ÇANKIIRI'DAN SELAMLAR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 62
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S.A MAŞALLAH ALLAH GULEGULE UCURMAYI NASIP ETSIN.. SELAMITLE..

hayrettin bey ilgi alakanıza çok teşekkür ederim. hep beraber uçurmak nasip olur inşallah saygılar
.

AYRICA BURDAN KASTAMONULU HÜEYİN BEY KARDEŞİMEDE SELAMLAR YOLLADIĞI NOTU YENİ GÖRDÜM.BANA KIRGINMIŞ BAKINIZ ANLATİM NEDEN KIRGIN?

KENDİSİ BENDEN KUŞ ALMAK İSTEDİ VE BENDE GÖTÜRDÜM DEDİMKİ ARKAŞADAŞIMA KISACA YAZIYORUM BAK HÜSEYİN YOLDAN GELEN KUŞ KIRILABİLİR BOZULABİLİR .SEN BUNLARI KUŞLARIN İÇİNE KOYMA BİR KAÇ GÜN KARANTİNAYA AL DENDİ AMA MALESEF ..ARKADAŞ KUŞLARIN İÇİNE ALMIŞ SANIRIM.BANA DEDİĞİ OYDU VE BANA PARA PUL FELAN VERİLMEDİ ONUDA BELİRTEYİM.ŞUDURKİ BENİM ONA KIRGIN OLMAM GREKİRKEN ARKDAŞ BANA KIRIMIŞ TUHAF VE KOMİK BEN BURDA DEVAMINI YAZMIYORUM ..VEDE KASTAMONULU ARKADAŞLARADA SELAM EDERİM ÇANKIRIDAN KUŞ ALMIYORUZ FALAN FİLAN İNSANLARI UYUTMASINLAR ÇANKIRIDA 500 KUŞÇU VAR BEŞYÜZÜDE ŞAHİT BUNA BURDAN KUŞ ALINIP GİDİLDİĞİNE ŞAHİTLERİMİZDE SAĞLAMDIR.ONUN İÇİN DEĞİNKİ ALDIK YARAMADI VERDİK KABUL AMMAAA ALMADIK BABAMIN DAMARI DEDEMİN DAMARI AYIP OLUR BÖYLE İŞLER...

selamun aleyküm deli bizim mahalleye hoşgeldin kuşlar güzel maşallah güle güle besle . tüyleri kadarda hayrını gö. hasan kaplan diyede bizim mahallede bağırma kimse duymaz seni . kendine iyi bak .aşağı mahallelerde ara hasan kaplanı . saygılar .m saim akyol .

S.A Kurbanim..

Maasallah emegine saglik,güle güle besle kuslarini.Rabbim zaayat vermesin insaallah.

BOZOGLU

Yasin18' Alıntı:
Değerli usta nerdesin sen yaww yok olma öyle birden
sen ne grursuz adamsınki seninle muattab olmaya tenezzül etmeye bile yanaşmayan insanlara böyle sorular sorabiliyosun.sen gercekten tarif edilemeyecek gibi birisin cemil hacıoğlu.

yahu anlamadım neden benin atttığım kuş resimlerinin alt kısımlarına bazı arkadaşlar kendilerine ait kuş resimleri atıyor? ENTERESAN GARİBİME GİTTTİ VALLA ABİLER ÇANKIRIDA ÜÇ BEŞ YERDE KUŞ UÇURULMAKTA.BU GÜN İKİ TANESİNİ SEYRETTİM HARİKA BU İŞE GÖNÜL VERENLERİNDE GÖRMESİNİ İNANIN ÇOK İSTERDİM.TEK KELİMEYLE HARİKAYDI.

