- Konuyu Başlatan
vermid0n
Üye
- Ad Soyad
- Semih Arslan
- Meslek
- Esnaf
- İlgi Alanı
Herkez oynar kuşu besleyemez sadece ustan varsa çırağı olursun .. DNA gibi aktarımla sahip olunur ..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
[email protected]' Alıntı:SEMİH MAŞALLAH GÜZEL KUŞLAR..
GÜLE GÜLE BESLEMENİ DİLERİM. :evet: :slm:
:haha: [BEN DE REKABET OLMAZ , EKSİĞİMİZ VARSA BİRBİRİMİZDEN TAMAMLARIZ..size=200][/size]FeLix_' Alıntı:Semih, senin kuşlara rakip kuşlar olarak Türker abinin kuşları var ))) Metin - Ceren her türlü tek geçerim ))
[email protected]' Alıntı:BENİM BAKIŞ AÇIM BİRAZ FARKLI OLABİLİR.. ÖNCE BENİ HOŞNUT ETMELİ. GERİSİ BOŞ.HER ZAMAN GÜZELİ , İYİSİ VARDIR.HER SPORCUDAN DAHA İYİ SPORCU , DÜNYA GÜZELİNDEN DE GÜZELİ ELBET VAR.
AMA BEN SPORCUNUN AHLAKLISINI SEVERİM.
BİRİLERİ BANA RAKİP OLMAK İSTERSE DE ; MUTLULUK DUYARIM. :slm:
CANIMSIN SEMİHCİĞİM ; HER ZAMAN.. :tamam:vermid0n' Alıntı:Aynen türker agbi şimdiden kahve için cok tesekkur ederim sizinle yakından tanısmak paylaşımlarda bulunmak isterim ..
NURETTİN GÜZEL BİR SÖZ ETMİŞTİR DE YORGUNUM ONDAN HERHALDE , ANLAYAMADIM GÜZEL SÖZÜNÜ ...tekinn' Alıntı:havada kalan kuş tavada kalır,semih kardeşim..
[email protected]' Alıntı:NURETTİN GÜZEL BİR SÖZ ETMİŞTİR DE YORGUNUM ONDAN HERHALDE , ANLAYAMADIM GÜZEL SÖZÜNÜ ...tekinn' Alıntı:havada kalan kuş tavada kalır,semih kardeşim..
AYRICA ÖZLETTİN NURETTİN USTA..SEVGİLERİMLE.. :slm: :evet:
vermid0n' Alıntı:Yine bu gece havada kaldı bu kus beni delirtiyor
tekinn' Alıntı:oynar kuşunu havada kalmasını ve saatlerce uçmasını ben onaylamadıgım için bu sözü söyledim..yorgun arkadaşlara duyrulur...
tekinn' Alıntı:ustaysa bunu söylemez zaten..ha bir kac soy kuş vardır inegöllülerin kırmızı kuyruk vb dedikleri bol makaralı kuşlar..veya afyon da filo ucan veya trakya kesmeleri tarzı kuşlar havada kalır..
uzun ucan kuş gevşek kanat atar...bu oynarcılıkta istenmeyen bir durumdur..
artı oynar ürkek bir kuştur..(bu yüzden deli ucar)o yüzden havada uzun süre kalmaz panikler..
daha bir sürü şey sayılabilir..
bende bir zamanlar kuşlarım saatlerce uctugunda cok mutlu olurdum..
ama cocukluk işte..büyümek lazım..
saygılar..