CENGİZ BEYİN YEM VERMEM DEDİĞİ KUŞ :))

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alidemirsmm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 82
  • Görüntüleme Görüntüleme 13K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Ali DEMİR
Meslek
MUHTELİF
İlgi Alanı
Kediler
Öncelikle herkese hayırlı günler arkadaşlar...

yuvamdan ilk çıkacak olan kuş olmasına rağman cengiz bey in iddialarına karsı video cektim arkadaşlar, kuş 10 12 gundur patladı, çökmedi daha, cengiz beyin kusun yarısı kadar oynarsa 16 000 lira alıcam o hevesle cektim :))
normalde bitmemiş kusu videoya almazdım ama napiyim para işte :)
her türlü ama her türlü yoruma acıktır arkadaşlar....
[izlesene]3698265[/izlesene]
[izlesene]3698391[/izlesene]
[izlesene]3698905[/izlesene]
[izlesene]3699231[/izlesene]
[izlesene]3699407[/izlesene]
[izlesene]3700075[/izlesene]
[izlesene]3699555[/izlesene]
[izlesene]3699587[/izlesene]
[izlesene]3701079[/izlesene]
[izlesene]3700141[/izlesene]
[izlesene]3699631[/izlesene]
[izlesene]3700191[/izlesene]

olmadı mı ? izlesene ye basıp iki parantez arasına link i kopyalamıyomuyuz ?

Ömer kardeş bi yardım :))

yapmışım :)

alidemirsmm' Alıntı:
olmadı mı ? izlesene ye basıp iki parantez arasına link i kopyalamıyomuyuz ?

Ömer kardeş bi yardım :))

Linki tamamını değil,Sadece sondaki video numarasını kopyala-yapıştır yapacaksın..

ilk mesajına Düzenle tıklarsan,nasıl olduğunu görebilirsin.

Her bölümün yöneticileri ayrıdır. Videolarınızı sistem otomatik olarak düzenler.
İzlesene ve Dailymotion videolarını forumda izlettirmek için aşağıdaki örnekteki gibi yapabilirsiniz bundan sonra.

İzlesene Videosu Eklemek İçin;
http://www.izlesene.com/video/taklaci-eke-dumanli-erkek/3545903
Adresinin sonundaki 3545903 rakamlarını İzlesene kodunun arasına alıyorsunuz.

Dailymotion.com İçin;
http://www.dailymotion.com/video/x7rkt0_kuscular-org_animals
Adresinin video kısmından sonra gelen alt tire işaretine kadar olan x7rkt0 kısmını dailymotion kodunun arasına alıyorsunuz.

maasalah emegine saglık insallah anteman aldıkça daha güzel olurr güle güle besle hırslı bir kus.

ali üstat kuş daha güzel olacak, maşallah lakin birilerine bişeyler göstercem diye böle polimiklere girme :) sıkıntı yok o sende yok bilsin ne olurki :)

selamlar..

16 000 tl alıcam ya ne boşvermesi :))

videolarda ses neden çıkmamış onu anlamadım !

iyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar,
gerçekten çıplak gözle daha güzel oyunu , birkaç seferi daha vardı yakalayamadım, tam hedefe gelemediği için terasın sağına soluna patlıyor sıkarak uçtugu içinde geleceği yeri kestiremiyorum kaçırıyorum , bunu belirtiyim dedim,

16000 hakkındır helal olsun güle güle harca.

cengiz beeeeeyyyy !!!!! nerdesin yaa bak neler yazılıyor neler...

eyvallah mehmet abi, parayı tgf ye bağışlıcam, bazı meraklılara bu fon dan iyi oyun kuşu temin edilsin diye :)))

dogan18' Alıntı:
alidemirsmm' Alıntı:
videolarda ses neden çıkmamış onu anlamadım !

Hoperlerünün sesini aç çıkar ali kardeşim :)
ses gayet net ve güzel
:))).bu arada ali abi maşallah güle güle besle kuşu.gerçi beslemeyeceksin galiba ama olsun:)

dedini yaptın ucurdun helal olsun 1.600 kaptın yavrun hırslı belli edıyo umarım ılerde daha ıyı olacak hedefe oturacak ve ozaman yeni videoları beklıyoruz emene saglık fakat unutma cengiz arkadasımızın kusu da hedefe oturunca oda cekecek artık yenı bır ıddaya tutusursunuz bence kırıcı olmadan bu sekıl ıddalasnalar ıyı oluyor

alı demır kendını bayagı bır zorlamıssın 12 vıdeo yuklemısın kusların cooook vasat hatta vasatın bıle altında boyle kusları pazara gotur ver hıc degılse yem atmaktan kurtulursun yemın kg 1000 tl yazık bız arkadsız senın zarar ettıgını ıstememem ZARARIN NERESINDEN DONERSEN O KAR SLMLAR

hızlı kanat sallayan iştahlı bır yavru.guzel olacak gıbı duruyor.paylasım ıcınde tesekkurler

güle güle besle alı kardesim yeni baslayan bir kuş daha da iyi olabilir paylasım için tesekkürler

SAYGILAR

alikarakus' Alıntı:
dedini yaptın ucurdun helal olsun 1.600 kaptın yavrun hırslı belli edıyo umarım ılerde daha ıyı olacak hedefe oturacak ve ozaman yeni videoları beklıyoruz emene saglık fakat unutma cengiz arkadasımızın kusu da hedefe oturunca oda cekecek artık yenı bır ıddaya tutusursunuz bence kırıcı olmadan bu sekıl ıddalasnalar ıyı oluyor

sözünde durmuyoki, baksana yine çamdan kavaktan girmiş, kabul etmiyorki, nasılsa kabullenmıyo ben bidaha iddiaya girip de saatlerce cekım yapıp aksama kadar pc basındamı kalacam :) baksana yazdıklarına, en azından insanın yüzü kızarır ya :)

marketcı cengız' Alıntı:
alı demır kendını bayagı bır zorlamıssın 12 vıdeo yuklemısın kusların cooook vasat hatta vasatın bıle altında boyle kusları pazara gotur ver hıc degılse yem atmaktan kurtulursun yemın kg 1000 tl yazık bız arkadsız senın zarar ettıgını ıstememem ZARARIN NERESINDEN DONERSEN O KAR SLMLAR

:)))))))

1-kendimi hiç zorlamadım, kuşum kendini zorladı 2 saat civarı uçtu en az 40 sefer kafa kaldırdı, muhtelif yerlere)
2-kuşların çok vsat demıssın, bu kus bende tek , soyu sopu verildi, beslediğim bir kus degıl sadece 15 gun daha bende, eger istediğim gibi devam ederse kalır yoksa dooğru yemcıye,ekelrimin ve yavrularımın resimleri var sitede,onlara iyi bak da yaşlandığında kuş görmeden yaşlandık deme...
3-pazara demıssın ama dediğim gibi olmazsa yemcıye götürücem zaten sen zahmet edip söyleme
4-yemin kilosu 1000 tl değil 1 tl ! bende para çok yemeye yer arıyorum sen canını sıkma, yabanilere de atarım hergun yem, sevaptır...
5- :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

abi şaka gibisin yaa :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

takma kafanı negerek hosgörüyle yaklas yasolarak bizden büyük diyecek bisey yok sitede okadar büyümüz var abimiz var onlar gerekeni söler veya sölemesi gerekir bi iddaya girildiyse burda mutlaka bir kazanan vardır bu da acıkfarkla ortda marketci abimiz suan ucurdu kusu 30 sene önce ucurdu kuslarla karıstırıyo veya aklında hep öyle bir kusvar tamam parada bir yerde sorun olmaya bilir ama insan derki emene salık odayok benide sitede iddam oldu arkadas cekti videosun koydu kusu hazırdı bende cektim ama kusum hazır deyıl di ama sonucta sözümün arkasında durdum arkadasın kusu fena kus deyıldi emene saglık güzel kus dedim hic uzatmadım konuyu bence ben kaybettim herzaman kusun iyi olacak deyil kabul lenmeyi bilecen ( marketci cengiz)

selamlar ALİ İSTANBULUN neresindesin ?