Selam ismail abii saygılar. Çankırıda kimde uçuyormuş kuş abii izlemeye gelelim kaç hafta gezdik göremedik saklanıyor mu acabaaa

Saygılarımla

yasin kardeş bu bahsetttiğim kuş ismail pak denen birisinde benim onla pek aram yok ama uçurduğumuz mühit yakın olduğundan her gün seyretdebiliyorum.bak sana yazim kuş 20o 250 metreden atıyorrrr kapanması çok hoş ve taban taklayı vurmasıyla 1 5 9 12 ve 16 taklaya kada çıkıyor.yaklaşık 40 50 metre civarı oynuyor gelip seyretmenizi tavsiye ederim böyle kuş nadir çıkar.... ismail pak a da osman keleş le ulaşabilirsiniz saygılar

İsmail abii iyi hoş güzel konuşuyorsunda ismail pak iyi kuş olsa kupaya uçurmaz mı sence?
Çankırıda kime sorsam bilgisi yok demek bu kuş geceleri uçuyor. kimse görmeden

Saygılarımla

YASİN ben çocukmuyumm sen sorduğun adamlar kimler cumartesi gel çankırıya ben sana kime ne soracaksın kimden ne öğreneceksin yerlerini tek tek göstereyim.öle senin muhatap olduğun adamlarla olmaz bu iş.değilmi yaaaa ..................kupa dedinde kupayada uçuracak illakiiii ayrıca kuş gündüz uçuyor senin yanlışın nerde biliyormusun sen bir dahaki sefere o geceleriii elaleminnn kuşunu tavuğunu çalmaya çıkanlara sorarsan elbette bir cevap alamasssın. neymiş soracağın yeri iyi seçeceksin ,,,,........bak yasin benim ismail pak denen adamın ne reklamına ne başka bi nanesşne ihtiyacım yok benim gelir sevyem belli oynuyorsa oynuyor oynamıyorsa oynamıyor.her seferinde zırttttt die çıkıyorsun iş sana patlıyor.ben çocuk değilim elin oynamayanınada oynuyor diyecek uslubuna dikkat ett.

selamınaleyküm abii

Aman sakın kızma birşey yazmayacam"

Saygılarımla Yasin18

kuşlar fena değilde yasin sen nezaman arşivi acacan acmıyacaksan sözümüz devam ediyor seni bekliyor haberin olsun unutmadıysan

Değerli faik abicim üsdat yakında inşallah sayenizde açacam arşivi" Bayramın ilk günü yanınızdayım abiii allahın izniylee unutmadım abiii Saim ustama selam söyle abii

Kim allah teala hazretlerinin rızası için bir derece tevazu izhar eder (Alçak Gönüllü) olursa, allah, onu bu sebeple, bir derece yükseltir. İnşaallah derecesi yükselenlerden oluruz.Faik abicim

Saygılarımla Yasin

Yasin18' Alıntı:
İsmail abii iyi hoş güzel konuşuyorsunda ismail pak iyi kuş olsa kupaya uçurmaz mı sence?
Çankırıda kime sorsam bilgisi yok demek bu kuş geceleri uçuyor. kimse görmeden

Saygılarımla

geçenlerde ankaradabir abimiz geldiii ve bizde onu karşıladık.fazla değildik 10 kişi kadardık.bize ankara kuşundan bahsettti damızlıkçılara ne olduğundan ve bu damızlıkçıların kuşlarına ne olduğundan falan filan bir kaç tanıdık isimden bahsetttiii kendi kendime dedimkiii yahu ne abuk subuk adamları kapımıza sokmuş soframıza otutturmuş elimizle çay ikram etmişiz ama benim canımı sıkan ise şudur.emeğe saygı bakıyorumki şimdilerde böle abilere böyle arkadaşlara rağbet çok neymiş.? bu iş yapılacak iş değilmiş ya kancık olacaksın yalaka olacaksın çevremdeki arkadaşlarım gibii bazılarını tenzih ediyorum yalama olacaksın.neyseeeeeee site yönetiminden ricam üyeliğimi silmeleri sevgiler saygılar....

deliismail' Alıntı:
neyseeeeeee site yönetiminden ricam üyeliğimi silmeleri sevgiler saygılar....

Bu defalarca yazıldı üyelik silimi diye birşey yok.
İstemiyorsanız girmezsiniz siteye olur biter.

[uyari]:unlem: Üyeliğinizi nasıl sonlandırabileceğinizi öğrenmek için burayı tıklayın..[/uyari]
[warning]Sevgili üyelerimiz,
Siteden ayrılmak isterseniz, bunu hiç kimseye bildirmenize gerek yok, bir daha hiç mesaj yazmamanız yeterli olacaktır. Hele de "falanca nedenden bu siteden gidiyorum, elveda!" gibi bir mesaj ile hiç boşuna vakit kaybetmeyin.

