!!!!!Demokrasi istiyorum!!!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onurlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

onurlu

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Onur türkyılmaz
Meslek
Öğretmen
İlgi Alanı
Kediler
açtığım bütün başlıklar kilitleniyor

Dün bi şaka yapalım dedik ATMACA YEDİM diye bi başlık açtım hemen kilitlendi

daha öncede bir kaç defa banlandım yoktan sebeplerle

insanların söyleyiş tarzları düşünceleri hayvana bakış açısı farklı olabilir

forum admini neden bunlara saygı duymuyor

bence bu çok ayıp birşey benim profilimde ne yazdığı seni ilgilendirmez

ne yani açık adresmi vereyim adımı soy adımı tam mı vereyim

Site benim istediğimi yaparım mantığından bir an önce kurtulmalısın

farklı düşüncelere saygı duymalısın bence

Merhabalar.
Öncelikle bu sitede olacaksanız açık adres vermenizi değil sadece ad soyad, memleket gibi istenilen alanları eksiksiz ve doğru bir biçimde doldurmanızı rica ediyoruz. Atmaca yedeim diye başlık açılmış ve şaka diyorsunuz? Sizde şaka yapma kabiliyeti yok o zaman daha önce banlandınız sizce eden banlandınız? Diğer üyeler neden banlanmıyor? Diğer üyeler neden kedi yedim atmaca yedim diye konular açmıyor. Burası geyik platformu değil, geyik yapmak istiyorsanız gidin başka yerde yapın lütfen. Bırakıninsanlar bilgilerini paylaşsınlar. Sitede birçok genç arkadaşımız var sizin bu şekildeki açtığınız konular onları hobimize bakış açılarını değiştirmezmi sizce. Daha önce neden banlandığınızı yazarmısınız bize açıkça?
Bırakın böyle saçmalıklarıda işimize bakalım. Siz neden açık bilgi vermekten korkuyorsunuz? Ulaşılmazmısınız yoksa böylemi olmak istiyorsunuz? Adınızı soyadınızı yazsanız ne olur? Ad soyad, memleket belirtmek açık adres oluyorsa gidin tc kimlik nosunu isteyen sitelere bakın birde? En azından biz sizden mahalle, sokak, kapı apartman no, tc no istemiyoruz. İstediğimiz ad soyad, memleket, telefon no. Bunlarıda eğer bu sitede kalmak istiyorsanız vermek zorundasınız. Aksi halde kapı sonuna kadar açık.
Konuyu sitemiz hakkındaki görüşleriniz bölümüne taşıyorum.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

basoglanh bence bu kafa yapısı eski kuşçulardaki gibi yani köhnemiş bir kafa

tama burada insanlar bilgi paylaşırlar ama ara sıra böyle mizah yapmakta gerekir

herhalde size göre insanlar ot gibi sadece belli sınırla içerisinde yani bilindik paylaşımlar yapsın

Az önce dediğim gibi bu site benim istemeyen yallah gitsin mantığından kurtul m özellikle de sen

bunları sık yapıyon bence insanlarıu kovmak kovalamak yerine onları kazanmaya çalış

Dün bana dediğin laf: insanlıktan nasibini almamışsın

senin bana hakaret etmeye hakkın yok bence bunu önce bi anla

onurlu' Alıntı:
basoglanh bence bu kafa yapısı eski kuşçulardaki gibi yani köhnemiş bir kafa

tama burada insanlar bilgi paylaşırlar ama ara sıra böyle mizah yapmakta gerekir

herhalde size göre insanlar ot gibi sadece belli sınırla içerisinde yani bilindik paylaşımlar yapsın

Az önce dediğim gibi bu site benim istemeyen yallah gitsin mantığından kurtul m özellikle de sen

bunları sık yapıyon bence insanlarıu kovmak kovalamak yerine onları kazanmaya çalış

