Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ne söyleyeyim hemserim 2 resimdeki erkek harici dier kuşlar hoşuma gitmedi .erkek güzele benzio fakat bende o kuşu 30 sefer tuş edecek kuş var.herkesin kuşu kendine güzel.güle güle besle.allah nazarlardan saklasın.
merblr yorumlarınız için teşekkürler yasinci her dal derken o dal benim değildi ) sen dalları karıştırdın bence o dala hacının dalıydı bu benim dalım herkese saygılar selamlar.
Sayın usta her dal derken her konumda sende kuş olduğunu söylerdim.hacımın dalına sadece takkalı konuyor.
ferro18 Üsdatlar çankırıya geldiğimizde değişik kuşlar getirmişdin; onlarında resimlerini yayımla istersen ilgili arkadaşlarımız kuş görsünler
Değerli üsdat kuş olmayınca bizde'de resimler var Her kuşun resmi vardır yakında Arşiv yapacam ismail abide paylaşsın gün güzü görmemiş kuşları onu bekliyorum
abiler inanın bana size fotoshopta öle bir kuş çizeceğimki kimsede ama kimsede olmayacak ) ayrıca yasin ferhat abiyle senin kuş merakınıza kuş sevginize hayranım vallahi keşke herkes sizin gibi meraklı olsa
kendisine her ne kadarda kırgın olsam kuşculukltaki ustalığına ve dostluğuna laf söyletmem her zaman saygım sonsuzdur namı diğer deli ismail abimize ALLAH güle güle beslemek nasip etsinnn..
İsmail hoşgeldin heryere senin gibi renkli insanlar lazım kuş işi kolay iş adam bulmak zor dürüstlügün için tekrar hoşgeldin aramıza kuşlarınıda güle güle besle Allah saglık sıhhat versin.... Erdekten selamlar
selam delinasılsın bakalım ne yapmaktasın. kuşların güzel güle güle besle. bunlardan daha güzel olanları var sende onları da paylaşıma açarsan seviniriz
abilerim arkadaşlarım yorumladığınız için teşekkür ederim ancak bir şekilde diğer resimleri buraya atacağım jübile yaparken yasi o zamana kadar bana kalırsa sen 50 bende 75 felan olurum ))
ayrıca ERDEKLİ KARDEŞİMEDE SELAM EDERİM VEDE DERİMKİ İNSANIN RENGİ KARŞIDAKİ İNSANIN VERDİĞİ DEĞERDEN GELİR HOŞÇAKALIN.
Sayın usta sen resimleri paylaş bizler jübile işi kolay ben 50 yaşıma gelmem sende 75 gelmezsin abii dünya gözüyle bir kuş izlemeden gerçi ben yolda misket oynarken sen izlemişsindir.Bizim gidecek yolumuz var daha
valla yasin bey hacı başlı başına bir karizma bendeki feleksiz denen kuşlarla onu hiçbir alakası yok?birde ben feleksiz die değil hatıra die 15 yıldır besliyorum bu kuşları :not:madırgada uçan beyaz yan perçemli bu beyaz perçemlilerin yavrusudur saygılarımla.ne hacıda nede başkasında bir tek olsun ne eşi nede kardeşi yoktur. bu sözüm çankırırılılar içiçindi saygılar