Buradan üyeliğinizi sildirmeniz söz konusu olamaz. Benim üyeliğimi ve mesajlarımı silin diye bize mesaj atmayın. Madem üyeliğiniz, madem mesajlarınızı sildirecektiniz neden üye oldunuz? Forum yönetimi bazı zamanlarda tüm üyelere sistem tarafından bilgi mesajları gönderir, bu gibi mesajlarda gelmesin diye bize geri dönüş yapmayın. Madem geldiniz üye oldunuz bu mesajlarıda alacaksınız. Almak istemeyenlerde profillerinden mesaj alımını istedikleri zaman kapatabilirler.

Mesajlarınızın silinmesinden veya kilitlenmesinden dolayı sinirlenipte saçma sapan, art niyete dayalı tepkiler göstermeyin, rezil oluyorsunuz.

Yeni gelecek bir ziyaretçiye, siteyi kötü bir yermiş gibi göstereceği için, bu tür mesajlara forumlarımızda yer verilmesi beklenmesin.

Sanki üyelik aidatı varmış gibi, üyelik iptali için açık dilekçe verilmesi de pek gereksiz. Son koz olarak üyelik iptalini anons edip taraftar toplamaya çalışmak, sitemize zarar verici bir hareket olarak kabul edilir.

Siteye mesaj yazmak, üye olmak zorunlu değildir, kimseyi zorla üye yapmayız, zorla burada da tutmayız, zorla mesaj yazdırmayız. Ziyaretçi ve üyeler için tümüyle bedava bir sitede, kendimizce yararlı bir amaca hizmet etmeye çalışıyoruz. Böyle düşünenler için sitemiz bulunmaz bir fırsat. Bunun değerini anlamayanlar için ise, muhtemelen başka siteler daha eğlenceli olacaktır.[/warning]

uyelik fiilinin nasıl sonlandırılacağına iliskin metni okuyunca dehşete kapılmamak mümkün değil.kullanılan üslubun kabalığı oldukça dikkat çekici...emrivaki akıyo heryerinden.nezaket sıfır...

HAYIRDIR İSMAİL KARDEŞ,küstüm oynamıyorum moduna girmişsin ne iş.hatırlıyormusun telefonda bana bir şeyler söylemiştin bir aralar.aynı şeyler senin için geçerli oldu bak şimdi.gerçek kuşçu isen gaza gelmez herkese lafını yedirirsin kardeşim,yok kendine güvenmiyorsan da susup oturmayı bileceksin bazen.sen pek susup oturacak insan değilsin anlatıldığı kadarı ile o zaman yedir millete lafını,imilleti sustur.bu iş zaten cılkından çıkmış,piyasada o kadar usta varki sorma gitsin,para verip kümesine iki kuş koyan kuşçu oldum zannediyor.kuşçuluk çoluk çocuğa,bol keseden atan miras yedicilere kaldı.kaçmak yok öyle,bol keseden atanlarla,kuşu nette masada uçuranlarla gerçek kuşçuların hesabı olmalı görülecek.kalacaksın ve sende yerini bulacaksın burada......

............. SAYGILAR DOSTUM.....

OFFICER' Alıntı:
uyelik fiilinin nasıl sonlandırılacağına iliskin metni okuyunca dehşete kapılmamak mümkün değil.kullanılan üslubun kabalığı oldukça dikkat çekici...emrivaki akıyo heryerinden.nezaket sıfır...

Emrivaki bir metin göremedim ben nedense?
Foruma üye olurken bir takım kuralları kabul ettiniz, siz demekki o kurallarıda okumamışsınız. Üyelik silinme diye bir şey yok. Mail adresinizi değiştirin, şifrenizi rasgele birşey yapın, profilinizden mesaj alımını kapatın bir daha girmeyin olsun bitsin, yöneticileride boşuna meşgul etmemiş olursunuz. Konu hakkında yorumlar yapalım ki konu dağılmasın. Ayrıca kurallarda yoruma açık değil.