A.S, pendik kaynarca

alikarakus' Alıntı:
takma kafanı negerek hosgörüyle yaklas yasolarak bizden büyük diyecek bisey yok sitede okadar büyümüz var abimiz var onlar gerekeni söler veya sölemesi gerekir bi iddaya girildiyse burda mutlaka bir kazanan vardır bu da acıkfarkla ortda marketci abimiz suan ucurdu kusu 30 sene önce ucurdu kuslarla karıstırıyo veya aklında hep öyle bir kusvar tamam parada bir yerde sorun olmaya bilir ama insan derki emene salık odayok benide sitede iddam oldu arkadas cekti videosun koydu kusu hazırdı bende cektim ama kusum hazır deyıl di ama sonucta sözümün arkasında durdum arkadasın kusu fena kus deyıldi emene saglık güzel kus dedim hic uzatmadım konuyu bence ben kaybettim herzaman kusun iyi olacak deyil kabul lenmeyi bilecen ( marketci cengiz)

yok be adaş ne kafa takması, çok daha ciddi problemlerle uğraşıyorum akşama kadar, kuşla alakalı herşey hobidir eğlencedir benim için, tabi ki saygımız sonsuz, herşeyin yeri ayrı abimizdir vesselam...

ALİ KARDEŞ SENİN ELİNE VE EMEĞİNE SAĞLIK KUŞUN DA KANADINA, BELİNE SAĞLIK DİYELİM
HELAL OLSUN SANADA BU KADAR BEYANNAME, BİLDİRİM VE İŞİN ARASINDA KUŞ UÇURMANIN DA TADINI ÇIKARIYORSUN ALLAH AĞIZ TADIYLA UÇURMAK VE YAVRULAR ALMAK NASİP ETSİN. BİZLER UÇURAMIYORUZ ATMACAYLA, ŞAHİNLE BAŞIMIZ DERTTE DAHA KUŞLARI TAM KALDIRAMADAN DARBEYİ YİYORUZ DOLAYISIYLE YAVRULARDA BİZLERDE AĞIZ TADIYLA OYUNUN, SEFERİN TADINI ALAMIYORUZ.
VİDEODAKİ KUŞ GENÇ VE HIRSLI BİR KUŞ EKE KUŞLARDAN ÖNCÜLÜK YAPACAK NOKTA SEFER YAPAN KUŞLA BERABER UÇUR BENCE ALIŞSIN NOKTAYA SEFER YAPMAYA, BAŞINA BUYRUK SEFER YAPMAKTAN VAZ GEÇER.
BU ARADA MALİ TATİLİN DE HAYIRLI OLSUN..

eyvalah abi, ne tatili 7 de çıktım bugün, bize tatil matil hakgetire :)) nefes veriyorum şuan, pırıltı vermeye başlamadım, 3 5 gün daha kanatsız kuşların üstünde uçucak ondan sonra kapatacağı noktadan kuş gösterip alçaltmaya çalışıcam olursa, hangi kuşu katarsan kat kanat kanada verir saatlerce sefere gelmezler abi,bu bi süreç ve şuan tek uçmak zorunda, saygılar...

16000 tl hayırlı olsun dıyecektım ama yıne begenılmemıs :) sen en ıyısınıde kaldırsan begenmeyecektır alı bırak herkesın kus anlayısı ortada ınsanlar kendını kandırıp dursun bende bır zamanlar bu tarz ınsanlarla ugrastım ama sonunda ben ne yapıyorum dedım ben kendımı tanıyamaz oldum kendı sevıyemden cıkıp baskasının sevıyesıne ındım neysekı dank ettı senın su ucurdugun kus cengız beyın hayalı felan olur takma kafana :)

maşallah abi kuşun güzel oyun yapaçak inşallah hele bi dama otursun

cengiz abinin videosunuda izledim o saraylı yavru dediğini

varmı diyo türkiyede böyle kuş abi gösterdin işte

demekki varmış ::::::::::)))))))))))))))))

saygılarımla

Geri