Dün bana dediğin laf: insanlıktan nasibini almamışsın

senin bana hakaret etmeye hakkın yok bence bunu önce bi anla

Merhaba. Bak öncelikel profil bilgilerinde benim adım soyadım yazıyor. Adımla hitap etmelisin. Neden ad soyad verilmeli anladınızmı şimdi. Burada herkes birbirini tanıyor veya tanımaya çalışıyor siz afedersiniz natoda, FBI da falanmısınız. Ben size hakaret etmedim. Siz insanlıktan nasibini almış olsanız böyle bir harekette bulunmazsınız ki şaka diyorsunuz ben konuda şaka olduğunu belirten her hangi bir mesaj göremedim. Neden sizce herkes banlanmıyor neden sizce herkesin konusu kilitlenmiyor silinmiyorsa sadece sizinki oldu. Ben neden banlandığınızı sormuştum size söylermisiniz öncelikle bunu?

Bu arada insanları banlamayımı sık yapıyorum bu sitenin 5100 civarıda üyesi var ama toplam banlı kullanıcı sayısı 12 dir. İsterseniz bunları ve banlanma nedenlerini verebilirim size. Ben herkese böyle yapmış olsaydım en azından 100 kişiyi daha banlamam en azından şimdi sizide banlamam gerekirdi. Buda demek oluyorki ben böyle yapmıyorum. İnsanları kazanmaya çalışıyorum ama tanıyarak sizde kendinizi tanıtın bende sizinle izninile arkadaş benden büyükseni küçük bir kardeşiniz olmaya çalışayım.

Bu arada biz hergün kaç kişiyle uğraşmak zorunda kalıyoruz biliyormusunuz, hiç olmadı madem bilmiyorsunuz bizede hak vermeye bunları düşünmeye çalışırmısınız. Neden banlandığınızı yazın bize herkes görsün açıkça yazın, herkes tartsın ölçsün düşüncelerini paylaşsın. Eğer haksızsak ben bırakırım bu işi. Aşağıda şu anda çevrimiçi olan kullanıcıların sayısı var nerde gördünüz bunu yazarmısınız. Sürçilisan ettiysem affola.

Ekli dosyalar

• aaaaaa.webp
    aaaaaa.webp
    22.4 KB · Görüntüleme: 375
Arkadaşım neden banlandığımı sen söyle ben hatırlamıyom yine sen banlamıştın

hep aynı kelimeyi pişirip pişirip önüme seriyon neden herkes banlanmıyoda sen banlanıyon

yani benim demek istediğim konu başka görüşlere düşüncelere saygı duymak lazım

Ben bi başlık açarım atmacadan nefret ediyorum diye insanlar orda görüşlerini belirtir sen bence yanlış dersin

çeker gidersin bu olay bu kadar basit herkes senin gibi içindeki kötü duyguları içine atmaz

kimi benim gibi dışarı atar

ama sen nedense yok böyle başlık olmaz böyle tartışma olmaz sen insanlıktan nasibini almamışsın

yan yattı gemi battı tak kilit

olmaz böyle arkadaşım olmaz

Öncelike bakın saygı çerçevesini aşıyorsunuz. Telefon numarası belirtmişsiniz telefon numarası yanlış. Ya beyefendi her sitenin kuralları vardır ve bu kurallara uyulmak zorundadır. Atmacadan nefret ediyorum diye konu açan ilk kişi siz değilsiniz. Daha öncede açıldı yanlış hatırlamıyorsam ve o konularda duruyor halen daha gidin bakın. Diyorum aramızda birçok genç arkadaşımız var nerden anlasınlar sizin şaka yaptığınızı bende anlamadım. Konunun kilitlenme sebebi belli. Milli Parkların ve yaban hayatını koruma için konulan kurallara göre yırtıcı hayvanların avlanması öldürülmesi yasaktır ve belli yaptırımları vardır. Yasak olan bir konu burada ve başka sitelerde açılamaz.Nede banlandığınızı bilmiyorum ben banlamadım sanırım daha önceki kullanıcı adınız neydi söylermisiniz bakalım neden banlandığınıza.?

saygı sınırlarımı aştığımı belirten bir cümle çıkar ordan bu siteye bi daha girmicem

beni banla hadi bakalım bekliyorum

onurlu' Alıntı:
saygı sınırlarımı aştığımı belirten bir cümle çıkar ordan bu siteye bi daha girmicem

beni banla hadi bakalım bekliyorum

Sizi banlamam için herhangi bir neden yok. Ama belli siz olay yaratmak herhangi bir sinerji yaratmak için gelmişsiniz. Banlanmanız için herhangi bir sebeb yok. Ama eğer kendi isteiğinizle banlanmak istiyorsanız karışamam.

Hüseyin BAŞOĞLAN sen bana saygı sınırlarını aştığımı söylüyosun ama herhangi bir dayanağın yok

neden sinerji yaratayım ki sence amacım ne olabilir bu sitede sinerji yaratmamın

Neden gelipte direk konu açma direk saldırıya geçme gereksinimi duydunuz madem. Ben sizin samimiyetinizden şüphe duydum nedeni ise konu mesajınızda yazdığınız gerçek bilgilerimi neden vereyim. Sizinle burda konuşmaya, mesajaşmaya girecek kişi ben olsam karşımdakinin samimiyetine, doğruluğuna inanırım. Kiminle konuştuğumu bilmek isterim. Buraya gelipte direk saldırıya geçmeniz saygı sınırlarını aşmak demek olmuyormu?
Haksız yere banlandıysanız söyleyin kullanıcı adınızı bakalım neden banlandığınıza?

Bu arada site benim değil bende haksızsam yöneticiler beni de banlasın. Ben sadece kodlamadan ve yönetiminden anlarım. Haksız olabilirim.

Ya arkadaşım neden adımı soy adımı tam vereyim ben hiç bir forumda adımı soy adımı tam vermem

ki nedenide açık herhalde anlatmama gerek yok adım onur bitti gitti bu bir ikincisi direk bir saldırı yok

ben sadece forumda görev alan yönetici arkadaşların görevlerini yerlerine getirirken karşı tarafı da anlayacak şekilde

onların psikolojilerini kestirecek şekilde davranmalarını istediğim için demorasi istiyorum diye eleştirel bir başlık açtım

ama sen hala ben haklıyım sen haksızsın derdine düşmüşsün hiç çözüm üretir bir yanın yok insanlar hatalarını gördükçe olgunlaşır

Bir üstteki mesajımda belirttim. Haksız olabilirim. Neden banlandığınızı veya kullanıcı adınız neydi yazın bakalım. Ama atmaca konusunda haklı olduğumu düşünüyorum.. Gençlere kötü örnek olmayın lütfen. Ad soyad verseniz ne olur bi söylermisiniz. Sizi bulup keserlermi, öldürürlermi, kuşlarınızımı çalarlar. Telefon numaranız sadece site yöneticisi tarafından görüntülenir siz ve yönetici haricinde üçüncü şahısların görmesi imkansızdır.

Hüseyin BAŞOĞLAN neyse ben diyeceğimi dedim beni anlamışsındır galiba

bence bırak insanlar tartışsın hemen konuyu kilitleme belki senin kuşları atmaca almıyor diye olaya

daha relax bakıyor olabilirsin ama biraz empati yap yani karşıdakini de anlamaya çalış

Neyse ben birşey yazmıyorum. Kaç tane kuş aldırdınız atmacaya. Ben aldırdıklarımdan ayrı size isterseniz sadece gazilerin resimlerini koyayım görün. Atmaca işkenceye maruz bırakılıpta sonrada yenilecekse ilk önce ben yemeliyim sanırım. Her uçuruşumda bir tane veriyor yada gazi bırakıyorum.
Konu anlamını yitimeye başladı zaten anlamsızdı. İyi günler.

bu site paylaşım ortamı dır. samimiyetsiz insanların da içimizde yeri yoktur. biz herkezin samimiyetine inanarak ad soyad gibi bilgilerini girmesini isteriz. hitab şekilleri için dir bu. burda adınızı soyadınızı vermeyerek bu paylaşımda çıkıntılık yapmaya gerekte yoktur. bu ortam samimi bir ortamdır. saygılarımla FEYZİ KAYA MUĞLA.::D

Herkez haddini bilsin ve kurallara uysun, yok ben uymam diyen de olursa forumun havasini bozmaya hakki yok ceksin gitsin.