1.emrivaki 2.üye olmak için forum kurallarını beğenmesenizde kabul etmek durumundasınız,bu bakımdan kuralları kabul ettiniz dolayısı ile yorum yapma hakkınız yok denilemez.denilse emrivaki olur .D 3.okudum 4.üyelik silinme diye bise neden yok?kesinlikle olmalı 5.olsun bitsin demek kestirip atmaktır,buda emrivakidir 6.yöneticiler bizlerle mesgul olmak zorundadırlar 7 konu hakkında yorum yaptım çünki konu içerisinde o metin vardı 8 özgür bir kisi birey olarak kurallar hakkında yorum yapar beğenmesenizde. 9 son olarakta beğensekde beğenmesekde iletişim hakkımız gereği istediğimiz siteye "girer çıkarız" internet kimsenin babasının malı değil o kadar..

OFFICER' Alıntı:
1.emrivaki 2.üye olmak için forum kurallarını beğenmesenizde kabul etmek durumundasınız,bu bakımdan kuralları kabul ettiniz dolayısı ile yorum yapma hakkınız yok denilemez.denilse emrivaki olur .D 3.okudum 4.üyelik silinme diye bise neden yok?kesinlikle olmalı 5.olsun bitsin demek kestirip atmaktır,buda emrivakidir 6.yöneticiler bizlerle mesgul olmak zorundadırlar 7 konu hakkında yorum yaptım çünki konu içerisinde o metin vardı 8 özgür bir kisi birey olarak kurallar hakkında yorum yapar beğenmesenizde. 9 son olarakta beğensekde beğenmesekde iletişim hakkımız gereği istediğimiz siteye "girer çıkarız" internet kimsenin babasının malı değil o kadar..

Kurallar yoruma açık değildir diye söylenmiş size. Okuduğunuz ve kabul ettiğiniz kuralların en son kısmında koskoca yazıyla
[edit]Buradaki kurallar yoruma açık değildir.
Bu kurallara uymayacak kişiler için belirtilen cezalar uygulanacak üyelikleri silinecektir.[/edit]
yazıyor. Halen daha konuşmanıza gerek yok. Yöneticileri parayla yevmiyecimi tuttunuzda sizinle meşgul olacaklar. Onlarında işi gücü var. Diğer yönetici arkadaşlarda bu tür mesaj yazanlar hakkında lütfen gerekeni yapsınlar. Forum düzenini bozuyorlar.

OFFICER' Alıntı:

1-
2-
3- diye yazsanız daha anlaşılır olurdu.

Sizinle mesgul olmak zorundamıyız.
18 000 kişi ile tek tek.
Maaş mı veriyorsunuz bize,yoksa hizmetlimi tuttunuz ki bu şekilde konuşma hakkını kendinizde buluyorsunuz?

İletişim hakkınız var ama bu istediginiz siteye girmek gezmek hakkı vermez size.
Aidatını bizim yatırdıgımız,dizaynının bizim yaptıgımız,emek verdıgımız siteye hakkım var diye girip huzur kaçıramazsınız.
Siteyi karşılık beklemeden güvercin severlere sunan şahıslara hakaret edemezsiniz.
Kuralları ihlal edemezsiniz
Ederseniz biz sizi uzaklaştırırız ve girişlerinizi engelleriz.
Sizde hak sandıgınız konu hakkında mahmekemeye basvurursunuz ve bahsettiginiz olayın hak olmadıgını ogrenmiş olursunuz.
Nezaketden bahseden siz mesajın sonunda o kadar yazmıssınız bu mu nezaket sizi uyarıyoum kuralları ihlal etmeyiniz ve seviyenizi koruyunuz.

Daha önceki kural ihlallerinize ragmen size göstermiş oldugumuz ıyı nıyetı su istimal ettiginiz için,Okadar gıbı kelımeler le efe vari konusmalarınız için,yoneticileri uşagınız sandıgınız için,kuralları begenmedıgınız ve uymadıgınız için siteden süresiz uzaklaştırıldınız.
Lütfen daha önce yaptıgınız gıbı farklı bır uyelık acmayı denemeyınız ıp adresınız takıp altında.
Yıne gırıp huzur kacırmaya yonelık hareketlere devam ederseniz bilmediginiz iletişim suçlarında size suç duyurusunda bulunulacaktır bilginize.

...SELAM BEYLER...

hayatımın hiç bir döneminde haksızlıklara karşı sessiz kalmadım kalmayacağımda.şu anda okuduklarım karşısında afalladım kaldım.ben bu sitede defalarca ağır hakaretlere ve ağır hitaplara tanık oldum,vip üyelerinizin birbirlerine yada insanlara karşı hakaret eden yazılarına şahit oldum ama hiç bir zaman OFFİCER nickli davut beye yapılan bu duruma şahit olmadım.siteyi kurmuş olmakla bu camiaya büyük bir yardım ve destek olmuşsunuz teşekkürler,hakkınız ödenemez belki ama ben yaptım böyle olur mantığının buradaki insanlara karşı ağır bir hakaret olduğunu anlamanız gerekiyor artık.ben bu sitede olmaktan mutluyum,keyifle oturuyorum bilgisayarın başına ve ilk açtığım sayfa kuşçular .org oluyor.ama sizlerde adil olun lütfen arkadaşlar.eleştirileri biraz dikkate alın.okuduğum yazılarda hiç birirde hakaretten eser yok,biri sizin kurallarınızı eleştirdi diye nasıl ceza verirsiniz.umarım bu sitedeki herkes sizin gibi düşünmüyordur,eğer öyle ise işimiz çok zor demektir.

...........SAYGILAR.....

s.a

biz vip iz diye bir ayricalik beklemiyoruz sadece siteye destek ve reklam gormemek icin vip olduk vip ayricalik olarak gorunuyorsa iptalini isterim sadece reklam gormek istemiyorum bu yeterli benim icin ayrica ben vip im uyari aldim (uzaklastirildim) bir ayricalik gormedim ki zaten olmasıda dogru degil ama uzaklaştırmadan önce daha iyi saglıklı bi araştırmadan sonra karar verilirse daha yerinde karar vermiş olursunuz

Lütfen alınan kararlara yorum eleştiri yapmayalım.
Hüseyin bey alın size anında murat abiden cevap kaç kez uzaklaştırıldı.
Daha size çok vip de sayabilirim uzaklaştırılan.
Yakın arkadaşlarımızdan ve gerçek hayatta görüştügümüz insanlardanda örnekleri sunabiliriz.
Burda bizi itam edebileceginiz son şey bu olmalı diye düşünüyorum.

Hüseyin bey davut bey daha önce başka başka konulardan çok kez uyarı aldı ve uzaklaştırıldı yetmezmiş gibi aynı bilgisayardan birkaç üyelik açara yine kural ihlalleri yaptı yani olay sadece burdaki yazısından ibaretde degil.

Ve son olarakda en hassas oldugumuz ihlali yaptı özelden konuşmak yerine alakasız bir forumda yöneticilere hesap sorar gibi kuralları yargıladı.

Bu kuralların hepsi yıllar içinde oluştu ve sizlerin burda daha güzel hizmet alabilmesi için koyuldu.
Birisi gelip bu kurallar saçma ben uymuyorum kardeşim eşşek gibi ilgilenceksin benle bana hizmet etceksin e lafı getirirse sonuna da ben ne dersem o o kadar derse. Ve şuanda sitede olmaması gereken bir kişi ise bu daha önce uzaklaştırıldıgı halde tekrar baska isimlerle giren iyi niyetimizle burda olan bir kişi ise bu kimse kusura bakmasın cezası budur.

Küfür yada ağır hakaret olmadığı sürece insanlara ceza verilmesine karşıyım.Davut bey ile bende daha önce sorun yaşadım ama sorunların ceza ile çözülmeyeceği inancını taşıyorum.daha önce bende böyle bir ceza aldım,ama sorunların karşılıklı diyalogla çözüleceğine inanan bir insanım.

Bu arada ÖMER BEY sohbet sayfasını açmaya niyetiniz yok galiba.sabırsızlıkla bekliyoruz.umarım benim gibi bütün arkadaşlarda bunu istiyor ve bekliyorlar.....

....SAYGILAR....

sohbeti açamazlar
neden sölim sana
orda bir küfür bu siteyi götürürür:)))

UYARI: Buradaki kurallar yoruma açık değildir.
Bu kurallara uymayacak kişiler için belirtilen cezalar uygulanacak üyelikleri silinecektir.

dionuz silinmek için bu kurallarımı ihlal edlim silin kardeşim üyeliğimiii.. organize olamıyorsanızda sileceksiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri