hayrettin cinar
Üye
- Ad Soyad
- hayrettin cinar
- Meslek
- kaynak
- İlgi Alanı
- Kediler
S.A MAŞALLAH ALLAH GULEGULE UCURMAYI NASIP ETSIN.. SELAMITLE..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sen ne grursuz adamsınki seninle muattab olmaya tenezzül etmeye bile yanaşmayan insanlara böyle sorular sorabiliyosun.sen gercekten tarif edilemeyecek gibi birisin cemil hacıoğlu.Yasin18' Alıntı:Değerli usta nerdesin sen yaww yok olma öyle birden
Yasin18' Alıntı:İsmail abii iyi hoş güzel konuşuyorsunda ismail pak iyi kuş olsa kupaya uçurmaz mı sence?
Çankırıda kime sorsam bilgisi yok demek bu kuş geceleri uçuyor. kimse görmeden
Saygılarımla
deliismail' Alıntı:neyseeeeeee site yönetiminden ricam üyeliğimi silmeleri sevgiler saygılar....
OFFICER' Alıntı:uyelik fiilinin nasıl sonlandırılacağına iliskin metni okuyunca dehşete kapılmamak mümkün değil.kullanılan üslubun kabalığı oldukça dikkat çekici...emrivaki akıyo heryerinden.nezaket sıfır...
OFFICER' Alıntı:1.emrivaki 2.üye olmak için forum kurallarını beğenmesenizde kabul etmek durumundasınız,bu bakımdan kuralları kabul ettiniz dolayısı ile yorum yapma hakkınız yok denilemez.denilse emrivaki olur .D 3.okudum 4.üyelik silinme diye bise neden yok?kesinlikle olmalı 5.olsun bitsin demek kestirip atmaktır,buda emrivakidir 6.yöneticiler bizlerle mesgul olmak zorundadırlar 7 konu hakkında yorum yaptım çünki konu içerisinde o metin vardı 8 özgür bir kisi birey olarak kurallar hakkında yorum yapar beğenmesenizde. 9 son olarakta beğensekde beğenmesekde iletişim hakkımız gereği istediğimiz siteye "girer çıkarız" internet kimsenin babasının malı değil o kadar..
OFFICER' Alıntı:1.emrivaki 2.üye olmak için forum kurallarını beğenmesenizde kabul etmek durumundasınız,bu bakımdan kuralları kabul ettiniz dolayısı ile yorum yapma hakkınız yok denilemez.denilse emrivaki olur .D 3.okudum 4.üyelik silinme diye bise neden yok?kesinlikle olmalı 5.olsun bitsin demek kestirip atmaktır,buda emrivakidir 6.yöneticiler bizlerle mesgul olmak zorundadırlar 7 konu hakkında yorum yaptım çünki konu içerisinde o metin vardı 8 özgür bir kisi birey olarak kurallar hakkında yorum yapar beğenmesenizde. 9 son olarakta beğensekde beğenmesekde iletişim hakkımız gereği istediğimiz siteye "girer çıkarız" internet kimsenin babasının malı değil o kadar..