ÇANKIIRI'DAN SELAMLAR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 62
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
birde bilişim suçlarında 5651 dışında 27 adet kanun var bu siteyi kapatmaya yetecek benim üyeliğimi silin ..alma satma zart zurt bune tehdit hakaret burda hayvanları yönetmiyorsunuz. benim üyeliğim yarın silinsin ok.

deliismail' Alıntı:
birde bilişim suçlarında 5651 dışında 27 adet kanun var bu siteyi kapatmaya yetecek benim üyeliğimi silin ..alma satma zart zurt bune tehdit hakaret burda hayvanları yönetmiyorsunuz. benim üyeliğim yarın silinsin ok.
selamunaleykum
nerye istiyorsan ora yitmekte ozgursun uyeliginiz silinecektir bu emri vaki konustugunuzdan deyil zorla sildirilme deyil sadece site kurallarini ihlalinizdendir

deliismail' Alıntı:

Senin gibi boş muhabbet yapanların üyeliğini silmek benim için büyük bir zevk. Bu site hakkında neyle ilgili olursa olsun gidin suç duyurusunda bulunun, açığımız yok. Daha önce siteden iki kişi denedi sonları hüsran geri döndüler. Sizde onların katıldığı kervana katılabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri