Bursadan Yılanbaşlar .. Vermid0n ..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan vermid0n
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 101
  • Görüntüleme Görüntüleme 22K
Herkez oynar kuşu besleyemez sadece ustan varsa çırağı olursun .. DNA gibi aktarımla sahip olunur ..

[No message]

Ekli dosyalar

• DSC_0035.webp
    DSC_0035.webp
    779.6 KB · Görüntüleme: 998
ÇOK İYİ YAPIYORSUN SEMİHCİĞİM !

BANKACI METİN'İN OĞLU TÜRKER ..

Semih, senin kuşlara rakip kuşlar olarak Türker abinin kuşları var :)))) Metin - Ceren her türlü tek geçerim :)))

FeLix_' Alıntı:
Semih, senin kuşlara rakip kuşlar olarak Türker abinin kuşları var :)))) Metin - Ceren her türlü tek geçerim :)))
:haha: [BEN DE REKABET OLMAZ , EKSİĞİMİZ VARSA BİRBİRİMİZDEN TAMAMLARIZ..size=200][/size]

BEN KEYF İÇİN BESLERİM OYNARIMI. GÜZEL OLACAK , İYİ KANAT ALACAK, UZAKTAN DA GELECEK '' HİİÇ AF ETMEM.''

ZORDUR TÜRKER ÖDENİN KUŞ U OLMAK.. :evet: :haha: :slm:

KIZILDERİLİLERDE OLDUĞU GİBİ; KAHRAMANLIK , İYİ HAL, GÖSTERİ SUNMADAN DA İSİM KOYMAM BONCUK TAKMAM..

Rekabet güzeldir (((: .. :heyo:

BENİM BAKIŞ AÇIM BİRAZ FARKLI OLABİLİR.. ÖNCE BENİ HOŞNUT ETMELİ. GERİSİ BOŞ.HER ZAMAN GÜZELİ , İYİSİ VARDIR.HER SPORCUDAN DAHA İYİ SPORCU , DÜNYA GÜZELİNDEN DE GÜZELİ ELBET VAR.

AMA BEN SPORCUNUN AHLAKLISINI SEVERİM.

BİRİLERİ BANA RAKİP OLMAK İSTERSE DE ; MUTLULUK DUYARIM. :slm:

[email protected]' Alıntı:
BENİM BAKIŞ AÇIM BİRAZ FARKLI OLABİLİR.. ÖNCE BENİ HOŞNUT ETMELİ. GERİSİ BOŞ.HER ZAMAN GÜZELİ , İYİSİ VARDIR.HER SPORCUDAN DAHA İYİ SPORCU , DÜNYA GÜZELİNDEN DE GÜZELİ ELBET VAR.

AMA BEN SPORCUNUN AHLAKLISINI SEVERİM.

BİRİLERİ BANA RAKİP OLMAK İSTERSE DE ; MUTLULUK DUYARIM. :slm:

Eyw agbi ..

SEMİHCİĞİM ; SENİN İŞ YERİ ALTIPARMAKTA..

ÖĞLE TATİLİNDE KAÇ GEL HEMEN ALT SOKAKTA AHMETPAŞA,HOCAHASANDA BENİM KUŞLAR

ÇOK GÜZEL TÜRK KAHVESİ YAPARIM..

OYNARDA EKSİĞİMİZ VARSA PAYLAŞIRIM..AMAÇ BEĞENDİĞİMİZ İYİSİNİ ELDE ETMEK DEĞİL Mİ ?

BİZİMKİ TUTKU DEĞİL Mİ..? PARA BEKLENTİMİZ Mİ VAR..HAYIR..

REKABETE DE GEREK YOK .BURSA OYNARI ZATEN BİZİM..HEPSİ BİZİM DEĞİL Mİ Kİ..?..ATADAN MİRAS..

Aynen türker agbi şimdiden kahve için cok tesekkur ederim sizinle yakından tanısmak paylaşımlarda bulunmak isterim ..

vermid0n' Alıntı:
Aynen türker agbi şimdiden kahve için cok tesekkur ederim sizinle yakından tanısmak paylaşımlarda bulunmak isterim ..
CANIMSIN SEMİHCİĞİM ; HER ZAMAN.. :tamam:

sonra da tahtakaleye çıkın, kahvenin üzerine çay söyliyeyim ben size :)))

havada kalan kuş tavada kalır,semih kardeşim..

tekinn' Alıntı:
havada kalan kuş tavada kalır,semih kardeşim..
NURETTİN GÜZEL BİR SÖZ ETMİŞTİR DE YORGUNUM ONDAN HERHALDE , ANLAYAMADIM GÜZEL SÖZÜNÜ ...

