onurlu' Alıntı:
Arkadaşlar eğer yanlış bir şey söylediysem özür dilerim ama benim asıl demek istediğim
insanların bazı konularda tartışmalarına izin vermenizdir insanlar birbirlerine hakaret etmedikçe
bence sorun yok benim kırıldığım nokta ise hüseyin arkadaşımızın sen insanlıktan nasibini almamışsın demesi oldu
oysa ben o konuyu öylesine şaka olsun diye açmıştım yoksa atmaca yenir miki ben atmaca yiyeyim
bu arada insanların düşünceleri dile getirme tarzları biraz farklı olabilir onada saygı duymak lazım
benim önceki nikim onur198521 doğru banlanmadan önceki yazımda da alanen attığım bir küfür yok
sadece kuşumu atmaca aldı bende sinirden bişeyler yazdım
durum bu yani
bence size yeteri kadar müsama gösterildi.haddinizi aşıyorsunuz.bizim ne olduğumuzu herkes biliyor.siz gibiler böyle ihtiralarla bizim çizgimizi bozamaz.
yanlış hatırlamıyorsam siz önceki üyeliğinizde iğrenç küfürler edip yine bir yöneticimize ve yöneticimiz sizin gibi terbiyesiz,ahlaksız insanlarla uğraşamayacağı için görevini bırakmıştı.siz bu siteye çok zarar verdiniz ve vermeye devam edeceğinizdende eminim.
elbette şaka yapılır ama önce şaka yapmayı öğrenmek gerekir diye düsünüyorum.niye şakalarınızı ve geyik yapma ihtiyacınızı bu gibi kötü sitelerde gidermek istiyorsunuz.
daha önce yaptığınız iğrenç davranışlar sebebiyle şu anda sizi burda 1 dakika bile durutmamamız gerkiyor aslında.isim,meslek,vb.. istemiyor diğer hiçbir siteler diyorsunuz buyurun sizde o sitelerde geyik yapın.
ayrıca bizim sitemizde yeri geldiğinde şaka da yapılıyor ama şaka yapmasını bilen insanlar tarafından,söylediğinin şaka olduğunu belirten bir kaç yazı yazılarak sizin yapmadığınız gibi.
ve sitemizde geyik yapılacak bölümlerde var siz takmışınız bir atmacadır gidiyor.
naptı size bu atmacalar anlamadım.
daha önceki banlanma sebebleriniz çok kötü buna rağmen halen burda kim olarak kime hesap soruyorsunuz sizi anlayamıyorum.
hem güçlü hem suçlu derler ya siz öyle birşey oluyorsunuz sanırım.