Burada bir arada yasamamiz icin mutlaka kurallar cercevesinde bu islerin olmasi gerekir ayriyetten de kanuna aykiri isleri yaparak burada iyi bir seymis gibi anlatmakta hic hos bir davranis degil,buna mütakip bu olayi disardan bir yetkili görüpte sikayette bulunsa.

Deseki ; " Burada dogal yasama zarari olan kiseler toplanmis vurduklari yaban hayvanlarini nasil etkisiz hale getirdiklerini ve sonunda neler yaptiklarini anlatiyorlar " dese..

Düsününki bu iyi niyetli insanlarin toplandigi ve güzellikleri paylasmak adina hos calismalara imza atan seviyeli kimselerin bulustugu site bu türlü yanlis ve sacma düsünceler yüzünden kapatilsa veya engellense emin olun hic ama hic hos olmazdi...

O nedenle herkez haddini ve nasil davranmasi gerektigini tekrardan ölcsün bicsin.

Sayin ONURLU eger siz bu kurallara uymiycaksaniz,lütfen ortami germeyin ve gidin yok ben kurallara uyarim haklisiniz , dersen kal gerekli yerleri doldur forumda ve aramiza katil ..

Ayrica gecen sefer banlanmanizin nedeni,gene atmaca konusunda kötü söz kullanmaniz uyarildiginiz haldede devam etmeniz ve sonundada daha agir bir cümle kullanmaniz,bilindigi gibi burasi bir aile ortami ver herkez her istedigini konusamaz ve istedigi gibi küfür icerikli cümleler kullanamaz..

Genede siz bilirisniz, istediginiz gibi yapmakta özgürsünüz.Benim sahsi görüsümde demokrasi denilen seye ben inamiyorum....

Hayirli günler....

Kullanıcıyı bu sefer uzaklaştırmayacağız. İnşallah bu iyi neyitimizi suistimal etmez bu sefer. Bu arkadaşımız önceden de sistemdeki bilgilere göre onur198521 kullanıcı adıyla üye olmuş ve uzaklaştırılmıştır.Uzaklaştırma sebebi ise yine atmacalar hakkındaki bir konuda insanlığa yakışmayacak mesajlar ve mesajlarında argo kullanmasından dolayıdır.

Arkadaşımız eğer onur198521 kullanıcı adıyla giriş yapmaya çalışırsa, o zaman neden uzaklaştırıldığını görecektir. Ben yinede aşağıya uzaklaştırma mesajını yazayım..

Uzaklaştırma mesajı;Gereksiz hayvan atmaca konusunda küfür ettiğiniz için forumdan süresiz olarak uzaklaştırıldınız.

Saygıdeğer kişiler burada yazmanızı beklediğmiz şeyler bilgi amaçlı olsun lütfen...
Her insan hata yapabilir.Fakat Onur bey açıkladığınız konu hayvanseverleri ayağa kaldıracak tipten bir olay kişinin banlanması basit fakat sitenin banlanması çok kötü çok saygı duyarım herkesin bir siniri var.Şahin v.b. yırtıcılara ama yaptıklarınız size özel olsun.Yarın görür biri aaa burda böyle oluyor falan filan biz istemeyiz bi arkadaşımızın başına tehlike gelsin.Ad soyad muhabbetine gelelim siteler yavaş yavaş kimlik numarasıyla giriyorlar unutmayın ki genelimiz birşeyler yapmak peşinde adınızla anılmak çok güzel bir olay."Onur bey" ne kadar güzel bir hitap değilmi kalkın birde insan deyip geçin.Size kalmış gerisi saygılarımla

selam hüseyin ..ya arkadaş bu ne sabır böyle..adam belliki olay çıkarma taraftarı..saygısızca ben diyeceğimi dedim diyor..site içi saygı olacak tabii..her kes haddini bilecek birbirini rencide edici söylemde bulunmayacak..toplu yaşam kuralıdır saygılı olmak ..eski kuşçulara yapılan yakıştırma hiç hoş değil..mesleğini öğretmen olarak belirten bu arkadaşımız okumuş cahilliği gitmiş ama baki kalan bişeylerin olduğu aşikardır..saygılar..

onur bey hüseyin abi sana kötü bişey demiyor cümlelerini okudum hep siz bir yerlere çekiyorsunuz hüseyin abi düzeltiyor hakikaten yaptığınız siteye terbiyesizliktir burda babanız yaşında kuşçu amcalarımız var küfürlü konuşmlarınızı görseler amcalarımıza ve abilerimize ayıp olmazmı birdaha düşünün karar verin

abi öğrenmensizin galiba.tamam atmacayı sevmiyo olabilirsiniz.bi arkadaşımız demişti ben kerkenes aldım atmacalar korkudan yaklaşmıyo diye.niye kurtulma yolu olarak vurmayı seçiyon.bu senin bileceğin iş.ben de vurdum vururumda.ama kalkıpta bunu sitede orda burda yazmam.tamam sevmeyebilirsin.inan ben 2 aydır atmacaların içinde kuş uçuruyom daha bi tane bile almadı.niye?demekki benden nasibi yok.hatta atmaca sesi duyunca kuş kaldırıyom havaya ne yapacak diye.yok gelmiyo işte.alacağı varsa alır.bende zamanında atmaca vurdum ama bun siteye giripte atmaca vurdum diye yazıyom mu?yap ne yapıyorsan ama gizli kalsın sende...zamanı gelince espiride yapacan ama böyle değil.
banlanma sebebine gelince var demekki birşeyin banlanıyon...niye sürekli sen banlanıyon bi düşün ha ne dersin...

merhaba arkadaşlar
sezonumuz bitti eski arkadaşlara söz vermiştim allah nasip ederse tekrar dönerim demiştim.
bu gün itibarıyla yeniden paylaşmaya varım ama görüyorumki;
bu sitede eski bir yazısından tanıdığım bir zat-ı muhterem döktürmüş gene avcı kuşlarla arası bozuk zat kendisini bilir o (gereksiz hayvan atmaca)başlığını açan
bak canım sana iki satır kelam edelim dilimizin döndüğünce bilmem kaç yaşındasın bilmem ne iş yaparsın bilmem ne bakarsın ama bildiğim birşey var bizleri yaradan hiç birşeyi gereğinden az ve gereğinden fazla yaratmadı atmakla, vurmakla, kesmekle baş edilseydi bu ülkenin kırsalındaki kuşçular kökünü getirirlerdi bu avcı kuşçuların .
Birde sitede yazı yazma adabı olmalımı ? elbette olmalı şımarık ve lümpen seviyesiz başlık ve konuşmalardan rahatsız oluyorum ve bu konuşmaları denetleyen genç ama bir okadarda olgun insanların bu sitede olmasından da çok mutluyum ve seviye düzeyli olduğu müddetçede paylaşımlarıma devam edeceğim.
eski dostlara merhaba yeni arkadaşlarada hoşgeldiniz diyorum.

AHMET ESMEK MUĞLA-MARMARİS TEKNİK MD. TURİZMCİ

Arkadaşlar eğer yanlış bir şey söylediysem özür dilerim ama benim asıl demek istediğim

insanların bazı konularda tartışmalarına izin vermenizdir insanlar birbirlerine hakaret etmedikçe

bence sorun yok benim kırıldığım nokta ise hüseyin arkadaşımızın sen insanlıktan nasibini almamışsın demesi oldu

oysa ben o konuyu öylesine şaka olsun diye açmıştım yoksa atmaca yenir miki ben atmaca yiyeyim