AYRICA ÖZLETTİN NURETTİN USTA..SEVGİLERİMLE.. :slm: :evet:

Aman Allahım yorumlara bak hangisini begensem acaba Ustalar hava tava konusmaya basladı yine .. :ckmk:

vermid0n' Alıntı:
Yine bu gece havada kaldı bu kus beni delirtiyor (:

anladığım kadarıyla kuşları şehir merkezinde besliyorsun. şehrin ışıkları geceyi gündüz gibi aydınlatıyor. bir yerlere inmiş olmasın..

oynar kuşunu havada kalmasını ve saatlerce uçmasını ben onaylamadıgım için bu sözü söyledim..yorgun arkadaşlara duyrulur...:)

tekinn' Alıntı:
oynar kuşunu havada kalmasını ve saatlerce uçmasını ben onaylamadıgım için bu sözü söyledim..yorgun arkadaşlara duyrulur...:)

NURETTİN USTA'NIN BİR BİLDİĞİ VARDIR..SEVGİLERİMLE. :slm:

Havada kalmasını onaylayan ustalara nasıl bi açıklama yapacaksınız peki ??

ustaysa bunu söylemez zaten..ha bir kac soy kuş vardır inegöllülerin kırmızı kuyruk vb dedikleri bol makaralı kuşlar..veya afyon da filo ucan veya trakya kesmeleri tarzı kuşlar havada kalır..
uzun ucan kuş gevşek kanat atar...bu oynarcılıkta istenmeyen bir durumdur..
artı oynar ürkek bir kuştur..(bu yüzden deli ucar)o yüzden havada uzun süre kalmaz panikler..
daha bir sürü şey sayılabilir..
bende bir zamanlar kuşlarım saatlerce uctugunda cok mutlu olurdum..
ama cocukluk işte..büyümek lazım..
saygılar..

tekinn' Alıntı:
ustaysa bunu söylemez zaten..ha bir kac soy kuş vardır inegöllülerin kırmızı kuyruk vb dedikleri bol makaralı kuşlar..veya afyon da filo ucan veya trakya kesmeleri tarzı kuşlar havada kalır..
uzun ucan kuş gevşek kanat atar...bu oynarcılıkta istenmeyen bir durumdur..
artı oynar ürkek bir kuştur..(bu yüzden deli ucar)o yüzden havada uzun süre kalmaz panikler..
daha bir sürü şey sayılabilir..
bende bir zamanlar kuşlarım saatlerce uctugunda cok mutlu olurdum..
ama cocukluk işte..büyümek lazım..
saygılar..

hizmet ettiğimiz kuşlar ayrı marka ozman üstad ...

benim şuan besledigim kuşlar cok uzun uçmaz..havada kalma ihtimali hiç yok.

Şu an beslediğin kusları cok merak ettim Üstad işte fark ı bulduk bnm ustam bu kuslara 40 senedir hizmet vermekte koguk çınarda kendisi ondan öncede 100 yıla kadar dayanan soy agacları bilinmekte oynarın standartları değişsede bizde hep aynı aynı kalacak bunun bilinmesini isterim sadece ..

Saygılar ..

saygılar kardeş ..ustana da saygılar..

NURETTİN DOĞRU PENCEREDEN BAKIYOR.. SAATLERCE UÇACAĞINA SERT UÇSUN BENİ HOŞ ETSİN BAKIŞ AÇISI TABBİİ Kİ BİR SEÇİM ..

1980 LER GELDİ AKLIMA ; YORGANCI TAHSİN BEY VARDI ÇIRPAN 'DA O NUN KUŞLARI İNCE BELLİ,UZUN KANATLI ,ORTA BOYLU BEYAZ DA VEREN KUŞLARDI . SEYRETMEYE DOYAMAZDIK .5-10 SAAT UÇAR.UZAKTAN GELİR. GECE DE AY IŞIĞINDA UÇANLARINI BİR ÇOK KEZ SEYRETTİK..HEM DE SERT KANAT ALIRLARDI.FİLİBE KIRMALARINA ,İNEGÖL KUŞLARINA,AFYONLARA DA BENZEMEZDİ..KLASİK BURSA OYNARI FİZİKLERİ VARDI..ÖYLE SERT VE UZUN SÜRE UÇABİLECEK OYNAR LAR IN TEK FARKLILIĞI

KANAT UÇUŞ DÖNÜK TÜYLERİNİN 11 ADET OLDUĞUNU O ZAMANLAR GÖRMÜŞTÜK..

KUŞLARINIZI ELİNİZE ALIN VE KANAT UÇUŞ TÜYLERİNİ (DİŞA DÖNÜK OLANLARI ) SAYIN 9 ADET İSE UÇMA ŞANSI YOK . KIRPINMAK SERT UÇMAK OLMAYACAKTIR..ONUN SERTLİĞİ.. HAVADA KALABİLMEK İÇİN ÇIRPINMADIR.. BU POSTA IRKLARI İÇİN DE GEÇERLİDİR.. 1975 LERDE BABAMDAN ÖĞRENDİM BUNU.. :slm:

[No message]

Ekli dosyalar

• DSC_0107.webp
    DSC_0107.webp
    949.9 KB · Görüntüleme: 1,124
Semih şu son fotoyu çevirip de yükleyemedin mi? başım döndü valla bakacağım derken.

Geri