme: 957
[No message]

Ekli dosyalar

• DSC_0042.webp
    DSC_0042.webp
    867.1 KB · Görüntüleme: 918
Orginal değişensiz (: yılan kafalar az miktarda bulananlardan ...

5000 yıl önce neyse smdide o ..

SEMİH MAŞALLAH GÜZEL KUŞLAR..

GÜLE GÜLE BESLEMENİ DİLERİM. :evet: :slm:

semih 1 çift ayarla bunlardan bana, pilava çok güzel tad veriyorlarmış :))))

FeLix_' Alıntı:

ŞAKACIDIR MESUT.. :haha: :slm:

FeLix_' Alıntı:

Hahaa zaten cok var biz en ii si pilav yapalım ((:

[No message]

Ekli dosyalar

• DSC_0029.webp
    DSC_0029.webp
    1.1 MB · Görüntüleme: 963
OH OOH BİR SÜRÜ.. :haha: :slm:

Geri