CENGİZ BEYİN YEM VERMEM DEDİĞİ KUŞ :))

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alidemirsmm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 82
  • Görüntüleme Görüntüleme 13K
Maşallah kuşun geleceği parlak ancak bu yavruluk süresi çok önemli nasıl alışırsa öyle gidiyor, İyi uçurmalar .

saygılar Kemal.

alı demır zaten kendı agzınla kusuyun kotu oldugunu soyluyorsun bu kusun soyunu verdım dıye kotulerle nıye ugrasıyorsunkı ben sana sure verdım en ıyı soyun hangısıyse onun vıdeosunu cekte bırde ona bakalım sankı kusun ıyıde ben kasten kotu der gıbı yazılar yazmıssınız suna emın olkı ben hıc bır zaman agız var dılı olmayan kusun hakkını yemem goruyorumkı sızler daha yenı yetme kuscularsınız bızlere ulasmak ıcın daha coook ekmek yemenız lazım ben senı tanımam bılmem sen kendın satastın arkadsım 8000 tl ye alırım dıye ıstekendı yın yaptıgı adam gıbı begenmedım kusunu deseydın lafım yoktu bu durumada gelmezdı bır daha sana ders olsun boyundan buyuk işlere kalkısma kımseyıde denemeye kalkma zaten kusun ıyı olmus olsaydı soyunu vermezdın kendın bıle kotu oldugunu acıklıyorsun benım kotu dememe gerek bırakmamıssın

NEYSE ARKADAŞLAR İŞİN SONU KÖTÜYE GİDİYOR BİRBİRİNİZİ KIRACAKSINIZ.. BOŞVERİN.. HERKEZİN KUŞU KENDİNE GÜZEL.. BİRBİRİNİZİ KIRMAYA DEĞMEZ..

Selamün Aleyküm
Tüm arkadaşların cuma sı mubarek olsun.Ali kardeş emeğine sağlık kuş daha tam oturmamış daha uçması lazım terasın da kuş uçurmaya son derece müsayit eminim ki bu terasta çok güzel kuşlar uçuracaksın inşaallah. Kayserili arkadaşın da uçurduğu kuş daha olmamış her iki kuş için kötüdür desekte veya iyidir desek te yanlış olur ikisi de antıramana devam etmesi lazım Kayserili arkadaşın kuşuna da yorum yazacaktım ama videoda dünyada yok bu kuşun benzeri deyince kuşçuluk kapasitemin bu kuşu yorumlamaya yetmeyeceğini düşünüp uçan kuş hakkında yorumda bulunamadım Cengiz bey tam bir Kayserili uyanıklığını göstermiş henüz hazır olmayan bir kuş ile çekim sırasında yapmış olduğu konuşmalar ile gündemin baş sayfasına oturmuştur kendisini bu konuda tebrik ediyorum.Selamlar

bu olayda yorum yapan kimse taraf değildir diye düşüyorum. ama şunu açık ve net söylemekte hakkımdır. meslektaşım ali abinin bu uçan yavru cengiz abinin kuşu dörde rahat katlar. (+ katlarıda olabilir ) anladığım kadarıyla ali abi ben bu kuşu dahi ( ki güzel hayvan bence ) beslemiyorum çok daha iyileri var elimde dimekte ancak cengiz abi olayı anlamak istediği gibi anlıyo. yazmış işte kendinde kötü diyosun kuşuna git ver yem al felan. kimse kimseyi kandırmasın. daha fazla uzatmayım herkeze saygılar sevgiler...

adını ekran yazmıssın soyadın yok babayın soyadı belırsızmıkı soyadı kulanmıyorsun tam bır yalakalık yapmıssın meslektasına helal olsun soyadı olmayan ınsanada bu yakısır

arkadaslar lütfen birbirlerinize karsı kırıcı olmayınız 4tane kanat için insan kırmaya degmez iyidir degildir herkesin kendine burası bir paylasım arkadaslık dostluklar kurulmasına vesile olan bir yer her kim kendisi ne duymak isterlerse öyle konuşmalıdırlar neyi paylasamıyoruz kuşlarımız aya gitse ne çıkar arkadaslık dostlukdan daha güzel ne olabilir lütfen konuşmalarımızda kırıcı olmamaya ehemmiyet gösterelim üyelerimiz kuşlarına gösterdikleri eforu daha duyarlı olabilmek içinde gösterebilirler diyor saygılar sunuyorum

marketcı cengız' Alıntı:
adını ekran yazmıssın soyadın yok babayın soyadı belırsızmıkı soyadı kulanmıyorsun tam bır yalakalık yapmıssın meslektasına helal olsun soyadı olmayan ınsanada bu yakısır

cengiz bey , bak abi dedim 50 kere !!! cılkını çıkarma , insanlara böyle hitap edemezsin, burası babanın çayırı değil, topla azını, adama ne dediğinin farkındamısın ?

marketcı cengız' Alıntı:
alı demır zaten kendı agzınla kusuyun kotu oldugunu soyluyorsun bu kusun soyunu verdım dıye kotulerle nıye ugrasıyorsunkı ben sana sure verdım en ıyı soyun hangısıyse onun vıdeosunu cekte bırde ona bakalım sankı kusun ıyıde ben kasten kotu der gıbı yazılar yazmıssınız suna emın olkı ben hıc bır zaman agız var dılı olmayan kusun hakkını yemem goruyorumkı sızler daha yenı yetme kuscularsınız bızlere ulasmak ıcın daha coook ekmek yemenız lazım ben senı tanımam bılmem sen kendın satastın arkadsım 8000 tl ye alırım dıye ıstekendı yın yaptıgı adam gıbı begenmedım kusunu deseydın lafım yoktu bu durumada gelmezdı bır daha sana ders olsun boyundan buyuk işlere kalkısma kımseyıde denemeye kalkma zaten kusun ıyı olmus olsaydı soyunu vermezdın kendın bıle kotu oldugunu acıklıyorsun benım kotu dememe gerek bırakmamıssın

bak marketçi cengiz,sana daha abi mabi yok, yeni yetme meni yetme diyip germe adamıııı !!! işin biyere geldiği yok azının topuzunu ayarla fazla kaçmaya başladı kudurtma adamı ! ben sana kuşunu adam gibi beğenmedim dedim zaten,Kuran hakkı için bu iki kelime için koparırım kafanı senin ! muhattap olma benle , şaka dedik kakaya çevirdin, uzatma bak işine

alı demır kopordıgın kafalar suların ustunde yuzuyor sen gotune mukat ol yoksa oda gıder

market cengiz denenen terbiyesiz adam ( adam lafın gelişi ) babanın soyadımı yok ne demek. ahlaksız ticari düşünmekten başka bişey yapmayan sap. yaşına hürmet ettik konuştuk. şerefsiz o klavyeyi yediririm sana sen kimsin soyadımı yok diyosun piç kurusu. yönetim gerekirse atsın beni seni gibi itler yorum yapacaksa ben yapmıyorum arkadaş.. şerefsizin önde gidenisin adamlık öğren ilkönce dansözlük yapmak 49 yaşa gitmez sanırdım. adam gibi yazmassan adam gibi yazdırırım sana

cengiz numaram 0533 237 81 19 , adresim çamçeşme mah. dere sok no 3 kaynarca/istanbul, Allah ını seversen bi ararmısın beni, burdaki abilerime arkadaşlarıma saygısızlık etmek istemiyorum, Allahını seversen arabi araaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....

sen aramasını bılmıyonmukı bana ara dıyon benım numaram zaten yazılı

ver numaranı,

bulamıyorum numaranı , yaz şurayaaa

yazsaqna laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

la arkadaş yazsana numaranıııııı

arkadaslar kus konusuyoduk nerelere geldi olamaz böyle site yönetiminede sesleniyorum artık su olaya bi dur diyin gerekırse hepımızı engelleyın buis cırını astı cengiz seninde yaptın ayıp herkes büyük bildi abi dedi yazdın cümlelerden sen memnun musun yakısıyomu kacyasındasın ayıptırya adm kusubegenmek zorunda deyıl bu cümleler kullanılırmı 49 senenin verdi bir agırlık olmalı adam soyadını yazmamıs olabılır senlik nevar bunda yeni yetmeler diye konusuyosun yasın 49 olabilir ama senin yaptını cocuklar yapmaz sitede okadar buyuk abimiz veya kardesimiz var yorumlara bak okadar iddalasan oldu kimse böle bir saygısızlık yapmadı simdiye kadar SİTE YÖNETİMİ BENİ ENGELLE yada terbiyesiz konusma yapanları engelle

alı demır tam bır artıstsın benım numaram marketcı cengızın utunde kocaman yazıyor gozundemı kor oldukı goremedın

ali abi bu şerefsiz numarasını yazsa ne olur.. ileri geri yazmış çıldırttı beni ama bu şerefsiz için ne bir kelime konuşmaya ne bir kelime yazmaya deymez. şu formda kimseye lan demiş adam değilim yalvarmış bana küfür et diye bende kıramadım.. bu formdaki tüm değerli büyüklerimden ve abilerimden özür dilerim. ayrıca yönetim sana sesleniyorummmm ya bu adamı sil ya da beniiiiii

nerde arkadas nerde, artis baban senın, versene numarayı laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnn

16 kuruş vermez gelinlerin iş tutması genç kızlara kolay gelirmiş demek kişinin kuşu takla atması bu kadar iddaya sebeb oluyo bir gün ikinizinde kuşu oynar durmak yok yola devam

Arkadaşlar konu istenmeyen olaylara kadar geldi.Konu üzerindeki küfürlü yazıların tümünü siliyorum.Devam etmesi halinde konuyu kilitleyeceğim.

Doğan abi gerekli müdahaleyi yapmış.
Konuda site yönetimine tepki gösterenler, site yönetimide her dakika online olamaz. Defalarca yazdık. Mesajlarda rapor butonu mevcut, rapor butonunu kullanırsanız o an hangi yönetici online ise konuyla ilgilenecektir.

alidemirsmm Yazdığınız mesajlar nedeniyle bir uyarı aldınız. Uyarı sisteminizde görünmektedir.

marketcı cengız Küfürlü mesajlarınız nedeniyle uyarı aldınız. Bir diğer uyarıda sistem girişlerinizi engelleyecektir.

ekran20009 konuyla alakanız olmadığı halde müdahil olduğunuz ve konuda gereksiz yere hakaret içerikli mesajlar yazdığınız için sistem tarafından uyarı aldınız.

kuscular.org sitesi iddaa platformu değildir. İddaanında bir adabı vardır. Kuş için yapılan bu tür hakaretler insanın asıl kimliğini öğrenmeye araçtır.
Konuya gerekli müdahale Doğan Toker tarafından yapılmıştır.
İyi Forumlar.

arkadaşlar tamam da adam bize küfür edince biz susucakmıyız? bunun başka bir yolu olmalı bence ! şikayet et butonu diyorsunuz tamam bu da lazım ama kim kime küfür ederde diğeri susar ki !

Arkadaşlar,

Söz gümüşse, SÜKUT ALTINDIR.

Bazen susmak en güzel cevaptır. Bu tarz konularda kötü söze uymak, aynı şekilde karşılık vermek, sizin değerinizi düşürür. Nacizane fikrim bu. Herkese Saygılar...

abi kötü söz demedim küfür dedim ? aramızda normal hayatta dahi küfür edilip de karşılık vermeyecek kadar peygamber sabrı olan biri var mı ? adam resmen küfür etti yöneticiler onu direk siliceğine bize uyarı gönderiyor ben hiç birşey anlamadım bu işten...

alidemirsmm' Alıntı:
arkadaşlar tamam da adam bize küfür edince biz susucakmıyız? bunun başka bir yolu olmalı bence ! şikayet et butonu diyorsunuz tamam bu da lazım ama kim kime küfür ederde diğeri susar ki !
Biz Türk Milletinin en önemli özelliklerinden bir tanesi,önce yapacağımızı yaparız,sonra düşünürüz. Ve büyük çoğunluklada yaptığımızdan pişman oluruz.
Oysa önce düşünüp,tartıp ona göre konuşsak,yazsak bu sonuçlara gelmemiş oluruz.
Bu olayında saman alevi gibi parladığını ,sonradan durulduğunu ve karşılıklı olarak konuşulup anlaşıldığını ümid ediyorum. Çünkü her iki arkadaşımızda görmüş geçirmiş insanlar.
sevgiler selamlar.

Ali Bey Kardeşim, kötü sözden kastım "küfür" kelimesini kullanmamak için idi. Eğer kuş besliyorsak, onları yetiştirirken sabır gösteriyorsak, aynı sabrı insanlara karşı da göstermeliyiz. Beni yanlış anlama sakın. Uymamak lazım. Uyarılmasını sağlamak lazım. Ben şahsen bana yapılana misli ile karşılık verebileceğim halde, "Allah Razı Olsun" demeği tercih ederim. Belki o zaman karşıdaki utanır ve kendine çeki düzen verir. Aksi takdirde mesele uzar gider. :)

Allah hepimize sabır versin. Saygı ve Sevgilerimle....

Geri