bu arada insanların düşünceleri dile getirme tarzları biraz farklı olabilir onada saygı duymak lazım

benim önceki nikim onur198521 doğru banlanmadan önceki yazımda da alanen attığım bir küfür yok

sadece kuşumu atmaca aldı bende sinirden bişeyler yazdım

durum bu yani

S.a onur eger atmacaya kuş vermek istmiorsan beslemiceksin...
Doğanın kanunu bu...
Ben İstanbulda oturuorum evimin tam karsısında cami var minaresinde atmaca yuvası war onunda yaşaması için bunu yapması lazım hala rüyalarıma girior kuşları alırken ama yapıcak bişeyimiz yok... kaderimizde ne warsa onu yaşarız...

Saygılar

onurlu' Alıntı:
Arkadaşlar eğer yanlış bir şey söylediysem özür dilerim ama benim asıl demek istediğim

insanların bazı konularda tartışmalarına izin vermenizdir insanlar birbirlerine hakaret etmedikçe

bence sorun yok benim kırıldığım nokta ise hüseyin arkadaşımızın sen insanlıktan nasibini almamışsın demesi oldu

oysa ben o konuyu öylesine şaka olsun diye açmıştım yoksa atmaca yenir miki ben atmaca yiyeyim

bu arada insanların düşünceleri dile getirme tarzları biraz farklı olabilir onada saygı duymak lazım

benim önceki nikim onur198521 doğru banlanmadan önceki yazımda da alanen attığım bir küfür yok

sadece kuşumu atmaca aldı bende sinirden bişeyler yazdım

durum bu yani

bence size yeteri kadar müsama gösterildi.haddinizi aşıyorsunuz.bizim ne olduğumuzu herkes biliyor.siz gibiler böyle ihtiralarla bizim çizgimizi bozamaz.
yanlış hatırlamıyorsam siz önceki üyeliğinizde iğrenç küfürler edip yine bir yöneticimize ve yöneticimiz sizin gibi terbiyesiz,ahlaksız insanlarla uğraşamayacağı için görevini bırakmıştı.siz bu siteye çok zarar verdiniz ve vermeye devam edeceğinizdende eminim.
elbette şaka yapılır ama önce şaka yapmayı öğrenmek gerekir diye düsünüyorum.niye şakalarınızı ve geyik yapma ihtiyacınızı bu gibi kötü sitelerde gidermek istiyorsunuz.
daha önce yaptığınız iğrenç davranışlar sebebiyle şu anda sizi burda 1 dakika bile durutmamamız gerkiyor aslında.isim,meslek,vb.. istemiyor diğer hiçbir siteler diyorsunuz buyurun sizde o sitelerde geyik yapın.
ayrıca bizim sitemizde yeri geldiğinde şaka da yapılıyor ama şaka yapmasını bilen insanlar tarafından,söylediğinin şaka olduğunu belirten bir kaç yazı yazılarak sizin yapmadığınız gibi.
ve sitemizde geyik yapılacak bölümlerde var siz takmışınız bir atmacadır gidiyor.
naptı size bu atmacalar anlamadım.
daha önceki banlanma sebebleriniz çok kötü buna rağmen halen burda kim olarak kime hesap soruyorsunuz sizi anlayamıyorum.
hem güçlü hem suçlu derler ya siz öyle birşey oluyorsunuz sanırım.

Ömer ÖZKURT ben saygı sınırları içerisinde bişleyler yazmaya çalışıyorum ve konuyu kapatmak istiyorum sen ise

alevlendirmeye çalışıyosun ben sadece bir kere banlanmıştım birkaç kere değil

lütfen site benimdir istediğimi kovarım mantığından kurtulun

Bir insan kendini güzelce uyaran,görevini yapan kişiye ağza bile alınmıcak küfürler ediyorsa eğer o insan insanlıktan nasibini almamıştır.
Bu bu kadar basit.
bu küfürler sitemizde herkesin gördüğü basit küfürler değil.özelden yazılanlar var bide.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri